Ταράχτηκα ρε πστ μου. Το ξέρουν άραγε αυτό οι προπαγανδιστές των μνημονίων;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τασία: Οι δημόσιοι υπάλληλοι και όσοι θέλουν να γίνουν θα στείλουν τη ΝΔ στην αντιπολίτευση
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Τασία: Οι δημόσιοι υπάλληλοι και όσοι θέλουν να γίνουν θα στείλουν τη ΝΔ στην αντιπολίτευση
ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥ Η ΣΟΥΗΔΙΑ; 
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Re: Τασία: Οι δημόσιοι υπάλληλοι και όσοι θέλουν να γίνουν θα στείλουν τη ΝΔ στην αντιπολίτευση
Μα αν αξιολογούνται, εργάζονται εκεί που τους χρειάζονται, ανανεώνονται οι συμβάσεις ανάλογα με την παραγωγή έργου, οι μισθοί τους είναι ανάλογοι με την υπηρεσία που παρέχουν και γενικώς εξυπηρετούν ουσιαστικές ανάγκες του κράτους και των πολιτών, γιατί να μ' ενδιαφέρει ο αριθμός;brb και tyt έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:22ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥ; Φυσικά και το θέλω αρκεί να μην είναι κομματικό. Αυτό λέω από τότε που κατάλαβα πού το πάει η Γερμανία με τις διαβόητες ''μεταρρυθμίσεις''.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:19 Για τον μισθό λέει ότι μπορεί να μεταβληθεί.
Για τα υπόλοιπα (ηλικία σύνταξης, απεργίες, μη μονιμότητα, αξιολογήσεις κλπ) κανένα σχόλιο;
Θα ήθελες ένα τέτοιο δημόσιο για την Ελλάδα;
Αν όχι, σταμάτα να συγκρίνεις μήλα με ηλιόσπορους, τόσο για το δημόσιο όσο και τη φορολογία.
Εσύ το θέλεις;![]()
Εδώ μόνον και μόνον αν θίξεις το θέμα της μονιμότητας και της κατάργησης κάποιων άχρηστων οργανικών θέσεων ή έστω της αξιολόγησης, θα γίνει πανικός.
Τέλος πάντων, είναι διάλογος κωφών αυτό που γίνεται και δεν έχει νόημα να συνεχίσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
the comet the course the tail
αυτά εδώ τα στατιστικά, πρόχειρα, μου λένε ότι το πρόβλημα στην χώρα είναι οι αυτοαπασχολούμενοι (που δεν κόβουν αποδείξεις).
οι δυ είναι αναγκαίο κακό, ενός κράτους.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:30 Μα αν αξιολογούνται, εργάζονται εκεί που τους χρειάζονται, ανανεώνονται οι συμβάσεις ανάλογα με την παραγωγή έργου, οι μισθοί τους είναι ανάλογοι με την υπηρεσία που παρέχουν και γενικώς εξυπηρετούν ουσιαστικές ανάγκες του κράτους και των πολιτών, γιατί να μ' ενδιαφέρει ο αριθμός;
Εδώ μόνον και μόνον αν θίξεις το θέμα της μονιμότητας και της κατάργησης κάποιων άχρηστων οργανικών θέσεων ή έστω της αξιολόγησης, θα γίνει πανικός.
Τέλος πάντων, είναι διάλογος κωφών αυτό που γίνεται και δεν έχει νόημα να συνεχίσω.
ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥ;
Τι διάλογος κουφών και στραβών. Σίγουρα δεν έχεις κάνει λάθος στον αριθμό;
Αν εφάρμοζε το σουηδικό μοντέλο θα σου άρεσε;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:27 Παιδιά, να δώσουμε την ευκαιρία στην ΝΔ να φτιάξει το Δημόσιο. Τα προηγούμενα 40 χρόνια τα παιδιά ηταν άπειρα. Δεν ήξεραν. Τα επόμενα 40 θα τα πάνε καλύτερα.
Θέλω ειλικρινή απάντηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥ;
ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ;
ΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ;
Ε, τι να γίνει, δες και τους αυτοαπασχολούμενους με τον ίδιο τρόπο. Ως ένα ακόμη αναγκαίο κακό.the comet the course the tail έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:31
αυτά εδώ τα στατιστικά, πρόχειρα, μου λένε ότι το πρόβλημα στην χώρα είναι οι αυτοαπασχολούμενοι (που δεν κόβουν αποδείξεις).
οι δυ είναι αναγκαίο κακό, ενός κράτους.
Δηλαδή τι θέλετε; Να τους πετάξετε στο δρόμο;
Άσε που με τα χρήματα που κερδίζουν χωρίς να κόβουν απόδειξη, ενισχύουν την κατανάλωση, κινείται η οικονομία κλπ κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί έχουν καλύτερη οικονομία από τη δική μας και γιατί το δικό τους δημόσιο είναι πολύ πιο λειτουργικό, εξυπηρετικό, γρήγορο και όχι αυτό το πανάκριβο χάλι που είναι το δικό μας.brb και tyt έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:36ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥ;Ας είναι και με διαγαλαξιακό μοντέλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Η γνωστή μνημονιακή προπαγάνδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:43 Γιατί έχουν καλύτερη οικονομία από τη δική μας και γιατί το δικό τους δημόσιο είναι πολύ πιο λειτουργικό, εξυπηρετικό, γρήγορο και όχι αυτό το πανάκριβο χάλι που είναι το δικό μας.
Ποιο λειτουργικό; Υπηρεσίες είναι και εννοείται ότι δεν είναι παραγωγικές. Όσο για το ''πανάκριβο'' σύγκρινε μισθούς. Αναρωτιέμαι τι ποσοστό από τον προυπολογισμό είναι οι μισθοί τους. Και πώς έχουν με τόσους ΔΥ καλύτερη οικονομία από την δικιά μας κι εμείς χρεοκοπήσαμε από το δημόσιο;
Οικονομολόγος δεν είμαι αλλά μερικά πράγματα είναι προφανή. Δεν έχει σημασία μόνο ο αριθμός αλλά και η απόδοση και παραγωγικότητα. Έφαγα όλο μου το πρωί σήμερα σε υπηρεσίες. Συνάντησα πχ στην εφορία ανθρώπους στην ουρά και τον υπάλληλο να εξυπηρετεί ταχύτατα και σε άλλη υπηρεσία 3 γυναίκες που έχουν παρατήσει τα γραφεία τους, έχουν μαζευτεί στο γραφείο της μιας και κάνουν κουβεντούλα. Όταν κάποιοι ζητάμε αξιολόγηση και κλείσιμο άχρηστων υπηρεσιών δεν είναι ότι γουστάρουμε να τα δούμε όλα στα χέρια ιδιωτών από ιδεολογικό προσανατολισμό. Είναι ότι το κράτος έχει φανεί παντελώς ανάξιο να κατανείμει πόρους και ανθρώπινο δυναμικό ορθολογικά.brb και tyt έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:36ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥ;Ας είναι και με διαγαλαξιακό μοντέλο.
Δηλαδή εσύ τι πιστεύεις; Ότι έχουμε πχ φράγκα για ιδιωτικές κλινικές και θέλουμε να διαλυθεί το ΕΣΥ; Ή ότι αν πληρώσουμε 100 την επίσκεψη στον γιατρό τον θεωρούμε καλύτερο από τον αντίστοιχο του δημόσιου νοσοκομείου;
Προσωπικά θέλω κατάργηση της μονιμότητας και ότι αφορά αξιολόγηση, μισθούς, απολύσεις, προαγωγές, μετατάξεις κλπ να φύγει από τον έλεγχο της κυβέρνησης.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τα άκουσες πρώτη φορά τότε γιατί πριν το ΠΑΣΟΚ υπήρχε αξιολόγηση και δεν ιδιωτικοποιείτο τίποτα.Το 1984 με το νόμο Κουτσόγιωργα ενιαίου μισθολογίου - βαθμολογίου καταργήθηκε η αξιολόγηση.brb και tyt έγραψε: 31 Ιαν 2019, 23:51 Τα υπόλοιπα περί αξιολόγησης, τα άκουσα πρώτη φορά το 1992 από τον Κων. Μητσοτάκη. Προφανώς το επιχείρημα αυτό χρησιμοποιείται από τους εχθρούς του δημοσίου για να ιδιωτικοποιηθεί
Τα 40 προηγούμενα χρόνια κυβερνούσε ο συριζα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:27 Παιδιά, να δώσουμε την ευκαιρία στην ΝΔ να φτιάξει το Δημόσιο. Τα προηγούμενα 40 χρόνια τα παιδιά ηταν άπειρα. Δεν ήξεραν. Τα επόμενα 40 θα τα πάνε καλύτερα.
Αυτό ακριβώς. Όπως στη Σουηδία. Ο άλλος είδε μόνον το νούμερο και ενθουσιάστηκε.ST48410 έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:47 Προσωπικά θέλω κατάργηση της μονιμότητας και ότι αφορά αξιολόγηση, μισθούς, απολύσεις, προαγωγές, μετατάξεις κλπ να φύγει από τον έλεγχο της κυβέρνησης.
Θα το κάνει και υπογραφή στο τέλος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
ST48410 έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:47 Οικονομολόγος δεν είμαι αλλά μερικά πράγματα είναι προφανή. Δεν έχει σημασία μόνο ο αριθμός αλλά και η απόδοση και παραγωγικότητα. Έφαγα όλο μου το πρωί σήμερα σε υπηρεσίες. Συνάντησα πχ στην εφορία ανθρώπους στην ουρά και τον υπάλληλο να εξυπηρετεί ταχύτατα και σε άλλη υπηρεσία 3 γυναίκες που έχουν παρατήσει τα γραφεία τους, έχουν μαζευτεί στο γραφείο της μιας και κάνουν κουβεντούλα.
ST48410 έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:47 Όταν κάποιοι ζητάμε αξιολόγηση και κλείσιμο άχρηστων υπηρεσιών δεν είναι ότι γουστάρουμε να τα δούμε όλα στα χέρια ιδιωτών από ιδεολογικό προσανατολισμό. Είναι ότι το κράτος έχει φανεί παντελώς ανάξιο να κατανείμει πόρους και ανθρώπινο δυναμικό ορθολογικά.
Ακόμα δεν μπορώ να ησυχάσω ρε πστ μου. Ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες;
Υπηρεσίες είναι και εννοείται ότι δεν είναι παραγωγικές. Εσύ τώρα λες για το διαλυμένο ελληνικό που έχει περίπου 600 χιλιάδες, λιγότερο από τους μισούς. Και θέλεις ιδιωτικοποιήσεις.
Ρε σεις, σταλίνες του κερατά είναι οι Σουηδοί. Και μετά έλεγαν εμάς ''τελευταία σοβιετική οικονομία''. Και δεν χρεοκοπούν οι ρουφιάνοι. Ποτς γκένεν αυτό;
Ουγκbrb και tyt έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:47Η γνωστή μνημονιακή προπαγάνδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:43 Γιατί έχουν καλύτερη οικονομία από τη δική μας και γιατί το δικό τους δημόσιο είναι πολύ πιο λειτουργικό, εξυπηρετικό, γρήγορο και όχι αυτό το πανάκριβο χάλι που είναι το δικό μας.
Ποιο λειτουργικό; Υπηρεσίες είναι και εννοείται ότι δεν είναι παραγωγικές. Όσο για το ''πανάκριβο'' σύγκρινε μισθούς. Αναρωτιέμαι τι ποσοστό από τον προυπολογισμό είναι οι μισθοί τους. Και πώς έχουν με τόσους ΔΥ καλύτερη οικονομία από την δικιά μας κι εμείς χρεοκοπήσαμε από το δημόσιο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Τι κατάλαβες εσύ; Είπα να μην είναι κομματικό, η ουσία εκεί είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:53Αυτό ακριβώς. Όπως στη Σουηδία. Ο άλλος είδε μόνον το νούμερο και ενθουσιάστηκε.ST48410 έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:47 Προσωπικά θέλω κατάργηση της μονιμότητας και ότι αφορά αξιολόγηση, μισθούς, απολύσεις, προαγωγές, μετατάξεις κλπ να φύγει από τον έλεγχο της κυβέρνησης.
Θα το κάνει και υπογραφή στο τέλος.![]()
Ας είναι 1.3 εκατομμύριο και ας είναι όπως το θέλεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:54Ουγκbrb και tyt έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:47Η γνωστή μνημονιακή προπαγάνδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:43 Γιατί έχουν καλύτερη οικονομία από τη δική μας και γιατί το δικό τους δημόσιο είναι πολύ πιο λειτουργικό, εξυπηρετικό, γρήγορο και όχι αυτό το πανάκριβο χάλι που είναι το δικό μας.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-