Πως και δεν σε πηρε χαμπαρι ο ΓΓ;Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 09:07 γυριζα χτες μεσημερι, βιαστικα στο σπιτι, και σταματησα στο λιντλ να παρω κατι κωλοχαρτα. προγραμματιζα να φαω καμμια πιτα, δεν ειχα ορεξη να μαγερεψω.
ειδα μπροστα μου κατι μπριζολες, λεω δε γαμεις, να τις βαλω οπως ειναι στο τηγανι, στα γρηγορα, να ρουμπωσω, ποσο χαλια ναναι, απο τη σαβουροφαγια του πιτογυρου που ειχα στο προγραμμα, πιο καλο θαναι.
εφαγα μια μπουκια, εφαγα δυο... και πηγα και πηρα πιτογυρο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
stergiosbik
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Μα μπριζόλες απ' τα λιντλ; Απ' τα λιντλ;Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 09:07 γυριζα χτες μεσημερι, βιαστικα στο σπιτι, και σταματησα στο λιντλ να παρω κατι κωλοχαρτα. προγραμματιζα να φαω καμμια πιτα, δεν ειχα ορεξη να μαγερεψω.
ειδα μπροστα μου κατι μπριζολες, λεω δε γαμεις, να τις βαλω οπως ειναι στο τηγανι, στα γρηγορα, να ρουμπωσω, ποσο χαλια ναναι, απο τη σαβουροφαγια του πιτογυρου που ειχα στο προγραμμα, πιο καλο θαναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πιστευεις τωρα εσυ οτι αν τις επαιρνε απο το χασαπη θα ειχε καλυτερο αποτελεσμα ο ασεβαστος;Naida έγραψε: 25 Ιαν 2019, 21:29Μα μπριζόλες απ' τα λιντλ; Απ' τα λιντλ;Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 09:07 γυριζα χτες μεσημερι, βιαστικα στο σπιτι, και σταματησα στο λιντλ να παρω κατι κωλοχαρτα. προγραμματιζα να φαω καμμια πιτα, δεν ειχα ορεξη να μαγερεψω.
![]()
Αυτός, μόνο να πιάσει και να σφάξει το θήραμα, μέχρι εκεί. Το μαγείρεμα αναλαμβάνει η γυναίκα.Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:30Πιστευεις τωρα εσυ οτι αν τις επαιρνε απο το χασαπη θα ειχε καλυτερο αποτελεσμα ο ασεβαστος;Naida έγραψε: 25 Ιαν 2019, 21:29Μα μπριζόλες απ' τα λιντλ; Απ' τα λιντλ;Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 09:07 γυριζα χτες μεσημερι, βιαστικα στο σπιτι, και σταματησα στο λιντλ να παρω κατι κωλοχαρτα. προγραμματιζα να φαω καμμια πιτα, δεν ειχα ορεξη να μαγερεψω.
![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Και γω ετσι πιστευω. Καπου εχει παει η γυναικα μαλλον και μαγειρευε μονος ο καημενος...vagabondo έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:35Αυτός, μόνο να πιάσει και να σφάξει το θήραμα, μέχρι εκεί. Το μαγείρεμα αναλαμβάνει η γυναίκα.
Θελει και η μπριτζολα τη μαστορια της...
ΜπριΖολαCustom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:37Και γω ετσι πιστευω. Καπου εχει παει η γυναικα μαλλον και μαγειρευε μονος ο καημενος...
Θελει και η μπριτζολα τη μαστορια της...
Καλά όχι, αλλά και πάλι κρέας από τα λιντλ; Πιο σέηφ είναι να φάει από την καντίνα στο Ρίο στο καράβι. Ξέρει αυτός.Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:30
Πιστευεις τωρα εσυ οτι αν τις επαιρνε απο το χασαπη θα ειχε καλυτερο αποτελεσμα ο ασεβαστος;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για τον ασεβαστο μιλαμε. Μπριτζολα ειναι.
Που το βρήκες και εσύ το Τζ μαρή μες στην μπριζόλα; Μήπως την πήρες από τα λιντλ;Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:43Για τον ασεβαστο μιλαμε. Μπριτζολα ειναι.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:42ΜπριΖολαCustom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:37
Και γω ετσι πιστευω. Καπου εχει παει η γυναικα μαλλον και μαγειρευε μονος ο καημενος...
Θελει και η μπριτζολα τη μαστορια της...![]()
Καλά όχι, αλλά και πάλι κρέας από τα λιντλ; Πιο σέηφ είναι να φάει από την καντίνα στο Ρίο στο καράβι. Ξέρει αυτός.Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:30
Πιστευεις τωρα εσυ οτι αν τις επαιρνε απο το χασαπη θα ειχε καλυτερο αποτελεσμα ο ασεβαστος;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οχθεμ... δεν καταλαβες το πνευμα μου... Πιστευεις τωρα εσυ οτι τη λεω μπριτζολα; Θα σε μπουφλισω!Naida έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:50Που το βρήκες και εσύ το Τζ μαρή μες στην μπριζόλα; Μήπως την πήρες από τα λιντλς
Ουφ και είπα μην έκανε σχολή ο ακατανόμαστος.Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:51
Οχθεμ... δεν καταλαβες το πνευμα μου... Πιστευεις τωρα εσυ οτι τη λεω μπριτζολα; Θα σε μπουφλισω!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σιγά ρε καπιτάλα.Naida έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:42 Καλά όχι, αλλά και πάλι κρέας από τα λιντλ; Πιο σέηφ είναι να φάει από την καντίνα στο Ρίο στο καράβι. Ξέρει αυτός.
Εγώ το κότσι το έχω τιμήσει αρκετές φορές και ήταν μια χαρά.
Occasio facit furem
Εγω μαρη; που λεω πυζαμα; θα ελεγα μπριτζολα;;;;;
Ο αγις τη λεει μπριτζολα;
Εγώ και μόνο που σκέφτομαι κρέας από τα λιντλ νιώθω ότι έχω πάθει τροφική δηλητηρίαση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πως το κανεις;
ΝΑΙ!Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 22:58Εγω μαρη; που λεω πυζαμα; θα ελεγα μπριτζολα;;;;;![]()
Ο αγις τη λεει μπριτζολα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-