!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σε τι άρρωστη κοινωνία ζούμε

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Re: Σε τι άρρωστη κοινωνία ζούμε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

lonelyrider έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:54 Όποιος ασχολείται με ιστοσελίδες γνωριμιών, πορνογραφικού και λοιπού σχετικού περιεχομένου, είναι άξιος της μοίρας του.
γαμησε τα, έχω δεί όλα τα βιντεο, είναι πλεον βαρετά
παίζει κανα καλο σαιτ με καινουργιες ταινίες;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Βινόσαυρος έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:02
lonelyrider έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:54 Όποιος ασχολείται με ιστοσελίδες γνωριμιών, πορνογραφικού και λοιπού σχετικού περιεχομένου, είναι άξιος της μοίρας του.
Άσε μεγάλε από κάτι κουραδόμαγκες σα και σένα γέμισε ο τόπος. Φτάνει δε θέλουμε άλλους.
Σε μένα μια χαρά παριστάνεις το μάγκα.
Όταν θα παρουσιαστείτε στο Θεό να δω τη μαγκιά σας που βλέπετε όλες τις αηδίες στο διαδίκτυο και μαυρίζετε τις ψυχές σας. Σάρκες θα γίνεται με αυτά χωρίς ίχνος αγάπης μέσα σας.
Συνέλθετε!
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

lonelyrider έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:09
Άσε μεγάλε από κάτι κουραδόμαγκες σα και σένα γέμισε ο τόπος. Φτάνει δε θέλουμε άλλους.
Όταν θα παρουσιαστείτε στο Θεό να δω τη μαγκιά σας που βλέπετε όλες τις αηδίες στο διαδίκτυο και μαυρίζετε τις ψυχές σας. Σάρκες θα γίνεται με αυτά χωρίς ίχνος αγάπης μέσα σας.
Συνέλθετε!
Αυτό το επιλεκτικο χριστιανομετρο πάντως...πφφφ.
Ενδιαφέρεται για το τι κάνεις απ την μέση και κάτω.
Απ την μέση και πάνω το να μην κρίνεις για να μην κριθείς κάπου..ξεχαστηκε στην πορεία και την θέση του πήρε η αυτόκλητη κρίση αγαπης η μη εν ονόματι Θεού!Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο σατανάς. Μετά έπεσε.
Όχι γιατί πορνεψε... σε site.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Συνέλθετε!
Ελπίζουμε ότι δε θα ρθει έκεινη η μέρα (ή νύχτα τέλος πάντων).
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider

taliban έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:15
Απ την μέση και πάνω το να μην κρίνεις για να μην κριθείς κάπου..ξεχαστηκε στην πορεία και την θέση του πήρε η αυτόκλητη κρίση αγαπης η μη εν ονόματι Θεού!Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο σατανάς. Μετά έπεσε.
Άσε τις εκ του πονηρού προσεγγίσεις της τοποθετήσεως μου. Το μη κρίνετε ίνα μη κριθείτε έχει την έννοια του να μην καταδικάζουμε τους συναθρώπους μας. Όχι να μη τους ελέγχουμε.

Ο σατανάς έπεσε γιατί διέστρεψε μόνος του τον εαυτό του και κατέληξε από φωτεινή σε σκοτεινή οντότητα. Καμία σχέση αυτά που λες.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Συνέλθετε!
Που ξερεις οτι θα πει αυτο ο θεος; αφου κανενας δε γυρισε να μας πει. Μπορει ο θεος να πει "καλα εκανες και εριχνες καμια ματια στα τσοντοσαιτ, εγω τα δημιουργησα και αυτα και ως παντοδυναμος τα επετρεπα για ομορφαινει λιγο η ζωη σας εκει κατω και να μην πηζετε"
Άβαταρ μέλους
lonelyrider

Υδράργυρος έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:25
Συνέλθετε!
Που ξερεις οτι θα πει αυτο ο θεος; αφου κανενας δε γυρισε να μας πει. Μπορει ο θεος να πει "καλα εκανες και εριχνες καμια ματια στα τσοντοσαιτ, εγω τα δημιουργησα και αυτα και ως παντοδυναμος τα επετρεπα για ομορφαινει λιγο η ζωη σας εκει κατω και να μην πηζετε"
Γιατί πριν 200 χρόνια έπηζαν οι άνθρωποι χωρίς αυτά? Μια χαρά ζούσαν.
Επίσης σε ολόκληρη τη θεολογική χριστιανική σκέψη καταδικάζονται οι ανήθικες σχέσεις και κατ επέκτασιν και η θέαση αυτών.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Όταν θα παρουσιαστείτε στο Θεό να δω τη μαγκιά σας
δεν έχεις μάθει τα νέα ε; :a040:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taliban

lonelyrider έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:24
taliban έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:15
Άσε τις εκ του πονηρού προσεγγίσεις της τοποθετήσεως μου. Το μη κρίνετε ίνα μη κριθείτε έχει την έννοια του να μην καταδικάζουμε τους συναθρώπους μας. Όχι να μη τους ελέγχουμε.

Ο σατανάς έπεσε γιατί διέστρεψε μόνος του τον εαυτό του και κατέληξε από φωτεινή σε σκοτεινή οντότητα. Καμία σχέση αυτά που λες.
Καμια πονηριά.
Ήσουν ακριβεις στην καταδίκη.
Θα γίνουν σάρκες όσοι μπαίνουν σε πορνο επειδή μαυρίζουν τις ψυχές τους.Δεν ελέγχεις. Καταδικάζεις.
Θα τους δείξει ο Θεός τι θα πάθουν σύμφωνα με τα γραπτά σου.
Κρίνεις βάση του δικού σου χριστιανομετρου.

Αν είχες φοβο Θεού και δεν χρησιμοποιούσες κεκαλυμενη υποκρισία δήθεν γιατί το καλό μας θα σκεφτόσουν πως αυτοι οι ανθρωποι κατι τους ταλαιπωρεί και πέφτουν στο παθος αυτό.
Ακόμη χειρότερα. Το γυναικείο trafficking διαιωνίζεται μέσα απ αυτά.
Και τι κάνω εγώ σαν lonelyrider που με ενδιαφέρει....Η σωτηρία τους?
Μπαίνω και τους γράφω πως θα καταδικαστούν.
Και εφόσον οι βουλές του Θεού ειναι άγνωστες και μέσα από κάθε κακό βγαίνει καλό πως ξέρεις εσύ πως δεν επιτρέπει ο Θεός την πτώση αυτή για να έρθει σε συναίσθηση ο άλλος και επεμβενεις στο σωτήριο σχέδιο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taliban την 24 Φεβ 2019, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

enaon έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:32
Όταν θα παρουσιαστείτε στο Θεό να δω τη μαγκιά σας
δεν έχεις μάθει τα νέα ε; :a040:

Εικόνα
Aμα δει το Preacher θα παθει εγκεφαλικο.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

enaon έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:00
lyna έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:57
enaon έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:56

σκέφτεται λογικά το σύστημα, λέει αυτός μας βάζει οτι είναι παντρεμένος, βλάκας θα είναι, θα τον πιάσει η γυναίκα του σίγουρα, κάτσε να προλάβουμε να του πουλήσουμε δικηγόρο.
Μα τι σεξισμός
λογική καθαρή, μπράβο τους. Επέλεξε σκέτο τσατ, ήταν φως φανάρι οτι το έκανε κρυφά. Αν έβαζε ομαδικό σεξ και ντίνερ και σινεμά, θα του έστελνε λιφεστυλε πράγματα μετά, δώρα γα την σύζυγο κλπ.
:p2:
δλδ μια κερατωμενη λαμβανει δωρο το δαχτυλίδι μονο μετα απο ομαδικό του αντρα της που εχει προηγηθει σινεμα.
σαν να εχεις λίγο δικιο...
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
lonelyrider

taliban έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:37 Καμια πονηριά.
Θα γίνουν σάρκες όσοι μπαίνουν σε πορνο επειδή μαυρίζουν τις ψυχές τους.Δεν ελέγχεις. Καταδικάζεις.

Αν είχες φοβο Θεού και δεν χρησιμοποιούσες κεκαλυμενη υποκρισία δήθεν γιατί το καλό μας θα σκεφτόσουν πως αυτοι οι ανθρωποι κατι τους ταλαιπωρεί και πέφτουν στο παθος αυτό.
Και εφόσον οι βουλές του Θεού ειναι άγνωστες και μέσα από κάθε κακό βγαίνει καλό πως ξέρεις εσύ πως δεν επιτρέπει ο Θεός την πτώση αυτή για να έρθει σε συναίσθηση ο άλλος και επεμβενεις στο σωτήριο σχέδιο?
Και συνεχίζεις το κρεσέντο της εκ του πονηρού παρερμηνεύσεως των γραφομένων μου.
Το ότι θα γίνουν σάρκες δεν είναι καταδίκη όταν το γράφω αλλά λογικό συμπέρασμα.
Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία που τα βλέπει αυτά δε τα βλέπει γιατί κάτι τους ταλαιπωρεί αλλά γιατί τους αρέσουν, φτιάχνονται με αυτά.
Επίσης ο Θεός δε χρησιμοποιεί την αμαρτία σαν σωτήριο σχέδιο.
Και εγώ για παράδειγμα που τα γράφω αυτά και στηλιτεύω κακώς κείμενα , μπορεί μια καλοπροαίρετη ψυχή να ωφεληθεί.

Άρα να τι κάνω κι εγώ σαν lonelyrider.
mec
Phorum.gr user: mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Μη γενικεύεις με τα sites γνωριμιών, γιατί υπάρχουν και θρησκευτικά:

https://www.theotokos.fr/
http://notre-dame-des-rencontres.com/
https://www.christiandatingforfree.com/
https://www.loveandseek.com/
https://www.catholicmatch.com
κλπ

Για ορθόδοξα δεν ξέρω αν υπάρχουν, γιατί μένω εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
taliban

lonelyrider έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:55
taliban έγραψε: 24 Φεβ 2019, 23:37 Καμια πονηριά.

Και συνεχίζεις το κρεσέντο της εκ του πονηρού παρερμηνεύσεως των γραφομένων μου.
Το ότι θα γίνουν σάρκες δεν είναι καταδίκη όταν το γράφω αλλά λογικό συμπέρασμα.
Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία που τα βλέπει αυτά δε τα βλέπει γιατί κάτι τους ταλαιπωρεί αλλά γιατί τους αρέσουν, φτιάχνονται με αυτά.
Επίσης ο Θεός δε χρησιμοποιεί την αμαρτία σαν σωτήριο σχέδιο.
Και εγώ για παράδειγμα που τα γράφω αυτά και στηλιτεύω κακώς κείμενα , μπορεί μια καλοπροαίρετη ψυχή να ωφεληθεί.

Άρα να τι κάνω κι εγώ σαν lonelyrider.
Καμία παρερμνήνευση δεν έκανα.
Τα γραπτά σου αυτό δείχνουν. Εσείς ερμηνεύεται (οι χριστιανοι) τις γραφές κατά το δοκούν αναλόγως πως σας συμφέρουν.
Το Χριστιανόμετρο το έχεις κάτω απ την μέση και όταν σου λέω πως απ την μέση και πάνω είσαι υποκριτής μας λες πως είναι λογικό συμπέρασμα...το ότι θα καταδικαστούν όσοι βλέπουν πορνό. Αλλά δεν είναι καταδίκη...το βάπτισες έλεγχο γιατί έτσι σε βολεύει!
Εκτεθειμένος όσο δεν πάει. Αυτό ήταν το πρόβλημα με την χριστιανική ηθική ανέκαθεν.
Στοχεύει κάτω απ την μέση. Και από κει και πάνω...εν ονόματι Θεού...ποιανού όμως ;
Ο Θεός λες δεν χρησιμοποιεί την αμαρτία αλλά εσύ παρερμηνεύεις τα γραπτά μου εδώ αφού έγραψα πως ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ (κατα παραχωρηση δηλαδη, αποκλειεται να μην το γνωρίζεις τι είναι αυτό από θεολογικής σκοπιάς) την πτώση για να φέρει ένα άλλο αποτέλεσμα.
Και πως ξέρεις εσύ πως προηγουμένως ο άλλος δεν κατέκρινε (όπως κάνεις εσύ δηλαδή) και μετά έπεσε σε σαρκικό πάθος;

Βγαίνετε με σημαία τον Θεό να κρίνεται και να βγάλετε συμπεράσματα και όταν στριμώχνεστε κλαίγεστε πως παρεμηνευουμε τα γραπτά σας!
Αν δεν έχετε το θάρρος να παραδεχτείτε την υποκρισία σας αφήστε τον κόσμο να βλέπει mia khalifa και μην δημιουργείτε ενοχές εσείς που απ την μέση και πάνω στάζετε φαρμάκι κεκαλυμένο πίσω απ τον όνομα του θεού !
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

mec έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:06
Μετά από μελέτη ιδεών κατέληξα σε ένα πλάνο, της το ανακοίνωσα κι ενθουσιάστηκε. Το πλάνο είναι ένα site γνωριμιών με υψηλή συνδρομή, ωστε να αποφύγω τους σαχλαμαράκηδες και την πολλή μοντερεισον και ταυτόχρονα να κοτσάρω και το ξενοδοχείο που από θρησκευτικό τουρισμό που έχει τώρα να πουλάει ακριβές διαμονές για μέλη του site.
Δηλαδή στο ένα δωμάτιο θα είναι ο ένας με το "κυρελέησον" και στο άλλο θα γαμιόσαντο σα τα κουνέλια φωνάζοντας "Όου ΓΚάντ, όου γκάντ, γιες γιες";
Ή θα σταματήσει να είναι θρησκευτικού τουρισμού το ξενοδοχείο και θα γίνει γαμιστρώνας;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”