!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα στηριζατε πολεμο για το ονομα της Μακεδονιας?
Re: Θα στηριζατε πολεμο για το ονομα της Μακεδονιας?
Πόλεμο για ποιον; Για το νεοελ κρατίδιο; Ποτέ. Βασικά ποτέ και για κανέναν πλην της οικογένειας μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
O νεοελ θα πάει σε πόλεμο μόνο αν του κάνουν εμπάργκο στο Φρέντο
(κι εκεί θα στείλει τους Αλβανούς)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σκληρός μητσοτακικός πατριωτισμός.
Και για ποιο λόγο να πάει; Σε ένα κράτος που σου κάνει πόλεμο; Σε ένα κράτος που αυτός που σου κάνει δύσκολη τη ζωή, είναι και αυτός για τον οποίο θα δώσεις τη ζωή σου; Όχι βέβαιαBeria έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:09 O νεοελ θα πάει σε πόλεμο μόνο αν του κάνουν εμπάργκο στο Φρέντο
Και επίσης ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές κοιτώντας την καμπούρα μας.
Θεωρώ γελοίο να ζητάμε πολέμους, τη στιγμή που για 12 μήνες στρατού βάλαμε λυτούς και δεμένους να βολευτούμε.
-
stergiosbik
Εισαι λαθος.Ερμής έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:03 Πόλεμο για ποιον; Για το νεοελ κρατίδιο; Ποτέ. Βασικά ποτέ και για κανέναν πλην της οικογένειας μου.
Οταν θα σε καλεσουν να πολεμησεις δεν θα το κανεις για το κρατος.
Θα το κανεις για να υπερσπιστεις τον οικογενεια σου,τους φιλους σου και τις αξιες που εχεις.
Αν μπουκαρουν π.χ. οι Τουρκοι θεωρεις οτι θα την βγαλει καθαρη η οικογενεια σου και οποιοι αλλοι ανθρωποι αγαπας;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οχι! Σε κανέναν πόλεμο δεν θα πάτε. Δεν θέλουμε ούτε τραυματίες ούτε ήρωες. Καθίστε κάτω!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
stergiosbik
Οχι θα παμε!Gherschaagk έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:22 Οχι! Σε κανέναν πόλεμο δεν θα πάτε. Δεν θέλουμε ούτε τραυματίες ούτε ήρωες. Καθίστε κάτω!
Για να εχεις την ευκαιρια να μας πλεκεις καλτσες,διαφορα ειδη ρουχισμου και να κουβαλας στην πλατη φαγητο και πολεμοφοδια μεσα στα χιονια.
- blackpaint
ασε ρε που θες και καλτσες χειροποιητες και δουλες να σου κουβαλανε το φαγητο και τα πολεμοφοδια.stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:25Οχι θα παμε!Gherschaagk έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:22 Οχι! Σε κανέναν πόλεμο δεν θα πάτε. Δεν θέλουμε ούτε τραυματίες ούτε ήρωες. Καθίστε κάτω!
Για να εχεις την ευκαιρια να μας πλεκεις καλτσες,διαφορα ειδη ρουχισμου και να κουβαλας στην πλατη φαγητο και πολεμοφοδια μεσα στα χιονια.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Ό,τι να 'ναι.Chainis έγραψε: 26 Ιαν 2019, 12:51 Θα στήριζα έναν πόλεμο που θα είχε στόχο και αποτέλεσμα το μοίρασμα του κράτους των Σκοπίων μεταξύ Ελλάδος, Βουλγαρίας και Αλβανίας.
Το δυτικό μέρος η Αλβανία, το νότιο η Ελλάδα και το βόρειο-ανατολικό η Βουλγαρία.
Να πολεμήσουμε αλλά να αξίζει τον κόπο.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
πραγματικάYouOnlyLiveOnce έγραψε: 26 Ιαν 2019, 13:17 Εδω ψιχαλιζει και φευγουν απο το συνταγμα, θελουν και πολεμο.
μα τι ρωτας; αφου στηριζουν πολεμο απο τα πληκτρολογια, αρκει
και νοητικά
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
-
stergiosbik
Φυσικα και θελω.blackpaint έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:28ασε ρε που θες και καλτσες χειροποιητες και δουλες να σου κουβαλανε το φαγητο και τα πολεμοφοδια.stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:25Οχι θα παμε!Gherschaagk έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:22 Οχι! Σε κανέναν πόλεμο δεν θα πάτε. Δεν θέλουμε ούτε τραυματίες ούτε ήρωες. Καθίστε κάτω!
Τι ειμαι,κομμουνιστης να στελνω τις γυναικες στον πολεμο κι εγω να καθομαι στα μετοπισθεν;
Το παιδί μίλησε!ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:30Ό,τι να 'ναι.Chainis έγραψε: 26 Ιαν 2019, 12:51 Θα στήριζα έναν πόλεμο που θα είχε στόχο και αποτέλεσμα το μοίρασμα του κράτους των Σκοπίων μεταξύ Ελλάδος, Βουλγαρίας και Αλβανίας.
Το δυτικό μέρος η Αλβανία, το νότιο η Ελλάδα και το βόρειο-ανατολικό η Βουλγαρία.
Να πολεμήσουμε αλλά να αξίζει τον κόπο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Υδράργυρος
ΚωλογεριζειςBeria έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:09 O νεοελ θα πάει σε πόλεμο μόνο αν του κάνουν εμπάργκο στο Φρέντο
Ασε που στο ντου στα σκοπια θα τρεχανε ολοι με ενθουσιασμο. Δε σου δινεται καθε μερα η ευκαιρια να παρεις μερος σε μια σρεμπρενιτσα
- blackpaint
καλα, θ ασχοληθω εγω με την γυναικα σου στα μετωπισθεν αλλα δεν νομιζω να σου πλεξει καλτσες.stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:31Φυσικα και θελω.blackpaint έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:28ασε ρε που θες και καλτσες χειροποιητες και δουλες να σου κουβαλανε το φαγητο και τα πολεμοφοδια.stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:25
Οχι θα παμε!
Τι ειμαι,κομμουνιστης να στελνω τις γυναικες στον πολεμο κι εγω να καθομαι στα μετοπισθεν;
Στα χαλάσματα απο το γιαπί του Χιλτον;blackpaint έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:34καλα, θ ασχοληθω εγω με την γυναικα σου στα μετωπισθεν αλλα δεν νομιζω να σου πλεξει καλτσες.stergiosbik έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:31Φυσικα και θελω.blackpaint έγραψε: 28 Ιαν 2019, 13:28
ασε ρε που θες και καλτσες χειροποιητες και δουλες να σου κουβαλανε το φαγητο και τα πολεμοφοδια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-