Kάτι τέτοιο εννοείς;-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:38 Ο Τσίπρας αδερφέ προσπαθεί να φτιάξει μια σκανδιναβία κατά τη γνώμη μου και γι'αυτό το ψηφίζω.

Κατά μίαν έννοια, σωστός.
Kάτι τέτοιο εννοείς;-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:38 Ο Τσίπρας αδερφέ προσπαθεί να φτιάξει μια σκανδιναβία κατά τη γνώμη μου και γι'αυτό το ψηφίζω.

Το ζητούμενο είναι πως θα τον υποχρεώσουν να κάνει εκλογές κανονικές ή να παραιτηθεί.Nito έγραψε: 27 Ιαν 2019, 15:26Ούτε καν. Κόνσεπτ με αντάρτικα και cold war2 δεν θέλει ούτε η Δύση. Απλά θα κάνει εκλογές πιθανόν μέσα στο έτος και θα βγει ο άλλος. Έτσι και αλλιώς οι ΗΠΑ/φιλελέ αντιπολίτευση έκαναν υπομονή 20 χρόνια. Στην ουρά του γαιδάρου (ή καμήλας κατά κύριο Τσίπρα) θα τα χαλάσουν;Chainis έγραψε: 27 Ιαν 2019, 14:44 Το πιθανότερο, δεν θα δεχτεί να φύγει, θα συνεχίσει την καταστολή, θα χειροτερεύει η χώρα και θα αρχίσει η Αμερική να του στήνει καταστάσεις αντάρτικου και εμφυλίου όπως είχε κάνει στην Νικαράγουα με τον Ορτέγκα και τους κόντρας.
Αλλά ποιος μπορεί να ξέρει.
Ο Πρόεδρος ή θα γίνει Β.Κορέα(που δεν...) ή τρομαγμένος πλέον θα κάνει τίμιες εκλογές και θα χάσει. Προς τι το αίμα και ο αλλήλοσπαραγμός, ω άνθρωπε;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εδώ που τα λέμε Ούτις, ούτε ο Εγγονόπουλος όταν έγραφεΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Ιαν 2019, 16:10 Μόνο στο δικό σου μυαλό ταυτίζεται ο Σουλτάνος με την Μπολιβαριανή Επανάσταση.![]()
είχε στο μυαλό του τύπους σαν τον Μαδούρο και τον Σκουρλέτη.
Σαν μιλάς φοβεροί σεισμοί ρημάζουνε το παν,
Μπολιβάρ, είσαι ωραίος σαν Έλληνας.
Λες ανοησίες φίλε,είναι φανερό ότι ποτέ σου δεν έχεις πραγματικά αναρωτηθεί να βρεις καινούρια πατρίδα και να μεταναστεύσεις,εγώ επειδή είμαι στην αναζήτηση τα έχω ψάξει και μάλιστα πολύ καλά.Στη γερμανία δηλαδή που πήγαν οι έλληνες που έδιωχνε το βρώμικο δεξιό ερετζίδικο κράτος πηγαίναν επειδή την προτιμούσαν από άλλες χώρες δηλαδή ή επειδή εκεί τους ξαπόστειλαν και επειδή εκεί υπήρχε ανάγκη εργατικού δυναμικού;Έχεις συναίσθηση του τι γράφεις;Πως εξηγείς δηλαδή ότι κάποιος πάει γερμανία αντί για σκανδιναβία,αυστραλία που ο κόσμος έχει καλύτερο επίπεδο διαβίωσης;Δεν παίζει ρόλο δηλαδή ότι οι ίδιοι οι γερμανοί βγαίνουν και λένε ελάτε να εργαστείτε στη χώρα μας;Δεν είσαι καθόλου σοβαρός μου φαίνεται.Δεν έχω φίλους,έχω πολλούς γνωστούς και συγγενείς αλλά σημασία έχει τι κάνει ο καθένας και όχι το τι σκέφτεται.Εγώ σου είπα ότι αν πήγαινα μετανάστης θα πήγαινα εκεί που σου είπα.Ως προς τους άλλους γενικώς βλέπω τις στατιστικές,πάνε οι περισσότεροι αγγλία λόγω σουπερμάρκετ πτυχίων και γλώσσας καθώς και γερμανία επειδή ζητάνε κόσμο εκεί.Λιγότερους θα δεις να πάνε σε καλύτερους προορισμούς ως προς τα εργασιακά τους και αυτό γιατί οι χώρες αυτές ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ και απόδειξη είναι τα αντιμεταναστευτικά κόμματα σε χώρες υπερπλούσιες τύπου νορβηγίας.Οι απολύσεις είναι κομμάτι της πολιτικής των αστοφιλελεύθερων (λέμε τώρα) της νδ και όταν τις κάνουν γίνονται στοχευμένα όχι με αξιοκρατικά κριτήρια ή άλλου τύπου όπως απόδοσης των εργαζομένων αλλά ξεκάθαρα κομματικά.Όποιος δεν είναι δικός τους γραμμένος πάει στην ανεργία,ακόμα και ας τους έχει ψηφίσει.Μια χαρά είναι η ερτ και παίζει ωραία ντοκυμαντέρ,σειρές ποιοτικές και αθλητισμό που εγώ είχα να δω δωρεάν μπάσκετ από τότε που ήμουνα παιδάκι.Παράδεισος τηλεοπτικός είναι μπροστά στο βόθρο και στα κατώτερα ένστικτα που απευθύνονται πορνοθεάματα και στρατευμένη νεοδημοκρατική αλητεία όπως του σκάι ξεφτίλες.Μια χαρά είναι το εισιτήριο και βοήθησε πολύ στο να μειωθούν οι ζημιές από τους δεξιούς πονηρίδιδες που δεν κτυπάγανε ποτέ τους ενώ είχαν τη δυνατότητα.Και για ανέργους έχει δωρεάν μεταφορά και γίνονται κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.Όλα όσα γράφεις φίλε τα αναπαράγεις από τα νεοδημοκρατικά μέσα ενημέρωσης και πας να πείσεις ότι δήθεν είσαι αντικειμενικός.Δήθεν-τάχας παριστάνεις ότι είσαι και μαγκιά σου,εγώ πάντως μαλάκας δεν είμαι.Παιδί των δρόμων είμαι και μετακινούμαι με συγκοινωνία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.ST48410 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 15:41Το αναλύεις πολύ και χάνεις την ουσία. Ρώτα φίλους και γνωστούς. Όλοι ψάχνονται να πάνε σε χώρα με καλές συνθήκες εργασίες, ανεβασμένο βιωτικό επίπεδο ζωής και προστασία κάποιων ατομικών δικαιωμάτων. Ιδιαίτερα όταν θα κουβαλήσουν ή θα δημιουργήσουν οικογένεια εκεί. Κανείς πχ με αριστερό προσανατολισμό δεν ψάχνει κομουνιστικό κράτος να πάει να εργαστεί. Αυτό είναι η ουσία. Το ποιο κράτος προσκαλεί ή δεν προσκαλεί μετανάστες είναι δευτερεύον όπως σου έχει δείξει και η πρόσφατη δική μας ιστορία.-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 13:08
Κατ'αρχάς για να πας σε μια χώρα ως οικονομικός μετανάστης και να κτίσεις από το απόλυτο μηδέν την καινούρια ζωή σου πρέπει να σε θέλει και η ίδια η χώρα για να πας εκεί.Όλες οι χώρες στις οποίες αναφέρεσαι δεν άκουσα ποτέ να ζητάνε εργατικό δυναμικό,κοινώς δεν έχουν πολιτική μετανάστευσης που να αναζητεί με πάθος επήλυδες προς επικοισμό.Ας πάρουμε για παράδειγμα τη β.κορέα μιας και τη χρησιμοποιούν τακτικά τα μέσα ενημέρωσης που παρακολουθείς,η χώρα έχει ως σύστημα το τζούτσε έναν ιδιότυπο εθνικοσοσιαλισμό που μιλάει για αυτάρκεια και σκοπό έχει το έθνος εκεί να πατήσει στα πόδια του μόνο του.Υπέρτατη αρχή της χώρας είναι οι ένοπλες δυνάμεις της και κατόρθωσε από το μηδέν να αναπτύξει πυρηνικά όπλα.Δεν ζητάει μετανάστες ένα τέτοιο καθεστώς,πως να στο πω.Η ρωσσία που λες έπαψε να είναι εσσδ γιατί κάποιοι από την κορυφή θεώρησαν βαρίδι να θρέφουν όλους τους λαούς της πρώην εσσδ και ήθελαν ότι έχουν να το τρώνε για την πάρτη τους.Δε ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός.Πάρε όμως και χώρες στην εε,τη γαλλία για παράδειγμα και τη γερμανία.Θα άκουσες για πολλούς ενδεχομένως που τη ψάχνουν για δουλειά στη γερμανία,όχι αρκετούς όμως στη γαλλία και δε θα μπορούσε να πει κάποιος ότι εμπόδιο είναι η γλώσσα.Η αλήθεια βρίσκεται στο ότι η γαλλία ΔΕΝ θέλει τόσους μετανάστες όσους επιζητεί η γερμανία.Η συντριπτική πλειοψηφία επομένως των ανθρώπων που οδηγείται στη μετανάστευση πηγαίνει εκεί που μπορεί να πάει και πάνω απ'όλα εκεί που υπάρχει ανάγκη και από τρίτους να τον υποδεχθούν.
Μα εγώ τον εγκαλώ ακριβώς διότι δεν απέλυσε ή δεν μετέθεσε και εξακολουθούν μετά από 4 χρόνια δικής του διακυβέρνησης και 9 χρόνια κρίσης να υπάρχουν αργόσχολοι χωρίς αντικείμενο σε κάποιες υπηρεσίες και μεγάλα κενά αλλού. Και το κομματικό κράτος ζει και βασιλεύει οπουδήποτε μπορεί να έχει κάποιο έλεγχο και δεν παρεμβαίνουν οι ξένοι. Βλέπε μετακλητούς. Η δε ΕΡΤ είχε πάντα κυβερνητικό πρόσημο αλλά ποτέ τα σημερινά χάλια. Έκανε τα ίδια και χειρότερα με τους προηγούμενους στον τομέα αυτό.-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 13:08 Όλα τα άλλα που γράφεις είναι η προπαγάνδα της αστοφιλελεύθερης συνιστώσας των ντόπιων λαδεμπόρων αστών που στεγάζονται στη νδ,αυτό το προδοτικό κόμμα.Μην περιμενεις ο συριζα να κάτσει να απολύσει κόσμο μόνο και μόνο επειδή κάποιος δυ δεν είναι γραμμένος στην τοπική του κόμματός του.Αυτά τα είδαμε με τη νδ και είναι τιμή του που δεν τα κάνει.Η νδ για παράδειγμα όταν χρειάστηκε να απολύσει έστειλε μαζικά στην πείνα ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ τους εργαζομένους στην ερτ μόνο και μόνο επειδή δεν ήταν της νδ.Και στη νεριτ που έστησε μετά κράτησε όλο το δημοσιογραφικό βόθρο του μετώπου λογικής με ένα δύο ξέμπαρκους για ξεκάρφωμα.Οι προσλήψεις εκτός ασεπ είναι παρελθόν εδώ και καιρό και τα υπερ-ρουσφέτια λόγω κρίσης είναι μετρημένα και για τόσο λίγους που είναι σαν να μη γίνονται πρακτικά,αυτό ισχύει ΚΑΙ για τη νδ που μέχρι πρόσφατα κυβερνούσε.
Αν χρησιμοποιούσες τα μέσα μαζικής μεταφοράς όσο εγώ θα είχες καταλάβει πόσο τραγική υλοποίηση έγινε με το εισιτήριο. Για την δε μηχανογράφηση άσε. Πρόσφατα έχασα δικό μου άνθρωπο και η άχρηστη χαρτούρα που συμπληρώνω από γραφείο σε γραφείο εδώ και μήνες δεν λέγεται.-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 13:08 Η μηχανογράφηση έχει προχωρήσει πάρα πολύ επί συριζα,εκτός και αν δε χρειάστηκε να κλείσεις κάποια συνάντηση με γιατρό του πεδυ,δεν έκανες φορολογική δήλωση και πάρα πολλά άλλα.Ειδικά στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση εγώ είδα τεράστια διαφορά που κορυφή ήταν το εισιτήριο στις μεταφορές στην πρωτεύουσα.
Δεν έχω κομματική ταυτότητα εδώ ή στο προηγούμενο φόρουμ και αν ήσουν λίγο πιο παλιός δεν θα έγραφες κάτι τέτοιο. Κυβέρνηση είναι ο Σύριζα και θα δεχθεί το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής μου.-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 13:08 Πάντως μην νομίζεις ότι περνόντας τις απόψεις τις νδ φορώντας κουκούλα με αντικειμενικό χρώμα ότι δε γίνεσαι αντιληπτός.Εγώ διαφωνώ με όσα καταλογίζεις στον Τσίπρα,είδα μεγάλη βελτίωση ειδικά για τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα και απεναντίας τα λυσσασμένα προδοτικά φοροφυγάδικα σκυλιά που το ρίχνουν νδ να κατεβαίνουν λυσσασμένα μέχρι και σε αποτυχημένα μακεδονικά πανηγύρια μήπως και το ρίξουν.Δεν πέφτει και ο κόσμος που το στηρίζει θα σας ρίξει μούτζα στις εθνικές που έρχονται που θα τη θυμάστε όλη σας τη ζωή.
Συντονιστής;
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Ιαν 2019, 16:13
Σφάλεις.
Θεωρητικά η διαφορά του Κομμουνισμου απο τον ΕθνικόΣοσιαλισμό ειναι οτι ο απώτερος σκοπός του κομμουνισμου ειναι η «αυτάρκης αταξική κοινωνία» έναντι του ιδεώδους του ΕθνικούΣοσιαλισμού της «οικονομικής ευμάρειας του έθνους».
Στην πραξη οι μέθοδοι και η πρακτική και των δύο ειδών σοσιαλισμού ειναι ταυτόσημα.
Στην Βορ. Κορέα ο σοσιαλισμός απεθύνεται στο κορεάτικο έθνος = Εθνικός Σοσιαλισμός.
Είναι γεμάτο από κενά, αλλά μπορείς να κατανοήσεις από την συνάφεια όσων έχω γράψει ποια είναι η θέση μου. Σε ένα φόρουμ δεν θα κάτσω να γράψω ολόκληρη ιδεολογικο-πολιτική πραγματεία.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Ιαν 2019, 16:17Γιατί;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Ιαν 2019, 16:10Μόνο στο δικό σου μυαλό ταυτίζεται ο Σουλτάνος με την Μπολιβαριανή Επανάσταση.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Ιαν 2019, 16:06
Πάντως δεν σε στεναχώρησε οταν το 1831 οι τότε μεγάλες δυναμεις ειπαν στο σουλτάνο οτι δεν τον αναγνωρίζουν για την Πελοπόννησο την Στερεά και τα Νησιά![]()
![]()
Καταπιεστής ο σουλτάνος, καταπιεστής και ο μαδούρος
αρχίδι ο σουλτάνος, αρχίδι και ο μαδουρος
δολοφόνος ο σουλτάνος, δολοφόνος και ο μαδούρος
κλέφτης και σφετεριστής ο σουλτάνος, κλέφτης και σφετεριστής και ο μαδουρος
Ενοείται οτι σου κάνω πλάκα διότι αυτό που έγραψες ειναι γεμάτο απο νοητικά κενά.![]()
Για τον Μπολιβάρ, τον Τσάβες και τον Μαδούρο γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Βενεζουελάνικος λαός. Δεν σε πειράζει, να υποθέσω, να αποφασίσει μόνος του.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2019, 16:22Εδώ που τα λέμε Ούτις, ούτε ο Εγγονόπουλος όταν έγραφεΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Ιαν 2019, 16:10 Μόνο στο δικό σου μυαλό ταυτίζεται ο Σουλτάνος με την Μπολιβαριανή Επανάσταση.
είχε στο μυαλό του τύπους σαν τον Μαδούρο και τον Σκουρλέτη.
Σαν μιλάς φοβεροί σεισμοί ρημάζουνε το παν,
Μπολιβάρ, είσαι ωραίος σαν Έλληνας.
Άλλο κομμουνισμός και άλλο εθνικοσοσιαλισμός.Ο Τσίπρας είναι αριστερός ρεφορμιστής,δεν είναι κομμουνιστής.Εκλογές υπάρχουν και θα γίνουν σύντομα,είσαι ελεύθερος να ψηφίσεις γαλάζιο βόθρο.Αν ίσχυαν όσα λες δε θα υπήρχαν εκλογές.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Ιαν 2019, 15:51Με το συμπάθειο-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:38
Δε φαντάζομαι τίποτα σχετικά με τη ζωή σου,δε σε ξέρω και ούτε με αφορά.Αυτά είναι προσωπικά ζητήματα.Εγώ όταν έρθει η ώρα να μεταναστεύσω έχω στο μυαλό μου τρεις χώρες προορισμού.Η μία βρίσκεται στην μέση ανατολή,η άλλη στη λατινική αμερική και η τρίτη στην ωκεανία.Δε μπορώ εγώ να ξέρω τι ζωή θες να κάνεις επομένως είναι άτοπο το ερώτημα.Τώρα σχετικά με το τι θα ήθελα να δω στην Ελλάδα...αυτό είναι μια καλή ερώτηση αλλά δυστυχώς η Ελλάδα είναι χώρα-περίπτωση μοναδική.Ειλικρινά δίχως να θέλω να αποφύγω την απάντηση δε μπορώ να βρω κάτι όμοιο.Σα χώρες προσωπικά που θεωρώ ότι μπορεί να πάρει στοιχεία η χώρα είναι οι σκανδιναβικές,οι ιβηρικές,οι ανατολικές ορθόδοξες και οι απωανατολικές.Μια σύνθεση με τα καλά στοιχεία των παραπάνω θα έκανα αν ήμουν κυβερνήτης.Ο Τσίπρας αδερφέ προσπαθεί να φτιάξει μια σκανδιναβία κατά τη γνώμη μου και γι'αυτό το ψηφίζω.![]()
Μεγάλο μειονέκτημα όμως είναι οι προδότες στο εσωτερικό,πράγμα που δε συναντάς σε τέτοιο βαθμό σε καμία χώρα έξω.Είναι χαρακτηριστικό του ρωμέικου υποβάθρου των ντόπιων αστών.
![]()
ενω κατάλαβες την δικατορική φύση του σοσιαλισμού,
ενω κατάλαβες οτι ο εθνικόςσοσιαλισμός και ο κομμουνισμός ειναι οι δύο πλευρές της ίδιας δικτατορίας
εν τούτοις εθελοτυφλείς ελπίζοντας οτι μπορεί να μετριασθεί η καταπίεση και αυταρχισμός του σοσιαλισμου.
Δεν γίνεται ρε φιλε.....ο σοσιαλισμός και η ελευθερη οικονομία ειναι ασυμβίβαστες και αμοιβαία ασύμβατες επιλογές.
Οταν ελπίζεις οτι εαν κάνεις μια σούπα με λίγο απο «οι σκανδιναβικές,οι ιβηρικές,οι ανατολικές ορθόδοξες και οι απωανατολικές» αποδεικνύεις το αδιέξοδο που βρίσκεσαι στην θεωρητική σου αναζήτηση.![]()
Εαν εσυ καταλαβαίνεις οτι ο τσιπρισμός αποτυγχάνει δεν ειναι επειδή «προδόθηκε» απο αυτο που υποτιμητικά ονομάζεις το «ρωμέικου υποβάθρου των ντόπιων αστών»![]()
Καθε άλλο, ειναι επειδή η εκ των άνω επιβολή ανελεύθερης καταπίεσης προκαλεί την αποστροφή του ελληνα.
Ετσι και αλλιώς καμία απολυταρχία δεν μπορεί να διαρκέσει χωρις αστυνομοκρατία και καταπίεση. Και ο τσίπρας την «εξουσία» με αστυνομικό κράτος θέλει να επιβάλει.
Μετα λες την αμίμητη βλακεία οτι «Ο Τσίπρας αδερφέ προσπαθεί να φτιάξει μια σκανδιναβία κατά τη γνώμη μου και γι'αυτό το ψηφίζω»![]()
Οχι ρε....ο τσίπρας ηθελε Σταλινικό Ολοκληρωτισμό και αφου έφαγε πούλο το 2015 απο τοτε το γύρισε σε ελαφριά έκδοση Μετασοβιετικού Ολοκληρωτισμού.
αλλά «σκανδιναβία » δεν θα γίνεις ποτέ οταν ο κάθε μπάχαλος αντιεξουσιαστής φαντασιώνεται οτι φοράει στολή Σοβιετικού αστυνόμου και φτιάχνει τον σωστό κομμουνιστή![]()
![]()
Αλλοι ακουνε διάφορα και φαντάζονται, εσύ δημιουργείς τα παραμύθια στα οποία πιστεύεις.
Αλλά όπως και να το κάνεις, παραμύθια είναι αυτα που πιστε'υεις.![]()
Υπάρχει και το θέμα ότι με την αποχώρηση από την Συρία, ο Τραμπ να χρειαστεί μια "διεθνή επιτυχία" για να δείξει ότι η Αμερική δεν υποχωρεί. Τί καλύτερο από μία χώρα που βρίσκεται στην ίδια την γειτονιά της...dna replication έγραψε: 27 Ιαν 2019, 16:20 οι ΗΠΑ θα δράσουνε.
Γελοιοποιούνται διεθνώς αν συνεχίσουν να αναγνωρίζουν τον Γκουίντο τον πουθενά σαν πρόεδρο της χώρας και ο Μαδούρο συνεχίζει να κυβερνά σα να μη συμβαίνει τίποτα.
-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 16:29Άλλο κομμουνισμός και άλλο εθνικοσοσιαλισμός.Ο Τσίπρας είναι αριστερός ρεφορμιστής,δεν είναι κομμουνιστής.Εκλογές υπάρχουν και θα γίνουν σύντομα,είσαι ελεύθερος να ψηφίσει γαλάζιο βόθρο.Αν ίσχυαν όσα λες δε θα υπήρχαν εκλογές.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Ιαν 2019, 15:51Με το συμπάθειο-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:38
Δε φαντάζομαι τίποτα σχετικά με τη ζωή σου,δε σε ξέρω και ούτε με αφορά.Αυτά είναι προσωπικά ζητήματα.Εγώ όταν έρθει η ώρα να μεταναστεύσω έχω στο μυαλό μου τρεις χώρες προορισμού.Η μία βρίσκεται στην μέση ανατολή,η άλλη στη λατινική αμερική και η τρίτη στην ωκεανία.Δε μπορώ εγώ να ξέρω τι ζωή θες να κάνεις επομένως είναι άτοπο το ερώτημα.Τώρα σχετικά με το τι θα ήθελα να δω στην Ελλάδα...αυτό είναι μια καλή ερώτηση αλλά δυστυχώς η Ελλάδα είναι χώρα-περίπτωση μοναδική.Ειλικρινά δίχως να θέλω να αποφύγω την απάντηση δε μπορώ να βρω κάτι όμοιο.Σα χώρες προσωπικά που θεωρώ ότι μπορεί να πάρει στοιχεία η χώρα είναι οι σκανδιναβικές,οι ιβηρικές,οι ανατολικές ορθόδοξες και οι απωανατολικές.Μια σύνθεση με τα καλά στοιχεία των παραπάνω θα έκανα αν ήμουν κυβερνήτης.Ο Τσίπρας αδερφέ προσπαθεί να φτιάξει μια σκανδιναβία κατά τη γνώμη μου και γι'αυτό το ψηφίζω.![]()
Μεγάλο μειονέκτημα όμως είναι οι προδότες στο εσωτερικό,πράγμα που δε συναντάς σε τέτοιο βαθμό σε καμία χώρα έξω.Είναι χαρακτηριστικό του ρωμέικου υποβάθρου των ντόπιων αστών.
![]()
ενω κατάλαβες την δικατορική φύση του σοσιαλισμού,
ενω κατάλαβες οτι ο εθνικόςσοσιαλισμός και ο κομμουνισμός ειναι οι δύο πλευρές της ίδιας δικτατορίας
εν τούτοις εθελοτυφλείς ελπίζοντας οτι μπορεί να μετριασθεί η καταπίεση και αυταρχισμός του σοσιαλισμου.
Δεν γίνεται ρε φιλε.....ο σοσιαλισμός και η ελευθερη οικονομία ειναι ασυμβίβαστες και αμοιβαία ασύμβατες επιλογές.
Οταν ελπίζεις οτι εαν κάνεις μια σούπα με λίγο απο «οι σκανδιναβικές,οι ιβηρικές,οι ανατολικές ορθόδοξες και οι απωανατολικές» αποδεικνύεις το αδιέξοδο που βρίσκεσαι στην θεωρητική σου αναζήτηση.![]()
Εαν εσυ καταλαβαίνεις οτι ο τσιπρισμός αποτυγχάνει δεν ειναι επειδή «προδόθηκε» απο αυτο που υποτιμητικά ονομάζεις το «ρωμέικου υποβάθρου των ντόπιων αστών»![]()
Καθε άλλο, ειναι επειδή η εκ των άνω επιβολή ανελεύθερης καταπίεσης προκαλεί την αποστροφή του ελληνα.
Ετσι και αλλιώς καμία απολυταρχία δεν μπορεί να διαρκέσει χωρις αστυνομοκρατία και καταπίεση. Και ο τσίπρας την «εξουσία» με αστυνομικό κράτος θέλει να επιβάλει.
Μετα λες την αμίμητη βλακεία οτι «Ο Τσίπρας αδερφέ προσπαθεί να φτιάξει μια σκανδιναβία κατά τη γνώμη μου και γι'αυτό το ψηφίζω»![]()
Οχι ρε....ο τσίπρας ηθελε Σταλινικό Ολοκληρωτισμό και αφου έφαγε πούλο το 2015 απο τοτε το γύρισε σε ελαφριά έκδοση Μετασοβιετικού Ολοκληρωτισμού.
αλλά «σκανδιναβία » δεν θα γίνεις ποτέ οταν ο κάθε μπάχαλος αντιεξουσιαστής φαντασιώνεται οτι φοράει στολή Σοβιετικού αστυνόμου και φτιάχνει τον σωστό κομμουνιστή![]()
![]()
Αλλοι ακουνε διάφορα και φαντάζονται, εσύ δημιουργείς τα παραμύθια στα οποία πιστεύεις.
Αλλά όπως και να το κάνεις, παραμύθια είναι αυτα που πιστε'υεις.![]()
Ο μπουμπούκος το ξέρει;brb και tyt έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:46 Δεν έχω πρόβλημα να μιλάω για την οικονομία με κανέναν. Τον Γεωργιάδη τον έστελνα αδιάβαστο.
...

Εγώ από την άλλη θεωρώ ότι δε θα εισβάλλει και στο τέλος ο μαντούρο θα βγει ισχυροποιημένος.The Great Leader έγραψε: 27 Ιαν 2019, 16:30Υπάρχει και το θέμα ότι με την αποχώρηση από την Συρία, ο Τραμπ να χρειαστεί μια "διεθνή επιτυχία" για να δείξει ότι η Αμερική δεν υποχωρεί. Τί καλύτερο από μία χώρα που βρίσκεται στην ίδια την γειτονιά της...dna replication έγραψε: 27 Ιαν 2019, 16:20 οι ΗΠΑ θα δράσουνε.
Γελοιοποιούνται διεθνώς αν συνεχίσουν να αναγνωρίζουν τον Γκουίντο τον πουθενά σαν πρόεδρο της χώρας και ο Μαδούρο συνεχίζει να κυβερνά σα να μη συμβαίνει τίποτα.
ο λεωφοριατζης διαπραγματεύεται να μην τον σκοτώσουν και το πως θα κρατήσει τα κλεμμένα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χωρις να πάει φυλακή αυτός και μια εκατοντάδα δισεκατομμυριούχοι της Δικτατορίας του.Chainis έγραψε: 27 Ιαν 2019, 16:20Το ζητούμενο είναι πως θα τον υποχρεώσουν να κάνει εκλογές κανονικές ή να παραιτηθεί.Nito έγραψε: 27 Ιαν 2019, 15:26Ούτε καν. Κόνσεπτ με αντάρτικα και cold war2 δεν θέλει ούτε η Δύση. Απλά θα κάνει εκλογές πιθανόν μέσα στο έτος και θα βγει ο άλλος. Έτσι και αλλιώς οι ΗΠΑ/φιλελέ αντιπολίτευση έκαναν υπομονή 20 χρόνια. Στην ουρά του γαιδάρου (ή καμήλας κατά κύριο Τσίπρα) θα τα χαλάσουν;Chainis έγραψε: 27 Ιαν 2019, 14:44 Το πιθανότερο, δεν θα δεχτεί να φύγει, θα συνεχίσει την καταστολή, θα χειροτερεύει η χώρα και θα αρχίσει η Αμερική να του στήνει καταστάσεις αντάρτικου και εμφυλίου όπως είχε κάνει στην Νικαράγουα με τον Ορτέγκα και τους κόντρας.
Αλλά ποιος μπορεί να ξέρει.
Ο Πρόεδρος ή θα γίνει Β.Κορέα(που δεν...) ή τρομαγμένος πλέον θα κάνει τίμιες εκλογές και θα χάσει. Προς τι το αίμα και ο αλλήλοσπαραγμός, ω άνθρωπε;
Εγώ δεν βλέπω άλλο τρόπο.