Πού μένεις;Εσθήρ έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:50 Ναι,ΠΑΝΤΑ με την προυποθεση οτι μετα θα κερασω εγω,την οποια παντα τηρω.Και ποτε δνε δεχομαι κερασμα απο το απεναντι τραπεζι του καθε καγκουρα.Κερναω τους φιλους μου,με κερνανε και αυτοι και αλλες φορες πληρωνει ο καθενας τα δικα του.
Σε πρωτο ραντεβου, ΠΟΤΕ δεν δεχομαι το κερασμα.Στα επομενα,θα με κερασει μονο με την προυποθεση να τον κερασω εγω μετα.Το οποιο,ξαναλεω παντα τηρω,Και μετα ο καθενας τα δικα του ή ΠΑΝΤΑ εναλλαξ.
Κατι αλλο επι προσωπικου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κερνάει ο άνδρας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Κερνάει ο άνδρας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πνιγηκα καλεεεεεhellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:56Πού μένεις;Εσθήρ έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:50 Ναι,ΠΑΝΤΑ με την προυποθεση οτι μετα θα κερασω εγω,την οποια παντα τηρω.Και ποτε δνε δεχομαι κερασμα απο το απεναντι τραπεζι του καθε καγκουρα.Κερναω τους φιλους μου,με κερνανε και αυτοι και αλλες φορες πληρωνει ο καθενας τα δικα του.
Σε πρωτο ραντεβου, ΠΟΤΕ δεν δεχομαι το κερασμα.Στα επομενα,θα με κερασει μονο με την προυποθεση να τον κερασω εγω μετα.Το οποιο,ξαναλεω παντα τηρω,Και μετα ο καθενας τα δικα του ή ΠΑΝΤΑ εναλλαξ.
-
User_601
Στις δυσκολες εποχες που ζουμε,δεν καταννοω γιατι να κερνας με ξενα κολυβα.Ενετός Φρονιμίτης έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:02στις δυσκολες εποχες που ζουμε η γυναικα θα πρεπει να εχει κατανοηση και να δειχνει την γνωστη της ανωτερωτητα σε τετοια θεματα (ανδρικου) εγωισμου. αφηνει λοιπον τον αντρα να κανει το κομματι του στο μαγαζι και στο σερβιτορο, γιατι δυστυχως ακομα υπαρχουν και τα στερεοτυπα συμπεριφορων και μετα τα βρισκουν μια χαρα και αγαπημενα. οπως π.χ. οταν θα πανε για ψωνια θα αφησει τον αντρα να σηκωσει τις βαριες σακουλες. δεν ξερω αν με καταλαβαινεις;Εσθήρ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 21:57 Ναι,δηλαδη ενα 'φαινεσθαι'' τι λε ρε ακαματη;Δηλαδη να κανεις το κομματι σου στα περιξ οτι κερασες ,αλλα να μην κερασεις τελικα;Που σε βρηκαμε;Στα γαριδακια;Οτι χειροτερο ειναι αυτο και ενδεικτικο.![]()
Ο καθενας τα δικα του και μοιρασμενα τα κερασματα.Για μενα αυτο ειναι.Αν εισαι γυναικα και θες νασε κερνανε,αποδεχεσαι τον ρολο της γλαστρας και της αποκατω,σορυ δεν θα παρω.Την δουλεια μου την εχω,τσιγκουνα δεν ειμαι,ανεξαρτητη ειμαι,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει αν με κερασει καποιος.Κουλη ειμαι;![]()
Δεν μπορει να τα θεμε ολα.
-
User_601
Το ειπα,επιτρεπω να κερασει αφου πρωτα ξεκαθαρισω οτι το επομενο κερσμα ειναι δικο μου.Οχι στο πρωτο ραντεβου οως,δεν μου αρεσει.Τι στον κορακα,κινεζικα μιλαω;Επισης,εχω κερασει εγω σε πρωτο ραντεβου και ναι ειναι αληθεια.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:02Δηλαδή, αν βγεις πρώτο ραντεβού με κάποιον που σου αρέσει, δεν θα του επιτρέψεις να σε κεράσει; Δες το ως ένδειξη θαυμασμού!Εσθήρ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 21:57 Ναι,δηλαδη ενα 'φαινεσθαι'' τι λε ρε ακαματη;Δηλαδη να κανεις το κομματι σου στα περιξ οτι κερασες ,αλλα να μην κερασεις τελικα;Που σε βρηκαμε;Στα γαριδακια;Οτι χειροτερο ειναι αυτο και ενδεικτικο.![]()
Ο καθενας τα δικα του και μοιρασμενα τα κερασματα.Για μενα αυτο ειναι.Αν εισαι γυναικα και θες νασε κερνανε,αποδεχεσαι τον ρολο της γλαστρας και της αποκατω,σορυ δεν θα παρω.Την δουλεια μου την εχω,τσιγκουνα δεν ειμαι,ανεξαρτητη ειμαι,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να με κερασει καποιος.Κουλη ειμαι;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 25 Ιαν 2019, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
hellegennes έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:56Πού μένεις;Εσθήρ έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:50 Ναι,ΠΑΝΤΑ με την προυποθεση οτι μετα θα κερασω εγω,την οποια παντα τηρω.Και ποτε δνε δεχομαι κερασμα απο το απεναντι τραπεζι του καθε καγκουρα.Κερναω τους φιλους μου,με κερνανε και αυτοι και αλλες φορες πληρωνει ο καθενας τα δικα του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Ενετός Φρονιμίτης
αν εβγαινες σχεδον καθε μερα θα καταλαβαινες. καθημερινες ενταξει βολευεσαι. παρασκευη στο μπαρακι; 7 ευρω το ποτο. το σαββατο δεν θα πατε σε ζωντανη μουσικη; 10 ευρω το μισοκιλο. τι θα κανεις; δεν βγαινειις.νβεβαια δεν μιλαμε για πρωτο ραντεβου.Εσθήρ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:17Στις δυσκολες εποχες που ζουμε,δεν καταννοω γιατι να κερνας με ξενα κολυβα.Ενετός Φρονιμίτης έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:02στις δυσκολες εποχες που ζουμε η γυναικα θα πρεπει να εχει κατανοηση και να δειχνει την γνωστη της ανωτερωτητα σε τετοια θεματα (ανδρικου) εγωισμου. αφηνει λοιπον τον αντρα να κανει το κομματι του στο μαγαζι και στο σερβιτορο, γιατι δυστυχως ακομα υπαρχουν και τα στερεοτυπα συμπεριφορων και μετα τα βρισκουν μια χαρα και αγαπημενα. οπως π.χ. οταν θα πανε για ψωνια θα αφησει τον αντρα να σηκωσει τις βαριες σακουλες. δεν ξερω αν με καταλαβαινεις;Εσθήρ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 21:57 Ναι,δηλαδη ενα 'φαινεσθαι'' τι λε ρε ακαματη;Δηλαδη να κανεις το κομματι σου στα περιξ οτι κερασες ,αλλα να μην κερασεις τελικα;Που σε βρηκαμε;Στα γαριδακια;Οτι χειροτερο ειναι αυτο και ενδεικτικο.![]()
Ο καθενας τα δικα του και μοιρασμενα τα κερασματα.Για μενα αυτο ειναι.Αν εισαι γυναικα και θες νασε κερνανε,αποδεχεσαι τον ρολο της γλαστρας και της αποκατω,σορυ δεν θα παρω.Την δουλεια μου την εχω,τσιγκουνα δεν ειμαι,ανεξαρτητη ειμαι,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει αν με κερασει καποιος.Κουλη ειμαι;![]()
-
User_601
ρε αγορι μου τι δεν καταλαβαινεις;Προσωπικα θα χωριζα επιτοπου αυτον που θα ηθελε να δειχνει οτι κερναει και μετα θα του τα πληρωνα.Ειναι ξεφτυλα λεμε.Χιλιες φορες να μην κερναει,και να μην εχει το ψωνιο να δειχνει οτι κερναει.Ειναι γλιτσα λεμε.Ενετός Φρονιμίτης έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:23αν εβγαινες σχεδον καθε μερα θα καταλαβαινες. καθημερινες ενταξει βολευεσαι. παρασκευη στο μπαρακι; 7 ευρω το ποτο. το σαββατο δεν θα πατε σε ζωντανη μουσικη; 10 ευρω το μισοκιλο. τι θα κανεις; δεν βγαινειις.νβεβαια δεν μιλαμε για πρωτο ραντεβου.Εσθήρ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:17Στις δυσκολες εποχες που ζουμε,δεν καταννοω γιατι να κερνας με ξενα κολυβα.Ενετός Φρονιμίτης έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:02
στις δυσκολες εποχες που ζουμε η γυναικα θα πρεπει να εχει κατανοηση και να δειχνει την γνωστη της ανωτερωτητα σε τετοια θεματα (ανδρικου) εγωισμου. αφηνει λοιπον τον αντρα να κανει το κομματι του στο μαγαζι και στο σερβιτορο, γιατι δυστυχως ακομα υπαρχουν και τα στερεοτυπα συμπεριφορων και μετα τα βρισκουν μια χαρα και αγαπημενα. οπως π.χ. οταν θα πανε για ψωνια θα αφησει τον αντρα να σηκωσει τις βαριες σακουλες. δεν ξερω αν με καταλαβαινεις;
Κερναγα τις περισσοτερες φορες σε μια σχεση που ειχα,επειδη αυτος που ημουν μαζι,εκεινη την εποχη ηταν ανεργος και δεν ειχα κανενα προβλημα,αλλα δεν ηθελε να το παιζει ο μαγκας που κερναει την γκομενα.Αν τολμαγε να το κανει,τον ειχα σουταρει επι τοπου.Στα απαυτα μου αν ο αλλος θελει να δειξει κατι αλλο,να το παιξει μεσαιωνικος αντρακλας.Εγω δεν ειμαι μεσαιωνικη γυναικα,απαιτω να μην ειναι και ο αντρας που εχω διπλα μου.
- Ενετός Φρονιμίτης
μα εσυ θα το εκανες. θα υποχωρουσες.εξηγησα στο προηγουμμενο μυνημα τον λογο. στερεοτυπα και ανδρικος εγωισμος. σε μια αλλη κοινωνια, καποια αλλη χωρα ισως και εγω μαζι σου θα ημουν. ετσι θα τ ο εβλεπα. περναμε δυσκολα πλεον και πρεπει να υπαρχει κατανοησιη/Εσθήρ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:27ρε αγορι μου τι δεν καταλαβαινεις;Προσωπικα θα χωριζα επιτοπου αυτον που θα ηθελε να δειχνει οτι κερναει και μετα θα του τα πληρωνα.Ειναι ξεφτυλα λεμε.Χιλιες φορες να μην κερναει,και να μην εχει το ψωνιο να δειχνει οτι κερναει.Ειναι γλιτσα λεμε.Ενετός Φρονιμίτης έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:23αν εβγαινες σχεδον καθε μερα θα καταλαβαινες. καθημερινες ενταξει βολευεσαι. παρασκευη στο μπαρακι; 7 ευρω το ποτο. το σαββατο δεν θα πατε σε ζωντανη μουσικη; 10 ευρω το μισοκιλο. τι θα κανεις; δεν βγαινειις.νβεβαια δεν μιλαμε για πρωτο ραντεβου.Εσθήρ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:17
Στις δυσκολες εποχες που ζουμε,δεν καταννοω γιατι να κερνας με ξενα κολυβα.
Κερναγα τις περισσοτερες φορες σε μια σχεση που ειχα,επειδη αυτος που ημουν μαζι,εκεινη την εποχη ηταν ανεργος και δεν ειχα κανενα προβλημα,αλλα δεν ηθελε να το παιζει ο μαγκας που κερναει την γκομενα.Αν τολμαγε να το κανει,τον ειχα σουταρει επι τοπου.Στα απαυτα μου αν ο αλλος θελει να δειξει κατι αλλο,να το παιξει μεσαιωνικος αντρακλας.Εγω δεν ειμαι μεσαιωνικη γυναικα,απαιτω να μην ειναι και ο αντρας που εχω διπλα μου.![]()
-
User_601
Μα δεν θα το εκανα ρε φιλε...αυτο σου εξηγω,στα απαυτα μου αν ο αλλος που εχω διπλα μου,θελει να το παιξει μαγκας που κερναει,σου λεω...θα τον χωριζα μονο και μονο για αυτο.Τι δεν καταννοεις;Σιγα μην υποχωρισω εγω .Εισαι σοβαρος;Ενετός Φρονιμίτης έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:31μα εσυ θα το εκανες. θα υποχωρουσες.εξηγησα στο προηγουμμενο μυνημα τον λογο. στερεοτυπα και ανδρικος εγωισμος. σε μια αλλη κοινωνια, καποια αλλη χωρα ισως και εγω μαζι σου θα ημουν. ετσι θα τ ο εβλεπα. περναμε δυσκολα πλεον και πρεπει να υπαρχει κατανοησιη/Εσθήρ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:27ρε αγορι μου τι δεν καταλαβαινεις;Προσωπικα θα χωριζα επιτοπου αυτον που θα ηθελε να δειχνει οτι κερναει και μετα θα του τα πληρωνα.Ειναι ξεφτυλα λεμε.Χιλιες φορες να μην κερναει,και να μην εχει το ψωνιο να δειχνει οτι κερναει.Ειναι γλιτσα λεμε.Ενετός Φρονιμίτης έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:23
αν εβγαινες σχεδον καθε μερα θα καταλαβαινες. καθημερινες ενταξει βολευεσαι. παρασκευη στο μπαρακι; 7 ευρω το ποτο. το σαββατο δεν θα πατε σε ζωντανη μουσικη; 10 ευρω το μισοκιλο. τι θα κανεις; δεν βγαινειις.νβεβαια δεν μιλαμε για πρωτο ραντεβου.
Κερναγα τις περισσοτερες φορες σε μια σχεση που ειχα,επειδη αυτος που ημουν μαζι,εκεινη την εποχη ηταν ανεργος και δεν ειχα κανενα προβλημα,αλλα δεν ηθελε να το παιζει ο μαγκας που κερναει την γκομενα.Αν τολμαγε να το κανει,τον ειχα σουταρει επι τοπου.Στα απαυτα μου αν ο αλλος θελει να δειξει κατι αλλο,να το παιξει μεσαιωνικος αντρακλας.Εγω δεν ειμαι μεσαιωνικη γυναικα,απαιτω να μην ειναι και ο αντρας που εχω διπλα μου.![]()
Δηλαδη θα υποχωρισω για ποιον λογο;Για να κανει το κοματι του ενα ηλιθιο;Μα με ηλιθοο καμια σχεση δεν θελω να εχω.Εντ οφ στορυ.
- hellegennes
Πάντα μού άρεσαν τα βιβλικά ονόματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ενετός Φρονιμίτης
δεν θα τον ρωτουσες καν.θα εκανες την κινηση αθορυβα και με τροπο χωρις να στο ζητησει.εκει ειναι το μυστικο της γυναικειας ανωτερωτητας, ενσυναισθησης και σθντροφηκοτητας.Εσθήρ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:33Μα δεν θα το εκανα ρε φιλε...αυτο σου εξηγω,στα απαυτα μου αν ο αλλος που εχω διπλα μου,θελει να το παιξει μαγκας που κερναει,σου λεω...θα τον χωριζα μονο και μονο για αυτο.Τι δεν καταννοεις;Σιγα μην υποχωρισω εγω .Εισαι σοβαρος;Ενετός Φρονιμίτης έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:31μα εσυ θα το εκανες. θα υποχωρουσες.εξηγησα στο προηγουμμενο μυνημα τον λογο. στερεοτυπα και ανδρικος εγωισμος. σε μια αλλη κοινωνια, καποια αλλη χωρα ισως και εγω μαζι σου θα ημουν. ετσι θα τ ο εβλεπα. περναμε δυσκολα πλεον και πρεπει να υπαρχει κατανοησιη/Εσθήρ έγραψε: 25 Ιαν 2019, 23:27
ρε αγορι μου τι δεν καταλαβαινεις;Προσωπικα θα χωριζα επιτοπου αυτον που θα ηθελε να δειχνει οτι κερναει και μετα θα του τα πληρωνα.Ειναι ξεφτυλα λεμε.Χιλιες φορες να μην κερναει,και να μην εχει το ψωνιο να δειχνει οτι κερναει.Ειναι γλιτσα λεμε.
Δηλαδη θα υποχωρισω για ποιον λογο;Για να κανει το κοματι του ενα ηλιθιο;Μα με ηλιθοο καμια σχεση δεν θελω να εχω.Εντ οφ στορυ.
Κοίτα τώρα, το λάθος κέρασμα ενός, κοστίζει ολόκληρο χαμένο πρόμο PG σε κάποιον άλλον
να πως εξαργυρώνονται οι λάθος κινήσεις στη ζωή
καλό το τεστινγκ τεστινγκ;
να πως εξαργυρώνονται οι λάθος κινήσεις στη ζωή
καλό το τεστινγκ τεστινγκ;
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
-
Γραφικός
Ρε παιδί μου, δεν θα το σκεφτώ καν στη συγκεκριμένη φάση. Αν έχει βάλει την "ζώνη" για να με εντυπωσιάσει και την γουσταρωαγαπάω και τέλος πάντων, αντιλαμβάνεσαι, δεν είναι ότι θα με απασχολήσει. Αλλά άλλο αυτό κι άλλο ότι η κοινωνία απαιτεί από τους άνδρες τέτοιου είδους θυσίες. Εγώ θα το έκανα επειδή θα με έψηνε η φάση, αλλά θα ήθελα να πιστεύω ότι αν χρειαζότανε θα έπραττε κι αυτή παρομοίως, κατάλαβες; Το πιο γαμάτο σε ένα ζευγάρι είναι κι οι δυο να θέλουν να δώσουν όσο μπορούν περισσότερα στο άλλο μέλος κι, επειδή το κάνουν κι οι δύο, επέρχεται ισορροπία. Αν όμως η κοινωνία λέει στον άνδρα "πρέπει να παρέχεις περισσότερα" είναι μαλακία. Το ιδανικό της κοινωνίας δεν είναι η ισορροπία, το ιδανικό είναι άνδρας-κορόιδο, γυναίκα-πουτάνα.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2019, 20:56 Από ποιον απαιτείται ; Θεωρητικά πάει στις γυναίκες .
Μη το δίνεις το μπουφάν αν το θεωρείς ότι υποχρεώνεσαι![]()
-
Γραφικός
Αν το πάμε έτσι, το να στερήσεις την ευχαρίστηση που νιώθεις κερνώντας την κοπέλα από αυτή, δεν είναι σεξιστικό;Πάνας έγραψε: 25 Ιαν 2019, 00:21 Εγώ το κάνω από ευχαρίστηση, άλλος έχει άλλους λόγους πχ ικανοποίηση του εγώ, μούρη, "πρέπει" και γενικά η καζινοκαπιταλίστρια να μη σε πει ματζίρη.
Edit: Εννοώ ότι, όπως γουστάρεις να κερνάς εσύ (αφού νιώθεις ευχαρίστηση), μπορεί να θέλει κι αυτή να την νιώσει αυτή την ευχαρίστηση. Γιατί να της το στερήσεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 26 Ιαν 2019, 04:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
τωρα ψιλά γράμματα!Γραφικός έγραψε: 26 Ιαν 2019, 03:41Αν το πάμε έτσι, το να στερήσεις την ευχαρίστηση που νιώθεις κερνώντας την κοπέλα από αυτή, δεν είναι σεξιστικό;Πάνας έγραψε: 25 Ιαν 2019, 00:21 Εγώ το κάνω από ευχαρίστηση, άλλος έχει άλλους λόγους πχ ικανοποίηση του εγώ, μούρη, "πρέπει" και γενικά η καζινοκαπιταλίστρια να μη σε πει ματζίρη.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση