!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet »

Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:09
Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:00
Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 14:59

Μην αρνείσαι την πραγματικότητα. Το ότι κάποιοι άντρες σέβονται τον γάμο σου, δεν σημαίνει ότι δεν θα στην έπεφταν υπό διαφορετικές συνθήκες.
Μπορώ να γίνω πολύ αντισεξουαλ αμα θελω :003:
Για να αντικρούσεις οποιαδήποτε ερωτική τάση εκ μέρους κάποιου άνδρα φίλου σου. Αν το ήθελες κι εσύ, θα έφτιαχνες 1002 σενάρια στα οποία η όμορφη αυτή φιλική σχέση εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα με happy ending ίσως ή ένα τρομερό πάθος που δεν μπορείς να νικήσεις και αποφάσισες να το ζήσεις μέχρι τέλους και λοιπά...

Παραδεχτείτε το. Το να μην βλέπετε ερωτικά κάποιον σε μια φάση της ζωής σας, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον δείτε ποτέ, ούτε ότι ξέρετε πώς ακριβώς σκέφτεται και αισθάνεται ο άλλος. Το παραπάνω όπως είναι γνωστό δεν ισχύει για φιλίες ανάμεσα σε ετεροφυλόφιλα άτομα του ιδίου φύλου.

Άρα η μόνη αληθινή φιλία είναι ανάμεσα σε άνδρα με άνδρα και γυναίκα με γυναίκα.
Με την λογική σου αυτή πχ ο Σουβλατζης που έλκει και έλκεται ερωτικά και από τα 2 φύλα αποκλείεται να έχει φίλους. Ισχύει λες; Ας μας απαντήσει ο ίδιος. Εγώ συμφωνώ με τις απόψεις των κοριτσιών, εμένα η οπτική μου είναι αν ότι αν εκτιμας πραγματικά έναν άνθρωπο του άλλου φύλου, περνάς όμορφα μαζί του, βρίσκεις κατανοηση και συμπαράσταση στις δύσκολες, ακόμα και αν είναι πολύ όμορφη κοπέλα η σχέση αυτή η φιλική είναι πολύ σημαντικότερη από οποιαδήποτε ερωτική θα μπορούσες να δημιουργήσεις μαζί της που το πιθανότερο είναι σε κάποιο χρονικό διάστημα να εκφυλιστεί και να δημιουργηθούν άσχημες καταστάσεις. Προφανώς δεν μιλάμε για περιπτώσεις που υπάρχει ερωτικό πάθος απ' την μεριά σου και μια ανεξέλεγκτη έλξη, τότε προφανώς δεν μπορείς και δεν θες να το αποφύγεις αλλά και -συνήθως- αυτό υπάρχει από την αρχή της γνωριμίας και δεν δημιουργείται εξ'αρχης φιλική σχέση. Λέω συνήθως γιατί μου έχει τύχει και τέτοια περίπτωση, να δημιουργηθεί δηλαδή στην πορεία μαζί με την φιλική σχέση και ερωτική έλξη δυνατή αλλά αυτές θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις που συμβαίνουν λίγες φορές στη ζωή ενός ατομου, δεν νιώθεις παθος πέραν της λογικής παρά για λίγα άτομα στη ζωή σου εκτός αν είσαι νυμφομανης γυναικα ή το αντίστοιχο για άντρα, σεξομανής γενικά.
Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:12
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να είναι κάποιος πολύ πεινασμένος σεξουαλικά για να βλέπει την οποιαδήποτε γυναίκα μόνον ερωτικά.
Και ακριβώς γι' αυτό έγραψα παραπάνω για ενήλικους ανθρώπους.
Το να βλέπει κανείς την οποιαδήποτε γυναίκα σεξουαλικά δεν σημαίνει ότι είναι κατ ανάγκη πεινασμένος. Είναι πάθος αυτο ΓΑΛΗ. Το πάθος της λαγνείας. Και δεν γιατρεύεται, όπως όλα τα πάθη. Έτσι ήρθες, έτσι θα πας.
Διαφωνώ με αυτό που λες ότι το πάθος αυτό και οποιοδήποτε πάθος δεν γιατρεύεται και παραμένει για μια ζωή, εκτός αν δεν κατάλαβα ακριβώς πώς το εννοείς. Εγώ πιστεύω ότι όλα τα πάθη δύναται να γιατρευτούν (από σένα και με επιλογή σου φυσικά, όχι από εκκλησιες, ψυχιατρικά ιδρύματα φασιστικών καθεστώτων κτλ), από εκεί και πέρα είναι συνήθως δύσκολο και εξαρτάται από τις συνθήκες αλλά η αναζήτηση της αυτογνωσίας δίνει στο άνθρωπο την δυνατότητα να διαμορφώσει τα στοιχεία του χαρακτήρα του και να επιβληθεί σε κάποια που αποφασίζει συνειδητά ότι δεν τα επιθυμεί, γενικά να πλάσει τα περισσότερα στοιχεία της προσωπικότητας του. Βέβαια ίσως μου πεις ότι και σε αυτή την περίπτωση δεν ξεριζώνει τελείως κάτι, ο σπόρος παραμένει αλλά αυτό είναι φυσικό και είναι κομμάτι της πορείας της συνειδητοποίησης του εαυτού και του κόσμου.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

sys3x έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:37
Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:34
sys3x έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:29

Τσεκ αυτό ρε, πάντα.
Το θέμα είναι ότι είναι ψιλοβληματάκι αλλά έχει ωραίο κώλο κτλ. τέσπα θα συνεχίσω να την γράφω σταρκίδια μου κι αυτή εκτός αν ξαναπέσει "κατά λάθος" πάνω μου.
Γνωριζεις τι να κανεις . Αμεση προσεγγιση στο ''ψητο'' στα ισα, χωρις μπλα μπλα και κσξυπναδες - παιχνιδακια.
Το θέμα είναι ότι είναι ψιλοβλήμα, κάνει κάτι καρφώματα στο ξεκάρφωτο και δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι λάγνα ή αγελαδίσια, έχει πολύ σούπερ κορμί δο (και πρόσωπο καλό).
Το θεμα ΔΕΝ ειναι ποτε τι ειναι αυτη .
Παντα είναι τι εισαι και τι πραττεις ΕΣΥ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet »

Professor έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12
Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:21
Μια φιλικη σχέση μπορεί να καταλήξει σε γάμο και αγάπη, αλλά όχι παθιασμένο έρωτα. Νομίζω δηλαδή, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
Εγώ θεωρώ ότι ακομα και οι φιλικές σχέσεις έχουν κάτι το ερωτικό, όχι σεξουαλικό, ερωτικό, ακόμα και στα ίδια φύλα, όπως είπε και κάποιος-α πιο πάνω.
Το ότι μπορεί κάποια στιγμή υπο συγκεκριμένες συνθήκες να περάσει απ το μια μυαλό του ενός ή και των δύο μια σεξουαλικη σκέψη δε σημαίνει πως δεν υπάρχει φιλία. Αν αγαπάς τον άλλον άνθρωπο, βγάζεις χαβαλέ, συζητάτε, στηρίζετε ο ένας τον άλλον, είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται, νοιάζεσαι για το καλό του, χαίρεσαι με τη χαρά του, λυπάσαι με τη λύπη του, είσαι φίλος.
Είναι ενδιαφέρον ότι χρησιμοποιείς το 'αγαπάς' για φιλικές σχέσεις. Για εμένα θα ήταν αδιανόητο. Άντρας προς άντρα φίλο το λέει ποτέ αυτό; Μόνο μεθυσμένος νομίζω.
Εγω, 100%, όχι προς τον ίδιο βέβαια αλλά μιλώντας σε τρίτους για τους κολλητούς μου αυτό λέω, τους αγαπώ, τους λατρεύω, το να το έλεγα μόνο μεθυσμένος θα με ανησυχούσε να σου πω την αλήθεια...
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Otto Weininger έγραψε: 17 Φεβ 2019, 13:07
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Φεβ 2019, 19:56
Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2019, 19:44 Μα δεν υπάρχουν φιλίες μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Δεν υπάρχει φιλία όταν ένας εκ των δύο έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι άμα λάχει έριχνε και ένα πηδουλο.

Η γυναίκα φιλία με άντρα, το πολύ να κάνει με γκέι.

Ο straight φίλος της, το friendzone που λέμε, είναι απλά ο καημένος που την γουστάρει και αυτή τον τρέχει ένεκα της φιλιας.
Τι θα σε έπειθε να αλλάξεις γνώμη;
Τίποτα.
Μπερδεύετε τους φίλους με τους γνωστούς/ανθρώπους που βγαίνουμε μια στο τόσο και περνάμε καλά.

Έτσι ναι, μπορείς να έχεις γυναίκες "φίλους."
Ε, μια από αυτές που βγαίνεις μια στο τόσο, ανοίξου της λίγο να γίνει φίλη.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:50
:smt005: Μπα σε καλό σου, έχεις κι άλλο ανέκδοτο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

the_black_planet έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:43
Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:09
Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:00

Μπορώ να γίνω πολύ αντισεξουαλ αμα θελω :003:
Για να αντικρούσεις οποιαδήποτε ερωτική τάση εκ μέρους κάποιου άνδρα φίλου σου. Αν το ήθελες κι εσύ, θα έφτιαχνες 1002 σενάρια στα οποία η όμορφη αυτή φιλική σχέση εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα με happy ending ίσως ή ένα τρομερό πάθος που δεν μπορείς να νικήσεις και αποφάσισες να το ζήσεις μέχρι τέλους και λοιπά...

Παραδεχτείτε το. Το να μην βλέπετε ερωτικά κάποιον σε μια φάση της ζωής σας, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον δείτε ποτέ, ούτε ότι ξέρετε πώς ακριβώς σκέφτεται και αισθάνεται ο άλλος. Το παραπάνω όπως είναι γνωστό δεν ισχύει για φιλίες ανάμεσα σε ετεροφυλόφιλα άτομα του ιδίου φύλου.

Άρα η μόνη αληθινή φιλία είναι ανάμεσα σε άνδρα με άνδρα και γυναίκα με γυναίκα.
Με την λογική σου αυτή πχ ο Σουβλατζης που έλκει και έλκεται ερωτικά και από τα 2 φύλα αποκλείεται να έχει φίλους. Ισχύει λες; Ας μας απαντήσει ο ίδιος. Εγώ συμφωνώ με τις απόψεις των κοριτσιών, εμένα η οπτική μου είναι αν ότι αν εκτιμας πραγματικά έναν άνθρωπο του άλλου φύλου, περνάς όμορφα μαζί του, βρίσκεις κατανοηση και συμπαράσταση στις δύσκολες, ακόμα και αν είναι πολύ όμορφη κοπέλα η σχέση αυτή η φιλική είναι πολύ σημαντικότερη από οποιαδήποτε ερωτική θα μπορούσες να δημιουργήσεις μαζί της που το πιθανότερο είναι σε κάποιο χρονικό διάστημα να εκφυλιστεί και να δημιουργηθούν άσχημες καταστάσεις. Προφανώς δεν μιλάμε για περιπτώσεις που υπάρχει ερωτικό πάθος απ' την μεριά σου και μια ανεξέλεγκτη έλξη, τότε προφανώς δεν μπορείς και δεν θες να το αποφύγεις αλλά και -συνήθως- αυτό υπάρχει από την αρχή της γνωριμίας και δεν δημιουργείται εξ'αρχης φιλική σχέση. Λέω συνήθως γιατί μου έχει τύχει και τέτοια περίπτωση, να δημιουργηθεί δηλαδή στην πορεία μαζί με την φιλική σχέση και ερωτική έλξη δυνατή αλλά αυτές θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις που συμβαίνουν λίγες φορές στη ζωή ενός ατομου, δεν νιώθεις παθος πέραν της λογικής παρά για λίγα άτομα στη ζωή σου εκτός αν είσαι νυμφομανης γυναικα ή το αντίστοιχο για άντρα, σεξομανής γενικά.
Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:12
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να είναι κάποιος πολύ πεινασμένος σεξουαλικά για να βλέπει την οποιαδήποτε γυναίκα μόνον ερωτικά.
Και ακριβώς γι' αυτό έγραψα παραπάνω για ενήλικους ανθρώπους.
Το να βλέπει κανείς την οποιαδήποτε γυναίκα σεξουαλικά δεν σημαίνει ότι είναι κατ ανάγκη πεινασμένος. Είναι πάθος αυτο ΓΑΛΗ. Το πάθος της λαγνείας. Και δεν γιατρεύεται, όπως όλα τα πάθη. Έτσι ήρθες, έτσι θα πας.
Διαφωνώ με αυτό που λες ότι το πάθος αυτό και οποιοδήποτε πάθος δεν γιατρεύεται και παραμένει για μια ζωή, εκτός αν δεν κατάλαβα ακριβώς πώς το εννοείς. Εγώ πιστεύω ότι όλα τα πάθη δύναται να γιατρευτούν (από σένα και με επιλογή σου φυσικά, όχι από εκκλησιες, ψυχιατρικά ιδρύματα φασιστικών καθεστώτων κτλ), από εκεί και πέρα είναι συνήθως δύσκολο και εξαρτάται από τις συνθήκες αλλά η αναζήτηση της αυτογνωσίας δίνει στο άνθρωπο την δυνατότητα να διαμορφώσει τα στοιχεία του χαρακτήρα του και να επιβληθεί σε κάποια που αποφασίζει συνειδητά ότι δεν τα επιθυμεί, γενικά να πλάσει τα περισσότερα στοιχεία της προσωπικότητας του. Βέβαια ίσως μου πεις ότι και σε αυτή την περίπτωση δεν ξεριζώνει τελείως κάτι, ο σπόρος παραμένει αλλά αυτό είναι φυσικό και είναι κομμάτι της πορείας της συνειδητοποίησης του εαυτού και του κόσμου.
Δεν νομίζω να μπορέσει να ζήσει ποτέ μιαν αληθινή φιλία, χωρίς ίχνος σεξουαλικής υπόνοιας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:51
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:50
:smt005: Μπα σε καλό σου, έχεις κι άλλο ανέκδοτο;
Τι να σου πω, εγώ έτσι καταλαβαίνω τη διαφορά μεταξύ γνωστής και φίλης, με τη φίλη έχουμε πει πιο βαθιά πράγματα. Ε μετά απλά δεν την πηδας, και βουαλά, μια φιλία. Πιο δύσκολο είναι να φτιάξεις σπανακόρυζο.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:56
Τι να σου πω, εγώ έτσι καταλαβαίνω τη διαφορά μεταξύ γνωστής και φίλης, με τη φίλη έχουμε πει πιο βαθιά πράγματα. Ε μετά απλά δεν την πηδας, και βουαλά, μια φιλία. Πιο δύσκολο είναι να φτιάξεις σπανακόρυζο.
Δηλαδή αν αύριο βγούμε να πιούμε και σου πω τον πόνο μου, γίναμε κολλητάρια; Μήπως απλά εγώ βρήκα απλά έναν ώμο να πω τον πόνο μου κι εσύ βρήκες μία να σε φορτώνει προβλήματα;

ΥΓ. Και με το σπανακόρυζο θα διαφωνήσω, διότι με σωστά υλικά και σωστές υνθήκες, θα βγάλεις σωστό αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενα. Με τις σχέσεις δεν ισχύει αυτό. Ποτέ μα ποτέ δεν θα έχεις αναμενόμενο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, η παραπάνω "φίλη" που της ανοίχτηκες, μπορεί ένα βράδυ που'βρεχε, που'βρεχε μονότονα να τη δει αλλιώς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:00
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:56
Δηλαδή αν αύριο βγούμε να πιούμε και σου πω τον πόνο μου, γίναμε κολλητάρια; Μήπως απλά εγώ βρήκα απλά έναν ώμο να πω τον πόνο μου κι εσύ βρήκες μία να σε φορτώνει προβλήματα;

ΥΓ. Και με το σπανακόρυζο θα διαφωνήσω, διότι με σωστά υλικά και σωστές υνθήκες, θα βγάλεις σωστό αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενα. Με τις σχέσεις δεν ισχύει αυτό. Ποτέ μα ποτέ δεν θα έχεις αναμενόμενο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, η παραπάνω "φίλη" που της ανοίχτηκες, μπορεί ένα βράδυ που'βρεχε, που'βρεχε μονότονα να τη δει αλλιώς.
ΟΚ εσύ πως κάνεις φιλίες δηλαδή;

Επίσης αν μια βραδιά γίνει κάτι ακυρώνει όλες τις υπόλοιπες; Δε νομίζω. Ότι έχεις ζήσει έχει ήδη γραφτεί.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:30 Εμένα πάντως δεν μου αρέσει τις περισσότερες φορές το φυλο μου. Πολύ λίγες γυναίκες γνωρίζω που τιμούν το φύλο. Οι περισσότερες όλο αδυναμία, ματαιοδοξία, κενότητα, υποκρισία, προστυχιά και ηλιθιότητα.
Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα τίποτα από όλα αυτά. 'Εχω κατανόηση στην αμαρτία.
Δυο είδη γυναικών δεν αντέχω καθόλου. α) Τις υστερικές, χίλες φορές να την πιάσεις στο κρεβάτι με τον καλύτερο σου φίλο, παρά να ακούς ουρλιαχτά συνέχεια και το ανατριχιαστικό β ) μια μεταλλαγμένη κατηγορία που ανθεί τελευταία, τις ανδροπρεπείς άφυλες με το ξυρισμένο μαλλί και την μπάσα φωνή. Παίζει να είναι τα μόνα ανθρώπινα όντα, που με φέρνουν σε άβολη κατάσταση, κανένα σημείο επαφής και είναι πλέον παντού, στον δρόμο, στα μαγαζιά, στο Master Chef. Ακόμα και στο κομμωτήριο που κουρεύομαι,έδιωξαν την μιλφάρα και τον πούστη και προσέλαβαν μια 20 χρονη τέτοια που μου έκανε ένα κεφάλι, γάμα τα. Δεν μου γεννούν αποστροφή,μόνο λύπηση. Κάλλιο να γεμίσει ο κόσμος αδερφές, που είναι και χαριτωμένες, παρά αυτό το χάλι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:30 Εμένα πάντως δεν μου αρέσει τις περισσότερες φορές το φυλο μου. Πολύ λίγες γυναίκες γνωρίζω που τιμούν το φύλο. Οι περισσότερες όλο αδυναμία, ματαιοδοξία, κενότητα, υποκρισία, προστυχιά και ηλιθιότητα. Εμ, έτσι εξηγείται ότι ο Αδάμ τελικά είχε την Λίλιθ για πρώτη σύντροφο, η Εύα ήρθε μετά και κατ οικονομίαν που λένε. Τί να πεις...
Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά δεν είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του φύλου σου αλλά γενικότερα του ανθρώπινου γένους έτσι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:03
Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:30 Εμένα πάντως δεν μου αρέσει τις περισσότερες φορές το φυλο μου. Πολύ λίγες γυναίκες γνωρίζω που τιμούν το φύλο. Οι περισσότερες όλο αδυναμία, ματαιοδοξία, κενότητα, υποκρισία, προστυχιά και ηλιθιότητα.
Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα τίποτα από όλα αυτά. 'Εχω κατανόηση στην αμαρτία.
Δυο είδη γυναικών δεν αντέχω καθόλου. α) Τις υστερικές, χίλες φορές να την πιάσεις στο κρεβάτι με τον καλύτερο σου φίλο, παρά να ακούς ουρλιαχτά συνέχεια και το ανατριχιαστικό β ) μια μεταλλαγμένη κατηγορία που ανθεί τελευταία, τις ανδροπρεπείς άφυλες με το ξυρισμένο μαλλί και την μπάσα φωνή. Παίζει να είναι τα μόνα ανθρώπινα όντα, που με φέρνουν σε άβολη κατάσταση, κανένα σημείο επαφής και είναι πλέον παντού, στον δρόμο, στα μαγαζιά, στο Master Chef. Ακόμα και στο κομμωτήριο που κουρεύομαι,έδιωξαν την μιλφάρα και τον πούστη και προσέλαβαν μια 20 χρονη τέτοια που μου έκανε ένα κεφάλι, γάμα τα. Δεν μου γεννούν αποστροφή,μόνο λύπηση. Κάλλιο να γεμίσει ο κόσμος αδερφές, που είναι και χαριτωμένες, παρά αυτό το χάλι.
:lol:

Μήπως θυμάσαι μία απο το μαστερ Σεφ που την έδειξη η Μελέτη στην εκπομπή της;
Η κοπέλα γεννήθηκε μέσα σε αντρικό σώμα! Δεν μοιάζει καθόλου για γυναίκα! Εγώ την δικαιολογώ. Και γω αν είχα τέτοια εξωτερική εμφάνιση, λεσβία θα καταντούσα.
Εμένα όλο αυτό το στυλ που λες, μου μοιάζει για έλλειψη αυτογνωσίας που αποκτάται απο την οικογένεια, την παιδεία κτλ.
Όπως λες ότι κατανοείς την αμαρτία και γω σπλαχνίζομαι την αδυναμία αυτή.
Ταλαίπωρα όντα.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:09
Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:30 Εμένα πάντως δεν μου αρέσει τις περισσότερες φορές το φυλο μου. Πολύ λίγες γυναίκες γνωρίζω που τιμούν το φύλο. Οι περισσότερες όλο αδυναμία, ματαιοδοξία, κενότητα, υποκρισία, προστυχιά και ηλιθιότητα. Εμ, έτσι εξηγείται ότι ο Αδάμ τελικά είχε την Λίλιθ για πρώτη σύντροφο, η Εύα ήρθε μετά και κατ οικονομίαν που λένε. Τί να πεις...
Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά δεν είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του φύλου σου αλλά γενικότερα του ανθρώπινου γένους έτσι;
Όχι, οι άντρες δεν τά χουν αυτά. Έχουν άλλα, αλλά γενικά είναι πιο αγαθά όντα και πιο ευθή χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις.
Σου μιλώ εκ πείρας.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:02 [
ΟΚ εσύ πως κάνεις φιλίες δηλαδή;

Επίσης αν μια βραδιά γίνει κάτι ακυρώνει όλες τις υπόλοιπες; Δε νομίζω. Ότι έχεις ζήσει έχει ήδη γραφτεί.
Εγώ αναγνωρίζω 3. Μία από το νήπιο, μία από τη γειτονιά μου και μία ξαδέρφη μου. Οι άλλες/οι είναι γνωστοί που αλλάζουν ανάλογα με την εποχή, την περιοχή που ζω, τις δουλειές, τις σπουδές, κλπ. και είναι ο ευρύτερος κύκλος μου. Και φυσικά θα συζητήσω και προσωπικά διάφορα ή θα κάτσω να ακούσω, αλλά αν με ρωτάς "έχεις βρεί γκόμενο από ευρύτερο κύκλο" θα σου πω ναι. :102:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:12
Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:09
Όχι, οι άντρες δεν τά χουν αυτά. Έχουν άλλα, αλλά γενικά είναι πιο αγαθά όντα και πιο ευθή χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις.
Σου μιλώ εκ πείρας.
Τι μας λες.. πιο αγαθά όντα; Το οποίο προκύπτει από την πείρα σου; Ίσως έχεις κάποια φοβία με τις γυναίκες για Χ,ψ λόγο και να σου βγαίνουν τέτοιου είδους σκέψεις.
Η πονηριά και οι δεύτερες, τρίτες σκέψεις παίζουν και στα δύο φύλα. Δεν έχει γένος η κακή σκέψη και συμπεριφορά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”