!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σας αρέσει η δουλειά σας;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Σας αρέσει η δουλειά σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Επαμεινώνδας έγραψε: 12 Φεβ 2019, 12:55
Χαοτικός έγραψε: 11 Φεβ 2019, 16:56 Σιχαμερότατη, βαρετότατη και αχρηστότατη η δουλειά μου. Αλλά τι να κάνουμε; Κλέφτες θα γίνουμε;
Γιατί, τι το κακό έχει να είσαι καταχραστής Δημοσίου χρήματος; Παίρνεις και μια βεβαίωση αναπηρίας και είσαι έξω ελεύθερο πουλί
Εγώ σκέφτομαι να ρίξω όλα μου τα λεφτά και να ανοίξω εταιρεία τηλεπωλήσεων. Δημιουργικό και σίγουρη η επιτυχία
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Επαμεινώνδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Επαμεινώνδας »

Χαοτικός έγραψε: 12 Φεβ 2019, 12:59
Επαμεινώνδας έγραψε: 12 Φεβ 2019, 12:55
Χαοτικός έγραψε: 11 Φεβ 2019, 16:56 Σιχαμερότατη, βαρετότατη και αχρηστότατη η δουλειά μου. Αλλά τι να κάνουμε; Κλέφτες θα γίνουμε;
Γιατί, τι το κακό έχει να είσαι καταχραστής Δημοσίου χρήματος; Παίρνεις και μια βεβαίωση αναπηρίας και είσαι έξω ελεύθερο πουλί
Εγώ σκέφτομαι να ρίξω όλα μου τα λεφτά και να ανοίξω εταιρεία τηλεπωλήσεων. Δημιουργικό και σίγουρη η επιτυχία
μην είσαι κορόιδο. άνοιξε ενεχυροδανειστήριο. εξάλλου ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά.

https://www.youtube.com/watch?v=WjrjP_Zke1s
mec
Phorum.gr user: mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Ερμής έγραψε: 12 Φεβ 2019, 12:39 Δεν εχω δει κανέναν να του έχει προκαλέσει πρόβλημα κοινωνικοποίησης η συγκεκριμένη εργασία.
Έχω τελείως διαφορετική άποψη. Η εξωτερική εικόνα όταν βγουν σε μία παρέα, δεν δείχνει πάντα τις δυσκολίες αυτών των ανθρώπων. Δεν ανάβει κανένα λαμπάκι για να καταλάβεις πόσο άβολα αισθάνονται σε ένα περιβάλλον, όπου οι άλλοι κάνουν πιο «χάι» επαγγέλματα. Αισθάνονται βολικά μόνο με άτομα του ιδίου κύκλου. Συνήθως δεν υπάρχουν ούτε κοινωνικές ούτε επαγγελματικές προοπτικές. Τώρα οι μεγαλύτερη δυσκολία της δουλειάς είναι ότι δεν έχεις ρεπό και είσαι πάντα μέσα στη βρώμα. Το μπανιο που θα κάνεις είναι μόνο για λίγες ώρες. Σε long term κατάσταση δεν παλεύεται. Η ψυχή τους το ξέρει τι τραβάνε.

Αλλά και πες ότι υπερβάλλω. Αφού ο ίδιος ο plouf εκφράζει τόση δυσαρέσκεια, τι σημασία έχει η γνώμη μας;
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:14
1)Αν μου αρέσει δεν θα το βαρεθώ. Ή θα το βαρεθώ πολύ πιο αργά. Και πάλι όμως αν μου αρέσει ειμαι πιο δημιουργικός και αποδοτικός και μπορώ να το κάνω όλο και πιο εξελιγμένο πριν το βαρεθώ. Γενικά το να μου αρέσει κάτι που πληρώνομαι για αυτό είναι μεγάλο ατού.
Βασικά υπάρχουν πολλά άσχετα πράγματα με τα οποία μπορεί να μπλεχτείς κάνοντας την δουλειά που σου αρέσει, η δουλειά δεν έχει ένα σαφές αντικείμενο πχ μπορεί να σου αρέσει να ζωγραφίζεις, αλλά το ίδιο σημαντικό είναι (ίσως και περισσότερο) να είσαι παράλληλα και δημοσιοσχετίστας αλλιώς λεφτά ζωγραφίζοντας δεν κάνεις. Τον περισσότερο χρόνο σου θα σου το φάει αυτό που βλέπεις αγγαρεία (τις δημόσιες σχέσεις). Η δουλειά είναι όλο το πακέτο και όχι μια μεμονωμένη ενέργεια την οποία εμπεριέχει και πιθανώς να σου αρέσει.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
mec
Phorum.gr user: mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Otto Weininger έγραψε: 12 Φεβ 2019, 10:47 Λέγω το εξής : Τρία είναι τα ερωτήματα;

1)Σου αρέσει;
2)Σου φέρνει λεφτά;
3)Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο γενικά ή ειδικά;
1) Το βασικότερο. Αν δεν τόχεις, όχι μόνο η δουλειά γίνεται αγγαρεία, αλλά κινδυνεύεις να την εγκαταλείψεις στα δύσκολα.
2) Βασικό. Και πρέπει να φέρνει καλά λεφτά, όχι μόνο για να συντηρείσαι, αλλά και να προοδεύεις.
3) Είναι ερώτημα εβραιοχριστιανικής ηθικής, παρείσακτο στις business. Έχει θέση στη γενικότερη ηθική του ατόμου. Άμα ξεκινούσαμε όλοι έτσι θα ήταν μεν καλά, αλλά θα κατέρρεε το σύστημα. Αν ψιλοβολευόμαστε λίγο πολύ οι περισσότεροι είναι χάρη στο οικονομικό σύστημα της Πώλησης που βασίζεται στις πλαστές ανάγκες. Ο άνθρωπος χρειάζεται πολύ λίγα πράγματα για να είναι ευτυχισμένος. Μην κοιτάς εσύ που πουλάς πράγματα χρήσιμα για την υγεία (αν και ξέρουμε τι εμπόριο υπάρχει και σε αυτόν τον τομέα), αλλά ο μεγάλυτερος τζίρος βασίζεται στη ματαιότητα των ανθρώπων.

Εκτός αν δεν μιλάς γενικά, αλλά μόνο για σένα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Eίμαι σε αναρρωτική. Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά για βιοποριστικούς λόγους. Δεν ήξερα που θα μπλέξω μια και πριν έμενα, σπούδαζα και δούλευα στη Γερμανία. Νόμιζα ότι θα μπορούσα να φύγω όποτε ήθελα, αν είχα λίγες αποταμιεύσεις. Αντί για αποταμιεύσεις συσσωρεύτηκαν χρέη και ασθένειες. Δουλειά "ρετιρέ" κατά τους άλλους καθότι ΔΕΚΟ, αλλά μόνο για λαμόγια. Δεν δέχθηκα και την θέση που διορίσθηκα μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ (ένας διαγωνισμός σε 20 χρόνια) λόγω του ότι ήταν σε νησί, μην χάσω το κελεπούρι που είχα.
Με μεγαλύτερο μισθό (1300 καθαρά) και 20 ώρες την εβδομάδα εργασία θα ήθελα να κάνω διδακτορικό στη Γερμανία. Ας κάνω καφέδες και φωτοτυπίες στους καθηγητές, που λέει ο λόγος, τις εργάσιμες. Απείρως καλύτερο μου φαίνεται. Αστρονομία, βαρύτητα, θεωρία της σχετικότητας, είναι μερικά από τα πεδία που ασχολείται το ινστιτούτο, ακριβώς αυτά που ήθελα να ασχοληθώ από τα 18 μου.
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna »

Antares έγραψε: 12 Φεβ 2019, 15:59 Eίμαι σε αναρρωτική. Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά για βιοποριστικούς λόγους. Δεν ήξερα που θα μπλέξω μια και πριν έμενα, σπούδαζα και δούλευα στη Γερμανία. Νόμιζα ότι θα μπορούσα να φύγω όποτε ήθελα, αν είχα λίγες αποταμιεύσεις. Αντί για αποταμιεύσεις συσσωρεύτηκαν χρέη και ασθένειες. Δουλειά "ρετιρέ" κατά τους άλλους καθότι ΔΕΚΟ, αλλά μόνο για λαμόγια. Δεν δέχθηκα και την θέση που διορίσθηκα μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ (ένας διαγωνισμός σε 20 χρόνια) λόγω του ότι ήταν σε νησί, μην χάσω το κελεπούρι που είχα.
Με μεγαλύτερο μισθό (1300 καθαρά) και 20 ώρες την εβδομάδα εργασία θα ήθελα να κάνω διδακτορικό στη Γερμανία. Ας κάνω καφέδες και φωτοτυπίες στους καθηγητές, που λέει ο λόγος, τις εργάσιμες. Απείρως καλύτερο μου φαίνεται. Αστρονομία, βαρύτητα, θεωρία της σχετικότητας, είναι μερικά από τα πεδία που ασχολείται το ινστιτούτο, ακριβώς αυτά που ήθελα να ασχοληθώ από τα 18 μου.
Τότε γιατί δεν το κάνεις (το διδακτορικό) αφού σου φαίνεται απείρως καλύτερο
Dasein

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dasein »

Είναι μια δουλειά που δεν γνωρίζω για ποιους εργάζομαι, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνω, δεν πληρώνομαι μέσω τραπέζης, αλλά ειδοποιούμαι πως υπάρχει φάκελος σε διαφορετικούς, κάθε φορά, πάγκους μικροπωλητών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, προωθώντας προϊόντα που δεν απευθύνονται σε κανενός είδους καταναλωτικού κοινού.
Νομίζω ότι μου αρέσει η δουλειά μου και είμαι καλός σε αυτό που κάνω.
Άβαταρ μέλους
Πρώτη φορά ποστάρω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρώτη φορά ποστάρω »

Σας αρέσει η δουλειά σας;
Πολύ. Είμαι ζιγκολό.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Belladonna έγραψε: 12 Φεβ 2019, 16:27 Τότε γιατί δεν το κάνεις (το διδακτορικό) αφού σου φαίνεται απείρως καλύτερο
Aπάντηση στην αίτησή μου περιμένω.
Αν είχα 25.000 ευρώ π.χ. θα είχα πάει για μεταπτυχιακό εδώ και χρόνια και ίσως έμενα εκεί. Ίσως να είχα γλυτώσει και την ασθένεια.
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna »

Antares έγραψε: 12 Φεβ 2019, 16:34
Belladonna έγραψε: 12 Φεβ 2019, 16:27 Τότε γιατί δεν το κάνεις (το διδακτορικό) αφού σου φαίνεται απείρως καλύτερο
Aπάντηση στην αίτησή μου περιμένω.
Αν είχα 25.000 ευρώ π.χ. θα είχα πάει για μεταπτυχιακό εδώ και χρόνια και ίσως έμενα εκεί. Ίσως να είχα γλυτώσει και την ασθένεια.
Ωραία, καλή επιτυχία στην αίτησή σου.
ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΥΦΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΥΦΤΗΣ »

Moυ κανουν facesitting και με κατουρανε
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Κωλοδουλειά, αλλά πέφτει το παραδάκι, οπότε οκ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
κυριος Μακης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κυριος Μακης »

αδιαφορη, θα ενιωθω καπως αν μου αρεσε η την αντιπαθουσα. το σημαντικο ειναι τι κανεις εκτος δουλειας, και εκει εχει σημασια ο μισθος.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ναι, μου αρέσει, έχει ενδιαφέρον, προκλήσεις, εξελίσσεσαι, έχει αρκετά καλές αμοιβές συγκριτικά
ένα σοβαρό μειονέκτημα, είναι πολύ καθιστική
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”