!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σας αρέσει η δουλειά σας;
Re: Σας αρέσει η δουλειά σας;
Δεν μας λέτε όμως τι δουλειά κάνετε. Έστω μια γενική περιγραφή. Αλλιώς πως θα σχηματίσουμε μια ιδέα;
Moderator σε ένα corporate siteAntares έγραψε: 12 Φεβ 2019, 17:00 Δεν μας λέτε όμως τι δουλειά κάνετε. Έστω μια γενική περιγραφή. Αλλιώς πως θα σχηματίσουμε μια ιδέα;
Έχεις γράψεις ότι μένεις στο εξωτερικό. Υπάρχει τέτοια δουλειά στην Ελλάδα; Διαχειριστής εταιρικής ιστοσελίδας, μεταφράζεται;
Ναι, Γαλλία. Εδώ σαν ειδικότητα λέγεται με τον αγγλικό όρο Community manager. Ο νόμος δεν απαιτεί πτυχίο για εξάσκηση επαγγελματος, αλλά υπάρχουν σχολές, αναγνωρισμένες από το κράτος ή ιδιωτικές, που δίνουν δίπλωμα ύστερα από 6 μήνες εκπαίδευση. Συνήθως οι περισσότεροι γίνονται διαχειριστές εταιρικών σελίδων ή ανοίγουν web agency σε θέματα ιντερνετικής επικοινωνίας. Για Ελλάδα δεν ξέρω, αλλά είναι δουλειά με μέλλον. Αν ξέρεις ξενες γλώσσες μπορείς να δουλέψεις και για ξένες εταιρείες.Antares έγραψε: 12 Φεβ 2019, 17:10Έχεις γράψεις ότι μένεις στο εξωτερικό. Υπάρχει τέτοια δουλειά στην Ελλάδα; Διαχειριστής εταιρικής ιστοσελίδας, μεταφράζεται;
Εγώ δεν έχω τέτοιο πτυχίο, αλλά υπήρξα life and business coach και πήγα σε μια εταιρεία ως εξωτερικός συνεργάτης.
Ενδιαφέρον. Δεν έχω ενημερωθεί για αυτές τις δουλειές του μέλλοντος.mec έγραψε: 12 Φεβ 2019, 17:28 Ναι, Γαλλία. Εδώ σαν ειδικότητα λέγεται με τον αγγλικό όρο Community manager. Ο νόμος δεν απαιτεί πτυχίο για εξάσκηση επαγγελματος, αλλά υπάρχουν σχολές, αναγνωρισμένες από το κράτος ή ιδιωτικές, που δίνουν δίπλωμα ύστερα από 6 μήνες εκπαίδευση. Συνήθως οι περισσότεροι γίνονται διαχειριστές εταιρικών σελίδων ή ανοίγουν web agency σε θέματα ιντερνετικής επικοινωνίας. Για Ελλάδα δεν ξέρω, αλλά είναι δουλειά με μέλλον. Αν ξέρεις ξενες γλώσσες μπορείς να δουλέψεις και για ξένες εταιρείες.
Εγώ δεν έχω τέτοιο πτυχίο, αλλά υπήρξα life and business coach και πήγα σε μια εταιρεία ως εξωτερικός συνεργάτης.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Kαμεραμαν ταινιών αισθησιακου περιεχομένου.Antares έγραψε: 12 Φεβ 2019, 17:00 Δεν μας λέτε όμως τι δουλειά κάνετε. Έστω μια γενική περιγραφή. Αλλιώς πως θα σχηματίσουμε μια ιδέα;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ιδανική κατάρα: Προβλήματα στύσης!Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Φεβ 2019, 20:32Kαμεραμαν ταινιών αισθησιακου περιεχομένου.Antares έγραψε: 12 Φεβ 2019, 17:00 Δεν μας λέτε όμως τι δουλειά κάνετε. Έστω μια γενική περιγραφή. Αλλιώς πως θα σχηματίσουμε μια ιδέα;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
Augustin Meaulnes
Τι ζώδιο είστε, αν επιτρέπεται;the comet the course the tail έγραψε: 11 Φεβ 2019, 20:30 όχι. δεν παλεύεται αυτή η καθημερινή ρουτίνα.
όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω καλλιτέχνης...
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ερωτηση για ρεμπεσκεδες,για ατομα που κατ ουσιαν θελουν να ζουν εις βαρος των αλλωνΣας αρέσει η δουλειά σας;
Την κανει καποιος που εχιε ψαρωσει απο τους αλλους τους υποκριτες που δηθεν εχουν κανει αυτο που τους αρεσει επαγγελμα.
Ωραιοποιηση και δαιμονοποιηση της εργασιας τα δυο ακρα
Η πςιρα μου σε αυτην την ζωη εχει δειξει πως αυτους που τους απαχολει το οτι δεν τους αρεσει η δουλεια τους δεν θα τους αρεσει καμια δουλεια σε αυτην την ζωη
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν θα την βρεις ποτε στο υπογραφω εγω που ειναι και life coach του πεζοδρομιουmec έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:39 Η τέλεια δουλειά:
-να σου αρέσει
-να φέρνει χρήμα
-να μην έχεις αφεντικά, υπαλλήλους, ωράρια
-να δουλεύεται από οπουδήποτε (ιντερνετικά)
-να μην σκοτώνεσαι στη δουλειά
-να μην κυνηγάς πελάτες κι αν γίνεται να μην πουλάς τίποτα
-να έχει χαμηλό κόστος εκκίνησης
Κάπου εκεί ψάχνομαι αυτόν τον καιρό![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 13 Φεβ 2019, 04:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σου αρεσει δηλαδη το οτι εισαι υποχρεωμενος να πηδας και να συναναστρεφεσαι με γυναικες που δεν σουα ρεσουν με γριες,με βρωμιαρες με προβληματικες που σε βλεπουν σαν τσουτσεκι που το κανουν οτι γουσταρουν επειδη πληρωνουν;
Αρίστος for Tsirpas
η δουλεια αυτη ονομαζεται "τοκιστης και σουλατσαδορος"ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2019, 03:59Δεν θα την βρεις ποτε στο υπογραφω εγω που ειναι και life coach του πεζοδρομιουmec έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:39 Η τέλεια δουλειά:
-να σου αρέσει
-να φέρνει χρήμα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
H αεριτζης/παπατζης/life coach
Αρίστος for Tsirpas
Φυσικά και υπάρχουν. Πότε ως ξεχωριστή ειδικότητα και πότε συμπληρωματικά.Antares έγραψε: 12 Φεβ 2019, 17:10Έχεις γράψεις ότι μένεις στο εξωτερικό. Υπάρχει τέτοια δουλειά στην Ελλάδα; Διαχειριστής εταιρικής ιστοσελίδας, μεταφράζεται;
Το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας πλέον παίζει στο διαδίκτυο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν υπάρχει τίποτα, ε; Δεν έχω ειδικότητα πεζοδρόμιο και δεν ξέρω.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2019, 03:59Δεν θα την βρεις ποτε στο υπογραφω εγω που ειναι και life coach του πεζοδρομιουmec έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:39 Η τέλεια δουλειά:
-να σου αρέσει
-να φέρνει χρήμα
Του πεζοδρομίου, ε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
-