Πάω στοίχημα ότι θα γίνει εξεταστική. Δε μιλάω για καταδίκες, γιατί αυτά τα κάνουν οι ζαίοι.Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2019, 19:03Πάς ένα στοίχημα οτι δε θα γίνει ΤΙΠΟΤΑ?Πρετεντέρης έγραψε: 03 Μαρ 2019, 18:52 Ω ρε μάνα μου κάτι εξεταστικές που έχουν να γίνουν για τα όπλα της Αραπιάς.
Αχ Πάνο μου...![]()
![]()
Αν χάσεις, θα βάλεις για 2 μήνες άβαταρ το σήμα της ΧΑ.
Αν χάσω, θα βάλω 2 μήνες το σήμα της ΝΔ.
Δέχεσαι?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρακαλώ, μην με περνάτε για τρελό
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Παρακαλώ, μην με περνάτε για τρελό
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Ένα σίχαμα είναι όπως όλοι οι δεξιοί άλλωστε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
είναι διχασμένη προσωπικότητα, αντί να βγεί νδ και πασόκ όπως όλοι όμως, βγήκε νδ και θαντερκατς. Μεγάλος ο πάνος, Πολέμαρχος, και νδ οκ, δίκιο έχεις.
-
stergiosbik
Κατι εχω διαβασει για τον μπουλη απο δημοσιογραφο του ειδικου τυπου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Μαρ 2019, 18:04Κουρκούας έγραψε: 03 Μαρ 2019, 17:52
Είτε μετά από αυτές είτε μετά τις επόμενες εκλογές, ο δεξιός χώρος θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ταυτότητας, με τάσεις ολοκληρωτικής διάσπασης. Τότε θα φανεί η ανάγκη για το γέρο πολεμιστή να αφήσει τις ειρηνικές του ασχολίες και να ξαναζαλωθεί τα άρματά του.Ο Πάνος δεν είναι ούτε Δεξιός, ούτε Αριστερός, ούτε καν το έχει μεράκι. Καλοπερασάκιας μπονβιβερ είναι, με καλές προθέσεις και έναν ενστικτώδη πατριωτισμό. Μοιάζουμε αρκετά σαν χαρακτήρες για αυτό ήταν,είναι και θα είναι συμπάθεια μου*, μόνο που αυτός είναι πολύ πιο πλούσιος από εμένα και εγώ ελαφρώς πιο έξυπνος από αυτόν.
*by the way τον έχω δει από κοντά πόσο παλαβιάρης και παρορμητικός είναι, σε σκηνικό που ήμουν παρόν, το τονίζω τυχαία, αφού δεν έχω προσωπική ή κάποιου άλλου είδους σχέση μαζί του. Από εκείνη την στιγμή τον λάτρεψα, όπως αγαπώ όλες τις γνήσια φευγάτες περιπτώσεις.
Θα το γράψω όταν αποσυρθεί της πολιτικής. Δεν είναι η ώρα ακόμα![]()
Τον φωτογραφιζε στην ουσια με τα γραφομενα του.
Ειχε μια Alfa 164 V6 Turbo (αν θυμαμαι καλα) και την επεφταν μαζι με κατι αλλα παιδοβουβαλα που κουβαλουσε σε αριστερους.
Κανανε καταδρομικες.
Εκει κοντα στα 20 κάτι του.
- Μαυροβασίλης
εδώ συζητάμε για δύο από τις πλέον ανάξιες παντελονιών εν ζωή δημόσιες φιγούρες του ελλημπανάτου;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
stergiosbik
Μλκ η Ζωιτσα θα σε ειχε κανει το σκυλακι της χαλαρα.Αγις έγραψε: 03 Μαρ 2019, 20:23 Εχετε αναγαγει το λιωσιμο αρχιδιων απο τακουνι γυναικειας γοβας σε επιδιωξη κ σκοπο ζωης.
Συνέλθετε .
Οπως και την συντριπτικη πλειοψηφια των αντρων.
Hyperμουνος!
Eliott - Κολωνάκι - Χάρης Γαλανός
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
μην κρινεις εξ ιδιων - για υπερμουναρες παγαινετε καμια εκδρομη στην πηγη.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:21Μλκ η Ζωιτσα θα σε ειχε κανει το σκυλακι της χαλαρα.Αγις έγραψε: 03 Μαρ 2019, 20:23 Εχετε αναγαγει το λιωσιμο αρχιδιων απο τακουνι γυναικειας γοβας σε επιδιωξη κ σκοπο ζωης.
Συνέλθετε .
Hyperμουνος!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
stergiosbik
Αγις έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:25μην κρινεις εξ ιδιων - για υπερμουναρες παγαινετε καμια εκδρομη στην πηγη.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:21Μλκ η Ζωιτσα θα σε ειχε κανει το σκυλακι της χαλαρα.Αγις έγραψε: 03 Μαρ 2019, 20:23 Εχετε αναγαγει το λιωσιμο αρχιδιων απο τακουνι γυναικειας γοβας σε επιδιωξη κ σκοπο ζωης.
Συνέλθετε .
Hyperμουνος!
στέργιο του κτυπάς το κεφαλάκι συγκαταβατικά, λέγοντάς του οτι είσαι προορισμένος να γίνεις σκύλος αν πετύχεις μπροστά σου υπερμούναρο. 
Ο Πανάρας, αν και σανοπώλης , έβγαζε κάτι το αγαθιάρικο στα πρώτα αντιμνή χρόνια. Καμιά σχέση με τους άλλους κολεγιόπαιδες με την κακία στο μάτι.
Άλλαξε και το στυλάκι του μπούλη που είχε στα 90ς, χωρίς να γίνει ακαλαίσθητος λέτσος. Πρέπει να είχε καλούς επικοινωνιολόγους.
Άλλαξε και το στυλάκι του μπούλη που είχε στα 90ς, χωρίς να γίνει ακαλαίσθητος λέτσος. Πρέπει να είχε καλούς επικοινωνιολόγους.
-
stergiosbik
Aλλος το παιξε κοκκορας.Οχι εγω.enaon έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:31 στέργιο του κτυπάς το κεφαλάκι συγκαταβατικά, λέγοντάς του οτι είσαι προορισμένος να γίνεις σκύλος αν πετύχεις μπροστά σου υπερμούναρο.![]()
Απλα του επενθυμιζω οτι το εξυπνο πουλι,απο τη μυτη πιανεται.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Με αυτόν κυβερνούσε ο Μεγαλέξης σου, τι έγινε τώρα, δεν είναι πια φίλοι;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
νομίζω οτι δεν το βελτίωσες ακριβώς.stergiosbik έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:52Aλλος το παιξε κοκκορας.Οχι εγω.enaon έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:31 στέργιο του κτυπάς το κεφαλάκι συγκαταβατικά, λέγοντάς του οτι είσαι προορισμένος να γίνεις σκύλος αν πετύχεις μπροστά σου υπερμούναρο.![]()
Απλα του επενθυμιζω οτι το εξυπνο πουλι,απο τη μυτη πιανεται.![]()
Μπαααα! Τους ψήφους για την πλειοψηφία θέλαμε μόνο. Τον συγκεκριμένο πάντα γραμμένο τον είχαμε.Πρετεντέρης έγραψε: 03 Μαρ 2019, 22:05Με αυτόν κυβερνούσε ο Μεγαλέξης σου, τι έγινε τώρα, δεν είναι πια φίλοι;![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 1 Απαντήσεις