Μανουλαμ, να ησουν εδω, στο διπλανο σπιτι, να πηγαινα. Αλλα για να θες αυτοκινητο για να πας για τσιγαρα, σε καμια αγονη θα μενεις, οποτε... λυπαμαι...enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:11μπορείς να σκεφτείς το ίδιο και για εμένα που θέλω να πάω για τσιγάρα; Μπορεί να τρακάρω, να χαθώ, χίλια πράγματα, θες να με βοηθήσεις;Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:06 Το προβλημα το εχω εγω βασικα, που πιστευω οτι θα πρεπει να τα ξανακανω ή οτι θα συμβουν οι χιλιες δυο καταστροφες αν παει να
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
δεν νοιάζεσαι αρκετά, αναίσθητη. Τα μαθήματά της τα κάνεις τουλάχιστον, για να μην κάνει άσχημα γράμματα ; 
Πάει στα 12 τώρα. Έπρεπε να τα ξέρει ήδη τα περισσότερα αλλά... Αλλά.
Εσένα πόσο είναι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κανει ωραια γραμματα. Κατι λιγα μαθηματικα τα κανω οταν βλεπω οτι δεεεν... Ξεκιναω για να της δωσω να καταλαβει και καταληγω να τα κανω. Εχω την εντυπωση ομως, οτι τοχει παρει πρεφα και το κανει επιτηδες... Στο αλλο σοι εμοιασε. Εμεις δε κανουμε τετοια.enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:14 δεν νοιάζεσαι αρκετά, αναίσθητη. Τα μαθήματά της τα κάνεις τουλάχιστον, για να μην κάνει άσχημα γράμματα ;![]()
Ναιδα... Θα ειναι 11 σε λιγους μηνες... Πρεπει να την ξεκινησω... Με τι λες ναρχισω;
αποκλείεται. Αγοράκι είπες είναι ε;Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:18 Εχω την εντυπωση ομως, οτι τοχει παρει πρεφα και το κανει επιτηδες.
Το αγορι τα κανει μονο του και ειναι στην πρωτη. Πιανω να κανουμε γλωσσα και θελει τα μαθηματικα εκεινος πρωτα. Μου χαλαει τη σειρα που εχω στο μυαλο μου.
Με συμμάζεμα δωματίου, κρεββατιών, σκούπισμα,ξεσκόνισμα, άπλωμα και μάζεμα ρούχων.Και το καλοκαίρι βάλε και πιάτα 2-3 στην αρχή. Να χτυπήσει καμιά ομελέττα, να φτιάξει κιμμα να πλάσει μπιφτέκια. Να μη καταλάβει ότι τη χώνεις για δουλειές. Στην αρχή τουλάχιστονCustom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:18
Κανει ωραια γραμματα. Κατι λιγα μαθηματικα τα κανω οταν βλεπω οτι δεεεν... Ξεκιναω για να της δωσω να καταλαβει και καταληγω να τα κανω. Εχω την εντυπωση ομως, οτι τοχει παρει πρεφα και το κανει επιτηδες... Στο αλλο σοι εμοιασε. Εμεις δε κανουμε τετοια.
Ναιδα... Θα ειναι 11 σε λιγους μηνες... Πρεπει να την ξεκινησω... Με τι λες ναρχισω;
Εμένα με το διάβασμα με δούλευε κανονικά. Έβλεπε τις λύσεις στο γιουτιούμπι στον παλιοαρνό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 06 Μάιος 2018, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:23 Πιανω να κανουμε γλωσσα και θελει τα μαθηματικα εκεινος πρωτα. Μου χαλαει τη σειρα που εχω στο μυαλο μου.
ναι είσαι ευέλικτη, δεν χρειάζεται να γίνουν τα πράγματα με μία σειρά.
Αν δεν θέλει γλώσσα πρώτη, να του πεις ότι μπορεί να κάνει κείμενο, έκθεση, γραμματική, τόσα υπάρχουν.
Naida έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:27 Με συμμάζεμα δωματίου, κρεββατιών, σκούπισμα,ξεσκόνισμα, άπλωμα και μάζεμα ρούχων.Και το καλοκαίρι βάλε και πιάτα 2-3 στην αρχή. Να χτυπήσει καμιά ομελέττα, να φτιάξει κιμμα να πλάσει μπιφτέκια. Να μη καταλάβει ότι τη χώνεις για δουλειές. Στην αρχή τουλάχιστον
Εμένα με το διάβασμα με δούλευε κανονικά. Έβλεπε τις λύσεις στο γιουτιούμπι. Έ ρε και το πήρα πρέφα της έκανα χουνέρι και το κοψε![]()
Πρωτη δημοτικου ρε!enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:28Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:23 Πιανω να κανουμε γλωσσα και θελει τα μαθηματικα εκεινος πρωτα. Μου χαλαει τη σειρα που εχω στο μυαλο μου.
ναι είσαι ευέλικτη, δεν χρειάζεται να γίνουν τα πράγματα με μία σειρά.
Αν δεν θέλει γλώσσα πρώτη, να του πεις ότι μπορεί να κάνει κείμενο, έκθεση, γραμματική, τόσα υπάρχουν.
Με μενα ολα εχουν σειρα. Αναγνωση, ασκησεις γλωσσα, ασκησεις μαθηματικων, αντιγραφη, ορθογραφια, αναπνοη.
ψέμματα σου λέει, το ιντερνετ δεν κάνει τέτοια. Ούτε όλη την σχολική ύλη με τις απαντήσεις έχει ανεβάσει το υπουργείο, τίποτα.Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:31Εχουν λυσεις στο γιουτιουμπ;;;;;;; Ε ρεεεεεεε θα την τσουρομαδησωωωωωωω!!!!!
Τύψεις; what is τύψεις;Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:31
Οχι ρε συ... δε μπορω να τη βαλω να κανει τετοια... θαχω τυψεις... Θα ξεκινησω με τον καφε μου, το κρεβατι της και γενικα το δωματιο της...
Εχουν λυσεις στο γιουτιουμπ;;;;;;; Ε ρεεεεεεε θα την τσουρομαδησωωωωωωω!!!!!
Ναι, ναι υπάρχουν
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτα τα ξερω. Δεν παιζει να τα ψαξει αυτα. Δεν εχει ιδεα. Ολο στο γιουτιουμπι ειναι ομως...enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:33 ψέμματα σου λέει, το ιντερνετ δεν κάνει τέτοια. Ούτε όλη την σχολική ύλη με τις απαντήσεις έχει ανεβάσει το υπουργείο, τίποτα.
Οχι τυψεις, ε;
Θα πατε γυμνασιο δηλαδη το Σεπτεμβρη... πωωωω... κουραγιο!
εισαι αθώος άνθρωπος. Ουτε βυζιά κλπ κοιτάει, μην έχεις κανένα άγχος, δεν μιλάει με κανένα άλλο παιδάκι στην τάξη άλλωστε.Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:40 Αυτα τα ξερω. Δεν παιζει να τα ψαξει αυτα. Δεν εχει ιδεα. Ολο στο γιουτιουμπι ειναι ομως...
όταν έρθει η ώρα και έχεις όρεξη, θα σε περιμένει να σου τα πει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Μάιος 2018, 16:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, σκούπα, άργησες όμως.Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:18 Ναιδα... Θα ειναι 11 σε λιγους μηνες... Πρεπει να την ξεκινησω... Με τι λες ναρχισω;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.