!!! DEVELOPMENT MODE !!!

My style !

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Re: My style !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Φεβ 2019, 23:05
Spiros252 έγραψε: 03 Φεβ 2019, 23:00
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Φεβ 2019, 22:49 Νομίζω πάντως πως ήρθε η ώρα να πας στους επισκευάσιμους. Με φτιάχνουν πολύ οι γυναίκες, που έχουν την μαγκιά να στρίψουν σύρμα και βαμβάκι.
Άσε που είναι και πιο οικονομικό και γεύση X2
:003:

Δε νομίζω ότι μπορείς να πετύχεις καθαρή τσιγαρίσια τζούρα με επισκευάσιμο. Ποιόν προτείνεις;
Όχι ρε τι είναι αυτά που λές; Έχει και θεόσφιχτους σαν τον Spica ή τον Berserker. Εμένα πέρασαν άπαντες από τα χέρια μου, σαν τον Kayfun Prime δεν έχει. Έχω και τον γνήσιο και τον κινέζικο κλώνο.
Δεν ξέρω για όλους, πάντως όσους έχω δοκιμάσει ή θα βγάζει καυτό ή θα πετάει υγρό στο στόμα ή θα κάνει σκασίματα. Κι αν πετύχει το σύρμα κ.λπ.
Άμα είναι να κάνουμε αυτή τη δουλειά συνεχώς..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

aLiCat έγραψε: 03 Φεβ 2019, 23:43 Μη μου στεναχωριέστε.. :smt033 Ας μείνει εκείνο που αρχικά έβαλε ο Σπύρος, το αστείο με smilies και τα υπόλοιπα μπορούν να μεταφερθούν στο σχετικό θέμα με τα ηλ. τσιγάρα.
Ναι βρε, σιγά μη στεναχωριόμαστε, το νήμα τσουλάμε.
the end
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

εγώ είχα πάρει έναν ατμιστή... δύο μήνες τον κράτησα... 18αρι υργό και ήμουν μ' αυτόν όλη την ώρα στο στόμα. ξέμενα και από μπαταρία.. μιλάμε για τραγωδία. εν τω μεταξύ δεν μου ταίριαζε η αίσθησή του με φαΐ-ποτό.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Αυτό έβλεπα και εγώ, έκαναν όλοι ό,τι και εσύ, γιαυτό δεν πήρα. Είχα δοκιμάσει βέβαια και δεν με είχε ενθουσιάσει.
the end
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

the comet the course the tail έγραψε: 03 Φεβ 2019, 23:51 εγώ είχα πάρει έναν ατμιστή... δύο μήνες τον κράτησα... 18αρι υργό και ήμουν μ' αυτόν όλη την ώρα στο στόμα. ξέμενα και από μπαταρία.. μιλάμε για τραγωδία. εν τω μεταξύ δεν μου ταίριαζε η αίσθησή του με φαΐ-ποτό.
:e040:
δε το περίμενα από εσένα...αναλώθηκες κι εσύ.
Spiros252
Διαχειριστής

aLiCat έγραψε: 03 Φεβ 2019, 23:43 Μη μου στεναχωριέστε.. :smt033 Ας μείνει εκείνο που αρχικά έβαλε ο Σπύρος, το αστείο με smilies και τα υπόλοιπα μπορούν να μεταφερθούν στο σχετικό θέμα με τα ηλ. τσιγάρα.
ααα.. :csph: αυτό ακριβώς σκεφτόμουν.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Spiros252
Διαχειριστής

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 00:01
the comet the course the tail έγραψε: 03 Φεβ 2019, 23:51 εγώ είχα πάρει έναν ατμιστή... δύο μήνες τον κράτησα... 18αρι υργό και ήμουν μ' αυτόν όλη την ώρα στο στόμα. ξέμενα και από μπαταρία.. μιλάμε για τραγωδία. εν τω μεταξύ δεν μου ταίριαζε η αίσθησή του με φαΐ-ποτό.
:smt044
.
Stephen Hawking
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Spiros252 έγραψε: 04 Φεβ 2019, 00:05
:smt044
:catwhip:
the comet the course the tail έγραψε: 04 Φεβ 2019, 00:06

Εικόνα
:e045:
αντε σε χωρνάω τελευταία φορά.
(πάντως σε μια φάση που είχαμε ξεμείνει από τσιγάρα και δεν είχαμε λεφτά ,καπνίσαμε με τον αδερφό μου έναν καπνό που είχε για πίπα..αστα να πάνε)
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Spiros252 έγραψε: 04 Φεβ 2019, 00:03
ααα.. :csph: αυτό ακριβώς σκεφτόμουν.

Εικόνα
:wink
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Spiros252
Διαχειριστής

στα πόσα Hertz λες να συντονιζόμαστε;; (να βάλουμε και λίγο θετικές επιστήμες στο νήμα :) )
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Το αλουμινόχαρτο μπορεί να βοηθήσει, μη βλέπετε που γελάνε μερικοί.
the end
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

στα πόσα Hertz λες να συντονιζόμαστε;; (να βάλουμε και λίγο θετικές επιστήμες στο νήμα :) )
Το αλουμινόχαρτο μπορεί να βοηθήσει, μη βλέπετε που γελάνε μερικοί.
Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Spiros252 έγραψε: 03 Φεβ 2019, 23:45

Δεν ξέρω για όλους, πάντως όσους έχω δοκιμάσει ή θα βγάζει καυτό ή θα πετάει υγρό στο στόμα ή θα κάνει σκασίματα. Κι αν πετύχει το σύρμα κ.λπ.
Άμα είναι να κάνουμε αυτή τη δουλειά συνεχώς..
Φιάκας θα τον έστησε.Καυτός ατμός= παραπάνω βατ. Υγρό στο στόμα= παρακάτω βατ από αυτά που πρέπει. Γενικά η Θεσσαλονίκη είναι του επισκευάσιμου. Χαλαρά το 90% των ανδρών στήνει μόνο του και αρκετές γυναίκες.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 00:10
(πάντως σε μια φάση που είχαμε ξεμείνει από τσιγάρα και δεν είχαμε λεφτά ,καπνίσαμε με τον αδερφό μου έναν καπνό που είχε για πίπα..αστα να πάνε)
Το έχω κάνει και εγώ για την εμπειρία. Μου άρεσε.
Η πιο μεγάλη ξεφτίλα σε αφραγκιά ήταν καπνός Cooper δεκαετίας, που δεν μπορούσα να καπνίσω όταν τον αγόρασα, στριμμένος σε απόδειξη του σουπερ μάρκετ. Δεν μου άρεσε.
Τα τσιγάρα που κάπνιζα με ΠΑΣΟΚ, ήταν αυτά Εικόνα Δεν είμαι σίγουρος πως υπάρχουν ακόμα, ούτε ξέρω πόσο κάνουν, αλλά είχαν τόσο ωραίο καπνό, που σοβαρά σκεφτόμουν πως ήταν ωφέλιμα για την υγεία.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 09:17
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 00:10
Το έχω κάνει και εγώ για την εμπειρία. Μου άρεσε.
Η πιο μεγάλη ξεφτίλα σε αφραγκιά ήταν καπνός Cooper δεκαετίας, που δεν μπορούσα να καπνίσω όταν τον αγόρασα, στριμμένος σε απόδειξη του σουπερ μάρκετ. Δεν μου άρεσε.
Τα τσιγάρα που κάπνιζα με ΠΑΣΟΚ, ήταν αυτά Εικόνα Δεν είμαι σίγουρος πως υπάρχουν ακόμα, ούτε ξέρω πόσο κάνουν, αλλά είχαν τόσο ωραίο καπνό, που σοβαρά σκεφτόμουν πως ήταν ωφέλιμα για την υγεία.
κουπερ κι εγω εχω κανει . ειχε πολλα κομματια μεσα αλλα πάλι καπνιζότανε.
ο καπνός για πιπα με ζόρισε πολύ στο τρίψιμο( και τωρα που το θυμάμαι είχαμε κάνει και για ναργιλέ και τον στεγνώναμε στην ταράτσα γιατί ήταν πολύ υγρός .)
τα Ντανχιλ απ'όσο θυμαμαι περσι κοστιζανε 5 και κάτι.
πιστεύω θα σου άρεσε και η ντάβιντοφ η κασετίνα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”