O ελληνικός λαός θα μαυρίσει το κόμμα των εθνοπροδοτών ναρκεμπόρων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τι εννοει ο Μητσοτάκης οτι "δεν θα επιτρέψει την καταλανοποίηση της Βόρειας Ελλάδας"?
Re: τι εννοει ο Μητσοτάκης οτι "δεν θα επιτρέψει την καταλανοποίηση της Βόρειας Ελλάδας"?
Professor έγραψε: 05 Φεβ 2019, 08:50
O ελληνικός λαός θα μαυρίσει το κόμμα των εθνοπροδοτών ναρκεμπόρων.
...Λαέ ακούς;
Σου μιλάει ο προφ
*Όβερ*
είδες τι λαρτζ που είμαι ρε μπαγάσα, ένα φρέντο σε κέρασα ήδη και δεν ειναι ούτε 9 ακομα
- Υδράργυρος
Re: τι εννοει ο Μητσοτάκης οτι "δεν θα επιτρέψει την καταλανοποίηση της Βόρειας Ελλάδας"?
Η ουσία είνια οτι ο Κούλης όλο μαλακίες πάει και λέει στο εξωτερικό. Δεν είναι η πρώτη φορά. Σίγουρα το έχει για να γίνει πρωθυπουργός;
Το ότι ο Μητσοτάκης δείχνει να καταλαβαίνει τους κινδύνους που απορρέουν από την συμφωνία που ο Τσιπρας υπέγραψε, φαίνεται ότι το έχει παραπάνω από τον Αλέξη.
Μόνο οι ζαίοι πανηγυρίζουν για αυτή τη συμφωνία και εμείς θα τους το θυμίζουμε αυτό, όπου και όποτε τους βρίσκουμε.
Μόνο οι ζαίοι πανηγυρίζουν για αυτή τη συμφωνία και εμείς θα τους το θυμίζουμε αυτό, όπου και όποτε τους βρίσκουμε.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
να υπενθυμίζετε και στους οπαδούς της Τσέλσι ότι μόνο αυτοί πανηγυρίζουν την τεσσάρα που σας έχωσαν στον πάτοΤρίκαλος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 11:34 Το ότι ο Μητσοτάκης δείχνει να καταλαβαίνει τους κινδύνους που απορρέουν από την συμφωνία που ο Τσιπρας υπέγραψε, φαίνεται ότι το έχει παραπάνω από τον Αλέξη.
ας ελπίσουμε με το νέον έτος 1914 να αλλάξετε μυαλά εκεί στο σύμπαν σας.Rakomelofronas έγραψε: 04 Φεβ 2019, 18:54
Τίποτα σημαντικό αν στη Νότια Σλαβομακεδονία αναγνωριστεί ελληνική ή ελληνομακεδονική μειονότητα. Στα Βαλκάνια μόνο από αμοιβαιότητα καταλαβαίνουμε.
Βλέπεις; Αυτή είναι η ουσία και η διαφορά μας. Εσείς πανηγυρίζετε για τη συμφωνία καθαρά με κομματικούς και ιδεολογικούς όρους. Αυτή η προδοσία ποτέ δεν θα ξεχαστεί.foscilis έγραψε: 05 Φεβ 2019, 11:42να υπενθυμίζετε και στους οπαδούς της Τσέλσι ότι μόνο αυτοί πανηγυρίζουν την τεσσάρα που σας έχωσαν στον πάτοΤρίκαλος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 11:34 Το ότι ο Μητσοτάκης δείχνει να καταλαβαίνει τους κινδύνους που απορρέουν από την συμφωνία που ο Τσιπρας υπέγραψε, φαίνεται ότι το έχει παραπάνω από τον Αλέξη.
Μόνο οι ζαίοι πανηγυρίζουν για αυτή τη συμφωνία και εμείς θα τους το θυμίζουμε αυτό, όπου και όποτε τους βρίσκουμε.![]()
Έιπαμε, ότι σπέρνεις θερίζεις.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Βλακιες λέει ο Μητσοτάκης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 373 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-