-71 έγραψε: 27 Ιαν 2019, 00:38
Δε φαντάζομαι τίποτα σχετικά με τη ζωή σου,δε σε ξέρω και ούτε με αφορά.Αυτά είναι προσωπικά ζητήματα.Εγώ όταν έρθει η ώρα να μεταναστεύσω έχω στο μυαλό μου τρεις χώρες προορισμού.Η μία βρίσκεται στην μέση ανατολή,η άλλη στη λατινική αμερική και η τρίτη στην ωκεανία.Δε μπορώ εγώ να ξέρω τι ζωή θες να κάνεις επομένως είναι άτοπο το ερώτημα.Τώρα σχετικά με το τι θα ήθελα να δω στην Ελλάδα...αυτό είναι μια καλή ερώτηση αλλά δυστυχώς η Ελλάδα είναι χώρα-περίπτωση μοναδική.Ειλικρινά δίχως να θέλω να αποφύγω την απάντηση δε μπορώ να βρω κάτι όμοιο.Σα χώρες προσωπικά που θεωρώ ότι μπορεί να πάρει στοιχεία η χώρα είναι οι σκανδιναβικές,οι ιβηρικές,οι ανατολικές ορθόδοξες και οι απωανατολικές.Μια σύνθεση με τα καλά στοιχεία των παραπάνω θα έκανα αν ήμουν κυβερνήτης.
Ο Τσίπρας αδερφέ προσπαθεί να φτιάξει μια σκανδιναβία κατά τη γνώμη μου και γι'αυτό το ψηφίζω.

Μεγάλο μειονέκτημα όμως είναι οι προδότες στο εσωτερικό,πράγμα που δε συναντάς σε τέτοιο βαθμό σε καμία χώρα έξω.Είναι χαρακτηριστικό του ρωμέικου υποβάθρου των ντόπιων αστών.
Με το συμπάθειο
ενω κατάλαβες την δικατορική φύση του σοσιαλισμού,
ενω κατάλαβες οτι ο εθνικόςσοσιαλισμός και ο κομμουνισμός ειναι οι δύο πλευρές της ίδιας δικτατορίας
εν τούτοις εθελοτυφλείς ελπίζοντας οτι μπορεί να μετριασθεί η καταπίεση και αυταρχισμός του σοσιαλισμου.
Δεν γίνεται ρε φιλε.....ο σοσιαλισμός και η ελευθερη οικονομία ειναι ασυμβίβαστες και αμοιβαία ασύμβατες επιλογές.
Οταν ελπίζεις οτι εαν κάνεις μια
σούπα με λίγο απο «οι σκανδιναβικές,οι ιβηρικές,οι ανατολικές ορθόδοξες και οι απωανατολικές»
αποδεικνύεις το αδιέξοδο που βρίσκεσαι στην θεωρητική σου αναζήτηση.
Εαν εσυ καταλαβαίνεις οτι ο τσιπρισμός αποτυγχάνει δεν ειναι επειδή «προδόθηκε» απο αυτο που υποτιμητικά ονομάζεις το «ρωμέικου υποβάθρου των ντόπιων αστών»
Καθε άλλο, ειναι επειδή η εκ των άνω επιβολή ανελεύθερης καταπίεσης προκαλεί την αποστροφή του ελληνα.
Ετσι και αλλιώς
καμία απολυταρχία δεν μπορεί να διαρκέσει χωρις αστυνομοκρατία και καταπίεση. Και ο τσίπρας την «εξουσία» με αστυνομικό κράτος θέλει να επιβάλει.
Μετα λες την
αμίμητη βλακεία οτι «Ο Τσίπρας αδερφέ προσπαθεί να φτιάξει μια σκανδιναβία κατά τη γνώμη μου και γι'αυτό το ψηφίζω»
Οχι ρε....ο τσίπρας ηθελε Σταλινικό Ολοκληρωτισμό και αφου έφαγε πούλο το 2015 απο τοτε το γύρισε σε ελαφριά έκδοση Μετασοβιετικού Ολοκληρωτισμού.
αλλά
«σκανδιναβία » δεν θα γίνεις ποτέ οταν ο κάθε μπάχαλος αντιεξουσιαστής φαντασιώνεται οτι φοράει στολή Σοβιετικού αστυνόμου και φτιάχνει τον σωστό κομμουνιστή
Αλλοι ακουνε διάφορα και φαντάζονται, εσύ δημιουργείς τα παραμύθια στα οποία πιστεύεις.
Αλλά όπως και να το κάνεις, παραμύθια είναι αυτα που πιστε'υεις.