Κατά ενα περιεργο λογο, στην Αμερική εχουν χ.σμενο τον μαγαζατορα της θεσσαλονικης που τους λεει οτι δεν δεινοπαθησαν οταν ειχαν πανω απο 6% πληθωρισμό απο 1970 και μετα.hellegennes έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:28Επειδή είχε 10% πληθωρισμό για μια δεκαετία;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:23 * γιατι αραγε ο Νιξον αποσυνδεσε το $ απο τον χρυσο - ενα ερωτημα στο οποιο οι θαμωνες του καταστηματος σου θα θελουν " να τους τα μαθεις "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάθαμε σήμερα από τον Ελβετό τραπεζίτη ότι η υφήλιος έζησε ένα τεράστιο κραχ από τα μέσα του '70 ως τα μέσα του '80.![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H δραχμη της Κατερινας
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: H δραχμη της Κατερινας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 25 Φεβ 2019, 00:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- hellegennes
Μεγάλο κακό έπαθε η παγκόσμια οικονομία από το '70 ως το '80. Τι κραχ του '29 και μαλακίες. Ο πληθωρισμός άνω του 6% τους γάμησε.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
έφυγε για προφητείες, τέρορΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Φεβ 2019, 16:38 Τόσα χρόνια περάσανε, ακόμα να βάλετε μυαλό; Μέχρι τώρα τα μνημόνια έκοβαν λίπος. Τα επόμενα θα κόψουν μύες και κόκαλα
- Ελβετός Τραπεζίτης
Μικρη ποντια κομμώτρια έβαφες τα νυχια σου οταν σου εδωσαν το κλου για την αποσυνδεση δολαρίου-χρυσου ;hellegennes έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:56 Μεγάλο κακό έπαθε η παγκόσμια οικονομία από το '70 ως το '80. Τι κραχ του '29 και μαλακίες. Ο πληθωρισμός άνω του 6% τους γάμησε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Εντάξει, δεν θα αλλάξουμε τώρα την Ιστορία. Η περίοδος 70-80 ήταν από τις δύσκολες παγκοσμίως. Βέβαια ο πληθωρισμός δεν ήταν η αιτία, αλλά το σύμπτωμα. Ξέρεις γιά stagflation;hellegennes έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:56 Μεγάλο κακό έπαθε η παγκόσμια οικονομία από το '70 ως το '80. Τι κραχ του '29 και μαλακίες. Ο πληθωρισμός άνω του 6% τους γάμησε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.dollarsandsense.org/archives ... reuss.html
O δείκτης Dow-Jones χρειάσθηκε να φθάσει το 1982 γιά να δεί τα επίπεδα του 1964.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σε ξαναρωταωhellegennes έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:18 \
Η τακτική του Γιαννόπουλου να ανεβάζει μεμονωμένα στοιχεία και μετά να αρνείται ότι το έχει κάνει για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό είναι γνωστή.
Αλλά πες μας εσύ, καλή μου χορεύτρια, ποιος ήταν ο σκοπός της σύγκρισης;
Ποιας συγκρισης;
Της συγκρισης της τιμης του περιοδικου Κατερινα που εγινε στην σελιδα 1;
Της συγκρισης της τιμης του πακετου τσιγαρων που εγινε στην σελιδα 5 αν θυμαμαι καλα;
Της διαφαινομενης συγκρισης των τιμων 33 βασικων προιοντων οι αρχικες τιμες των οποιων που παρατεθηκαν στην σελιδα 3;
Δεν εχω καταλαβει ρε φιλε την ερωτηση σου σου.Την κανεις.σου ζηταω διευκρινιση,με αγνοειες. και με αναγκαζεις να στην ξανακανω.
Τι ακριβως με ρωτας;
Το νημα ειχε εναν εμμονικο που επι 17 σελιδες με ρωταει γιατι επελεξα την συγκριση του περιοδικου ενω επι 12 σελιδες αγνοει επιτηδες οτι συγκρινα και τα τσ τσιγαρα και επι 14 σελιδες αν θυμαμαι καλα κανει οτι δεν καταλαβαινει οτι προσπαθει να σαμποταρει και την συγκριση των τιμων 33 βασικων προιοντωνενω ηδη παρατεθηκαν οι αρχικες τιμες ωστε να γινει στην συνεχεια η συγκριση τους με τις μετανενεστερες
Αποφασισες να γινεις εσυ ο δευτερος εμμονικος ο οποιος θα μου ζητησει τον λογο για την επιλογη προιοντων;
Θα ηθελα να μου απαντησεις επιτελους και να μην πετας ετσι ερωτησουλες τις οποιες στην συνεχεια αγνοεις και δεν θελεις να απαντηθουν
Αποφασισες να γνεις εσυ ο δευτερος εμμονικος που θα με εγκαλεσεις γιατι δεν παρεθεσα την τιμη του ψωμιου;
Τι στον πουτσο θες να μαθεις επιτελους;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Της αρχικής, γλυκιά μου. Τόσο χαμηλή αντιληπτικότητα έχεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μιλάμε τώρα για τις δυο δεκαετίες που η επιστήμη και η τεχνολογία εκτοξεύθηκαν, μετά από 30 γαμημένα χρόνια στασιμότητας και οπισθοδρομισμού;Leporello έγραψε: 25 Φεβ 2019, 00:52Εντάξει, δεν θα αλλάξουμε τώρα την Ιστορία. Η περίοδος 70-80 ήταν από τις δύσκολες παγκοσμίως. Βέβαια ο πληθωρισμός δεν ήταν η αιτία, αλλά το σύμπτωμα. Ξέρεις γιά stagflation;hellegennes έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:56 Μεγάλο κακό έπαθε η παγκόσμια οικονομία από το '70 ως το '80. Τι κραχ του '29 και μαλακίες. Ο πληθωρισμός άνω του 6% τους γάμησε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O δείκτης Dow-Jones χρειάσθηκε να φθάσει το 1982 γιά να δεί τα επίπεδα του 1964.
Σοβαρά, τώρα; Όντως, ας μην ξαναγράψουμε την ιστορία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν χόρτασες απο χθες μαλλον. Και το πινακάκι με τα 33 προιόντα αλλά και το λινκ με τα τσιγάρα, τα έβαλες ΜΕΤΑ απο το ξεβράκωμα που έφαγες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2019, 06:21Σε ξαναρωταωhellegennes έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:18 \
Η τακτική του Γιαννόπουλου να ανεβάζει μεμονωμένα στοιχεία και μετά να αρνείται ότι το έχει κάνει για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό είναι γνωστή.
Αλλά πες μας εσύ, καλή μου χορεύτρια, ποιος ήταν ο σκοπός της σύγκρισης;
Ποιας συγκρισης;
Της συγκρισης της τιμης του περιοδικου Κατερινα που εγινε στην σελιδα 1;
Της συγκρισης της τιμης του πακετου τσιγαρων που εγινε στην σελιδα 5 αν θυμαμαι καλα;
Της διαφαινομενης συγκρισης των τιμων 33 βασικων προιοντων οι αρχικες τιμες των οποιων που παρατεθηκαν στην σελιδα 3;
Δεν εχω καταλαβει ρε φιλε την ερωτηση σου σου.Την κανεις.σου ζηταω διευκρινιση,με αγνοειες. και με αναγκαζεις να στην ξανακανω.
Τι ακριβως με ρωτας;
Το νημα ειχε εναν εμμονικο που επι 17 σελιδες με ρωταει γιατι επελεξα την συγκριση του περιοδικου ενω επι 12 σελιδες αγνοει επιτηδες οτι συγκρινα και τα τσ τσιγαρα και επι 14 σελιδες αν θυμαμαι καλα κανει οτι δεν καταλαβαινει οτι προσπαθει να σαμποταρει και την συγκριση των τιμων 33 βασικων προιοντωνενω ηδη παρατεθηκαν οι αρχικες τιμες ωστε να γινει στην συνεχεια η συγκριση τους με τις μετανενεστερες
Αποφασισες να γινεις εσυ ο δευτερος εμμονικος ο οποιος θα μου ζητησει τον λογο για την επιλογη προιοντων;
Θα ηθελα να μου απαντησεις επιτελους και να μην πετας ετσι ερωτησουλες τις οποιες στην συνεχεια αγνοεις και δεν θελεις να απαντηθουν
Αποφασισες να γνεις εσυ ο δευτερος εμμονικος που θα με εγκαλεσεις γιατι δεν παρεθεσα την τιμη του ψωμιου;
Τι στον πουτσο θες να μαθεις επιτελους;
Εν τω μεταξύ το πινακακι με τα προιόντα συγκρίνει τιμές νοεμβρίου 83 με γενάρη 84 (τελείως άκυρο δηλαδή)
ενώ αυτο με τα τσιγάρα τιμες 1970 με 2001 (31 χρόνια ενώ η κατερίνα αφορούσε σε 26), και παρόλο που είναι μεγαλύτερο το διάστημα η αύξηση είναι 3 φορές λιγότερη (40 αντι για 120).
Ασ το δε σώνεται.
Απονομή τίτλου
σφουγγαρόπουλος ο Α΄ο ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ
- Dwarven Blacksmith
Τα χρόνια του στασιμοπληθωρισμού ήταν τόσο καταστροφικά που γκρέμισαν συθεμελα τον καπιταλισμό όπως είχε διαμορφωθεί επί δεκαετίες και έφεραν το Ρηγκαν, τη Θάτσερ κλπ.hellegennes έγραψε: 25 Φεβ 2019, 10:56Μιλάμε τώρα για τις δυο δεκαετίες που η επιστήμη και η τεχνολογία εκτοξεύθηκαν, μετά από 30 γαμημένα χρόνια στασιμότητας και οπισθοδρομισμού;Leporello έγραψε: 25 Φεβ 2019, 00:52Εντάξει, δεν θα αλλάξουμε τώρα την Ιστορία. Η περίοδος 70-80 ήταν από τις δύσκολες παγκοσμίως. Βέβαια ο πληθωρισμός δεν ήταν η αιτία, αλλά το σύμπτωμα. Ξέρεις γιά stagflation;hellegennes έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:56 Μεγάλο κακό έπαθε η παγκόσμια οικονομία από το '70 ως το '80. Τι κραχ του '29 και μαλακίες. Ο πληθωρισμός άνω του 6% τους γάμησε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήταν για το μέσο δυτικό πολυ σημαντικότερο γεγονός από την πτώση της ΕΣΣΔ κι ας μην το αντιλήφθηκαν πολλοί.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
πήζον bot έγραψε: 25 Φεβ 2019, 11:23
Δεν χόρτασες απο χθες μαλλον. Και το πινακάκι με τα 33 προιόντα αλλά και το λινκ με τα τσιγάρα, τα έβαλες ΜΕΤΑ απο το ξεβράκωμα που έφαγες.
Εν τω μεταξύ το πινακακι με τα προιόντα συγκρίνει τιμές νοεμβρίου 83 με γενάρη 84 (τελείως άκυρο δηλαδή)
ενώ αυτο με τα τσιγάρα τιμες 1970 με 2001 (31 χρόνια ενώ η κατερίνα αφορούσε σε 26), και παρόλο που είναι μεγαλύτερο το διάστημα η αύξηση είναι 3 φορές λιγότερη (40 αντι για 120).
Ασ το δε σώνεται.
Απονομή τίτλου
Apo thn 3η σελιδα του νηαμτος εχει μπει το πινακακι
Στην 17η σελιδα του νηαμτος συνεχιζεις εμμονικα σαν να μην μπηκε
Οχι δεν εισαι αρρωστα εμμονικος
Δεν εχω κανει κανενα συμβολαια μαζι σιου για το σεποιες χρονιες θα αναφερομαι
Dela with it
Aν δεν μπορεις να το αντεξεις μπες απο μονος σου σε καποιο ιδρυμα
Αρίστος for Tsirpas
Το πινακάκι μπήκε σαν απάντηση στο ξεβράκωμα που σου έκανα. Αν δεν σε ξεβράκωνα θα συνεχίζατε το κουκλοθέατρο κανονικά.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2019, 11:46πήζον bot έγραψε: 25 Φεβ 2019, 11:23
Δεν χόρτασες απο χθες μαλλον. Και το πινακάκι με τα 33 προιόντα αλλά και το λινκ με τα τσιγάρα, τα έβαλες ΜΕΤΑ απο το ξεβράκωμα που έφαγες.
Ασ το δε σώνεται.
Απονομή τίτλου
Apo thn 3η σελιδα του νηαμτος εχει μπει το πινακακι
Στην 17η σελιδα του νηαμτος συνεχιζεις εμμονικα σαν να μην μπηκε
Οχι δεν εισαι αρρωστα εμμονικος
Δεν εχω κανει κανενα συμβολαια μαζι σιου για το σεποιες χρονιες θα αναφερομαι
Dela with it
Aν δεν μπορεις να το αντεξεις μπες απο μονος σου σε καποιο ιδρυμα
Επίσης το πινακάκι που μπήκε στην τρίτη σελίδα σαν απάντηση στο ξεβράκωμα, συγκρίνει τιμες τέλος 1983 με αρχές 1984 διαφορά ενος μήνα ενώ το θέμα μας αφορούσε διαφορά 26 χρόνων. Δεν απάντησε δηλαδή, και το ξεβράκωμα συνεχίστηκε και όσο θέλεις θα συνεχίζεται.
Εχεις εμμονή με το ξεβράκωμα μάλλονν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 25 Φεβ 2019, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To 70 και 80 εκτοξεύθηκε η επιστήμη και η τεχνολογία μετά από 30 χρόνια στασιμότητας; Μιλάς γιά αυτά τα χρόνια στασιμότητας που έφεραν τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης παγκοσμίως γιά όλη την ανθρώπινη ιστορία και που έστειλαν τον άνθρωπο στην Σελήνη και που έγινε εκμετάλλευση τής πυρηνικής ενέργειας;hellegennes έγραψε: 25 Φεβ 2019, 10:56Μιλάμε τώρα για τις δυο δεκαετίες που η επιστήμη και η τεχνολογία εκτοξεύθηκαν, μετά από 30 γαμημένα χρόνια στασιμότητας και οπισθοδρομισμού;Leporello έγραψε: 25 Φεβ 2019, 00:52Εντάξει, δεν θα αλλάξουμε τώρα την Ιστορία. Η περίοδος 70-80 ήταν από τις δύσκολες παγκοσμίως. Βέβαια ο πληθωρισμός δεν ήταν η αιτία, αλλά το σύμπτωμα. Ξέρεις γιά stagflation;hellegennes έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:56Μεγάλο κακό έπαθε η παγκόσμια οικονομία από το '70 ως το '80. Τι κραχ του '29 και μαλακίες. Ο πληθωρισμός άνω του 6% τους γάμησε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δηλαδη πιστευεις οτι στην 3η σελιδα διορθωσα την δομη του νηματος επειδη με ξεβρακωσες και στην 17η σελιδα συνεχιζεις να αναφερεσαι στο αρχικο postπήζον bot έγραψε: 25 Φεβ 2019, 11:56 Το πινακάκι μπήκε σαν απάντηση στο ξεβράκωμα που σου έκανα. Αν δεν σε ξεβράκωνα θα συνεχίζατε το κουκλοθέατρο κανονικά.
Επίσης το πινακάκι που μπήκε στην τρίτη σελίδα σαν απάντηση στο ξεβράκωμα, συγκρίνει τιμες τέλος 1983 με αρχές 1984 διαφορά ενος μήνα ενώ το θέμα μας αφορούσε διαφορά 26 χρόνων. Δεν απάντησε δηλαδή, και το ξεβράκωμα συνεχίστηκε και όσο θέλεις θα συνεχίζεται.
Ουτε εσυ πλεον πρεπει να εχεις αμφιβολια οτι εισαι ιδρυματικα εμμονικος πλεον
Αρίστος for Tsirpas
ελα δε σώζεται τελείωνε, αλλη μέρα θα περάσει στο ντούκου, χθες σε τσάκωσαν, μην κάνεις σαν κοριτσάκιΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2019, 12:04Δηλαδη πιστευεις οτι στην 3η σελιδα διορθωσα την δομη του νηματος επειδη με ξεβρακωσες και στην 17η σελιδα συνεχιζεις να αναφερεσαι στο αρχικο postπήζον bot έγραψε: 25 Φεβ 2019, 11:56 Το πινακάκι μπήκε σαν απάντηση στο ξεβράκωμα που σου έκανα. Αν δεν σε ξεβράκωνα θα συνεχίζατε το κουκλοθέατρο κανονικά.
Ουτε εσυ πλεον πρεπει να εχεις αμφιβολια οτι εισαι ιδρυματικα εμμονικος πλεον
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 4536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos