Το νήμα άρχισε να εξελίσσεται σε βόθρο ήδη από την πρώτη σελίδα όπου γνωστοί άγνωστοι της δεξιάς μικροαστικής τους βοθρίλας
σιγοντάρουν σε τι άλλο; Σε φασιστικές λογικές όπως αυτή του αρχικού ποστ. Πολύ καλά το έθεσε ο 42ος και δεν υπάρχει κάτι για να αντικρουστεί αυτό:
ωραία τα λες. όμορφα και νοικοκυρεμένα. μαζί σου θα ήμουν υπό ιδανικές συνθήκες...
αλλά... μου φαίνεται ότι δεν έχεις πολύ επαφή από την φτωχολογιά εκεί έξω... που με το ζόρι συντηρεί ένα παπάκι που σκούζει, ένα αγροτικό χάρο, ένα σαραβαλάκι τέλος πάντων ακατάλληλο και χρέπι... αυτοί οι άνθρωποι έχουν χίλιους-δυο διαβόλους μέσα στο μυαλό, πως θα βγάλουν το μεροκάματο, το πακέτο τσιγάρα της μέρας... και αυτά τα όμορφα και ωραία που λες είναι... ψιλά γράμματα...
σε έναν όμορφο σοσιαλισμό ίσως ήταν καλύτερα τα πράματα....
Φος σαν να μην έχεις σχέση με την πραγματικότητα. Ερμηνεύεις εντελώς υποκειμενικά και με κάργα εμπάθεια φαινόμενα που δεν τα εξετάζεις πλήρως παρά μόνο από την πλευρά της διαταραγμένης συναισθηματικής διάθεσης σου, ντοπαρισμένης μάλιστα από εξάρσεις και συγκρούσεις.
Ολοι μια δικαιολογια εχουνε. "Ειμαι κουρασμενος", "μενω εδω μονο 50 μετρα παω αναποδα γιατι να κανω 250 κυκλο", "5 λεπτα μονο παρκαρα", "1 φορα εχω γενεθλια ηπια ενα ποτηρακι παραπανω".
Αυτουνου η δικαιολογια ειναι οτι τρεχει να προλαβει γιατι ειναι η δουλεια του. Δηλαδη βασικα οτι βαζει την τσεπη της παρτης του πιο πανω απο το μωρο που περιμενει διπλα του στη νησιδα στο πεζοφαναρο και ρουφαει την εξατμιση της αθλιας ασυντηρητης ανασφαλιστης παπαριας του, που ειναι μιλαμε θεμα για ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ποσο αμετακλητα μαλακας ειναι ενας λαος οπου αυτο συνιστα συγκινητικη δικαιολογια.
Ασφαλώς και έχουν όλοι μία δικαιολογία και ασφαλώς βιάζονται. Αυτό δεν προσπερνιέται έτσι. Τι νομίζεις ότι εξηγείς απλά αναφέροντάς τα με ύφος κυνικό και υπονοούμενα ότι στ' αρχίδια σου εσενα που βιάζονται;
42 σωστός φίλε

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.