Nαι καλα.
Οταν τα παιδια μου ηταν στα νηπια ειχαν κολλησει ψειρες μεχρι και οι δασκαλες που ειχαν βαμμενα μαλλια.
Ολως παραδοξως οι γιοι μου για καλη μας,και δικης τους,τυχης δεν εχουν κολλησει ψειρες ποτε.
δε πάει σε βαμμένο μαλλί η ψείρα.έχουν ένα σωρό σκατόφάρμακα. σκέψου ότι βάζουμε κεζαπ στο κεφάλι μας.
εκτός αν δεν είναι μόνιμη βαφή.
Οχι ρε.Μπεσα για μπεσα.
Θυμαμαι που μου το ειχε πει η γυναικα μου γιατι το συζητουσαν τοτε ολες οι γυναικες στα νηπια με τις δασκαλες και απορουσαν πως ειχε γινει γιατι ολες πιστευαν οτι η ψειρα δεν πηγαινε στα βαμμενα μαλλια.
μάλλον δεν ήταν οι βαφές με όλο το χημικό συρφετό.
από 18 ετών τα βάφω,είμαι 36,συναναστρεφόμουν μέχρι τα 23 με παιδια λόγω δουλειας τα καλοκαίρια ,και δεν κόλλησα.
Οι πρασινες ειναι πιο ωραιες.
Τι λενε και "ραντεβού".
Δεν ξερω ομως γιατι.Ειναι απο παλια αυτη η ονομασια.
Εγω τις γνωρισα σ αυτην την συσκευασια αλλα και χυμα.
stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2019, 23:01
Οι πρασινες ειναι πιο ωραιες.
Τι λενε και "ραντεβού".
Δεν ξερω ομως γιατι.Ειναι απο παλια αυτη η ονομασια.
Εγω τις γνωρισα σ αυτην την συσκευασια αλλα και χυμα.
ακόμα σε αυτή είναι.
αυτές είναι της ΒΙΑΠ οι άλλες οι ΜΕΖ,είναι του Λάβδα.
Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Φεβ 2019, 22:26
(εμπνευσμένο από το νήμα της Οικιακής οικονομίας)
Ποιος/α πχορουμίτης/ισσα θα ήθελες να σε ξεψειρίσει που με τη σειρά σου θα ξεψείριζες κι εσύ μετά;
Εγώ Naida γιατί είναι ανήσυχη κοπέλλα και φαίνεται και εξωστρεφής, όπως κι εγώ. Αρχικά θα πηγαίναμε πάνω σε ένα δέντρο, σαν τις μαϊμούδες, για να σπάσει ο πάγος. Δεν το έχω και πολύ με την εξοχή, αλλά σέβομαι τις οικολογικές αναζητήσεις των ανθρώπων.
Δε ξέρεις πως μιλάς στην καρδιά μου δεν έχω καλύτερο από το να έχω το κεφάλι μου στα γόνατα κάποιου και να μου ξύνει το κεφαλάκι μου και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά ενώ μου διαβάζει κάτι δίπλα στο τζάκι. Κι εγώ σ' αυτόν να κάνω το ίδιο ενώ βλέπουμε ταινία και να τον παίρνει ο ύπνος στα πόδια μου
Και άμα θυμηθώ τίποτα που με τσαντισε σηκώνομαι ξαφνικά
stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2019, 23:06
Παντως εγω τις τιμω συχνα πυκνα.
Οπως και αυτες...
(μ'αρέσει που το κάναμε άνω κάτω το νήμα )
ναι αν και είναι αρκετά καυτερές είναι από τις καλύτερες και μπορώ να πω ότι για τα λαιμά είναι από τις καλύτερες επιλογές.
οι μικρότερες ηλικίες την αγνοούν αλλά οι μεγαλύτεροι αν την βρούν την επιλέγουν στάνταρ.
Ποιος/α πχορουμίτης/ισσα θα ήθελες να σε ξεψειρίσει που με τη σειρά σου θα ξεψείριζες κι εσύ μετά;
Εγώ Naida γιατί είναι ανήσυχη κοπέλλα και φαίνεται και εξωστρεφής, όπως κι εγώ. Αρχικά θα πηγαίναμε πάνω σε ένα δέντρο, σαν τις μαϊμούδες, για να σπάσει ο πάγος. Δεν το έχω και πολύ με την εξοχή, αλλά σέβομαι τις οικολογικές αναζητήσεις των ανθρώπων.
Δε ξέρεις πως μιλάς στην καρδιά μου δεν έχω καλύτερο από το να έχω το κεφάλι μου στα γόνατα κάποιου και να μου ξύνει το κεφαλάκι μου και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά ενώ μου διαβάζει κάτι δίπλα στο τζάκι. Κι εγώ σ' αυτόν να κάνω το ίδιο ενώ βλέπουμε ταινία και να τον παίρνει ο ύπνος στα πόδια μου
Φυσικά και το ξέρω.
Σου αρέσει και εσένα το κράτς που κάνουν οι γαμημένες όταν σκάνε ανάμεσα στα νύχια;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Οπως και αυτες...
ναι αν και είναι αρκετά καυτερές είναι από τις καλύτερες και μπορώ να πω ότι για τα λαιμά είναι από τις καλύτερες επιλογές.
οι μικρότερες ηλικίες την αγνοούν αλλά οι μεγαλύτεροι αν την βρούν την επιλέγουν στάνταρ.
Παρε και τετοιες και θα με θυμηθεις.
Τωρα πως πηγαμε απο τις ψειρες στις καραμελες,ενας θεος το ξερει.
Φυσικά και το ξέρω.
Σου αρέσει και εσένα το κράτς που κάνουν οι γαμημένες όταν σκάνε ανάμεσα στα νύχια;
Μου σκοτώνεις τον ρομαντιζμό στην ψυχούλα μου. Και εγώ είμαι πολύ ρομαντικιά και τρυφερούλα ψυχή κι εσύ μου μιλάς για δολοφονίες
Οπως και αυτες...