Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Φεβ 2019, 22:49
Νομίζω πάντως πως ήρθε η ώρα να πας στους επισκευάσιμους. Με φτιάχνουν πολύ οι γυναίκες, που έχουν την μαγκιά να στρίψουν σύρμα και βαμβάκι.
Άσε που είναι και πιο οικονομικό και γεύση X2
Δε νομίζω ότι μπορείς να πετύχεις καθαρή τσιγαρίσια τζούρα με επισκευάσιμο. Ποιόν προτείνεις;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Νομίζω πάντως πως ήρθε η ώρα να πας στους επισκευάσιμους. Με φτιάχνουν πολύ οι γυναίκες, που έχουν την μαγκιά να στρίψουν σύρμα και βαμβάκι.
Δε νομίζω ότι μπορείς να πετύχεις καθαρή τσιγαρίσια τζούρα με επισκευάσιμο. Ποιόν προτείνεις;
Όχι ρε τι είναι αυτά που λές; Έχει και θεόσφιχτους σαν τον Spica ή τον Berserker. Εμένα πέρασαν άπαντες από τα χέρια μου, σαν τον Kayfun Prime δεν έχει. Έχω και τον γνήσιο και τον κινέζικο κλώνο.
Παρότι απαιτούνται χρόνος και γνώσεις αν αποφασίσει κάποιος να περάσει σε επισκευάσιμους (είμαι εντελώς ερασιτέχνης), θα το έχω υπ'όψιν.
Παρότι απαιτούνται χρόνος και γνώσεις αν αποφασίσει κάποιος να περάσει σε επισκευάσιμους (είμαι εντελώς ερασιτέχνης), θα το έχω υπ'όψιν.
Μπα και εγώ έτσι νόμιζα και έσκαγα για κανα 2 χρόνια λεφτά σε αντιστάσεις, χωρίς να γουστάρω και το αποτέλεσμα. DIY σε όλα και τα υγρά εννοείται.
Είσαι έξυπνη, δυναμική γυναίκα. Πιστεύω σε εσένα, μπορείς εύκολα.
aLiCat έγραψε: 03 Φεβ 2019, 22:32
'Εχω 2: τον Nautilus mini (πάνω σε modάκι Vapororesso swag)l και το Basal που έχω δυνατότητα και στα δυο να αλλάζω επιστόμια. Έχω όμως και το
Χ-30 Rover που έχει αυτό το κοντό επιστόμιο που δεν αλλάζει.
Μμ.. ωραίο μοντάκι! σαν το πίκο αλλά πιο όμορφο.
Υ.Γ. Πέτυχα χρώμα;
Πέτυχες κατά το 1/3 !
Κι αυτό γιατί έχω και τα 3 χρώματα, αλλά το πρώτο και αυτό που χρησιμοποιώ κυρίως είναι το (υπέροχο) μπλε.
Και τα 3 χρώματα; Γιατί; Δεν μπορούσες να διαλέξεις;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Μπα και εγώ έτσι νόμιζα και έσκαγα για κανα 2 χρόνια λεφτά σε αντιστάσεις, χωρίς να γουστάρω και το αποτέλεσμα. DIY σε όλα και τα υγρά εννοείται.
Είσαι έξυπνη, δυναμική γυναίκα. Πιστεύω σε εσένα, μπορείς εύκολα.
Spoiler
Κοίτα κάτι λάθος εντυπώσεις που δίνω ορισμένες φορές!
Spiros252 έγραψε: 03 Φεβ 2019, 23:12
Και τα 3 χρώματα; Γιατί; Δεν μπορούσες να διαλέξεις;
Στην αρχή πήρα το μπλε. Μετά από λίγους μήνες όμως (κι αφού μου είχε πέσει σε δάπεδο με πλακάκια 2-3 φορές) ξεκόλλησε το μεταλλικό πλαίσιο από το πλάϊ που είχε τις ενδείξεις, φρίκαρα αλλά και το κόλλησα με κάποια κόλλα που κολλάει τα πάντα (όχι από τις γνωστές, αλλά περιέργως έπιασε) κι αποφάσισα και πήρα και το πορτοκαλί που επίσης μου άρεσε. Ε, λίγο μετά πήρα και το ασημί (το μαύρο δεν μου άρεσε, το θεώρησα αρκετά "αντρικό")
Γιατί δεν είναι στυλάτα τα μοντάκια κι οι ατμοποιητές;
Το κουλούρι δεν έχει ορίσει συγκεκριμένο τομέα..
Μη μου στεναχωριέστε.. Ας μείνει εκείνο που αρχικά έβαλε ο Σπύρος, το αστείο με smilies και τα υπόλοιπα μπορούν να μεταφερθούν στο σχετικό θέμα με τα ηλ. τσιγάρα.