Επειδή... εχμ... ταιριάζουν πολύ τα γούστα μας σ' αυτά τα πράματα (πχ βλέπει κάτι once upon a time και κάτι τέτοια),
άμα μου πει τίποτα "γουάου, φοβερό" κλπ, το προσπερνάω και τέλος.
Έτσι όπως τελείωσε , πρέπει να δούμε την δεύτερηtalaipwros έγραψε: 24 Φεβ 2019, 20:53 Δεν είναι αριστούργημα αλλά δεν είναι κακό. Αν είχε βγει δεύτερη σεζόν θα την έβλεπα, οπότε συμβουλεύω αντίστοιχα να δεις την πρώτη
Star Trek Discovery, πχ.
Θα το ψαξω. Καπου ειχε παρει το ματι μια που κατελαβαν οι εξωγηινοι τη γη.shrike έγραψε: 25 Φεβ 2019, 20:14Star Trek Discovery, πχ.
Βρες κι άλλους τρεις που να ενδιαφέρονται, κάνε μια εγγραφή στο Netflix (αν δεν έχεις ήδη) και με τρία ευρά το μήνα θα τα 'χεις και on-line και (περίπου) νόμιμα.
Αυτές που έχω δει τα τελευταία χρόνια με τέτοιο θέμα που λες, είναι το falling skies και το defiance.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Φεβ 2019, 20:23Θα το ψαξω. Καπου ειχε παρει το ματι μια που κατελαβαν οι εξωγηινοι τη γη.shrike έγραψε: 25 Φεβ 2019, 20:14Star Trek Discovery, πχ.
Βρες κι άλλους τρεις που να ενδιαφέρονται, κάνε μια εγγραφή στο Netflix (αν δεν έχεις ήδη) και με τρία ευρά το μήνα θα τα 'χεις και on-line και (περίπου) νόμιμα.
Ωραια περιληψη, ευχαριστω!shrike έγραψε: 25 Φεβ 2019, 20:33Αυτές που έχω δει τα τελευταία χρόνια με τέτοιο θέμα που λες, είναι το falling skies και το defiance.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Φεβ 2019, 20:23Θα το ψαξω. Καπου ειχε παρει το ματι μια που κατελαβαν οι εξωγηινοι τη γη.shrike έγραψε: 25 Φεβ 2019, 20:14
Star Trek Discovery, πχ.
Το δεύτερο το βλέπεις ψιλο-ευχάριστα (μην περιμένεις και πολλά βέβαια), σαν μελλοντολογικό γουέστερν.
Το πρώτο ενώ ξεκίνησε καλά, στη συνέχεια το βαρέθηκα απίστευτα. Κατάντησε άλλη μια σειρά που ο καλός Εβραίος οικογενειάρχης σώζει τον κόζμο ενώ ταυτόχρονα βάζει πάνω απ' όλα την οικογένειά του και άλλες τέτοιες γλυκανάλατες αμερικανιές.
Καμιά απ' τις δύο πάντως δεν είναι space opera (αν εννοείς αυτό με τα "διαστημόπλοια" που λες).
Για space opera, δες το The Expanse, αξίζει.
ψαξε firefly και battlestar galactica
Stargate universe. 2 κύκλοι.