!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόσωπο ή Σώμα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πρόσωπο ή Σώμα;
Κι εγώ από μικρή λέω για έναν Κέλτη με σκούρα μαλλιά και λευκό δέρμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Εσυ τι διάλεξες σώμα ή μάπα; Δεν ειδα!Gherschaagk έγραψε: 15 Φεβ 2019, 16:34 Κι εγώ από μικρή λέω για έναν Κέλτη με σκούρα μαλλιά και λευκό δέρμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Ειδικά μετά από αυτό το συγκεκριμένο βίντεο ψηφίζεις πρόσωπο πλέον
Ασυζητητί
Ασυζητητί
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ εδώ έγραψα σώμα αλλά κάποτε στην υπογραφή έλεγα πως για αυτά τα καταπράσινα σχίζω τη γη και μπαίνω.Cecily Anne έγραψε: 15 Φεβ 2019, 16:36Εσυ τι διάλεξες σώμα ή μάπα; Δεν ειδα!Gherschaagk έγραψε: 15 Φεβ 2019, 16:34 Κι εγώ από μικρή λέω για έναν Κέλτη με σκούρα μαλλιά και λευκό δέρμα.
Εσενα περιμεναμεCecily Anne έγραψε: 15 Φεβ 2019, 16:32Εγω απο μικρή σας λεω για τους Κέλτες, εχει μαλλιάσει η γλωσσα μου εδω μεσα!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οι Ανατολικοευτωπαίοι είναι Κέλτες;;
Ωραίος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Προσεχω το προσωπο.Βασικα μου αρεσουν εκεινες που εχουν σαρκωδη χειλη.Εχω συναντησει γυναικες που εχουν ηρεμο και γλυκο βλεμμα και μου αρεσαν αλλα μου αρεσουν και αυτες που εχουν ελαφρως προστυχο.Απο σωματοτυπο προτιμω αυτες που ειναι κοντουλες και ελαφρως γεματουλες.Θυμαμαι που στο λυκειο ειχαμε δυο καθηγητριες μια αγγλικου και μια γαλλικου οι οποιες ηταν κοντουλες και ελαφρως γεματουλες και ειχαν θεϊκα προσωπα.Η μια ηταν ξανθια και η αλλη μελαχροινη.Αχ τι εποχες. 
Ευγενικά χαρακτηριστικά προσώπου
- Dwarven Blacksmith
Γλυκό πρόσωπο. Αλλά αν είναι χοντρή θα είναι πρακτικά αόρατη, οπότε ναι, πάλι πρόσωπο λέω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μετα απο 38 χρονια πειρας λεω την μανα της
-
User_601
Προσωπο,αλλα με νορμαλ σωμα.Δεν με νοιαιζουν καθολου τα μουσκλια,αλλα και Ντεμη ρουσσο δεν θελω.Ακομα και παχακια να εχει δεν εχω ιδιαιτερο θεμα,αν προσωπο και προσωπικοτητα ειναι θελκτικα,αλλα ξαναλεω,νορμαλ σωμα εντος πλαισιων. 
- Otto Weininger
Αν τον Φασμπεντερ τον έλεγαν Στάθη και δούλευε ταξί ή είχε ψιλικατζιδικο θα πέρναγε απαρατήρητος.Cecily Anne έγραψε: 15 Φεβ 2019, 16:32Εγω απο μικρή σας λεω για τους Κέλτες, εχει μαλλιάσει η γλωσσα μου εδω μεσα!
Αλλά προφανώς το Χόλυγουντ κάτι κάνει. Εδώ ερωτεύτηκε ολόκληρη Μπελουτσι τον Κασελ και ήταν μαζί του ποσα χρόνια. Στον Φασμπεντερ θα κολλήσουμε ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σοβαρά τώρα;; Τον έχεις κοιτάξει στα μάτια;;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 11 Απαντήσεις