!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σιγά μην κλάψω για τους ψευδομακεδόνες, ο Θεός τους τιμωρεί όπως τους αξίζει
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Σιγά μην κλάψω για τους ψευδομακεδόνες, ο Θεός τους τιμωρεί όπως τους αξίζει
Οι ψυχάκηδες είναι ψυχάκηδες αλλά και όσοι προσπαθούν να επιβάλλουν λογοκρισία δεν πάνε πίσω.Ιδιωτικά ο καθένας μπορεί να λέει τους γείτονες όπως θέλει.
- Υδράργυρος
Re: Σιγά μην κλάψω για τους ψευδομακεδόνες, ο Θεός τους τιμωρεί όπως τους αξίζει
Ξεπεραστε το επιτελους
- Υδράργυρος
Δεν ειναι ετσι. Αμα λες σκυλαραπες, κωλοεβραιοι, κωλογυφτοι, γυφτοσκοπιανοι, κλπ ο καθενας εχει το δικαιωμα να σε πει ρατσιστη και φασιστα, να σου τραβηξει και κσμια μηνυση για ρητορικες μισουςπατησιωτης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 22:03 Οι ψυχάκηδες είναι ψυχάκηδες αλλά και όσοι προσπαθούν να επιβάλλουν λογοκρισία δεν πάνε πίσω.Ιδιωτικά ο καθένας μπορεί να λέει τους γείτονες όπως θέλει.
- Υδράργυρος
Επι δεκαετιες η κρατικη πολιτικη καλλιεργουσε την ψυχωση, και εκανε τους υπηκοους της εθνοψυχακηδεςΚουρκούας έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:59 Ανάρτηση του υπουργείου εξωτερικών, πέντε ψυχάκηδες σχολιάζουν την ανάρτηση, δημοσιογράφος γράφει άρθρο (για το οποίο υποθέτω πληρώνεται) για αυτά που έγραψαν οι ψυχάκηδες. Προπαγάνδα πάνω στους νεκρούς κάνει ο δημοσιογράφος, αυτό έχει δημόσιο βήμα.
Ειδικα τωρα που εγινε αυτο που θελατε.
Αλλα μεχρι να γινει, μαντεψε ποιοι δεν το ξεπερνουσαν
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
χμμ, αν βλέπεις ψυχάκηδες μόνο στα εθνίκια και την κρατική πολιτική και όχι γενικά όπου υπάρχουν ακραίες θέσεις.Υδράργυρος έγραψε: 14 Φεβ 2019, 22:08Επι δεκαετιες η κρατικη πολιτικη καλλιεργουσε την ψυχωση, και εκανε τους υπηκοους της εθνοψυχακηδεςΚουρκούας έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:59 Ανάρτηση του υπουργείου εξωτερικών, πέντε ψυχάκηδες σχολιάζουν την ανάρτηση, δημοσιογράφος γράφει άρθρο (για το οποίο υποθέτω πληρώνεται) για αυτά που έγραψαν οι ψυχάκηδες. Προπαγάνδα πάνω στους νεκρούς κάνει ο δημοσιογράφος, αυτό έχει δημόσιο βήμα.
Αυτό είναι επίσης πρόσφατο και από δημόσιο χώρο, όχι ποστ που το ξέδθαψε κάποιος, ίδιας πχιότητας ψυχακισμός.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κουρκούας την 14 Φεβ 2019, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αμα σκούζεις "φασίιιιιιιιστεεεεεεεες!"?Υδράργυρος έγραψε: 14 Φεβ 2019, 22:06Δεν ειναι ετσι. Αμα λες σκυλαραπες, κωλοεβραιοι, κωλογυφτοι, γυφτοσκοπιανοι, κλπ ο καθενας εχει το δικαιωμα να σε πει ρατσιστη και φασιστα, να σου τραβηξει και κσμια μηνυση για ρητορικες μισουςπατησιωτης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 22:03 Οι ψυχάκηδες είναι ψυχάκηδες αλλά και όσοι προσπαθούν να επιβάλλουν λογοκρισία δεν πάνε πίσω.Ιδιωτικά ο καθένας μπορεί να λέει τους γείτονες όπως θέλει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έλα πήζον bot ένα νήμα επιπέδου υψηλής ραπτικής, από τις μοδίστρες του οίκου σου. Εδώ μπορείς να ξεδιπλώσεις και το δικό σου ταλέντο.
Στέλνουμε και λιμουζίνα (που θα παίζει κλασικά κομμάτια του μεγάλου καλλιτέχνη -71) αν δεν μπορείς να βρεις το δρόμο.
Στέλνουμε και λιμουζίνα (που θα παίζει κλασικά κομμάτια του μεγάλου καλλιτέχνη -71) αν δεν μπορείς να βρεις το δρόμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρίκαλος την 14 Φεβ 2019, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
- hellegennes
Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι γνωστοί σκατόψυχοι.Chainis έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:42Πραγματικά είναι μεγάλη σκατοψυχιά να χρησιμοποιείς τους νεκρούς ενός τροχαίου για να την πεις σε πολιτικούς σου αντιπάλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχεις στατιστικά στοιχεία;hellegennes έγραψε: 14 Φεβ 2019, 22:36Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι γνωστοί σκατόψυχοι.Chainis έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:42Πραγματικά είναι μεγάλη σκατοψυχιά να χρησιμοποιείς τους νεκρούς ενός τροχαίου για να την πεις σε πολιτικούς σου αντιπάλους.
- hellegennes
Άρα να σου κάνουμε εμείς μήνυση για ρητορικές μίσους εναντίον των Ελλήνων.Υδράργυρος έγραψε: 14 Φεβ 2019, 22:06Δεν ειναι ετσι. Αμα λες σκυλαραπες, κωλοεβραιοι, κωλογυφτοι, γυφτοσκοπιανοι, κλπ ο καθενας εχει το δικαιωμα να σε πει ρατσιστη και φασιστα, να σου τραβηξει και κσμια μηνυση για ρητορικες μισουςπατησιωτης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 22:03 Οι ψυχάκηδες είναι ψυχάκηδες αλλά και όσοι προσπαθούν να επιβάλλουν λογοκρισία δεν πάνε πίσω.Ιδιωτικά ο καθένας μπορεί να λέει τους γείτονες όπως θέλει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τα μαζεύω απ' το φόρουμ. Είστε αρκετοί.Diego έγραψε: 14 Φεβ 2019, 22:37Έχεις στατιστικά στοιχεία;hellegennes έγραψε: 14 Φεβ 2019, 22:36Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι γνωστοί σκατόψυχοι.Chainis έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:42
Πραγματικά είναι μεγάλη σκατοψυχιά να χρησιμοποιείς τους νεκρούς ενός τροχαίου για να την πεις σε πολιτικούς σου αντιπάλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τεράστιο στατιστικό δείγμα.Εισαι επιστήμονας;hellegennes έγραψε: 14 Φεβ 2019, 22:38Τα μαζεύω απ' το φόρουμ. Είστε αρκετοί.
Που είναι τα ποστ σκατοψυχιάς? Που είναι η αγέλη των συριζαίων που την υπερασπίζεται?Τρίκαλος έγραψε: 14 Φεβ 2019, 22:34 Έλα πήζον bot ένα νήμα επιπέδου υψηλής ραπτικής, από τις μοδίστρες του οίκου σου. Εδώ μπορείς να ξεδιπλώσεις και το δικό σου ταλέντο.
Φτιάξε τη ζυγαριά σου και τα ξαναλέμε
amesa avadistaDiego έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:06 14 νεκροί αλλά το πρόβλημά μας είναι το Βόρεια Μακεδονία
Η μικροψυχιά, δεν εξαντλείται πουθενά. Βρίσκει χώρο όπου βρει. Ακόμα και σε σχόλια κάτω από μια είδηση τραγική.
https://www.google.com/amp/www.news247. ... 0.amp.html
o Tsipras na paei stin Khdeia
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση