Πουναφτος αληθεια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
τυλιγμένο στο φούρνο με διάφορες αλοιφές και αρωματικά
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ααα δεν ξεροψηνεις την πετσα δηλαδη; Σε λαδοκολλα;
Όταν λες αλοιφές εννοείς αντιμικροβιακές ε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θυμάμαι είναι πως όταν διάβασε την συνταγή της Naida για τις μπριζόλες, ζήτησε κάποιος να τον πυροβολήσει.
Occasio facit furem
Και τι; λες να βρεθηκε καποιος χριστιανος τελικα;
Στο τέλος, μετά από κανα τετράωρο, ανοίγω την λαδόκολλα, για να ξεροψηθεί.
Occasio facit furem
Θα είναι με τίποτα γκομενάκια και τον κερνανε και μας ξέχασε.
Εγώ δεν έκανα τίποτα. Δεν έχω καν καραμπίνα κρυμμένη στη ντουλάπα μου κάτω από την καφέ κουβέρτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τετραωρο; Σε ποσους βαθμους το εχεις καλε τοσες ωρες;
120-130
Occasio facit furem
ειναι αληθεια οτι ειμαι ατζαμης στην κουζινα, αλλα σπανιως φτιαχνω κατι που να μην τρωγεται.Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:30Πιστευεις τωρα εσυ οτι αν τις επαιρνε απο το χασαπη θα ειχε καλυτερο αποτελεσμα ο ασεβαστος;Naida έγραψε: 25 Ιαν 2019, 21:29Μα μπριζόλες απ' τα λιντλ; Απ' τα λιντλ;Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 09:07 γυριζα χτες μεσημερι, βιαστικα στο σπιτι, και σταματησα στο λιντλ να παρω κατι κωλοχαρτα. προγραμματιζα να φαω καμμια πιτα, δεν ειχα ορεξη να μαγερεψω.
ειδα μπροστα μου κατι μπριζολες, λεω δε γαμεις, να τις βαλω οπως ειναι στο τηγανι, στα γρηγορα, να ρουμπωσω, ποσο χαλια ναναι, απο τη σαβουροφαγια του πιτογυρου που ειχα στο προγραμμα, πιο καλο θαναι.
εφαγα μια μπουκια, εφαγα δυο... και πηγα και πηρα πιτογυρο.![]()
![]()
ε, ναι, απο τα λιντλ. τις πηρε το ματι μου, με κανονικες μπριζολες εμοιαζαν, απο αληθινο ζωο θα βγηκαν. τι διαλο, που να φανταστω οτι το ταιζαν το ερμο επιτηδες με τσιμεντο, να γινει το κρεας μπετον.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
η γυναικα αυτη την εποχη δουλευει 12ωρα, ζω σχεδον σαν εργενης με παιδι.Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:37 Και γω ετσι πιστευω. Καπου εχει παει η γυναικα μαλλον και μαγειρευε μονος ο καημενος...
Θελει και η μπριτζολα τη μαστορια της...
ζωαρα
Μη με παρεξηγείς, απλώς σεχω για πασα.Ασέβαστος έγραψε: 26 Ιαν 2019, 08:12ειναι αληθεια οτι ειμαι ατζαμης στην κουζινα, αλλα σπανιως φτιαχνω κατι που να μην τρωγεται.
ε, ναι, απο τα λιντλ. τις πηρε το ματι μου, με κανονικες μπριζολες εμοιαζαν, απο αληθινο ζωο θα βγηκαν. τι διαλο, που να φανταστω οτι το ταιζαν το ερμο επιτηδες με τσιμεντο, να γινει το κρεας μπετον.
Τι μπριζόλες ήταν; Πώς τις έκανες; Πόσο τις εψησες; Δύσκολα να έφταιγαν οι μπριζόλες πάντως. Όλα έχουν τον τρόπο τους. Ίσως αν τις έβαζες στο φούρνο με τα σεα κ τα μεα τους, να γίνονταν καλύτερες.
λαθος εντυπωση βγαζω. δε μ αρεσει το πασαλικι,αραχτος και να με φροντιζουν. μου αρεσει να κανω συνεχως κατι, να ειμαι σε μια σχιζα, μια ενταση.Custom_F έγραψε: 26 Ιαν 2019, 08:20 Μη με παρεξηγείς, απλώς σεχω για πασα.
Τι μπριζόλες ήταν; Πώς τις έκανες; Πόσο τις εψησες; Δύσκολα να έφταιγαν οι μπριζόλες πάντως. Όλα έχουν τον τρόπο τους. Ίσως αν τις έβαζες στο φούρνο με τα σεα κ τα μεα τους, να γίνονταν καλύτερες.
καπως ετσι εκανα και τις μπριζολες. αλατιπιπερι, πεταμα στο τηγανι, ταισμα το σκυλο, κουβαλημα ξυλα για το τζακι, γυρισμα η μπριζολες, παρτιδα ουνο με το παιδι, ξαναγυρισμα οι μπριζολες, κοψιμο αγγουροντοματας, ξαναγυρισμα και σαν να μοιαζουν ετοιμες, κατι τηλεφωνηματα για απογευματινες δραστηριοτητες, ξαναγυρισμα και κοψιμο λιγο να δω πως ειναι μεσα, καλες ειναι, φλασια, θα βαλω και μια πιπερια, κοψιμο η πιπερια, πεταμα στο τηγανι, μολις μαραθηκε, μαγκια, θα σβησω με κρασι, τσαφ το κρασι και λιγο να εξατμιστει, ετοιμος.
δοκιμη, ξαναδοκιμη, παραγγελια πιτας και σφυριγμα στο σκυλο ναρθει, κονομησε μεζεκλικι πρωτο.
εχω κανει πολλα με παρομοιο τροπο, δεν ειναι πρωτη φορα, ολα καλα βγαινουν.
τωρα, το ειδος της μπριζολας, δεν κατεχω. καπως στρογγυλες ηταν, χωρις κοκκαλο, με το λιπος σαν στεφανι απεξω, και μικρες σε μεγεθος.
- Ενετός Φρονιμίτης
σημερα θα κανω κοκκινοψαρο σουπα. απλο και νοστιμο. πατατες,καροτα,σελινα,κρεμθδι. τα βραζω να μαλακωσουν και 15 λεπτα περιπου πριν το τελος βαζω το ψαρι. το τοποθετω πανω-πανω στα λαχανικα να βρασει κυριως απο τους ατμους. λιγο λαδι, αλατι-πιπερι εννοειτε και στο τελος προσθετω λεμονι. το μυστικο σε αυτο τον απλο τροπο μαγειρεματος ειναι να μην εχεις εντελως κλειστο το καπακι της κατσαρολας γιατι παιρνει μυρωδια (ψαριλα) το φαι. βασικα πρεπει να το εχεις αρκετα ανοιχτο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις