PrenupΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:27 Οι διαφημίσεις για συναινετικό διαζύγιο συνεισφέρουν στην διατήρηση της ψυχικής υγείας και προστασίας των εισοδημάτων από ακριβές όσο και αχρειάστες δικαστικές αντιδικίες διαζυγίου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε τι άρρωστη κοινωνία ζούμε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
talaipwros
Re: Σε τι άρρωστη κοινωνία ζούμε
-
the comet the course the tail
σε αυτά τα site μπαίνουμε με private browsing, δεν σώζουμε καν κωδικούς, όπως και στο πχορουμ, γιατί έχουμε και μια ηλικία και όλα αυτά μετά θάνατον, αν δεν τα σβήσουμε από το ιστορικό, μπορεί να αμαυρώσουν την υστεροφημία μας.
- Υδράργυρος
Το ελεγε σοβαρα ρε πστ μου για το σαιτ γνωριμιων 
Κοιτα δικαιολογία που σκέφτηκε ο άτιμοςmec έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:06 Εντάξει το ήξερα και το άντεχα, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια, φαίνεται ότι μειώνονται οι ψυχικές μου αντοχές και αρχίζω να τα παίρνω στο κρανίο.
Θα σας διηγηθώ το τελευταίο περιστατικό.
Όπως έχω πει, η σύντροφος ενδιαφέρεται να επεκτείνει τις δουλειές της, ενώ εγώ να αράξω και αυτό μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, γιατί δεν αισθάνομαι και τόσο άνετα. Σε μία προσπάθεια σύγκλισης, αναρωτιόμουνα πώς να ξεκινήσω κάτι που να δουλεύει στον αυτόματο (για να μην κουράζομαι) και να συνδιάζεται κάπως με τη δική της δουλειά (για να είμαστε πιο συχνά μαζί).
Μετά από μελέτη ιδεών κατέληξα σε ένα πλάνο, της το ανακοίνωσα κι ενθουσιάστηκε. Το πλάνο είναι ένα site γνωριμιών με υψηλή συνδρομή, ωστε να αποφύγω τους σαχλαμαράκηδες και την πολλή μοντερεισον και ταυτόχρονα να κοτσάρω και το ξενοδοχείο που από θρησκευτικό τουρισμό που έχει τώρα να πουλάει ακριβές διαμονές για μέλη του site.
Γράφομαι λοιπόν σε 3 sites να δω πώς δουλεύουν, τι features έχουν, πώς συμπεριφέρεται ο κόσμος, αν γενικά είναι εύκολη δουλειά κλπ
Γιατί δεν εμφανίστηκε η επιλογή να εμπλουτισεις τον γάμο με έναν έξτρα συμμετέχοντα , είναι ο δικός μου προβληματισμός .
Παντρεμένος που δηλώνει παντρεμένος κ ψάχνει γ γνωριμία γιατί να θέλει απαραίτητα να χωρίσει ; Δεν θα δήλωνε παντρεμένος εξ αρχής .
Παντρεμένος που δηλώνει παντρεμένος κ ψάχνει γ γνωριμία γιατί να θέλει απαραίτητα να χωρίσει ; Δεν θα δήλωνε παντρεμένος εξ αρχής .
~~¥~~
Επιδημια ... κ ο Αριστος τελευταία κατεβάζει ιδεες για να διαχειριστει την περιουσια της μέλλουσας Συντροφου του.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Όποιος ασχολείται με ιστοσελίδες γνωριμιών, πορνογραφικού και λοιπού σχετικού περιεχομένου, είναι άξιος της μοίρας του.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Υδράργυρος
Ετσι. Σου λεει παντρεμενος σε σαιτ γνωριμιων αρα θελει να χωρισει. Δυτικη ηλιθιοτητα.lyna έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:51 Γιατί δεν εμφανίστηκε η επιλογή να εμπλουτισεις τον γάμο με έναν έξτρα συμμετέχοντα , είναι ο δικός μου προβληματισμός .
Εγω θα βαζα διαφημιση "κανε τα τζαμια του αυτοκινητου σου φιμε"
Αυτό έγινε εσωτερικό φόρουμ σε μία εταιρεία με την οποία είμαι σε συνεργασία και είμαι εκεί μοντερειτορ, αλλά δήλωσα ότι θα φύγω. Βασικά με άλλες προοπτικές ξεκίνησε, αλλά έτσι που κατέληξε μου δημιουργεί πλήξη και δίνω τέλος.Βινόσαυρος έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:25 για σάιτ οικονομοφοροτεχνικολογιστικο δε λέγαμε;
συνεχίζω το διαβασμα...
Σατανικέ, δεν δήλωσα ότι είμαι σε διάσταση, αλλά παντρεμένος. Ούτε δήλωσα ότι ψάχνω εφήμερες σχέσεις που υπήρχε στις options.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:27 Οι διαφημίσεις για συναινετικό διαζύγιο συνεισφέρουν στην διατήρηση της ψυχικής υγείας και προστασίας των εισοδημάτων από ακριβές όσο και αχρειάστες δικαστικές αντιδικίες διαζυγίου. Των δε γνωριμιών στην ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και εν γένει σωματική και ψυχική ευεξία μέσω ρομαντικών επαφών. Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα. Προτιμάτε κλύσμα διαφημίσεις σερβιέτας και άζαξ στην τηλεόραση;
Τα περισσότερα site γνωριμιών σήμερα έχουν και Magazine με συμβουλές ή φόρα. Αρα ένας που δηλώνει παντρεμένος, δεν πρέπει να θεωρείται ότι πάει εκεί αναγκαστικά επειδή ψάχνεται, αλλά και για να ανταλλάξει απόψεις, να διαβάσει συμβουλές για επιτυχημένη σχέση, κλπ Πάνε επίσης και παντρεμένη ζεύγη για να βρούν άλλα ζεύγη για παρέα. Δηλαδή λειτουργούν και λίγο σαν κοινωνικά δίκτυα.
σκέφτεται λογικά το σύστημα, λέει αυτός μας βάζει οτι είναι παντρεμένος, βλάκας θα είναι, θα τον πιάσει η γυναίκα του σίγουρα, κάτσε να προλάβουμε να του πουλήσουμε δικηγόρο.lyna έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:51 Γιατί δεν εμφανίστηκε η επιλογή να εμπλουτισεις τον γάμο με έναν έξτρα συμμετέχοντα , είναι ο δικός μου προβληματισμός .
Μα τι σεξισμόςenaon έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:56σκέφτεται λογικά το σύστημα, λέει αυτός μας βάζει οτι είναι παντρεμένος, βλάκας θα είναι, θα τον πιάσει η γυναίκα του σίγουρα, κάτσε να προλάβουμε να του πουλήσουμε δικηγόρο.lyna έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:51 Γιατί δεν εμφανίστηκε η επιλογή να εμπλουτισεις τον γάμο με έναν έξτρα συμμετέχοντα , είναι ο δικός μου προβληματισμός .
~~¥~~
- Υδράργυρος
Αμα ηταν ετσι θα εβαζε διαφημισεις για γραφειο κηδειων, συμβολαιογραφοι για διαθηκες κλπenaon έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:56σκέφτεται λογικά το σύστημα, λέει αυτός μας βάζει οτι είναι παντρεμένος, βλάκας θα είναι, θα τον πιάσει η γυναίκα του σίγουρα, κάτσε να προλάβουμε να του πουλήσουμε δικηγόρο.lyna έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:51 Γιατί δεν εμφανίστηκε η επιλογή να εμπλουτισεις τον γάμο με έναν έξτρα συμμετέχοντα , είναι ο δικός μου προβληματισμός .
λογική καθαρή, μπράβο τους. Επέλεξε σκέτο τσατ, ήταν φως φανάρι οτι το έκανε κρυφά. Αν έβαζε ομαδικό σεξ και ντίνερ και σινεμά, θα του έστελνε λιφεστυλε πράγματα μετά, δώρα γα την σύζυγο κλπ.lyna έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:57Μα τι σεξισμόςenaon έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:56σκέφτεται λογικά το σύστημα, λέει αυτός μας βάζει οτι είναι παντρεμένος, βλάκας θα είναι, θα τον πιάσει η γυναίκα του σίγουρα, κάτσε να προλάβουμε να του πουλήσουμε δικηγόρο.lyna έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:51 Γιατί δεν εμφανίστηκε η επιλογή να εμπλουτισεις τον γάμο με έναν έξτρα συμμετέχοντα , είναι ο δικός μου προβληματισμός .
- Eθνικοκοινωνιστης
ολοι πεφτετε θυματα του μπλε χαπιου 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi