Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:09
Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:00
Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 14:59
Μην αρνείσαι την πραγματικότητα. Το ότι κάποιοι άντρες σέβονται τον γάμο σου, δεν σημαίνει ότι δεν θα στην έπεφταν υπό διαφορετικές συνθήκες.
Μπορώ να γίνω πολύ αντισεξουαλ αμα θελω
Για να αντικρούσεις οποιαδήποτε ερωτική τάση εκ μέρους κάποιου άνδρα φίλου σου. Αν το ήθελες κι εσύ, θα έφτιαχνες 1002 σενάρια στα οποία η όμορφη αυτή φιλική σχέση εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα με happy ending ίσως ή ένα τρομερό πάθος που δεν μπορείς να νικήσεις και αποφάσισες να το ζήσεις μέχρι τέλους και λοιπά...
Παραδεχτείτε το. Το να μην βλέπετε ερωτικά κάποιον σε μια φάση της ζωής σας, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον δείτε ποτέ, ούτε ότι ξέρετε πώς ακριβώς σκέφτεται και αισθάνεται ο άλλος. Το παραπάνω όπως είναι γνωστό δεν ισχύει για φιλίες ανάμεσα σε ετεροφυλόφιλα άτομα του ιδίου φύλου.
Άρα η μόνη αληθινή φιλία είναι ανάμεσα σε άνδρα με άνδρα και γυναίκα με γυναίκα.
Με την λογική σου αυτή πχ ο Σουβλατζης που έλκει και έλκεται ερωτικά και από τα 2 φύλα αποκλείεται να έχει φίλους. Ισχύει λες; Ας μας απαντήσει ο ίδιος. Εγώ συμφωνώ με τις απόψεις των κοριτσιών, εμένα η οπτική μου είναι αν ότι αν εκτιμας πραγματικά έναν άνθρωπο του άλλου φύλου, περνάς όμορφα μαζί του, βρίσκεις κατανοηση και συμπαράσταση στις δύσκολες, ακόμα και αν είναι πολύ όμορφη κοπέλα η σχέση αυτή η φιλική είναι πολύ σημαντικότερη από οποιαδήποτε ερωτική θα μπορούσες να δημιουργήσεις μαζί της που το πιθανότερο είναι σε κάποιο χρονικό διάστημα να εκφυλιστεί και να δημιουργηθούν άσχημες καταστάσεις. Προφανώς δεν μιλάμε για περιπτώσεις που υπάρχει ερωτικό πάθος απ' την μεριά σου και μια ανεξέλεγκτη έλξη, τότε προφανώς δεν μπορείς και δεν θες να το αποφύγεις αλλά και -συνήθως- αυτό υπάρχει από την αρχή της γνωριμίας και δεν δημιουργείται εξ'αρχης φιλική σχέση. Λέω συνήθως γιατί μου έχει τύχει και τέτοια περίπτωση, να δημιουργηθεί δηλαδή στην πορεία μαζί με την φιλική σχέση και ερωτική έλξη δυνατή αλλά αυτές θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις που συμβαίνουν λίγες φορές στη ζωή ενός ατομου, δεν νιώθεις παθος πέραν της λογικής παρά για λίγα άτομα στη ζωή σου εκτός αν είσαι νυμφομανης γυναικα ή το αντίστοιχο για άντρα, σεξομανής γενικά.
Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:12
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να είναι κάποιος πολύ πεινασμένος σεξουαλικά για να βλέπει την οποιαδήποτε γυναίκα μόνον ερωτικά.
Και ακριβώς γι' αυτό έγραψα παραπάνω για ενήλικους ανθρώπους.
Το να βλέπει κανείς την οποιαδήποτε γυναίκα σεξουαλικά δεν σημαίνει ότι είναι κατ ανάγκη πεινασμένος. Είναι πάθος αυτο ΓΑΛΗ. Το πάθος της λαγνείας. Και δεν γιατρεύεται, όπως όλα τα πάθη. Έτσι ήρθες, έτσι θα πας.
Διαφωνώ με αυτό που λες ότι το πάθος αυτό και οποιοδήποτε πάθος δεν γιατρεύεται και παραμένει για μια ζωή, εκτός αν δεν κατάλαβα ακριβώς πώς το εννοείς. Εγώ πιστεύω ότι όλα τα πάθη δύναται να γιατρευτούν (από σένα και με επιλογή σου φυσικά, όχι από εκκλησιες, ψυχιατρικά ιδρύματα φασιστικών καθεστώτων κτλ), από εκεί και πέρα είναι συνήθως δύσκολο και εξαρτάται από τις συνθήκες αλλά η αναζήτηση της αυτογνωσίας δίνει στο άνθρωπο την δυνατότητα να διαμορφώσει τα στοιχεία του χαρακτήρα του και να επιβληθεί σε κάποια που αποφασίζει συνειδητά ότι δεν τα επιθυμεί, γενικά να πλάσει τα περισσότερα στοιχεία της προσωπικότητας του. Βέβαια ίσως μου πεις ότι και σε αυτή την περίπτωση δεν ξεριζώνει τελείως κάτι, ο σπόρος παραμένει αλλά αυτό είναι φυσικό και είναι κομμάτι της πορείας της συνειδητοποίησης του εαυτού και του κόσμου.