Παίρνετε τώρα εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Με ποιους τη σχηματίζετε; Παρακάτω είναι η δική μου ομάδα.
-Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος: Νατάσα Μποφίλιου.
Μετά την ιστορία για το πως χειρίστηκε το θερμοσίφωνα, νομίζω την κερδίζει δικαιωματικά αυτή τη θέση.
-Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Απόστολος Γκλέτσος.
Για να μάθει στους φαντάρους πως ψήνεται το ψάρι.
-Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Σταύρος Μπαλάσκας.
Δεν ξέρω αν έχει πατήσει ποτέ του σε αστυνομικό τμήμα ο συνδικαλισταράς Μπαλάσκας, αλλά η εμπειρία που έχει κερδίσει στο πλευρό του Κουσουλού και του πισπιριγκολόγου Λέων του δίνει δικαιωματικά αυτό το υπουργείο. Ε, κι αν μια στο τρισεκατομμύριο δραπετεύει και κάνας μεγαλοκακοποιός, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.
-Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Έκτορας Μποτρίνι.
Υπάρχει πιο ειδικός στα τρόφιμα απ'το συνονόματό μου και συμπαθέστατο αρχιμάγειρα Μποτρίνι; Κι όταν ξεσηκώνονται οι αγρότες, θα βγαίνει στους δρόμους, θα τους κοπανάει με το τηγάνι του, και θα έρχονται στα ίσα τους.
-Υπουργός Αθλητισμού: Τάκης Τσουκαλάς.
"Κύριε υπουργέ, ποια είναι τα σχέδιά σας για το--"
"Ρε άντε και γαμήσου!"
-Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Η γιαγιά μου.
Δεν έχει σημασία που δεν ξέρει να χειριστεί ούτε το χειριστήριο της τηλεόρασης κι αν τη ρωτήσεις τι θα πει ψηφιακός θα νομίζει ότι της μιλάς για τα ψηφιδωτά της εκκλησίας. Ας της δώσω κι αυτηνής ένα υπουργείο να χαρεί, κρίμα είναι.
-Υπουργός Εξωτερικών: Μαρίνα Σάττι.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Το πόσο άξια μας εκπροσώπησε στη Γιουροβίζιον μ'εκείνο το χασμουρητό; Τις δηλώσεις της για κοινό πολιτισμό με τους Τούρκους; Η κοπέλα έχει όλα τα φόντα να μας εκπροσωπήσει στις διεθνείς σχέσεις.
-Υπουργός Υγείας: Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Η γυναίκα που, όπως είπα σε παλαιότερο νήμα μου, κολάζει τους πάντες ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Μόλις τη βλέπουν οι άρρωστοι θα γίνονται αμέσως καλά. Και νεκρούς ανασταίνει.
-Υπουργός Δικαιοσύνης: Αλέξης Κούγιας.
Μόνο αθώους έχει υπερασπιστεί στη ζωή του. Ένας τέτοιος δικηγόρος, που δεν καταδέχτηκε ποτέ να υπερασπιστεί ενόχους, ούτε για φράγκα, ούτε για δόξα, δε μου το βγάζεις απ'το μυαλό ότι έχει ασύλληπτα ανεπτυγμένο αίσθημα του δικαίου.
-Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων: Τανίπετρος.
Να βγάλει ένα πρόγραμμα σπουδών για τα σχολεία βασισμένο πάνω στις θεωρίες του για τους αρχαίους θεούς και τα ενεργειακά πεδία, να τους κάνει όλους ξεφτέρια.
-Υπουργός Πολιτισμού: Αυτό το υπουργείο θα το πάρω ο ίδιος. Κυρίως για να εμπλουτίσω τα κρατικά θέατρα με τσόντες.
-Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: George V.
Είναι γνωστό τοις πάσι θαρρώ ότι ο άνθρωπος με λατρεύει. Όποτε μιλάει για μένα, το στόμα του στάζει μέλι. Ποιος μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα την κυβέρνησή μου; Εναλλακτικά, θα μπορούσα να βάλω αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο τη ΓΑΛΗ, που μιλάει πάντα με σαφήνεια. Θα κατατοπίζει τους δημοσιογράφους σε όλες τους τις ερωτήσεις με λίγες, απλές, και καθαρές εξηγήσεις.
-Υπουργός Μεταφορών: Κώστας Καραμανλής ο Τρίτος.
Ο άνθρωπος έδωσε τα διαπιστευτήριά του κατά την προηγούμενη θητεία του στο εν λόγω υπουργείο. Αμφισβητεί κανείς ότι είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο; Μη σας πω ότι θα εισηγούμουν νομοσχέδιο να παραμείνει Υπουργός Μεταφορών ισοβίως, ανεξαρτήτως κυβέρνησης. Μη σας πω να περάσει μετά το θάνατό του η θέση κληρονομικά στους απογόνους του.
-Υπουργός Οικονομικών: Και πάμε τώρα στην πιο νευραλγική θέση, στην ηλεκτρική καρέκλα της κυβέρνησης. Είστε έτοιμοι; Παρακαλώ, ρίξτε μια εισαγωγή με ντραμς...
Τη θέση παίρνει η γιαγιά του παρακάτω βίντεο, ο ορισμός του καθημερινού προσγειωμένου Έλληνα πολίτη που πάλεψε σκληρά στη ζωή του, που έχει εμπειρίες ζωής, που μπορεί να πιάσει τον παλμό της καθημερινότητας, να νοιώσει τον πόνο του μεροκαματιάρη. Μια τέτοια υπουργό οικονομικών περιμέναμε από τότε που ιδρύθηκε η ελληνική πολιτεία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποθέστε ότι γίνεστε πρωθυπουργός. Ποιους θα συμπεριλάβετε στο υπουργικό συμβούλιο;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Υποθέστε ότι γίνεστε πρωθυπουργός. Ποιους θα συμπεριλάβετε στο υπουργικό συμβούλιο;
ο λιγδας εξω? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Υποθέστε ότι γίνεστε πρωθυπουργός. Ποιους θα συμπεριλάβετε στο υπουργικό συμβούλιο;
Θα πρεπει να αρνηθω το Υπουργειο καθως δεν μπορω να μετέχω σε τετοια θνησιγενη κυβερνηση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θα εφτιαχνα μια κυβέρνηση αποτελούμενη μονο απο Δένδια (ΝΔ), Πιερρακάκη (ΝΔ), Χριστοδουλάκη(Ορθόδοξο), Παφίλαρο (ΚΚ) για την καλτίλα κυριως αλλα και για τον παλμό που θα εκπέμπει οσον αφορα τα εργασιακά, και μέγα Τατσόπουλο.
Τα Υπουργεία και λοιπες αρμοδιότητες, θα τα βρίσκαμε στην πορεία.
Τα Υπουργεία και λοιπες αρμοδιότητες, θα τα βρίσκαμε στην πορεία.
- Eθνικοκοινωνιστης
κονδυλατος-αναδιωτης μονο που εχουν και διεθνη εμπειρια o ντανος ειναι cuck

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis