!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Μου αρέσει ο Κασιδιάρης! Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερη..."
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: "Μου αρέσει ο Κασιδιάρης! Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερη..."
αποδειξη οτι οι ελληνιδες γουσταρουν τους αφρικανους και δικαιωση Γιωργη 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
φιλε στο σπιτι του σπιρτοκουτου μεγαλωσες?Kauldron έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:30Δε νομίζω οτι χάνει απ' αυτό, μάλλον χάνει απ' το γεγονός οτι πρέπει να είναι πραγματικά ΠΑΡΑ πολύ ήρεμος/ήσυχος άνθρωπος.Αδικημένος είναι και ο Λαγός, πάχυνε βέβαια λίγο και χάλασε.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Augustin Meaulnes
Το συζητάς; δυο τρία κιλάκια να εχανε και σιγα μην διαλεγε ο φαρελι τον βιγκο μορτενσεν για πρωταγωνιστή στο green bookΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:27 Αδικημένος είναι και ο Λαγός, πάχυνε βέβαια λίγο και χάλασε.
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
Ρε 'συ, μπορείς να μου δείξεις μια φάση που εξερράγη ο Λαγός, και που δεν θα έκανες τα ίδια και χειρότερα? Ειδικά με τον ματατζή, απορώ ΠΩΣ κρατήθηκε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:31φιλε στο σπιτι του σπιρτοκουτου μεγαλωσες?Kauldron έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:30Δε νομίζω οτι χάνει απ' αυτό, μάλλον χάνει απ' το γεγονός οτι πρέπει να είναι πραγματικά ΠΑΡΑ πολύ ήρεμος/ήσυχος άνθρωπος.Αδικημένος είναι και ο Λαγός, πάχυνε βέβαια λίγο και χάλασε.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Για μια στιγμή ήμουν έτοιμος να τον κάνω φωτογραφία προφίλ, ευτυχώς οι ψύχραιμες φωνές και η βαρεμάρα να παίξω με την ανάλυση επικράτησαν.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
-
Augustin Meaulnes
Στην χωρα του σπιρτοκουτοκεντρικου βωμολοχισμούEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:31φιλε στο σπιτι του σπιρτοκουτου μεγαλωσες?Kauldron έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:30Δε νομίζω οτι χάνει απ' αυτό, μάλλον χάνει απ' το γεγονός οτι πρέπει να είναι πραγματικά ΠΑΡΑ πολύ ήρεμος/ήσυχος άνθρωπος.Αδικημένος είναι και ο Λαγός, πάχυνε βέβαια λίγο και χάλασε.![]()
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
πσυχούλα φαίνεται κατά βάθος, γίγαντας με αγαθή καρδιάKauldron έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:30Δε νομίζω οτι χάνει απ' αυτό, μάλλον χάνει απ' το γεγονός οτι πρέπει να είναι πραγματικά ΠΑΡΑ πολύ ήρεμος/ήσυχος άνθρωπος.Αδικημένος είναι και ο Λαγός, πάχυνε βέβαια λίγο και χάλασε.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- Υπερκουλτουριάρης
Τι ήρεμος ρε μλκ;Kauldron έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:30Δε νομίζω οτι χάνει απ' αυτό, μάλλον χάνει απ' το γεγονός οτι πρέπει να είναι πραγματικά ΠΑΡΑ πολύ ήρεμος/ήσυχος άνθρωπος.Αδικημένος είναι και ο Λαγός, πάχυνε βέβαια λίγο και χάλασε.
Με τον Λαγό παρέα έκανα άνετα. Το διαισθάνομαι πως είναι καλός κατα βάθος άνθρωπος και ντόμπρος. Δεν τον έχω ικανό για ολοκαύτωμα,ούτε και τον Μπαρμπαρούση.
Η γερά παρανοική 3αδα είναι Παπάς, Μιχαλολιάκος και ο ωραίος Ηλίας.
Sorry..?
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
brb και tyt έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:56 "Μου αρέσει ο Κασιδιάρης! Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερη θα έκανα μαζί του Ναζάκια"
Ολόκληρη η δήλωση.![]()
Ότι στην Ελλάδα θα είχαμε τόσους κρυφοναζι, δεν το περίμενα
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:37Τι ήρεμος ρε μλκ;Kauldron έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:30Δε νομίζω οτι χάνει απ' αυτό, μάλλον χάνει απ' το γεγονός οτι πρέπει να είναι πραγματικά ΠΑΡΑ πολύ ήρεμος/ήσυχος άνθρωπος.Αδικημένος είναι και ο Λαγός, πάχυνε βέβαια λίγο και χάλασε.
Με τον Λαγό παρέα έκανα άνετα. Το διαισθάνομαι πως είναι καλός κατα βάθος άνθρωπος και ντόμπρος. Δεν τον έχω ικανό για ολοκαύτωμα,ούτε και τον Μπαρμπαρούση.
Η γερά παρανοική 3αδα είναι Παπάς, Μιχαλολιάκος και ο ωραίος Ηλίας.
Μιλάμε πάντα για το νταβατζη τον Λαγό; Τον μισθοφόρο; Αυτός είναι καταβάθος καλός άνθρωπος;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
Augustin Meaulnes
Δεν ειναι περιοχη κατοικίας του οι Κυνόδοντες...εννοεί οτι κολλαει στα δόντια της και δεν του αρέσει...εμενα παλι μονο τα δόντια της μου αρέσουν απο όλη την αψεγαδιαστη καλογυαλισμενη τηλεοπτική περσονα...μου έρχεται να ξαπλώσω στην κρεβατοκάμαρα της και οταν μπει να την ρωτησω Ναζιαρικα, γιατι γιαγιά τα δοντια σου ειναι τοσο μεγάλα....
Kauldron έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:23Σε βλέπει ανταγωνιστικά ως προς την καρδιά του Κασιδιάρη. μη δίνεις σημασία.Γιατί τέτοιες κακιουλες; Μ έχεις δει πως είμαι; Α....![]()
Βρε, ενδιαφέρον που έχουμε πέραση οι άσβερκοι με πολύ κοντό μαλλί.![]()
Ελα, είσαι και συ άσβερκος με πολύ κοντό μαλλί;
"Άχρι καιρού..."
ΝαιAugustin Meaulnes έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:48Δεν ειναι περιοχη κατοικίας του οι Κυνόδοντες...εννοεί οτι κολλαει στα δόντια της και δεν του αρέσει...εμενα παλι μονο τα δόντια της μου αρέσουν απο όλη την αψεγαδιαστη καλογυαλισμενη τηλεοπτική περσονα...μου έρχεται να ξαπλώσω στην κρεβατοκάμαρα της και οταν μπει να την ρωτησω Ναζιαρικα, γιατι γιαγιά τα δοντια σου ειναι τοσο μεγάλα....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 260 Απαντήσεις
- 6708 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 123 Απαντήσεις