!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κατάγομαι από εθνοπροδότες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Και οι δύο μου παππούδες ήταν κομμουνιστές. Το επώνυμο που έχω σήμερα δεν είναι το επώνυμο που είχε κι ο παππούς μου όταν γεννήθηκε, το άλλαξε γιατί τον κυνηγούσαν οπότε έχω το επώνυμο που διάλεξε από εκείνο το σημείο και μετά. Κάτι άκουσα ότι την είχε κοπανήσει από το ναυτικό αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς συνέβη διότι είναι μια ιστορία που με πληγώνει. Δεν έχω ιδέα τι έκαναν στον συμμοριτοπόλεμο και ούτε θέλω να ξέρω.

Υπάρχει εδώ μέσα κάνας τυχερός που να κατάγεται από Ταγματασφαλίτες ή είμαστε όλοι απόγονοι εθνοπροδοτών;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κατάγομαι από εθνοπροδότες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Έτσι εξηγείται αυτό. :003:
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27 Ο Λεωνίδας και ο Κολοκοτρώνης ως πατριώτες θα εντάσσονταν στα πατριωτικά Τάγματα Ασφαλείας που τσάκιζαν κομμουνιστές γιατί όταν οι κομμουνιστές έκαναν επιθέσεις ενάντια σε όλες τις εθνικοαντιστασιακές οργανώσεις ξεκαθαρίστηκε ότι αποτελούν τον νούμερο ένα εχθρό του ελληνικού λαού.

Δεν είμαι απόγονος Ταγματασφαλιτών, είμαι απόγονος κομμουνιστών (και οι δύο μου παππούδες κομμουνιστές ήταν), αλλά θα το θεωρούσα πολύ μεγάλη μου τιμή αν προερχόμουν από τους πατριώτες των Ταγμάτων Ασφαλείας.

Οι κομμουνιστές δολοφόνοι δε μπορούσαν να ζήσουν ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων τους. Εξορία και πούτσα σε πόλεις και βουνά ήταν η μόνη λύση για να πάρουν πούλο από την Ελλάδα και να ξεφύγει η χώρα μπροστά. Με τους κομμουνιστές εκτός ελληνικής κοινωνίας η χώρα έκανε τεράστια άλματα τόσο στην οικονομία όσο και σε όλα τα επίπεδα. Μετά σιγά - σιγά οι κομμουνιστές ξεκίνησαν να έρχονται πίσω κι έτσι καταστράφηκε η χώρα.
posting.php?mode=quote&f=11&p=472836
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Κι εγώ Ταγματασφαλίτης θα ήμουν.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:03 Κι εγώ Ταγματασφαλίτης θα ήμουν.
:003:
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Κομμούνια οι δικοί μου λοιπόν. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ένας θείος μου έβαζε μια θεία μου να ορκιστεί στα εικονίσματα ότι ψήφισε κκε. Και οι δύο τους ήταν βαθιά θρησκευόμενοι. Ο πατέρας μου από ένα σημείο και μετά το γύρισε στο πασοκ μέχρι που τελικά έγινε συριζαίος. Τον αγαπώ, το αίμα νερό δε γίνεται, αλλά στους φίλους μου λέω ότι είναι Χρυσαυγίτης.
Άβαταρ μέλους
deCaritaine
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deCaritaine »

Λογικη εξέλιξη να γίνει κανείς απο εαμοβουλγαρος, νεοναζί χρυσαυγίτης. Εθνοπροδότες οι μεν, εθνοπροδότες και οι δε. Η στολή μόνο αλλάζει. Κατά του αστικού πολιτεύματος, της φιλελεύθερης δημοκρατίας, της καπιταλιστικής οικονομίας, πρακτόρια της Σοβιετικής Ενωσης ή του Πουτινικού Νεοφασισμου κλπ
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Τους γνώρισες τους παππούδες; Αν σου έδιναν χαρτζιλίκι και δεν ήθελαν να σφάξουν το 80% των γειτόνων τους, μπορεί απλά να ήταν ατύχημα.
Τελειωμένες περιπτώσεις ήταν μόνο όσοι έπιασαν όπλα στην κατοχή και στην ανταρσία.
rednick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από rednick »

Υπάρχει εδώ μέσα κάνας τυχερός που να κατάγεται από Ταγματασφαλίτες
Ο Μιχαλολιακος εισαι?
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

deCaritaine έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:27
Λογικη εξέλιξη να γίνει κανείς απο εαμοβουλγαρος, νεοναζί χρυσαυγίτης. Εθνοπροδότες οι μεν, εθνοπροδότες και οι δε. Η στολή μόνο αλλάζει. Κατά του αστικού πολιτεύματος, της φιλελεύθερης δημοκρατίας, της καπιταλιστικής οικονομίας, πρακτόρια της Σοβιετικής Ενωσης ή του Πουτινικού Νεοφασισμου κλπ
+1
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 17:57 Και οι δύο μου παππούδες ήταν κομμουνιστές. Το επώνυμο που έχω σήμερα δεν είναι το επώνυμο που είχε κι ο παππούς μου όταν γεννήθηκε, το άλλαξε γιατί τον κυνηγούσαν οπότε έχω το επώνυμο που διάλεξε από εκείνο το σημείο και μετά. Κάτι άκουσα ότι την είχε κοπανήσει από το ναυτικό αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς συνέβη διότι είναι μια ιστορία που με πληγώνει. Δεν έχω ιδέα τι έκαναν στον συμμοριτοπόλεμο και ούτε θέλω να ξέρω.

Υπάρχει εδώ μέσα κάνας τυχερός που να κατάγεται από Ταγματασφαλίτες ή είμαστε όλοι απόγονοι εθνοπροδοτών;
μπα, από βενιζελικούς παππούδες πρώην στρατιωτικούς (αποτάχθηκαν λόγω βενιζελικών φρονημάτων) κατάγομαι,ο ένας μάλιστα είχε στασιάσει και κατά της κυβέρνησης στο Καιρο και έφαγε φυλακή από τους Άγγλους. Μετά συνήθε και έκοψε τις επανστατικές μπούρδες.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

deCaritaine έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:27
Και ποιος σου είπε ότι οι παππούδες μου υπήρξαν Χρυσαυγίτες ή ότι εγώ υπήρξα ποτέ κομμουνιστής;
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

δεν υπάρχουν και πολλές διάφορες μεταξύ τους
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:32 Τους γνώρισες τους παππούδες; Αν σου έδιναν χαρτζιλίκι και δεν ήθελαν να σφάξουν το 80% των γειτόνων τους, μπορεί απλά να ήταν ατύχημα.
Τελειωμένες περιπτώσεις ήταν μόνο όσοι έπιασαν όπλα στην κατοχή και στην ανταρσία.
Από την πλευρά του πατέρα μου δεν τον γνώρισα και από την πλευρά της μητέρας μου δεν τον έβλεπα συχνά γιατί μέναμε μακριά. Ξέρω ότι ήταν σκληροί άνθρωποι και οι δύο. Μια φορά η μητέρα μου πήγε στα πεθερικά της αλλά κάποιος την πείραξε στον δρόμο. Ξέρω ότι ο παππούς μου έβαλε ένα μαχαίρι στην κάλτσα του και της είπε "για έλα να μου δείξεις ποιος", αλλά δεν ξέρω τι έγινε στη συνέχεια. Σκέψου τώρα τι μπορούσες να πάθεις αν τον συναντούσες σε κάνα συμμοριτοπόλεμο και του έλεγες ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Ο δικός μου παππούς ήταν στον εθνικό στρατό, αλλά καμιά σχέση δεν είχε με ταγματαλήτες.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

δυνατο τρολ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”