Ξέρω απο τα βαράκια. Γενικώς τα βαριά αντικείμενα τα τοποθετούμε προσεκτικά εκεί που πρέπει. Δεν τα κοπανάμε όπως να ναι.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2019, 23:19Που ξέρεις εσύ από απιθωμα;Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Φεβ 2019, 23:15 Ωραία. Τότε θα τις απιθώνω σε ένα χαρτομάντηλο και θα τις βγάζω έξω απο το παράθυρο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός πχουρουμίτης θα ήθελες να σε ξεψειρίσει;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ποιός πχουρουμίτης θα ήθελες να σε ξεψειρίσει;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Με μπερδεψες αλλά δε γαμιέται σε συμπαθώ.Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Φεβ 2019, 23:24Ξέρω απο τα βαράκια. Γενικώς τα βαριά αντικείμενα τα τοποθετούμε προσεκτικά εκεί που πρέπει. Δεν τα κοπανάμε όπως να ναι.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2019, 23:19Που ξέρεις εσύ από απιθωμα;Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Φεβ 2019, 23:15 Ωραία. Τότε θα τις απιθώνω σε ένα χαρτομάντηλο και θα τις βγάζω έξω απο το παράθυρο.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
νύχτα
Το εκτιμώ.Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Φεβ 2019, 23:05 Θα ήθελα επίσης να με ξεψειρίσει η νύχτα καθώς θα μου σιγοτραγουδάει το An Altar In The Glade.
Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Φεβ 2019, 22:26 (εμπνευσμένο από το νήμα της Οικιακής οικονομίας)
Ποιος/α πχορουμίτης/ισσα θα ήθελες να σε ξεψειρίσει που με τη σειρά σου θα ξεψείριζες κι εσύ μετά;
Εγώ Naida γιατί είναι ανήσυχη κοπέλλα και φαίνεται και εξωστρεφής, όπως κι εγώ. Αρχικά θα πηγαίναμε πάνω σε ένα δέντρο, σαν τις μαϊμούδες, για να σπάσει ο πάγος.Δεν το έχω και πολύ με την εξοχή, αλλά σέβομαι τις οικολογικές αναζητήσεις των ανθρώπων.
Έχεις πολλή πλάκα τελικά. Εγώ εννοείται εμμένω σε bluerose
- SpAcE_PaNtHeR
Δεν θα ήθελα να βρεθώ στην ανάγκη να το κάνω οπότε αδυνατώ να έχω παρόμοια φαντασίωση.
Η επιλογή προσώπου ήταν καλή. Ίσως προτιμούσα την Γιούονλη που είναι συμπονετική
Η επιλογή προσώπου ήταν καλή. Ίσως προτιμούσα την Γιούονλη που είναι συμπονετική
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Συγνώμη αλλά δεν ειχε κι άλλα ποστ αυτό το νήμα; Τι συνέβη;
Κι εγώ συμπονετική είμαι. Ψυχούλα.Μπίστης έγραψε: 08 Φεβ 2019, 13:38 Δεν θα ήθελα να βρεθώ στην ανάγκη να το κάνω οπότε αδυνατώ να έχω παρόμοια φαντασίωση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είμαστε μέσα σε αυτό
Τι γίνεται
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν έχω ψείρες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
άνοιξε 2 νήματα και συγχωνεύθηκαν,Naida έγραψε: 08 Φεβ 2019, 17:04Είμαστε μέσα σε αυτό![]()
Τι γίνεται![]()
μάλλον με τόσες γυναίκες υπέθεσε ότι θα έχουμε μπόλικο ψειρομάνι!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Φεβ 2019, 17:11άνοιξε 2 νήματα και συγχωνεύθηκαν,
μάλλον με τόσες γυναίκες υπέθεσε ότι θα έχουμε μπόλικο ψειρομάνι!
Μπα κάτι άλλο θα συνέβη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
mec έγραψε: 07 Φεβ 2019, 23:59Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Φεβ 2019, 22:26 (εμπνευσμένο από το νήμα της Οικιακής οικονομίας)
Ποιος/α πχορουμίτης/ισσα θα ήθελες να σε ξεψειρίσει που με τη σειρά σου θα ξεψείριζες κι εσύ μετά;
Εγώ Naida γιατί είναι ανήσυχη κοπέλλα και φαίνεται και εξωστρεφής, όπως κι εγώ. Αρχικά θα πηγαίναμε πάνω σε ένα δέντρο, σαν τις μαϊμούδες, για να σπάσει ο πάγος.Δεν το έχω και πολύ με την εξοχή, αλλά σέβομαι τις οικολογικές αναζητήσεις των ανθρώπων.
![]()
Έχεις πολλή πλάκα τελικά. Εγώ εννοείται εμμένω σε bluerose
Συμβαίνει τώρα. Όχι δεν έχει ψυρες, βγάζει δόντια κι έχει ξεσαλωσει όλη μέρα, τώρα νυσταξε. Δεύτερο Σπιτζ

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 0 Απαντήσεις