!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρακαλώ, μην με περνάτε για τρελό

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Παρακαλώ, μην με περνάτε για τρελό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Ξανά σε νυχτερινό κέντρο ο Καμμένος - Δείτε τον να τραγουδά «παρακαλώ, παρακαλώ, μην με περνάτε για τρελό»
https://www.protothema.gr/politics/arti ... gia-trelo/
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Παρακαλώ, μην με περνάτε για τρελό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ας του πει κάποιος ότι δεν τον περνάμε για τρελό
Για καραγκιόζη τον περνούσαμε πάντα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Beria έγραψε: 03 Μαρ 2019, 16:11 Ας του πει κάποιος ότι δεν τον περνάμε για τρελό
Για καραγκιόζη τον περνούσαμε πάντα
+1

Σε ποια μπουζούκια είναι btw ;;
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Ο Πάνος προσέφερε τα πάντα στην Πατρίδα. Ο πολιτικός του κύκλος έκλεισε επιτυχημένα, καιρός να ασχοληθεί πλέον μόνο με την ζωή του, το δικαιούται. Κάτι παρόμοιο αισθάνομαι και εγώ.
Να είναι γερός, να κάνει τις βόλτες του, να πίνει τα ουίσκια του. Θα τον αγαπώ πάντα :hebit:
Άβαταρ μέλους
Κουρκούας
Phorum.gr user: Κουρκούας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Μαρ 2019, 17:27 Ο Πάνος προσέφερε τα πάντα στην Πατρίδα. Ο πολιτικός του κύκλος έκλεισε επιτυχημένα, καιρός να ασχοληθεί πλέον μόνο με την ζωή του, το δικαιούται. Κάτι παρόμοιο αισθάνομαι και εγώ.
Να είναι γερός, να κάνει τις βόλτες του, να πίνει τα ουίσκια του. Θα τον αγαπώ πάντα :hebit:
καλά μην το λες ότι τελείωσε.Νέος είναι ακόμα. Σε λίγο καιρό θα τον δεις να τραγουδά αυτό.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Νέος είναι, αλλά για να επιτύχει τι; Η ιστορία τον έγραψε, χωρίς αυτόν δεν θα ερχόταν ποτέ το εθνοσωτήριο 15 που έβαλε την χώρα μας σε μια οδό πολιτισμού και διαφάνειας, μη αναστρέψιμης.
Δεν έχει λόγο να ανακατευτεί ξανά, ούτε καν να εξευτελιστεί με εκλογές. Έπρεπε να παραιτηθεί και από βουλευτής, εκφωνώντας ένα ποίημα ή ένα καλό ιστορικό τρολάρισμα έστω και να συνεχίσει την ζωή του, που θα είναι καλύτερη από εδώ και πέρα. Μέσα του, το ξέρω το έχει ήδη κάνει.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Για τρελό ποτέ δεν τον θεωρησα, παντα attention whore κ αρπαχτές
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Κουρκούας

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Μαρ 2019, 17:41 Νέος είναι, αλλά για να επιτύχει τι; Η ιστορία τον έγραψε, χωρίς αυτόν δεν θα ερχόταν ποτέ το εθνοσωτήριο 15 που έβαλε την χώρα μας σε μια οδό πολιτισμού και διαφάνειας, μη αναστρέψιμης.
Δεν έχει λόγο να ανακατευτεί ξανά, ούτε καν να εξευτελιστεί με εκλογές. Έπρεπε να παραιτηθεί και από βουλευτής, εκφωνώντας ένα ποίημα ή ένα καλό ιστορικό τρολάρισμα έστω και να συνεχίσει την ζωή του, που θα είναι καλύτερη από εδώ και πέρα. Μέσα του, το ξέρω το έχει ήδη κάνει.
Είτε μετά από αυτές είτε μετά τις επόμενες εκλογές, ο δεξιός χώρος θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ταυτότητας, με τάσεις ολοκληρωτικής διάσπασης. Τότε θα φανεί η ανάγκη για το γέρο πολεμιστή να αφήσει τις ειρηνικές του ασχολίες και να ξαναζαλωθεί τα άρματά του.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ένα κακομαθημένο πλουσιοπαιδο είναι που όταν δε του κάνουν τα χατίρια μουτρωνει και πάει με τον "εχθρο". Τίποτα παραπέρα. Αν δεν ήταν τα φράγκα του κυρ Ηλία και δεν είχε ασχοληθεί στα μικρατα του με τη σκληρή δεξιά, θα ήταν ακόμη ένας πλούσιος που απλά τρώει τα έτοιμα.

Ιδεολογικά είναι πολύ δεξιός και μισεί τον Αντρέα/ανδρεοπαπανδρεισμο. Καραμανλικος μέχρι το μεδουλι. Τζάστ σέηνγκ αγαπητέ μου πασοκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 03 Μαρ 2019, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Μαρ 2019, 17:27 Ο Πάνος προσέφερε τα πάντα στην Πατρίδα. Ο πολιτικός του κύκλος έκλεισε επιτυχημένα, καιρός να ασχοληθεί πλέον μόνο με την ζωή του, το δικαιούται. Κάτι παρόμοιο αισθάνομαι και εγώ.
Οι αμαρτίες του συγχωρούνται από τη στιγμή που τραγούδησε Βοσκόπουλο.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Κουρκούας έγραψε: 03 Μαρ 2019, 17:52

Είτε μετά από αυτές είτε μετά τις επόμενες εκλογές, ο δεξιός χώρος θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ταυτότητας, με τάσεις ολοκληρωτικής διάσπασης. Τότε θα φανεί η ανάγκη για το γέρο πολεμιστή να αφήσει τις ειρηνικές του ασχολίες και να ξαναζαλωθεί τα άρματά του.
:) Ο Πάνος δεν είναι ούτε Δεξιός, ούτε Αριστερός, ούτε καν το έχει μεράκι. Καλοπερασάκιας μπονβιβερ είναι, με καλές προθέσεις και έναν ενστικτώδη πατριωτισμό. Μοιάζουμε αρκετά σαν χαρακτήρες για αυτό ήταν,είναι και θα είναι συμπάθεια μου*, μόνο που αυτός είναι πολύ πιο πλούσιος από εμένα και εγώ ελαφρώς πιο έξυπνος από αυτόν.

*by the way τον έχω δει από κοντά πόσο παλαβιάρης και παρορμητικός είναι, σε σκηνικό που ήμουν παρόν, το τονίζω τυχαία, αφού δεν έχω προσωπική ή κάποιου άλλου είδους σχέση μαζί του. Από εκείνη την στιγμή τον λάτρεψα, όπως αγαπώ όλες τις γνήσια φευγάτες περιπτώσεις.
Θα το γράψω όταν αποσυρθεί της πολιτικής. Δεν είναι η ώρα ακόμα :wink
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

The Age of Aquarius έγραψε: 03 Μαρ 2019, 17:57

Οι αμαρτίες του συγχωρούνται από τη στιγμή που τραγούδησε Βοσκόπουλο.
Σκέφτομαι να πάω να τον δω τον Τόλη στις 18 στο Παλέ. Αν και προπερσυ που τον είχα ακούσει τελευταία φορά με συγκίνησε κι όλας, ισχύει και για Αυτόν, ότι και για τον Πάνο. Ήρθε η ώρα ρε φίλε, με το κεφάλι ψηλά!
Όσο επιμένεις να συνεχίζεις πάντως, εγώ δεν θα σε απαξιώσω, θα σου σταθώ.
Άβαταρ μέλους
Κουρκούας

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Μαρ 2019, 18:04
Κουρκούας έγραψε: 03 Μαρ 2019, 17:52

:) Ο Πάνος δεν είναι ούτε Δεξιός, ούτε Αριστερός, ούτε καν το έχει μεράκι. Καλοπερασάκιας μπονβιβερ είναι, με καλές προθέσεις και έναν ενστικτώδη πατριωτισμό. Μοιάζουμε αρκετά σαν χαρακτήρες για αυτό ήταν,είναι και θα είναι συμπάθεια μου*, μόνο που αυτός είναι πολύ πιο πλούσιος από εμένα και εγώ ελαφρώς πιο έξυπνος από αυτόν.
Καλά στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο για την ηγεσία δεν έχει σημασία ούτε η πεποίθηση ούτε το μεράκι. Εννοώ δες τον τωρινό αρχηγό της νδ. Ποια ιδεολογία; Γιος του πατέρα του είναι απλά, δήλωση αποδοχής κληρονομιάς κάνει.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ν' αφιερώσω κι εγώ ένα τραγουδάκι στη σιχαμερή χοντροκουράδα.

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”