Επαγγελματίας είναι. Φως φανάρι. 99% είναι βίζιτα, πεζοδρόμιο κλπ
Πρόσεξες και το φανάρι; Μπράβο
Το φανάρι το πρόσεξα εγώ
Το αυτοκίνητο δεν είναι από τα ακριβά, φοράει άφτερ μάρκετ λάμπες ξένον 6500Κ... Τα ακριβά αυτοκίνητα φοράνε ξένον με πιο χαμηλή θερμοκρασία χρώματος 3800Κ και φυσικά κανείς δεν πάει να βάλει τις Κινεζιές των 6500Κ.
Πάνας έγραψε: 07 Φεβ 2019, 19:57
Το φανάρι το πρόσεξα εγώ
Το αυτοκίνητο δεν είναι από τα ακριβά, φοράει άφτερ μάρκετ λάμπες ξένον 6500Κ... Τα ακριβά αυτοκίνητα φοράνε ξένον με πιο χαμηλή θερμοκρασία χρώματος 3800Κ και φυσικά κανείς δεν πάει να βάλει τις Κινεζιές των 6500Κ.
Δεν πρόσεξα τις λάμπες. Απλά δεν μου κάνει για ακριβό το αυτοκίνητο. Πρέπει όμως να το βρούμε. Οι γνώστες να τοποθετηθούν. Πού είναι ο stergiosbik;;
Αλλά, αν είναι βίζιτα, την κουβέρτα πού τη βρήκε; Εκτός κι αν είναι κάποιο άλλο ρούχο. Και μιας και το αναλύουμε, για το τακούνι τι πιστεύετε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Το φανάρι το πρόσεξα εγώ
Δεν πρόσεξα τις λάμπες. Απλά δεν μου κάνει για ακριβό το αυτοκίνητο. Πρέπει όμως να το βρούμε. Οι γνώστες να τοποθετηθούν. Πού είναι ο stergiosbik;;
Αλλά, αν είναι βίζιτα, την κουβέρτα πού τη βρήκε; Εκτός κι αν είναι κάποιο άλλο ρούχο. Και μιας και το αναλύουμε, για το τακούνι τι πιστεύετε;
Παραπάνω δεν ξέρω, τα φανάρια πάντως είναι πολύ μεγάλα και στρογγυλεμένα για καινούργιο SUV σαν του RAV4 το πρώτο μοντέλο είναι. Και η μάσκα γενικότερα εκεί φέρνει.
Το φανάρι το πρόσεξα εγώ
Πρέπει να είναι γουναρικό όχι κουβέρτα. Το παπούτσι δε θα έπρεπε να το φοράει.
Ναι ναι θέλουμε σενάρια
μπορεί να είναι ζευγάρι και το αμάξι να ανήκει και στους δύο
Αμα σα ζευγαρι εχετε φτασει στο σημειο να εχετε κοινα περιουσιακα στοιχεια, σουβ, σπιτια κλπ, δεν υπαρχει περιπτωση να φτασεις σε τετοιο επιπεδο καυλας για αυτον ωστε να του κανεις στριπ πανω στο καπο
Υδράργυρος έγραψε: 07 Φεβ 2019, 20:16
Αμα σα ζευγαρι εχετε φτασει στο σημειο να εχετε κοινα περιουσιακα στοιχεια, σουβ, σπιτια κλπ, δεν υπαρχει περιπτωση να φτασεις σε τετοιο επιπεδο καυλας για αυτον ωστε να του κανεις στριπ πανω στο καπο
μα δεν υποστήριξα ότι στο αμάξι βρίσκεται ο σύζυξ
(δε γουέρστ σενάριο βέβαια, αλλά το πιο συνηθισμένο )
Πάνας έγραψε: 07 Φεβ 2019, 20:17
Σωστό, αλλά αν έμαθε ότι έχει γκόμενα;
Οι γόβες θα ήταν στιλέτο
Καλά ρε δεν είναι όλες σαν και εσένα που στο προηγούμενο άβατρ ακόνιζες μαχαίρια... υπάρχουν και αυτές που θέλουν να τον κερδίσουν πριν τον σκοτώσουν (αν δεν τα καταφέρουν να τον κερδίσουν φυσικά).
Επαγγελματίας είναι. Φως φανάρι. 99% είναι βίζιτα, πεζοδρόμιο κλπ
Πρόσεξες και το φανάρι; Μπράβο
Το φανάρι το πρόσεξα εγώ
Πάνας έγραψε: 07 Φεβ 2019, 20:17
Σωστό, αλλά αν έμαθε ότι έχει γκόμενα;
Οι γόβες θα ήταν στιλέτο
Καλά ρε δεν είναι όλες σαν και εσένα που στο προηγούμενο άβατρ ακόνιζες μαχαίρια... υπάρχουν και αυτές που θέλουν να τον κερδίσουν πριν τον σκοτώσουν (αν δεν τα καταφέρουν να τον κερδίσουν φυσικά).
Γιατί μωρέ εγώ τι τους κάνω; να τους κερδίσω θέλω
Α πλάκα πλάκα μου το θυμισες να το επαναφέρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 07 Φεβ 2019, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.