Δεν θέλω τπτ .
Τα παπουτσια μου τα έχω κρεμάσει χρόνια - και αφοσιώθηκα ψυχή και σώμα στη Σύντροφο
Για το μέλλον των νέων γενεών ενδιαφέρομαι με την ματιά του natural καλαίσθητου.
Δεν θέλω τπτ .
Δε γουσταρω τους κακους τους ανηθικους και τους ψυχοπαθεις οσο ομορφοι και αν ειναι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:46δε γουσταρς;;Ορέστης 35 έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:27Οι Ουκρανες ειναι τελειως πρωτογονες.Ερμής έγραψε: 01 Μάιος 2018, 12:40 Το οτι θεωρείτε τις Ελληνίδες ως ξεκολάκια και πλήρως συμφεροντολόγες κατηγορώντας τες εμμέσως(ή και άμεσα) για αυτά, ενώ παράλληλα εξυμνείτε τα σλαβάκια, πραγματικά με ξεπερνά
Εχουν γίνει κάποια δειλά βήματα - λόγω καλυτέρευσης των συνθηκών διαβίωσης - αλλά δεν αρκούν.Antares έγραψε: 01 Μάιος 2018, 19:01 Aν κρίνω από τις ανιψιές μου οι νέες γενιές είναι πολύ βελτιωμένες γενετικά. Βασικό είναι ψηλότερες. Επίσης με ωραία χαρακτηριστικά. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από Ρωσίδες ή Βορειοευρωπαίες. Της γενιάς μου, οι κοντές, έκαναν ψηλά παιδιά. Οι ψηλές έτσι και αλλιώς ψηλά.
Εγω τα αντιθετα ακουω απο τη νεολαια και βλεπω στους χωρους διασκεδασεως.Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:35Ισως να ίσχυε την εποχή που ήταν προεπαναστατικό αρβανοτοχώρι των 4 χιλ κατοίκων αλλά δεν θα στοιχημάτιζα ουτε ένα γρόσι.Ορέστης 35 έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:31Ερμής έγραψε: 01 Μάιος 2018, 13:04
Γιατί στην Αθήνα βρίσκεις δύσκολα γκόμενα;
Το να βρείς σοβαρή γυναίκα είναι το σχετικά δύσκολο, το να βρείς γκομενάκι για τη φάση σου είναι πολύ απλό.
Αθηνα η πρωτευουσα της αγαμιας.
Ισχύει. Αλλά μιλάμε για ηλικίες το πολύ μέχρι 20-22.Antares έγραψε: 01 Μάιος 2018, 19:01 Aν κρίνω από τις ανιψιές μου οι νέες γενιές είναι πολύ βελτιωμένες γενετικά. Βασικό είναι ψηλότερες. Επίσης με ωραία χαρακτηριστικά. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από Ρωσίδες ή Βορειοευρωπαίες. Της γενιάς μου, οι κοντές, έκαναν ψηλά παιδιά. Οι ψηλές έτσι και αλλιώς ψηλά.
Naida έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:50
Θα ήθελα να τη δω νεα για να σου πω.ΝτροπήDwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:43Ωωωω υπάρχουν. Αλλά από μακριά μπορεί να περνάνε για όμορφους κρητικούς.![]()

Ορέστης 35 έγραψε: 01 Μάιος 2018, 19:03Δε γουσταρω τους κακους τους ανηθικους και τους ψυχοπαθεις οσο ομορφοι και αν ειναι.
Δεν την λες κούκλα αλλά ούτε και άσχημη.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 01 Μάιος 2018, 19:09Naida έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:50
Θα ήθελα να τη δω νεα για να σου πω.ΝτροπήDwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:43
Ωωωω υπάρχουν. Αλλά από μακριά μπορεί να περνάνε για όμορφους κρητικούς.![]()
![]()
Αλλαξε πλευρό.Ορέστης 35 έγραψε: 01 Μάιος 2018, 19:04Εγω τα αντιθετα ακουω απο τη νεολαια και βλεπω στους χωρους διασκεδασεως.Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2018, 18:35Ισως να ίσχυε την εποχή που ήταν προεπαναστατικό αρβανοτοχώρι των 4 χιλ κατοίκων αλλά δεν θα στοιχημάτιζα ουτε ένα γρόσι.
εφηβη ηταν γλυκιά.
Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2018, 19:01
Τα παπουτσια μου τα έχω κρεμάσει χρόνια - και αφοσιώθηκα ψυχή και σώμα στη Σύντροφο![]()
Δεν θα ήθελα να τις δω να μεθοκοπάνε όπως οι Αγγλίδες τα καλοκαίρια, αν αυτό θεωρείται πρόοδος. Ούτε να πηγαίνουν με τον έναν και τον άλλον. Αλλά από εκεί που τις παντρεύανε με το που αντιλαμβάνονταν ότι είχαν κάποιο αγόρι, τώρα έχουν εξελιχθεί αρκετά τα πράγματα. Στην γενιά της μαμάς μου τις δίνανε με προξενιό. Της γιαγιάς μου ας μην αναφερθώ καλύτερα.Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2018, 19:03Εχουν γίνει κάποια δειλά βήματα - λόγω καλυτέρευσης των συνθηκών διαβίωσης - αλλά δεν αρκούν.Antares έγραψε: 01 Μάιος 2018, 19:01 Aν κρίνω από τις ανιψιές μου οι νέες γενιές είναι πολύ βελτιωμένες γενετικά. Βασικό είναι ψηλότερες. Επίσης με ωραία χαρακτηριστικά. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από Ρωσίδες ή Βορειοευρωπαίες. Της γενιάς μου, οι κοντές, έκαναν ψηλά παιδιά. Οι ψηλές έτσι και αλλιώς ψηλά.
Οι δικές μου είναι πολύ μικρότερες, αλλά φαίνεται η ομορφιά.Ισχύει. Αλλά μιλάμε για ηλικίες το πολύ μέχρι 20-22.