Χαστουκίζει όμως σαν αδερφή, θυμάμαι τη φάση με την Κανέλλη.. πολύ γέλιο! Οι άντρες χαστουκίζουν όπως ο Κούρκουλος, όχι ο Χατζηχρήστος...Natasha έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:01Σοβαρά τώρα, είναι ο πιο γαμάτος απο τους 300 της Βουλής. Είναι μήπως και κανένας άλλος απο κει μέσα τόσο σέξυ και δεν τον θυμάμαι;Kauldron έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:58 Ρε σουξέ ο Κάς.
Αλλά βέβαια, ποιός να τους αρέσει? Κανένας Αχριστερός, ή κανένας τζιτζιφιόγκος νουδούκος σαν τον Αδώνιδα?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Μου αρέσει ο Κασιδιάρης! Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερη..."
Re: "Μου αρέσει ο Κασιδιάρης! Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερη..."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 04 Φεβ 2019, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Κλαίω!!!!!!!!!!!Augustin Meaulnes έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:09Natasha έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:01Σοβαρά τώρα, είναι ο πιο γαμάτος απο τους 300 της Βουλής. Είναι μήπως και κανένας άλλος απο κει μέσα τόσο σέξυ και δεν τον θυμάμαι;Kauldron έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:58 Ρε σουξέ ο Κάς.
Αλλά βέβαια, ποιός να τους αρέσει? Κανένας Αχριστερός, ή κανένας τζιτζιφιόγκος νουδούκος σαν τον Αδώνιδα?
Εχω δει νεαρές με ασπρο αθλητικό κοντη παρδαλη παντελονα , ξωβυζο και ενα κιλο σαλτσα μακαροναδας στα χειλη στο μετρό σαββατο βραδυ, να ποζαρουν για ντακοφεις σελφι με πολυ λιγοτερο Νάζι
"Άχρι καιρού..."
-
Augustin Meaulnes
Natasha έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:08 Ναι, ο Μπαρμπαρούσης. Μου θυμίζει ήρωα του ΄21. Όμως έχει αυτήν την θλίψη στο ύφος του
Εσύ εισαι στο βιντεο;
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
-
Augustin Meaulnes
Περίεργο....ακριβώς αυτο φωνάζουν κατά την διάρκεια της φωτογραφισης οι μακαρονοφαγούσες...Natasha έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:12Κλαίω!!!!!!!!!!!Augustin Meaulnes έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:09Natasha έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:01
Σοβαρά τώρα, είναι ο πιο γαμάτος απο τους 300 της Βουλής. Είναι μήπως και κανένας άλλος απο κει μέσα τόσο σέξυ και δεν τον θυμάμαι;
Εχω δει νεαρές με ασπρο αθλητικό κοντη παρδαλη παντελονα , ξωβυζο και ενα κιλο σαλτσα μακαροναδας στα χειλη στο μετρό σαββατο βραδυ, να ποζαρουν για ντακοφεις σελφι με πολυ λιγοτερο Νάζι
Είχε προηγηθεί το ρίξιμο του νερού στη μούρη της Γαϊδούρου. Ποιός χύνει ποτήρι με νερό? Εγώ θα περίμενα να τις πετάξει το ποτήρι στο κεφάλι, να δούμε μετά αν θα γελούσε.
Νατάσα, θυμάμαι κάποτε προωθούσατε τον σέξυ Αλέξη ως σέξ σύμπολ.
Χαίρομαι που πλέον τα γούστα σας είναι πιο αρρενωπά. 
Νατάσα, θυμάμαι κάποτε προωθούσατε τον σέξυ Αλέξη ως σέξ σύμπολ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 04 Φεβ 2019, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Augustin Meaulnes έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:12Natasha έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:08 Ναι, ο Μπαρμπαρούσης. Μου θυμίζει ήρωα του ΄21. Όμως έχει αυτήν την θλίψη στο ύφος του
Εσύ εισαι στο βιντεο;![]()
Άμεμπτος!!!!!!!!! Όχι καλέ, εγώ μικροδείχνω, δεν φαίνομαι έτσι.
"Άχρι καιρού..."
Γιατί ρε, μια χαρά είναι η μιλφάρα.Natasha έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:16Augustin Meaulnes έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:12Natasha έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:08 Ναι, ο Μπαρμπαρούσης. Μου θυμίζει ήρωα του ΄21. Όμως έχει αυτήν την θλίψη στο ύφος του
![]()
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
περίεργο, συνήθως οι χοντροί αρκούδοι μεγαλοδείχνετε. Ίσως έχεις ασυνήθιστα χαζή φάτσα που μοιάζει κάπως μωρουδίστικη.Natasha έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:16Augustin Meaulnes έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:12Natasha έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:08 Ναι, ο Μπαρμπαρούσης. Μου θυμίζει ήρωα του ΄21. Όμως έχει αυτήν την θλίψη στο ύφος του
![]()
![]()
![]()
Μα τί λες;;; Δεν θυμάσαι καλά, ΠΟΤΕ δεν μου άρεσει ο Αλέξης. Κάποτε μόνο μου άρεσε ο Βαρουφάκης, τώρα βέβαια μου μοιάζει σαν βαμπίρ.Kauldron έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:15 Είχε προηγηθεί το ρίξιμο του νερού στη μούρη της Γαϊδούρου. Ποιός χύνει ποτήρι με νερό? Εγώ θα περίμενα να τις πετάξει το ποτήρι στο κεφάλι, να δούμε μετά αν θα γελούσε.
Νατάσα, θυμάμαι κάποτε προωθούσατε τον σέξυ Αλέξη ως σέξ σύμπολ.Χαίρομαι που πλέον τα γούστα σας είναι πιο αρρενωπά.
![]()
Ο Ηλίας είναι πρότυπο.
"Άχρι καιρού..."
Γιατί τέτοιες κακιουλες; Μ έχεις δει πως είμαι; Α....
"Άχρι καιρού..."
Εγώ μένω στους κυνόδοντες. Έχω άσχημα γούστα εγώ.
Σε βλέπει ανταγωνιστικά ως προς την καρδιά του Κασιδιάρη. μη δίνεις σημασία.Γιατί τέτοιες κακιουλες; Μ έχεις δει πως είμαι; Α....
Βρε, ενδιαφέρον που έχουμε πέραση οι άσβερκοι με πολύ κοντό μαλλί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Augustin Meaulnes
Ίσως δεν ειχε φάει την τελευταία μπουκιά του απο το φαγητό τουΠάνας έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:11Χαστουκίζει όμως σαν αδερφή, θυμάμαι τη φάση με την Κανέλλη.. πολύ γέλιο! Οι άντρες χαστουκίζουν όπως ο Κούρκουλος, όχι ο Χατζηχρήστος...Natasha έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:01Σοβαρά τώρα, είναι ο πιο γαμάτος απο τους 300 της Βουλής. Είναι μήπως και κανένας άλλος απο κει μέσα τόσο σέξυ και δεν τον θυμάμαι;Kauldron έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:58 Ρε σουξέ ο Κάς.
Και ηταν αδύναμος...
- Υπερκουλτουριάρης
Η κυρία Μαίρη, είναι χρόνια στα καράβια. Ξέρει και νιώθει. Ο Κασιδιάρης είναι ο Ρουβάς του 21ου αιώνα. Όσο και να τον απαξιώνουν κάτι άπλυτοι, πως ντεμεκ μοιάζει με λάθρο, αντικειμενικά είναι σεχ σιμπολ. Αν ξεκουμπιστεί ο αρκουδιάρης και αναλάβει ο Ηλίας, πριν κάνει ρυτίδες και καράφλα, οι μισές γυναίκες τουλάχιστόν θα ψηφίσουν Χ.Α.
Αδικημένος είναι και ο Λαγός, πάχυνε βέβαια λίγο και χάλασε.
Ωραίος ο Μπαρμπαρούσης, του αφαιρεί σεξ απιλ η αγνή ψυχή και η χωριάτικη προφορά. Πολύ ωραίο θέμα και η ψιλικατζού, like.Augustin Meaulnes έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:12Natasha έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:08 Ναι, ο Μπαρμπαρούσης. Μου θυμίζει ήρωα του ΄21. Όμως έχει αυτήν την θλίψη στο ύφος του
Αδικημένος είναι και ο Λαγός, πάχυνε βέβαια λίγο και χάλασε.
Δε νομίζω οτι χάνει απ' αυτό, μάλλον χάνει απ' το γεγονός οτι πρέπει να είναι πραγματικά ΠΑΡΑ πολύ ήρεμος/ήσυχος άνθρωπος.Αδικημένος είναι και ο Λαγός, πάχυνε βέβαια λίγο και χάλασε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 260 Απαντήσεις
- 6708 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-