Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
aLiCat έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:50
Όπως και να το σκεφτείς, παραδοσιακά, πρακτικά, κυνικά κλπ, είθισται να κερνάει ο άντρας. Το "πρέπει" είναι για τους ρόλους που καλούμαστε να παίξουμε και που ενίοτε αλλάζουν ή μπερδεύονται και μπερδευόμαστε κι εμείς μαζί τους.
Την πρώτη φορά ή γενικώς;
Παλιά τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα (σε ότι αφορά και την πρώτη φορά και γενικώς).
Τώρα το ποιος κερνάει θα έλεγα οτι εξαρτάται από τη σχέση, την ηλικία, την οικονομική θέση του καθένα, κ.α.
Όπως και να το σκεφτείς, παραδοσιακά, πρακτικά, κυνικά κλπ, είθισται να κερνάει ο άντρας. Το "πρέπει" είναι για τους ρόλους που καλούμαστε να παίξουμε και που ενίοτε αλλάζουν ή μπερδεύονται και μπερδευόμαστε κι εμείς μαζί τους.
Εξαρταται πως περναμε. Αμα περναμε καλα εχει εμπλοκη κερασμα.
Και με το που βαρεθείς λίγο να το καταλάβει αμέσως;
There are decades where you fuck around and days where you find out
Πάνας έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:37
Είμαι υπέρ του να κεράσω αν δεν έχει πρόβλημα αλλά λες πατάτες... δεν είναι δικαιολογίες αυτές. Ο άντρας το κάνει για άλλους λόγους!
Μη λες για τον ¨άνδρα" άλλος είσαι εσύ κι άλλος εγώ. Εγώ το κάνω γιατί ξέρω ότι αν δεν το κάνω δεν παίζει να γίνει τίποτα (ή, τέλος πάντων, γιατί δεν θέλω να ρισκάρω). Ο "άνδρας" (εσύ δηλαδή) για ποιους λόγους το κάνει;
Το γενικώς είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.Μετά από κάποια χρόνια γάμου και έχοντας την τύχη να έχω λίγη περισσότερη οικονομική άνεση σε σ χέση με τη σύζυγο,αναλαμβάνω αυτοβούλως και μετά χαράς τα οικογενειακά τραπέζια και τις βραδιές που βγαίνουμε μόνοι.Στους καφέδες όμως,κάποιες φορές κάνω τα στραβά μάτια επίτηδες.
Παλιά τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα (σε ότι αφορά και την πρώτη φορά και γενικώς).
Τώρα το ποιος κερνάει θα έλεγα οτι εξαρτάται από τη σχέση, την ηλικία, την οικονομική θέση του καθένα, κ.α.
Εντάξει αλλά θεωρητικώς μιλάμε για τον μέσο όρο ενηλίκων που εργάζονται. Αν ο άλλος είναι άνεργος, σαφώς δεν θα πληρώσει.
Χρησιμοποιώ τον όρο "πληρώνω" γιατί το "κέρασμα" ισχύει για λίγες περιπτώσεις. Σε γιορτές, σε χαρές, σε γνωστούς και άγνωστους αλλά γενικώς είναι κάτι ειδικό. Κέρασμα στις σχέσεις νοείται μόνον στο πρώτο ραντεβού. Από το δεύτερο, παίζει το "πληρώνω". Αλλά ίσως χρησιμοποιείται η λέξη "κέρασμα" επ' αόριστον γιατί ως έννοια είναι πιο χνουδωτή και χαριτωμένη.
Το γενικώς είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.Μετά από κάποια χρόνια γάμου και έχοντας την τύχη να έχω λίγη περισσότερη οικονομική άνεση σε σ χέση με τη σύζυγο,αναλαμβάνω αυτοβούλως και μετά χαράς τα οικογενειακά τραπέζια και τις βραδιές που βγαίνουμε μόνοι.Στους καφέδες όμως,κάποιες φορές κάνω τα στραβά μάτια επίτηδες.
Οκ, μην τρελλαθούμε. Σαφώς και αναφέρομαι σε φάσεις πριν το γάμο ή την συμβίωση. Γιατί εκεί αλλάζει τελείως το σκηνικό, επειδή υπάρχουν και οι ανελαστικές ανάγκες πέραν της διασκέδασης και το πως θα ρυθμιστούν είναι καθαρά θέμα του ζευγαριού.
Ούτως ή άλλως όμως, οι τάσεις διακρίνονται πολύ πριν το γάμο, έτσι δεν είναι;
Πάνας έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:37
Είμαι υπέρ του να κεράσω αν δεν έχει πρόβλημα αλλά λες πατάτες... δεν είναι δικαιολογίες αυτές. Ο άντρας το κάνει για άλλους λόγους!
Μη λες για τον ¨άνδρα" άλλος είσαι εσύ κι άλλος εγώ. Εγώ το κάνω γιατί ξέρω ότι αν δεν το κάνω δεν παίζει να γίνει τίποτα (ή, τέλος πάντων, γιατί δεν θέλω να ρισκάρω). Ο "άνδρας" (εσύ δηλαδή) για ποιους λόγους το κάνει;
Εγώ το κάνω από ευχαρίστηση, άλλος έχει άλλους λόγους πχ ικανοποίηση του εγώ, μούρη, "πρέπει" και γενικά η καζινοκαπιταλίστρια να μη σε πει ματζίρη.
Γκιώνης έγραψε: 25 Ιαν 2019, 00:09
Δεν έχετε κοινό προϋπολογισμό, φορολογική δήλωση κλπ; Ο καθένας τα δικά του; Αν ναι, κακώς τα πληρώνεις όλα. Αν όχι, μου φαίνεται κουλό τελείως που το συζητάς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οκ, μην τρελλαθούμε. Σαφώς και αναφέρομαι σε φάσεις πριν το γάμο ή την συμβίωση. Γιατί εκεί αλλάζει τελείως το σκηνικό, επειδή υπάρχουν και οι ανελαστικές ανάγκες πέραν της διασκέδασης και το πως θα ρυθμιστούν είναι καθαρά θέμα του ζευγαριού.
Ούτως ή άλλως όμως, οι τάσεις διακρίνονται πολύ πριν το γάμο, έτσι δεν είναι;
Το πήγαμε πολύ μιλώντας για γάμο,αλλά μπορείς να κάνεις κι αλλιώς άμα είσαι παντρεμένος;
Πάντως αν το σκεφτείς, έχει πλάκα να "κερνάει" ο ένας/μία σύζυγος τον/την άλλο/άλλη.Εξιτάρει και τη λίμπιντο υπό προϋποθέσεις!
Στο θέμα "πρώτο ραντεβού" το είπαμε,ξεκάθαρα κερνάει ο άντρας.