Σύμφωνα με την Αμερικάνικη αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), η οποία διενεργεί ελέγχους σε εστιατόρια, αποθήκες και βιομηχανίες τροφίμων, το αποδεκτό όριο μόλυνσης στο αλεύρι είναι μέχρι 75 κομμάτια από έντομα ανα 50 γραμμάρια αλεύρι. Κυρίως κατσαρίδες. Αν είναι παραπάνω από 75 χτυπάνε συναγερμό, μέχρι 75 θεωρείται οκ και το τρώμε
Ένα πιάτο μακαρόνια έχει γυρω στα 200 γραμμάρια αλεύρι, άρα μέχρι 300 κομμάτια κατσαρίδας
Μπίστης έγραψε: 28 Φεβ 2019, 12:10
Εννοώ μόνο σε κονσέρβα είναι εύκαιρο τα καλαμπόκι
Ααα. Κατεψυγμένο. Το βράζεις σε αλατισμένο νερό, το βγάζεις να κρατάει, το σουρωνεις για αρκετή ώρα κι έτοιμο. Εγώ που το χρησιμοποιώ εκτός τόνου καμιά φορά το καίω με λίγο βούτυρο και ελάχιστη πάπρικα.
Είσαι νοικοκυρά. Τέλος !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπίστης έγραψε: 28 Φεβ 2019, 12:10
Εννοώ μόνο σε κονσέρβα είναι εύκαιρο τα καλαμπόκι
Ααα. Κατεψυγμένο. Το βράζεις σε αλατισμένο νερό, το βγάζεις να κρατάει, το σουρωνεις για αρκετή ώρα κι έτοιμο. Εγώ που το χρησιμοποιώ εκτός τόνου καμιά φορά το καίω με λίγο βούτυρο και ελάχιστη πάπρικα.
Είσαι νοικοκυρά. Τέλος !
Καλέ εννοείται και είμαι. Ο Νταλί της κουζίνας είμαι.
Chilloutbuddy έγραψε: 28 Φεβ 2019, 12:21Ένα πιάτο μακαρόνια έχει γυρω στα 200 γραμμάρια αλεύρι, άρα μέχρι 300 κομμάτια κατσαρίδας
Μα ποιός είσαι, ο γαργαντούας; Ενα πακέτο μακαρόνια είναι 500 γραμμάρια. Από αυτά, υπολογίζω τα μισά να είναι νερό. Αρα, το δικό σου πιάτο είναι σχεδόν ολόκληρο πακέτο. Εγώ, όταν μαγειρεύω μακαρόνια, το πακέτο βγάζει 4-5 μερίδες.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Chilloutbuddy έγραψε: 28 Φεβ 2019, 12:21Ένα πιάτο μακαρόνια έχει γυρω στα 200 γραμμάρια αλεύρι, άρα μέχρι 300 κομμάτια κατσαρίδας
Μα ποιός είσαι, ο γαργαντούας; Ενα πακέτο μακαρόνια είναι 500 γραμμάρια. Από αυτά, υπολογίζω τα μισά να είναι νερό. Αρα, το δικό σου πιάτο είναι σχεδόν ολόκληρο πακέτο. Εγώ, όταν μαγειρεύω μακαρόνια, το πακέτο βγάζει 4-5 μερίδες.
Έτσι πάει; δεν ξέρω, δεν έχω φτιάξει ποτέ μακαρόνια απ'την αρχή με αλεύρι κλπ, στο περίπου το είπα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Έτσι πάει; δεν ξέρω, δεν έχω φτιάξει ποτέ μακαρόνια απ'την αρχή με αλεύρι κλπ, στο περίπου το είπα
Οχι απαραίτητα. Κι'εμένα καμμιά φορά μου έρχεται να φάω τόσα, αλλά συγκρατούμαι.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.