Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Υποθετικα (πάντα) - πέφτεις σε περιπτωση που σε γουσταρει νεαρά Κυρια με ατελειωτη συγκλονιστικη κορμαρα και φατσα σα καρικατουρα της Γκλεν Γκλοουζ .
Τι κανεις ;
Αφήνεις την δύσκολη δουλειά σε κανέναν σαβουρογάμη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εσθήρ έγραψε: 15 Φεβ 2019, 23:04
Τοκιο και ρακελ
Τοκιο δεξια,ρακελ αριστερα για οσυς δεν εχουν δει την σειρα.
Εγω ομως ειμαι γυναικα,οποτε τα βλεπω αλλιως τα πραγματα.Θα ηθελα την γνωμη των αντρων,ποια απο τις δυο προτιμουν,αλλα σιγουρα οσων εχουν δει το σηριαλ,διοτι εχουν δει και την ''προσωπικοτητα'' της καθεμιας,οχι απλα μια φωτο.
Ψηφιζω προσωπο και ειδικα βλεμμα. Με εχει σημαδεψει η εικονα μιας φοιτητρια που με κοιτουσε με σταθερο εντονο βλεμμα σαν αετου πριν μερικα χρονια σε ενα μπαρ στο Ηρακλειο.
Το πρώτο που προσέχω είναι τα χέρια, συγκεκριμένα δάχτυλα. Άσχετα σε ποιον ανήκουν. Λένε πολλά για τον άλλο. Κάποια μου αρέσουν περισσότερο από αλλά. Αυτά.
Gherschaagk έγραψε: 18 Φεβ 2019, 13:08
Πως είναι καλά στο σκαρφάλωμα.
Θυμασαι μια ταινια με τον Ηλιοπουλο που κανει τον λωποδυτη και του εξηγει ο οικοδεσποτης του πως καταλαβαινει το χαρακτηρα του ανθρωπου απο τα δαχτυλα;