!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατάγομαι από εθνοπροδότες
Κατάγομαι από εθνοπροδότες
Και οι δύο μου παππούδες ήταν κομμουνιστές. Το επώνυμο που έχω σήμερα δεν είναι το επώνυμο που είχε κι ο παππούς μου όταν γεννήθηκε, το άλλαξε γιατί τον κυνηγούσαν οπότε έχω το επώνυμο που διάλεξε από εκείνο το σημείο και μετά. Κάτι άκουσα ότι την είχε κοπανήσει από το ναυτικό αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς συνέβη διότι είναι μια ιστορία που με πληγώνει. Δεν έχω ιδέα τι έκαναν στον συμμοριτοπόλεμο και ούτε θέλω να ξέρω.
Υπάρχει εδώ μέσα κάνας τυχερός που να κατάγεται από Ταγματασφαλίτες ή είμαστε όλοι απόγονοι εθνοπροδοτών;
Υπάρχει εδώ μέσα κάνας τυχερός που να κατάγεται από Ταγματασφαλίτες ή είμαστε όλοι απόγονοι εθνοπροδοτών;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Κατάγομαι από εθνοπροδότες
Έτσι εξηγείται αυτό.
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27 Ο Λεωνίδας και ο Κολοκοτρώνης ως πατριώτες θα εντάσσονταν στα πατριωτικά Τάγματα Ασφαλείας που τσάκιζαν κομμουνιστές γιατί όταν οι κομμουνιστές έκαναν επιθέσεις ενάντια σε όλες τις εθνικοαντιστασιακές οργανώσεις ξεκαθαρίστηκε ότι αποτελούν τον νούμερο ένα εχθρό του ελληνικού λαού.
Δεν είμαι απόγονος Ταγματασφαλιτών, είμαι απόγονος κομμουνιστών (και οι δύο μου παππούδες κομμουνιστές ήταν), αλλά θα το θεωρούσα πολύ μεγάλη μου τιμή αν προερχόμουν από τους πατριώτες των Ταγμάτων Ασφαλείας.
Οι κομμουνιστές δολοφόνοι δε μπορούσαν να ζήσουν ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων τους. Εξορία και πούτσα σε πόλεις και βουνά ήταν η μόνη λύση για να πάρουν πούλο από την Ελλάδα και να ξεφύγει η χώρα μπροστά. Με τους κομμουνιστές εκτός ελληνικής κοινωνίας η χώρα έκανε τεράστια άλματα τόσο στην οικονομία όσο και σε όλα τα επίπεδα. Μετά σιγά - σιγά οι κομμουνιστές ξεκίνησαν να έρχονται πίσω κι έτσι καταστράφηκε η χώρα.
posting.php?mode=quote&f=11&p=472836
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Κι εγώ Ταγματασφαλίτης θα ήμουν.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Κομμούνια οι δικοί μου λοιπόν. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ένας θείος μου έβαζε μια θεία μου να ορκιστεί στα εικονίσματα ότι ψήφισε κκε. Και οι δύο τους ήταν βαθιά θρησκευόμενοι. Ο πατέρας μου από ένα σημείο και μετά το γύρισε στο πασοκ μέχρι που τελικά έγινε συριζαίος. Τον αγαπώ, το αίμα νερό δε γίνεται, αλλά στους φίλους μου λέω ότι είναι Χρυσαυγίτης.
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Λογικη εξέλιξη να γίνει κανείς απο εαμοβουλγαρος, νεοναζί χρυσαυγίτης. Εθνοπροδότες οι μεν, εθνοπροδότες και οι δε. Η στολή μόνο αλλάζει. Κατά του αστικού πολιτεύματος, της φιλελεύθερης δημοκρατίας, της καπιταλιστικής οικονομίας, πρακτόρια της Σοβιετικής Ενωσης ή του Πουτινικού Νεοφασισμου κλπΚατάγομαι από εθνοπροδότες
- Υπερκουλτουριάρης
Τους γνώρισες τους παππούδες; Αν σου έδιναν χαρτζιλίκι και δεν ήθελαν να σφάξουν το 80% των γειτόνων τους, μπορεί απλά να ήταν ατύχημα.
Τελειωμένες περιπτώσεις ήταν μόνο όσοι έπιασαν όπλα στην κατοχή και στην ανταρσία.
Τελειωμένες περιπτώσεις ήταν μόνο όσοι έπιασαν όπλα στην κατοχή και στην ανταρσία.
Ο Μιχαλολιακος εισαι?Υπάρχει εδώ μέσα κάνας τυχερός που να κατάγεται από Ταγματασφαλίτες
+1deCaritaine έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:27Λογικη εξέλιξη να γίνει κανείς απο εαμοβουλγαρος, νεοναζί χρυσαυγίτης. Εθνοπροδότες οι μεν, εθνοπροδότες και οι δε. Η στολή μόνο αλλάζει. Κατά του αστικού πολιτεύματος, της φιλελεύθερης δημοκρατίας, της καπιταλιστικής οικονομίας, πρακτόρια της Σοβιετικής Ενωσης ή του Πουτινικού Νεοφασισμου κλπΚατάγομαι από εθνοπροδότες
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
μπα, από βενιζελικούς παππούδες πρώην στρατιωτικούς (αποτάχθηκαν λόγω βενιζελικών φρονημάτων) κατάγομαι,ο ένας μάλιστα είχε στασιάσει και κατά της κυβέρνησης στο Καιρο και έφαγε φυλακή από τους Άγγλους. Μετά συνήθε και έκοψε τις επανστατικές μπούρδες.Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 17:57 Και οι δύο μου παππούδες ήταν κομμουνιστές. Το επώνυμο που έχω σήμερα δεν είναι το επώνυμο που είχε κι ο παππούς μου όταν γεννήθηκε, το άλλαξε γιατί τον κυνηγούσαν οπότε έχω το επώνυμο που διάλεξε από εκείνο το σημείο και μετά. Κάτι άκουσα ότι την είχε κοπανήσει από το ναυτικό αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς συνέβη διότι είναι μια ιστορία που με πληγώνει. Δεν έχω ιδέα τι έκαναν στον συμμοριτοπόλεμο και ούτε θέλω να ξέρω.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Και ποιος σου είπε ότι οι παππούδες μου υπήρξαν Χρυσαυγίτες ή ότι εγώ υπήρξα ποτέ κομμουνιστής;deCaritaine έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:27Λογικη εξέλιξη να γίνει κανείς απο εαμοβουλγαρος, νεοναζί χρυσαυγίτης. Εθνοπροδότες οι μεν, εθνοπροδότες και οι δε. Η στολή μόνο αλλάζει. Κατά του αστικού πολιτεύματος, της φιλελεύθερης δημοκρατίας, της καπιταλιστικής οικονομίας, πρακτόρια της Σοβιετικής Ενωσης ή του Πουτινικού Νεοφασισμου κλπΚατάγομαι από εθνοπροδότες
δεν υπάρχουν και πολλές διάφορες μεταξύ τους
Από την πλευρά του πατέρα μου δεν τον γνώρισα και από την πλευρά της μητέρας μου δεν τον έβλεπα συχνά γιατί μέναμε μακριά. Ξέρω ότι ήταν σκληροί άνθρωποι και οι δύο. Μια φορά η μητέρα μου πήγε στα πεθερικά της αλλά κάποιος την πείραξε στον δρόμο. Ξέρω ότι ο παππούς μου έβαλε ένα μαχαίρι στην κάλτσα του και της είπε "για έλα να μου δείξεις ποιος", αλλά δεν ξέρω τι έγινε στη συνέχεια. Σκέψου τώρα τι μπορούσες να πάθεις αν τον συναντούσες σε κάνα συμμοριτοπόλεμο και του έλεγες ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Φεβ 2019, 18:32 Τους γνώρισες τους παππούδες; Αν σου έδιναν χαρτζιλίκι και δεν ήθελαν να σφάξουν το 80% των γειτόνων τους, μπορεί απλά να ήταν ατύχημα.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Ο δικός μου παππούς ήταν στον εθνικό στρατό, αλλά καμιά σχέση δεν είχε με ταγματαλήτες.
- Eθνικοκοινωνιστης
δυνατο τρολ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα