τα μπερδευει με το δημοψηφισμα με φαινεται και θα μπλεξει ασχημα60-40 πριν μιλησω μαζι σας το οχι, μπορει 70-30 τωρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο
Re: Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο
όταν το ανήλικο βρίζει σαν νταλικέρης δεν αντιμετωπίζεται σαν ανήλικο. Πρώτο βήμα 5μερη, δεύτερο αποβολή δια παντός από όλα τα σχολεία σε περίπτωση αποτροπής. Αν οι γονείς θέλουν μαντρωμένα τα αλητάκια τους να τα βάλουν σε αναμορφωτήριοNaida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 22:08Δεν είναι νορμάλ ούτε αποδεκτή , αλλά το παράπτωμα είναι του καθηγητή. Δεν απαντάς σε ανήλικο με σεξουαλικά υπονοούμενα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Βρήκε καιρό να πάει βόρεια για σώγαμπρος, τουλάχιστον να μη μιλάει για μακεδονομάχους όπως γράφει εδώ.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
ορίστε ρε μαλάκες, τον φάγατε και τώρα τα σχολιάζουμε όπως οι γέροι στο μάπετ, απο το θεωρείο. 
Περιπτώσεις χαρισματικών και υπομονετικών παιδαγωγών όμως κατόρθωσαν να κάνουν κάποια από αυτά τα "αλητάκια" ανθρώπους χρήσιμους στην κοινωνία. Το να οδηγήσεις σε περιθωριοποίηση ένα νέο άνθρωπο δεν είναι καλό. Θα το βρούμε όλοι οι υπόλοιποι μπροστά μας.Lord Brum έγραψε: 12 Φεβ 2019, 01:03 όταν το ανήλικο βρίζει σαν νταλικέρης δεν αντιμετωπίζεται σαν ανήλικο. Πρώτο βήμα 5μερη, δεύτερο αποβολή δια παντός από όλα τα σχολεία σε περίπτωση αποτροπής. Αν οι γονείς θέλουν μαντρωμένα τα αλητάκια τους να τα βάλουν σε αναμορφωτήριο
Είμαι υπέρ της τιμωρίας όταν υπάρχει παραβατικότητα και της προστασίας της τάξης όταν κάποιος μαθητής υπερβαίνει τα όρια. Αλλά με πολλή αγάπη και πολλή προσπάθεια να ενταχθεί και να βελτιωθεί η συμπεριφορά του παιδιού, ιδίως στις περιπτώσεις που πληρώνει αμαρτίες γονέων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 12 Φεβ 2019, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πραγματικά πιστεύεις ότι δεν θα τον ξαναδούμε εδώ μέχρι τις εκλογές; Καλά να είναι και να είμαστε και θα τα ξαναπούμε...enaon έγραψε: 12 Φεβ 2019, 01:10 ορίστε ρε μαλάκες, τον φάγατε και τώρα τα σχολιάζουμε όπως οι γέροι στο μάπετ, απο το θεωρείο.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=x4linbuenh8panos291 έγραψε: 11 Φεβ 2019, 22:11 Εγω παντως απαντω οπως μου μιλανε. Το αν ειναι αντρας, ανηλικο, γυναικα κλπ δεν με απασχολεί.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Κατι σε πρακτικο εχουμε η θα μοιράζουμε λουτρινα ευχολογια ;ST48410 έγραψε: 12 Φεβ 2019, 01:13Περιπτώσεις χαρισματικών και υπομονετικών παιδαγωγών όμως κατόρθωσαν να κάνουν κάποια από αυτά τα "αλητάκια" ανθρώπους χρήσιμους στην κοινωνία. Το να οδηγήσεις σε περιθωριοποίηση ένα νέο άνθρωπο δεν είναι καλό. Θα το βρούμε όλοι οι υπόλοιποι μπροστά μας.Lord Brum έγραψε: 12 Φεβ 2019, 01:03 όταν το ανήλικο βρίζει σαν νταλικέρης δεν αντιμετωπίζεται σαν ανήλικο. Πρώτο βήμα 5μερη, δεύτερο αποβολή δια παντός από όλα τα σχολεία σε περίπτωση αποτροπής. Αν οι γονείς θέλουν μαντρωμένα τα αλητάκια τους να τα βάλουν σε αναμορφωτήριο
Είμαι υπέρ της τιμωρίας όταν υπάρχει παραβατικότητα και τις προστασίας της τάξης όταν κάποιος μαθητής υπερβαίνει τα όρια. Αλλά με πολλή αγάπη και πολλή προσπάθεια να ενταχθεί και να βελτιωθεί η συμπεριφορά του παιδιού, ιδίως στις περιπτώσεις που πληρώνει αμαρτίες γονέων.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
το πιο σπαστικό είναι οτι θα έρθει στις εκλογές διότι και εκείνος και εμείς τότε θα θεωρούμε οτι είναι σημαντική πολιτειακή στιγμή κλπ. Εγώ τον ήθελα τώρα, τότε οκ, τι να λέμε, είναι αργά όπως πάντα
Αυτη ειναι η αριστερα.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 22:44 Το μη μας πρηζεις τα @@ δεν είναι μπινελικωμα. Έλεος πια με τον καθωσπρεπισμό σας. Το προβλημα σας είναι που είναι κοπέλα και μίλησε κατά αυτό τον τρόπο. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βγάλει γλώσσα σε καθηγητή. Ε αυτή το διάνθισε λίγο![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ναι. Ανέφερα ήδη δύο φορές κουβέντα με σχολικό σύμβουλο. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει περιπτώσεις 2 δασκάλων που προσέγγισαν τις οικογένειες παιδιών με προβληματική συμπεριφορά, δημοτικό και γυμνάσια αν η μνήμη δεν με απατά, και με την βοήθεια ειδικών και συγκέντρωσης κάποιων χρημάτων άλλαξαν τις ζωές σε 2 παιδιά, από αυτά που θεωρούνται "καμμένα χαρτιά".
Θα μου πεις είναι πρακτικό κάτι τέτοιο; Μπορεί να γίνεται σε κάθε περίπτωση; Έχει ο κάθε δάσκαλος τον χρόνο και την ενέργεια να ασχοληθεί τόσο σοβαρά με ένα προβληματικό παιδί; Η απάντηση είναι όχι σε όλα. Ωστόσο ακόμα και σαν τάση το να θέλει ο νέος δάσκαλος να βοηθήσει ή να καταλάβει το πρόβλημα που οδηγεί στην παραβατική συμπεριφορά από το να πετάξει τον μαθητή έξω, είναι ένα πρώτο θετικό βήμα.
Να ξέρεις γενικά επειδή τυχαίνει να έχω επαφές με τον χώρο της παιδείας πάρα πολλά πράγματα μένουν όρθια εξαιτίας της υπεράνθρωπης προσπάθειας κάποιων εκπαιδευτικών.
Edit. Να προσθέσω και κάτι ακόμα. Νομίζω ότι έχει υπάρξει μια σαφής αλλαγή στάσης στην σύγχρονη παιδαγωγική. Δεν εστιάζει τόσο πολύ στην τιμωρία όσο το ζήσαμε εμείς σαν μαθητές. Και αυτό όχι με την λογική του χαϊδέματος ή επειδή δεν θεωρεί τον νέο άνθρωπο υπεύθυνο και υπόλογο. Απλώς δεν το θεωρεί τόσο αποτελεσματικό. Χρησιμοποιούνται άλλες πρακτικές όπου εντάσσεται και η ομάδα της τάξης ή του σχολείου στο παιχνίδι. Δεν είναι απλώς διελκυστίνδα μεταξύ μαθητή και δασκάλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 12 Φεβ 2019, 01:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι η αριστερά φταίει, όχι τα παιδιά του 70 που μεγαλώσαμε και κάναμε παιδιά.under έγραψε: 12 Φεβ 2019, 01:23Αυτη ειναι η αριστερα.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 22:44 Το μη μας πρηζεις τα @@ δεν είναι μπινελικωμα. Έλεος πια με τον καθωσπρεπισμό σας. Το προβλημα σας είναι που είναι κοπέλα και μίλησε κατά αυτό τον τρόπο. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βγάλει γλώσσα σε καθηγητή. Ε αυτή το διάνθισε λίγο![]()
που ειναι αυτή η φοβερή εικόνα με το εκπαιδευτικό σύστημα στα χρόνια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 12 Φεβ 2019, 01:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
under έγραψε: 12 Φεβ 2019, 01:23Αυτη ειναι η αριστερα.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 22:44 Το μη μας πρηζεις τα @@ δεν είναι μπινελικωμα. Έλεος πια με τον καθωσπρεπισμό σας. Το προβλημα σας είναι που είναι κοπέλα και μίλησε κατά αυτό τον τρόπο. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βγάλει γλώσσα σε καθηγητή. Ε αυτή το διάνθισε λίγο![]()
Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί αναποφάσιστοι μέχρι την τελευταία στιγμή και περιμένω να ξαναδώ αρκετά accounts πιο δραστήρια μόλις ανακοινωθεί η ημερομηνία. Ωστόσο καταλαβαίνω ότι εσύ λες κάτι άλλο. Προσωπικά και εγώ προτιμούσα την συμμετοχή του σε άλλα νήματα εκτός εσωτερικής πολιτικής παλιότερα.enaon έγραψε: 12 Φεβ 2019, 01:19 το πιο σπαστικό είναι οτι θα έρθει στις εκλογές διότι και εκείνος και εμείς τότε θα θεωρούμε οτι είναι σημαντική πολιτειακή στιγμή κλπ. Εγώ τον ήθελα τώρα, τότε οκ, τι να λέμε, είναι αργά όπως πάντα![]()
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Λες;under έγραψε: 12 Φεβ 2019, 01:23Αυτη ειναι η αριστερα.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 22:44 Το μη μας πρηζεις τα @@ δεν είναι μπινελικωμα. Έλεος πια με τον καθωσπρεπισμό σας. Το προβλημα σας είναι που είναι κοπέλα και μίλησε κατά αυτό τον τρόπο. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βγάλει γλώσσα σε καθηγητή. Ε αυτή το διάνθισε λίγο![]()
Η μήπως
το κακό να ξεκινάει από κάτι τέτοια βίντεο;
δεν θα ρωτήσω μόνο πως θα αισθανόταν ο μπαμπάς της αν μάθαινε πως η κορη του έλεγε αυτά τα.αισχρά,δεν ξέρω αν το γνωρίζει κιόλας αλλά πέραν τούτου δεν υπάρχει και σεβασμός στα πνευματικά δικαιώματα...
καλά ο συνθέτης τι κάνει πήραν τη μουσική του και τραγουδάνε πρόστυχα;
έλεός έλεος νομίζω ότι με τόση ανοχή δίνεται το κακό παράδειγμα από όλους.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση