Χορεύει γυμνή στο καπό αυτοκινητου σε δρόμο που περνούν αυτοκίνητα. Η βροχή της έλειπε!Naida έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:34Το να χορέψει για τον γκόμενο της πάνω στον καπό του αυτοκινήτου σε έναν παράδρομο της παραλιακής; Προσωπικά δεν το βρίσκω γελοίο σαν θέαμα. Το βρίσκω πολύ ερωτικό. Αν και θα προτιμούσα να υπήρχε και βροχή στο σκηνικό.Custom_F έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:28Naida έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:23
Εντάξει το λέω με την έννοια δεν ενοχλεί κάποιον, δεν είναι σε κανένα σημείο φάτσα φόρα και μέρα. Ε βρέθηκαν δύο μαλακές και το κατέγραψαν, ειδάλλως θα είχαν κάνει το κέφι τους το ζευγάρι και κάνεις δε θα γνώριζε τιποτα.
Αν δεν είναι επαγγελματίας.
Μα ακόμη κ μέσα στο γκαράζ να το έκανε αυτό, μου φαίνεται ελαφρώς γελοίο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος φορουμιτης ειναι αυτος?
Re: ποιος φορουμιτης ειναι αυτος?
Να φάει κ καμία γλίστρα... 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 07 Φεβ 2019, 10:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γραφικός
Να άρπαζε κανένα κρυολόγημα η κοπέλα;
Φαντάζεσαι πάνω στην διονυσιακή έκσταση να αρχίσει να ρίχνει ηχηρές, βρομερές κλανιές;
έξω είναι, μουσική υπάρχει αέρας μπόλικος ποιος θα το καταλάβει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ θέλω και βροχήCustom_F έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:37Χορεύει γυμνή στο καπό αυτοκινητου σε δρόμο που περνούν αυτοκίνητα. Η βροχή της έλειπε!Naida έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:34Το να χορέψει για τον γκόμενο της πάνω στον καπό του αυτοκινήτου σε έναν παράδρομο της παραλιακής; Προσωπικά δεν το βρίσκω γελοίο σαν θέαμα. Το βρίσκω πολύ ερωτικό. Αν και θα προτιμούσα να υπήρχε και βροχή στο σκηνικό.Custom_F έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:28
Μα ακόμη κ μέσα στο γκαράζ να το έκανε αυτό, μου φαίνεται ελαφρώς γελοίο.![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:40Εγώ θέλω και βροχήCustom_F έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:37Χορεύει γυμνή στο καπό αυτοκινητου σε δρόμο που περνούν αυτοκίνητα. Η βροχή της έλειπε!Naida έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:34
Το να χορέψει για τον γκόμενο της πάνω στον καπό του αυτοκινήτου σε έναν παράδρομο της παραλιακής; Προσωπικά δεν το βρίσκω γελοίο σαν θέαμα. Το βρίσκω πολύ ερωτικό. Αν και θα προτιμούσα να υπήρχε και βροχή στο σκηνικό.![]()
![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
δεν τις κόβω και πολύ επαγγελματικές τις κινήσεις της. Το πιθανότερο να μην είχε και καν συναίσθηση του τι έκανε. Σιγουρα μεθυσμένη, πιθανόν και να ειχε σνιφάρει και τιποτα.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2019, 09:52 Πόσο μαλάκες αυτοί που τραβάνε το βίντεο. Τι πρόβλημα έχουν και την βρίζουν δεν κατάλαβα. Ενοχλήθηκαν απο το θέαμα; Δε νομίζω.Μπορεί να ζηλεύουν βέβαια τον τύπο που είναι μέσα στο αυτοκίνητο.
Ή είναι στημένο και η κοπέλα επαγγελματίας.
Ισως, ή μπορεί να είναι και στημένο.vantono έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:45δεν τις κόβω και πολύ επαγγελματικές τις κινήσεις της. Το πιθανότερο να μην είχε και καν συναίσθηση του τι έκανε. Σιγουρα μεθυσμένη, πιθανόν και να ειχε σνιφάρει και τιποτα.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2019, 09:52 Πόσο μαλάκες αυτοί που τραβάνε το βίντεο. Τι πρόβλημα έχουν και την βρίζουν δεν κατάλαβα. Ενοχλήθηκαν απο το θέαμα; Δε νομίζω.Μπορεί να ζηλεύουν βέβαια τον τύπο που είναι μέσα στο αυτοκίνητο.
Ή είναι στημένο και η κοπέλα επαγγελματίας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Aδιάφορο, στα όρια του χυδαίου. Αν ήταν ντυμένη με δερμάτινα και έκανε έναν αισθησιακό ροκ χορό θα ήταν καλύτερα.
Νομίζω πως έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια του χυδαίου.
- Βινόσαυρος
χυδαίοι είναι αυτοί που δημοσιεύουν το βίντεο
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Τι σας κόφτει ρε καράμπαμπες τι έκαναν. Εσείς όταν πάτε και πηδιέστε στα πάρκα καλά είναι;
Και όχι η τύπισσα δε πρέπει να ειναι επαγγελματίας, φουλ στα ξύδια και στην κόκα είναι.
Και όχι η τύπισσα δε πρέπει να ειναι επαγγελματίας, φουλ στα ξύδια και στην κόκα είναι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν εννοούσες εμένα,δεν πάω σε κανένα πάρκο να κάνω σεξ.
Δημοσιεύτηκε εδώ, γι' αυτό ο σχολιασμός. Κατά τα άλλα δεν έπρεπε να έχει δημοσιευτεί ή να έχει ληφθεί αλλά είναι κάτι που κάνουν όλοι πια, σε όλον τον κόσμο, όταν μπορούν να κάνουν λήψη ιδιωτικής στιγμής σε δημόσιο χώρο, ακόμη και από παράθυρο σε ιδιωτικό χώρο. Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχουν ή αν προστατεύονται τα πρόσωπα στο βίντεο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 110 Απαντήσεις
- 3195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 380 Απαντήσεις