Αλλος ενας γαμιας του πληκτρολογιου!blackpaint έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:34καλα, θ ασχοληθω εγω με την γυναικα σου στα μετωπισθεν αλλα δεν νομιζω να σου πλεξει καλτσες.stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:31Φυσικα και θελω.blackpaint έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:28
ασε ρε που θες και καλτσες χειροποιητες και δουλες να σου κουβαλανε το φαγητο και τα πολεμοφοδια.
Τι ειμαι,κομμουνιστης να στελνω τις γυναικες στον πολεμο κι εγω να καθομαι στα μετοπισθεν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα στηριζατε πολεμο για το ονομα της Μακεδονιας?
-
stergiosbik
Re: Θα στηριζατε πολεμο για το ονομα της Μακεδονιας?
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάτσε κάτω λέμε!!!stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:25Οχι θα παμε!Gherschaagk έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:22 Οχι! Σε κανέναν πόλεμο δεν θα πάτε. Δεν θέλουμε ούτε τραυματίες ούτε ήρωες. Καθίστε κάτω!
Για να εχεις την ευκαιρια να μας πλεκεις καλτσες,διαφορα ειδη ρουχισμου και να κουβαλας στην πλατη φαγητο και πολεμοφοδια μεσα στα χιονια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
stergiosbik
Οπως διαταξετε Στρατηγε.Gherschaagk έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:35Κάτσε κάτω λέμε!!!stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:25Οχι θα παμε!Gherschaagk έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:22 Οχι! Σε κανέναν πόλεμο δεν θα πάτε. Δεν θέλουμε ούτε τραυματίες ούτε ήρωες. Καθίστε κάτω!
Για να εχεις την ευκαιρια να μας πλεκεις καλτσες,διαφορα ειδη ρουχισμου και να κουβαλας στην πλατη φαγητο και πολεμοφοδια μεσα στα χιονια.
- blackpaint
ειμαι αλλης φασης δυστυχως,Ερμής έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:34Στα χαλάσματα απο το γιαπί του Χιλτον;blackpaint έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:34καλα, θ ασχοληθω εγω με την γυναικα σου στα μετωπισθεν αλλα δεν νομιζω να σου πλεξει καλτσες.stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:31
Φυσικα και θελω.
Τι ειμαι,κομμουνιστης να στελνω τις γυναικες στον πολεμο κι εγω να καθομαι στα μετοπισθεν;![]()
ωστε οι μη γνωριζοντες των ουρανιων,
να δυσπιστουν.
Ελυτης (παραφρασμενος)
Προς το παρόν γαμεί την ορθογραφία αλλά κάτι είναι και αυτό.stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:35Αλλος ενας γαμιας του πληκτρολογιου!blackpaint έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:34καλα, θ ασχοληθω εγω με την γυναικα σου στα μετωπισθεν αλλα δεν νομιζω να σου πλεξει καλτσες.stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:31
Φυσικα και θελω.
Τι ειμαι,κομμουνιστης να στελνω τις γυναικες στον πολεμο κι εγω να καθομαι στα μετοπισθεν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πόλεμο και ξερονήσια γιά τους προδότες.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ναι λογικό, σα παιδί θαύμα τις βάτευες απο τα 10-11blackpaint έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:38ειμαι αλλης φασης δυστυχως,Ερμής έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:34Στα χαλάσματα απο το γιαπί του Χιλτον;blackpaint έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:34
καλα, θ ασχοληθω εγω με την γυναικα σου στα μετωπισθεν αλλα δεν νομιζω να σου πλεξει καλτσες.![]()
ωστε οι μη γνωριζοντες των ουρανιων,
να δυσπιστουν.
Ελυτης (παραφρασμενος)
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Ονειρευεται να ανεβει επιπεδο και να παει και σε υπαρκτες γυναικες.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:40Προς το παρόν γαμεί την ορθογραφία αλλά κάτι είναι και αυτό.stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:35Αλλος ενας γαμιας του πληκτρολογιου!blackpaint έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:34
καλα, θ ασχοληθω εγω με την γυναικα σου στα μετωπισθεν αλλα δεν νομιζω να σου πλεξει καλτσες.
Γι αυτο και περιμενει να γινει πολεμος μπας και τα καταφερει.
Λύμα το σκοτεινόν.blackpaint έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:38ειμαι αλλης φασης δυστυχως,Ερμής έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:34Στα χαλάσματα απο το γιαπί του Χιλτον;blackpaint έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:34
καλα, θ ασχοληθω εγω με την γυναικα σου στα μετωπισθεν αλλα δεν νομιζω να σου πλεξει καλτσες.![]()
ωστε οι μη γνωριζοντες των ουρανιων, του ουράνιου τόξου
να δυσπιστουν.
Ελυτης (παραφρασμενος)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φτάσαμε στις κάλτσες του στρατιώτη βλέπω
Πάντως σιγά μην κάνουμε πόλεμο για σκόπια ρε σεις. Τι να τα κάνουμε?
Για κάτω Ιταλία αμα είναι το συζητάμε
Κων/πολη δεν τη θέλω με 10 μυρια κόσμο μέσα, εκκενωμένη επίσης το συζητάω
Πάντως σιγά μην κάνουμε πόλεμο για σκόπια ρε σεις. Τι να τα κάνουμε?
Για κάτω Ιταλία αμα είναι το συζητάμε
Κων/πολη δεν τη θέλω με 10 μυρια κόσμο μέσα, εκκενωμένη επίσης το συζητάω
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Πολεμος της Ελλαδας στα Σκοπια θα εχει την ιδια αντιμετωπιση απο τη διεθνη κοινοτητα που ειχε ο Μιλοσεβιτς οταν προσπαθησε να βαλει χερι στους Αλβανους στο Κοσσοβο.
Aν εισαστε ετοιμοι να πινετε το φρεντο σας σε καταφυγια και να χτυπαει η σειρηνα τρεις φορες την ημερα τοτε καντε και πολεμο.
.
Aν εισαστε ετοιμοι να πινετε το φρεντο σας σε καταφυγια και να χτυπαει η σειρηνα τρεις φορες την ημερα τοτε καντε και πολεμο.
.
Παρεκτροπή της orthodox Sister Ρωσίας, που μας αγαπάει, ας πουμέ;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2019, 11:28Το να καταγγέλει όμως την κάθε παρεκτροπή του Ζάεφ ή άλλων κρατών από τη συμφωνία, είναι απολύτως δυνατό.Pirate7G έγραψε: 28 Ιαν 2019, 11:22Αυτό θα πρέπει να το σκεφτούν αυτοί οι οποίοι έχουν σκέψεις για καταγγελία της συμφωνίας.jimdenin έγραψε: 28 Ιαν 2019, 11:19
Πρόσεξε μόνο μην αυτό που υπέγραψες ως κυβέρνηση, να είναι και η βάση των γειτόνων εξ'ανατολών. Μην γυρίσει ο Ταγίπ και πει στον Αλέξη, ότι αν υπάρξει ελληνική κυβέρνηση που να καταγγείλει την νεόδμητη συμφωνία με τα Σκόπια, την ίδια στιγμή το ίδιο θα πράξουν οι Τούρκοι με την Λωζάνη.
Ο σύριζα να καταγγείλει την συμφωνία που ο ίδιος έφερε, είναι αδύνατον
Θα το κάνει;![]()
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Αλλα ας πουμε πως αφηνουν την Ελλαδα ανενοχητη να καταλαβει τα Σκοπια και την χειροκροτανε κιολας.
Κι ας πουμε οτι ενσωματωνουμε τα Σκοπια στην Ελλαδα.
Και ερχεται μετα απο 10 χρονια μια ενδοτικη κυβερνηση που βαζει Περιφεριαρχη Ενιαιας Μακεδονιας εναν τυπο που κανει δημοψηφισμα για την αναξαρτησια της Μακεδονιας.
Οπως ακριβως εγινε το δημοψηφισμα στην Καταλωνια.
Και εξαιτιας των 2 εκατομμυριων Σκοπιανων ερχεται τουμπα το δημοψηφισμα και προκυπτει ανεξαρτησια της Μακεδονιας.
Αυτη ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ περιπτωση που μπορει να χασει η Ελλαδα την ελληνικη Μακεδονια.
Με το να πουλησει μαγκιες και να βγαλει τα ματια της μονη της.
.
Κι ας πουμε οτι ενσωματωνουμε τα Σκοπια στην Ελλαδα.
Και ερχεται μετα απο 10 χρονια μια ενδοτικη κυβερνηση που βαζει Περιφεριαρχη Ενιαιας Μακεδονιας εναν τυπο που κανει δημοψηφισμα για την αναξαρτησια της Μακεδονιας.
Οπως ακριβως εγινε το δημοψηφισμα στην Καταλωνια.
Και εξαιτιας των 2 εκατομμυριων Σκοπιανων ερχεται τουμπα το δημοψηφισμα και προκυπτει ανεξαρτησια της Μακεδονιας.
Αυτη ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ περιπτωση που μπορει να χασει η Ελλαδα την ελληνικη Μακεδονια.
Με το να πουλησει μαγκιες και να βγαλει τα ματια της μονη της.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:37Οπως διαταξετε Στρατηγε.Gherschaagk έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:35Κάτσε κάτω λέμε!!!stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:25
Οχι θα παμε!
Για να εχεις την ευκαιρια να μας πλεκεις καλτσες,διαφορα ειδη ρουχισμου και να κουβαλας στην πλατη φαγητο και πολεμοφοδια μεσα στα χιονια.![]()
Τώρα συνεννοούμαστε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ειναι ακριβως το ιδιο με το να μας χαρισουν την Κωνσταντινουπολη και την Ανατολικη Θρακη.
Να πανηγυρισουμε με γιορταστικη λειτουργια στην Αγια Σοφια κλπ.
Και μετα ο πληθυσμος της Ελλαδας θα γινει 30.000.000 αλλα με τα 20.000.000 να ειναι Τουρκοι.
Οι οποιοι Τουρκοι θα ψηφισουν μονοκουκι ΤΟΥΡΚΙΚΟ κομμα και η Ελλαδα θα βρεθει να κυβερνιεται απο Τουρκο πρωθυπουργο η Ελληνα αλλα με τουρκικη καταγωγη.
.
Να πανηγυρισουμε με γιορταστικη λειτουργια στην Αγια Σοφια κλπ.
Και μετα ο πληθυσμος της Ελλαδας θα γινει 30.000.000 αλλα με τα 20.000.000 να ειναι Τουρκοι.
Οι οποιοι Τουρκοι θα ψηφισουν μονοκουκι ΤΟΥΡΚΙΚΟ κομμα και η Ελλαδα θα βρεθει να κυβερνιεται απο Τουρκο πρωθυπουργο η Ελληνα αλλα με τουρκικη καταγωγη.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-