Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
εφηβη ηταν γλυκιά.
μετα στο γαμο λες και αφεθηκε.
βεβαια ειναι και οι μοδες της εποχης που δεν κολακευαν τις γυναικες.
εχει εντονα χαρακτηριστικά .αν ηταν πιο αδυνατη θα φαινόταν πιο γλυκια .
Έχει ωραίο χαμόγελο. Είναι ψηλή για γυναίκα δε θεωρώ ότι θα την έφτιαχνε το πιο αδύνατο,άσε που θα ήταν πιο άγρια στο πρόσωπο.
Απι Ελληνιδες μου αρεσουν αυτες που εχουν πολυ μεγαλο κουτελο. Ο Σοπενχαουερ υποστηριζε οτι το κουτελο και τα ματια αντικατροπτιζουν την πνευματικοτητα της γυναικας και το στομα τη σεξουαλικοτητα.
Ορέστης 35 έγραψε: 01 Μάιος 2018, 19:20
Απι Ελληνιδες μου αρεσουν αυτες που εχουν πολυ μεγαλο κουτελο. Ο Σοπενχαουερ υποστηριζε οτι το κουτελο και τα ματια αντικατροπτιζουν την πνευματικοτητα της γυναικας και το στομα τη σεξουαλικοτητα.
αν εχουμε μικρά χείλια και μεγάλο κούτελο και μάτια;;
αγάμητες αλλά με πλούσιο πνευματικό κόσμο;;
fagano3 έγραψε: 01 Μάιος 2018, 19:17
Αν εξαιρεσουμε το πολυ εντονο φρυδι που διορθωνεται ομορφη ητανε.Και τωρα για την ηλικια της μια χαρα ειναι.Οι βορειες σπαζουν συνηθως πολυ πιο ευκολα μετα τα αντα.Η αντιστοχη νοτια που θα προσεξει διατροφη και καταχρησεις μπορει να κρατιεται καλυτερα.
Το κακο με τις Ελληνιδες ειναι οι καταχρησεις.Τσιγαρα,ποτα,ξενυχτια και σαβουροφαγητο βγαινουν μετα τα 30αντα.
Το αντιστοιχο και για τους Ελληνες.
Εγώ είμαι του κουτιού
Α κάτσε, είπες και σαβουροφαγητό; Never mind.
There are decades where you fuck around and days where you find out
εφηβη ηταν γλυκιά.
Έχει ωραίο χαμόγελο. Είναι ψηλή για γυναίκα δε θεωρώ ότι θα την έφτιαχνε το πιο αδύνατο,άσε που θα ήταν πιο άγρια στο πρόσωπο.
Η Μητέρα της - που αποκαλούσαν ''κουτσάβλω'' οι πγοοδευτικοί αγθωπιστές
Το κακο με τις Ελληνιδες ειναι οι καταχρησεις.Τσιγαρα,ποτα,ξενυχτια και σαβουροφαγητο βγαινουν μετα τα 30αντα.
Το αντιστοιχο και για τους Ελληνες.
Ναι αυτή η κοιλιά που εμφανίζεται στην τρυφερή ηλικία των 30 κιόλας και αν αφεθεί έτσι, στα 45 είναι σαν 12 μηνών έγκυος.
Με λίγη διατροφή και γυμναστική διορθώνεται βέβαια.
εφηβη ηταν γλυκιά.
Η Μητέρα της - που αποκαλούσαν ''κουτσάβλω'' οι πγοοδευτικοί αγθωπιστές
η μαρίκα ηταν ομορφούλα.η αρρωστια που την καθηλωσε σε αναπηρικο καροτσακι δεν της επετρεψε να είναι πολυασχολη με την επιπλεον εμφανιση της.
η ντορα εμοιασε και στους 2 και πήρε και τα χαλια χαρακτηριστικα του πατερα της..
Ορέστης 35 έγραψε: 01 Μάιος 2018, 19:20
sapioσεξουαλ κι εσύ , ε; Spoiler
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα