!!! DEVELOPMENT MODE !!!

τι εννοει ο Μητσοτάκης οτι "δεν θα επιτρέψει την καταλανοποίηση της Βόρειας Ελλάδας"?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Professor

Re: τι εννοει ο Μητσοτάκης οτι "δεν θα επιτρέψει την καταλανοποίηση της Βόρειας Ελλάδας"?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Professor »

Χουργιατς έγραψε: 05 Φεβ 2019, 08:47
Professor έγραψε: 05 Φεβ 2019, 08:41

Καθηγητάρα μου εσύ, κούρε στην ακρόπολη,
χερουβείμ πεταχτερό σε βυζαντινό εικόνισμα

μαύρο στο σύριζα
α
υ
ρ
ο
σ
τ
ο
σ
υ
ρ
ι
ζ
α
O ελληνικός λαός θα μαυρίσει το κόμμα των εθνοπροδοτών ναρκεμπόρων.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: τι εννοει ο Μητσοτάκης οτι "δεν θα επιτρέψει την καταλανοποίηση της Βόρειας Ελλάδας"?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Professor έγραψε: 05 Φεβ 2019, 08:50
O ελληνικός λαός θα μαυρίσει το κόμμα των εθνοπροδοτών ναρκεμπόρων.

...Λαέ ακούς;
Σου μιλάει ο προφ
*Όβερ*

είδες τι λαρτζ που είμαι ρε μπαγάσα, ένα φρέντο σε κέρασα ήδη και δεν ειναι ούτε 9 ακομα
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Η ουσία είνια οτι ο Κούλης όλο μαλακίες πάει και λέει στο εξωτερικό. Δεν είναι η πρώτη φορά. Σίγουρα το έχει για να γίνει πρωθυπουργός;
Τρίκαλος
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τρίκαλος »

Το ότι ο Μητσοτάκης δείχνει να καταλαβαίνει τους κινδύνους που απορρέουν από την συμφωνία που ο Τσιπρας υπέγραψε, φαίνεται ότι το έχει παραπάνω από τον Αλέξη.
Μόνο οι ζαίοι πανηγυρίζουν για αυτή τη συμφωνία και εμείς θα τους το θυμίζουμε αυτό, όπου και όποτε τους βρίσκουμε.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Τρίκαλος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 11:34 Το ότι ο Μητσοτάκης δείχνει να καταλαβαίνει τους κινδύνους που απορρέουν από την συμφωνία που ο Τσιπρας υπέγραψε, φαίνεται ότι το έχει παραπάνω από τον Αλέξη.
Μόνο οι ζαίοι πανηγυρίζουν για αυτή τη συμφωνία και εμείς θα τους το θυμίζουμε αυτό, όπου και όποτε τους βρίσκουμε.
να υπενθυμίζετε και στους οπαδούς της Τσέλσι ότι μόνο αυτοί πανηγυρίζουν την τεσσάρα που σας έχωσαν στον πάτο :)
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Rakomelofronas έγραψε: 04 Φεβ 2019, 18:54
Professor έγραψε: 04 Φεβ 2019, 17:46Και να ψηφίσουν Ουράνιο Τόξο τι θα γίνει;
Τίποτα σημαντικό αν στη Νότια Σλαβομακεδονία αναγνωριστεί ελληνική ή ελληνομακεδονική μειονότητα. Στα Βαλκάνια μόνο από αμοιβαιότητα καταλαβαίνουμε.
ας ελπίσουμε με το νέον έτος 1914 να αλλάξετε μυαλά εκεί στο σύμπαν σας.
Τρίκαλος
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τρίκαλος »

foscilis έγραψε: 05 Φεβ 2019, 11:42
Τρίκαλος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 11:34 Το ότι ο Μητσοτάκης δείχνει να καταλαβαίνει τους κινδύνους που απορρέουν από την συμφωνία που ο Τσιπρας υπέγραψε, φαίνεται ότι το έχει παραπάνω από τον Αλέξη.
να υπενθυμίζετε και στους οπαδούς της Τσέλσι ότι μόνο αυτοί πανηγυρίζουν την τεσσάρα που σας έχωσαν στον πάτο :)
Βλέπεις; Αυτή είναι η ουσία και η διαφορά μας. Εσείς πανηγυρίζετε για τη συμφωνία καθαρά με κομματικούς και ιδεολογικούς όρους. Αυτή η προδοσία ποτέ δεν θα ξεχαστεί.
Έιπαμε, ότι σπέρνεις θερίζεις.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”