Αλλά όταν μαγείρευα μακαρονάδα για πάρτη μου μόνο, ήταν μόνο μακαρόνια σε καυτό βούτυρο, σκόρδο, και κάποιο σκληρό τυρί κατά προτίμηση ελληνικό. Είχα κάνει κτηνωδίες στο παρελθόν με μακαρονάδες και κάποια στιγμή με έπιασε αηδία και δεν άντεχα τίποτα περισσότερο απ'αυτά τα τρία υλικά. Αλλά τις είχα κάνει πρώτα τις κτηνωδίες μου καλά καλά, οπότε όταν μου λέει άλλος για τις δικές του απλά κουνάω το κεφάλι με κατανόηση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Προσωπικά την έχω κόψει τελείως οπότε δεν πολυέχω και άποψη αυτή τη στιγμή
Αλλά όταν μαγείρευα μακαρονάδα για πάρτη μου μόνο, ήταν μόνο μακαρόνια σε καυτό βούτυρο, σκόρδο, και κάποιο σκληρό τυρί κατά προτίμηση ελληνικό. Είχα κάνει κτηνωδίες στο παρελθόν με μακαρονάδες και κάποια στιγμή με έπιασε αηδία και δεν άντεχα τίποτα περισσότερο απ'αυτά τα τρία υλικά. Αλλά τις είχα κάνει πρώτα τις κτηνωδίες μου καλά καλά, οπότε όταν μου λέει άλλος για τις δικές του απλά κουνάω το κεφάλι με κατανόηση
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Για δροσιά. Να προσθέσεις και πιπεριά Φλωρίνης από το βάζο, καλαμπόκι και κάπαρη ή ελιές. Γαμάτο πλήρες πιάτο.Μπίστης έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:49Αν βαριέσαι ναι αλλά γιατί μαρούλι ;
Το έκαναν παλιά στο κυλικείο της δουλειάς, λάθος δεν ξαναπήρα, μόνος του είναι ωραίος με το ηλιέλαιο, αλλά στο μακαρόνι πέφτει βαρύ, θέλει κάτι τρίτο ως καταλύτη, μιά κόκκινη σαλτσούλα 10' όσο βράζει το ζυμαρικό ...
Το λάδι δεν μου άρεσε ποτέ στον τόνο. Πάντα με νερό τον έπαιρνα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καπαρη και ελιά είναι τέλειος συνδυασμός γιά τόνο.
Καλαμπόκι αμερικανιά.
Καλαμπόκι αμερικανιά.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

με κουταλι.
σε ταψι, για δεν ειχα πιατελα τοσο μεγαλη.
πιθανον ακαταλληλο το λινγκουινι, δεγκξερω, δεμενοιαξε.
ο κουμπαρος απεναντι πινει και κοκακολα, τωρα τοδα, αντρουπης που λεει κι ο χαντζηχρηστος.
υπερκαραμπαμπια. μη φατε. more for me.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μπίστης έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:56 Καπαρη και ελιά είναι τέλειος συνδυασμός γιά τόνο.![]()
Καλαμπόκι αμερικανιά.
Λατρεύω το καλαμπόκι σε όλες του τις εκδοχές. Εκτός από κονσέρβα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ακριβώς, σε όλα αυτά τα μέρη του πολιτισμένου κόσμου. Τα οποία μπορεί για σένα να είναι η γειτονιά σου, σε φάση πάλι εδώ είμαι ρε γμτ με τα αλλαντικά και τα τυριά. Αλλά για μας που ζούμε σε χώρες που τρώνε λουκάνικα μία κλάση πάνω από σκυλοτροφή είναι μεγάλη πολυτέλεια, και σιγά μη τη χαραμίσω τρώγοντας μακρόστενο αμυλόστοκοCavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 10:46 Κι επειδή ειπώθηκε για αλλαντοτυριά και κρασί, το ίδιο ισχύει και για τη Γαλλία, την Ισπανία, και την Πορτογαλία, δεν αποκλείει το ένα το άλλο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Στον τόνο τι θα βρείς να ρίξεις ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Το κοπή το πίτα.
άσε, ανατριχιάζω κάθε φορά που το βλέπω....Μπίστης έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:49Αν βαριέσαι ναι αλλά γιατί μαρούλι ;
Το έκαναν παλιά στο κυλικείο της δουλειάς, λάθος δεν ξαναπήρα, μόνος του είναι ωραίος με το ηλιέλαιο, αλλά στο μακαρόνι πέφτει βαρύ, θέλει κάτι τρίτο ως καταλύτη, μιά κόκκινη σαλτσούλα 10' όσο βράζει το ζυμαρικό ...
εγώ με κόκκινη σάλτσα θα τον έκανα και ποτέ των ποτών μαρούλι στα τέσσερα κομμένο πάνω σε σπαγγέτι....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Σαν σως εννοείς; Λαδολέμονο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εννοώ μόνο σε κονσέρβα είναι εύκαιρο τα καλαμπόκι
Τώρα που μεγάλωσες δεν τον έχεις πλέον ξάδερφο ;
O τρόπος που το λές δείχνει το αντίθετοΑσέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:57
με κουταλι.
σε ταψι, για δεν ειχα πιατελα τοσο μεγαλη.
πιθανον ακαταλληλο το λινγκουινι, δεγκξερω, δεμενοιαξε.
ο κουμπαρος απεναντι πινει και κοκακολα, τωρα τοδα, αντρουπης που λεει κι ο χαντζηχρηστος.
υπερκαραμπαμπια. μη φατε. more for me.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ααα. Κατεψυγμένο. Το βράζεις σε αλατισμένο νερό, το βγάζεις να κρατάει, το σουρωνεις για αρκετή ώρα κι έτοιμο. Εγώ που το χρησιμοποιώ εκτός τόνου καμιά φορά το καίω με λίγο βούτυρο και ελάχιστη πάπρικα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση