Ντροπή σου αμαρτωλέYochanan έγραψε: 30 Ιαν 2019, 20:04Στη θέση σου θα έκανα αίτηση για μείωση μισθού από το κόμμα - καθαρά για να μην αισθάνομαι οτι τους κλέβω με τοσο χαλια υπηρεσία.Golden Age έγραψε: 30 Ιαν 2019, 20:01 Στη θέση σου θα έκανα αίτηση να φυλακιστώ ισόβια και θα πήγαινα να μονάσω για 10 χρόνια μπας κι εξιλεωθώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βερύκιος Ο Τσίπρας προσκληθηκε στο παγκόσμιο συμβούλιο εβραίων
- Golden Age
Re: Βερύκιος Ο Τσίπρας προσκληθηκε στο παγκόσμιο συμβούλιο εβραίων
Μάλλον όχι. Σε τέτοια ζητήματα ο απλός κόσμος βλέπει μόνο την κορυφή του παγόβουνου.Yochanan έγραψε: 30 Ιαν 2019, 19:56 Δεν τον χάλασε τον Πάγκαλο που τον έκανε σημαία ο φασιστας ιαμβος
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Το chipset 88 του eπαλληλου έχει και 'χιουμορ'

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τσιπρικος ειναι ρε και ηθελε να ψαρωσει οτι οι Εβραιοι στηριζουν τον Τσιπρα (και οχι καποιο εβραικο συμβουλιο).
.
.
Βράζει ο ιχωρ μέσα σου ε;anax81 έγραψε: 30 Ιαν 2019, 18:55 Έκανε πολλές εξυπηρετήσεις στους Εβραίους και αυτός και ο Καμένος ο οποίος διόρισε ως σύμβουλό του στέλεχος της Mossad. Επιβεβαιωμένο.
Και οι δύο είναι υπόλογοι που παραχώρησαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στους Εβραίους για να εκπαιδεύονται με την άνεσή τους και να σκοτώνουν κατα το δοκούν
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Υδράργυρος
Αγωγος λυμματων ειναι, η δημοσιογραφια τουYochanan έγραψε: 30 Ιαν 2019, 19:04 στο 0:50 του βιντεου
Έχω έναν αγωγό κρυμμένο στης Ασίας τα βάθη
κανείς δεν το 'χει μάθει και ποτέ δε θα το πω
να μείνει θέλω πάντα δικό μου, το μυστικό μου
αυτό τον μυστικό, τον γλυκό μου αγωγό
Έχω έναν αγωγό που όλα τα ομορφαίνει
και πρώτη μου φορά με πλημμυρίζει η χαρά
-
anax81
Καλύτερα να βράζει ο ιχώρ παρά να βράζω στο ζουμί μου όπως κάποιοι καιροσκόποι συριζαίοι που κάποτε ναύλωναν καράβια για μια ελεύθερη γάζα και τώρα κάνουν τουμπεκίPirate7G έγραψε: 30 Ιαν 2019, 20:23Βράζει ο ιχωρ μέσα σου ε;anax81 έγραψε: 30 Ιαν 2019, 18:55 Έκανε πολλές εξυπηρετήσεις στους Εβραίους και αυτός και ο Καμένος ο οποίος διόρισε ως σύμβουλό του στέλεχος της Mossad. Επιβεβαιωμένο.
Και οι δύο είναι υπόλογοι που παραχώρησαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στους Εβραίους για να εκπαιδεύονται με την άνεσή τους και να σκοτώνουν κατα το δοκούν![]()
Παγκόσμιο συνέδριο εβραίων σημαίνει ότι όλοι οι εβραίοι του πλανήτη θα βρεθούν όλοι μαζί μέσα σε ένα κτίριο, έστω και εκατονταόροφο;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τον Οκτώβριο του '18 έγινε στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο μαρινών. Όλες οι μαρίνες του πλανήτη συναντήθηκαν στην Αθήνα;Κουρκούας έγραψε: 30 Ιαν 2019, 20:37 Παγκόσμιο συνέδριο εβραίων σημαίνει ότι όλοι οι εβραίοι του πλανήτη θα βρεθούν όλοι μαζί μέσα σε ένα κτίριο, έστω και εκατονταόροφο;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Σίγουρα όχι, η θεία μου η μαρίνα που ξέρω, σίγουρα δεν πήγε.Nandros έγραψε: 30 Ιαν 2019, 20:45Τον Οκτώβριο του '18 έγινε στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο μαρινών. Όλες οι μαρίνες του πλανήτη συναντήθηκαν στην Αθήνα;Κουρκούας έγραψε: 30 Ιαν 2019, 20:37 Παγκόσμιο συνέδριο εβραίων σημαίνει ότι όλοι οι εβραίοι του πλανήτη θα βρεθούν όλοι μαζί μέσα σε ένα κτίριο, έστω και εκατονταόροφο;
.
Μα άμα ήταν καιροσκόποι πως βράζουν στο ζουμί τους τώρα;anax81 έγραψε: 30 Ιαν 2019, 20:37Καλύτερα να βράζει ο ιχώρ παρά να βράζω στο ζουμί μου όπως κάποιοι καιροσκόποι συριζαίοι που κάποτε ναύλωναν καράβια για μια ελεύθερη γάζα και τώρα κάνουν τουμπεκίPirate7G έγραψε: 30 Ιαν 2019, 20:23Βράζει ο ιχωρ μέσα σου ε;anax81 έγραψε: 30 Ιαν 2019, 18:55 Έκανε πολλές εξυπηρετήσεις στους Εβραίους και αυτός και ο Καμένος ο οποίος διόρισε ως σύμβουλό του στέλεχος της Mossad. Επιβεβαιωμένο.
Και οι δύο είναι υπόλογοι που παραχώρησαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στους Εβραίους για να εκπαιδεύονται με την άνεσή τους και να σκοτώνουν κατα το δοκούν![]()
Δεν βγάζει νόημα αυτό που λες.
Βέβαια εκεί στο Σείριο μπορεί να μιλάτε αλλιώς τα ελληνικά, οπότε πάω πάσο.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Επειδή βαριέμαι να δω τον μεθύστακα, το λέει απλά σαν είδηση, η και καλά ως κάτι κακό;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κουρκούας έγραψε: 30 Ιαν 2019, 20:47Σίγουρα όχι, η θεία μου η μαρίνα που ξέρω, σίγουρα δεν πήγε.Nandros έγραψε: 30 Ιαν 2019, 20:45Τον Οκτώβριο του '18 έγινε στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο μαρινών. Όλες οι μαρίνες του πλανήτη συναντήθηκαν στην Αθήνα;Κουρκούας έγραψε: 30 Ιαν 2019, 20:37 Παγκόσμιο συνέδριο εβραίων σημαίνει ότι όλοι οι εβραίοι του πλανήτη θα βρεθούν όλοι μαζί μέσα σε ένα κτίριο, έστω και εκατονταόροφο;
.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
anax81
Θα μπορούσα να σου απαντήσω ότι μερικοί βράζουν στο ζουμί τους ανεχόμενοι όλα αυτά τα συντρόφια που αποδείχτηκαν καιροσκόποι αλλά αλλού είναι η ουσία στο ποστ μου, ο Τράγκας , συνομιλητής του καμένου, αποκάλυψε ότι ο καμένος διόρισε ως σύμβουλο του πράκτορα της MossadPirate7G έγραψε: 30 Ιαν 2019, 20:48Μα άμα ήταν καιροσκόποι πως βράζουν στο ζουμί τους τώρα;
Δεν βγάζει νόημα αυτό που λες.
Βέβαια εκεί στο Σείριο μπορεί να μιλάτε αλλιώς τα ελληνικά, οπότε πάω πάσο.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 0 Απαντήσεις