Ειμαστε ΧΧ και εισαστε ΧΥ. Το ποδαρακι που σας λειπει, εχει σωματοποιηθει.Bipsco έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:17
Σύμφωνα με τον μεγάλο νευρολόγο Freud, οι γυναίκες φθονούν το πέος. Κατά το φαλλικό στάδιο συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν πέος και δεν θα γίνουν ποτέ ολοκληρωμένοι άνθρωποι.Και γι' αυτό ζηλεύουν τους άνδρες. Ο φθόνος του πέους δεν μπορεί να επιλυθεί ποτέ. Το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να αποκτήσουν παιδιά, τα οποία φυσικά θα είναι αγόρια. Εφόσον οι γυναίκες ζηλεύουν το λιλί μας και θέλουν να το αποκτήσουν, δεν θα έπρεπε να πληρώνουν αυτές στα ραντεβού; Αυτές πληρώνουν, εμείς τους προσφέρουμε αργότερα ηδονή. Τι πιστεύετε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κερνάει ο άνδρας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κερνάει ο άνδρας;
Που ακριβως θα δυσκολευοσουν;Γραφικός έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:34 Φαντάσου να είσαι γυναίκα και να έχεις μπλέξει με έναν μαλάκα που όλο μιλάει με "εγώ" κι "εμένα" κι έχει γυρίσει κάποια στιγμή στο σέρβις να πει "ξες ποιος είμαι εγώ"; Πάνω που σκέφτεσαι πώς να αποχωρήσεις επιμένει και κερνάει. Πώς ξεμπλέκεις μετά;
Εμάς μας λείπει ένα ποδαράκι ή εσάς ένα Y;Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 14:07Ειμαστε ΧΧ και εισαστε ΧΥ. Το ποδαρακι που σας λειπει, εχει σωματοποιηθει.Bipsco έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:17
Σύμφωνα με τον μεγάλο νευρολόγο Freud, οι γυναίκες φθονούν το πέος. Κατά το φαλλικό στάδιο συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν πέος και δεν θα γίνουν ποτέ ολοκληρωμένοι άνθρωποι.Και γι' αυτό ζηλεύουν τους άνδρες. Ο φθόνος του πέους δεν μπορεί να επιλυθεί ποτέ. Το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να αποκτήσουν παιδιά, τα οποία φυσικά θα είναι αγόρια. Εφόσον οι γυναίκες ζηλεύουν το λιλί μας και θέλουν να το αποκτήσουν, δεν θα έπρεπε να πληρώνουν αυτές στα ραντεβού; Αυτές πληρώνουν, εμείς τους προσφέρουμε αργότερα ηδονή. Τι πιστεύετε;![]()
ΧΧ ΧΥ. Σε σας, το Υ επρεπε να ειναι Χ. Αλλα του λειπει ποδαρακι! Ειστε λιγο αναπηρα.Bipsco έγραψε: 25 Ιαν 2019, 14:40Εμάς μας λείπει ένα ποδαράκι ή εσάς ένα Y;Custom_F έγραψε: 25 Ιαν 2019, 14:07Ειμαστε ΧΧ και εισαστε ΧΥ. Το ποδαρακι που σας λειπει, εχει σωματοποιηθει.Bipsco έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:17
Σύμφωνα με τον μεγάλο νευρολόγο Freud, οι γυναίκες φθονούν το πέος. Κατά το φαλλικό στάδιο συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν πέος και δεν θα γίνουν ποτέ ολοκληρωμένοι άνθρωποι.Και γι' αυτό ζηλεύουν τους άνδρες. Ο φθόνος του πέους δεν μπορεί να επιλυθεί ποτέ. Το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να αποκτήσουν παιδιά, τα οποία φυσικά θα είναι αγόρια. Εφόσον οι γυναίκες ζηλεύουν το λιλί μας και θέλουν να το αποκτήσουν, δεν θα έπρεπε να πληρώνουν αυτές στα ραντεβού; Αυτές πληρώνουν, εμείς τους προσφέρουμε αργότερα ηδονή. Τι πιστεύετε;![]()
![]()
- Cecily Anne
Ίσα ίσα, που θα μου δείξει ότι δεν είναι και κομπλεξικός.under έγραψε: 25 Ιαν 2019, 11:22
Το θεμα ειναι οτι ο σκαρμογυφτας θα ειναι εκεινος αν δεχτει να τον κερασεις .
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Η γενιά δεν βγαίνει με βάση την ηλικία ψήφου αλλά γέννησης.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιαν 2019, 08:27 Άσχημα νέα, ο Μπιλ Κλίντον δεν ήταν Πρόεδρος "λίγα χρονάκια πριν".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγω εχω μαθει να πληρωνω στο πρωτο ραντεβού, και μου φαίνεται εντελως νορμαλ (σε λογικα πλαισια παντα).
Μια φορα πηγαμε με ενα κολλητο μου με κατι τσεχες αστερια σε εστιατόριο στα χανια, τις ειχαμε γνωρισει πριν λιγες ωρες. Οπως χαζευαν το μενου ειδα πως δειχνανε τα φρεσκα ψάρια, και του λεω μαλακα αυτες βλεπουν τις συναγριδες που κανουν 55 ευρω το κιλο.
Ωχ τον ηπιαμε μου κανει. Εκεινη την ωρα μου έρχεται η φωτιση και της λεω μπειμπι τα ψάρια εδω ειναι μπαγιάτικα, παρτε μπριζόλες που ειναι ολοφρεσκες.
Οοο θενκ γιου μου λεει και παραγγελνουν τις χοιρινες ενω εμεις δαγκωνομασταν για να μη σκασουμε στα γελια
Μια φορα πηγαμε με ενα κολλητο μου με κατι τσεχες αστερια σε εστιατόριο στα χανια, τις ειχαμε γνωρισει πριν λιγες ωρες. Οπως χαζευαν το μενου ειδα πως δειχνανε τα φρεσκα ψάρια, και του λεω μαλακα αυτες βλεπουν τις συναγριδες που κανουν 55 ευρω το κιλο.
Ωχ τον ηπιαμε μου κανει. Εκεινη την ωρα μου έρχεται η φωτιση και της λεω μπειμπι τα ψάρια εδω ειναι μπαγιάτικα, παρτε μπριζόλες που ειναι ολοφρεσκες.
Οοο θενκ γιου μου λεει και παραγγελνουν τις χοιρινες ενω εμεις δαγκωνομασταν για να μη σκασουμε στα γελια
- Dwarven Blacksmith
Ο Γιοχι με έπιασε, εννοώ ότι το 95 δεν είναι καθόλου κοντά.Cecily Anne έγραψε: 25 Ιαν 2019, 15:34Η γενιά δεν βγαίνει με βάση την ηλικία ψήφου αλλά γέννησης.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιαν 2019, 08:27 Άσχημα νέα, ο Μπιλ Κλίντον δεν ήταν Πρόεδρος "λίγα χρονάκια πριν".![]()
- Cecily Anne
Ναι, αλλά τι να κάνουμε που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συζητάμε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιαν 2019, 15:59Ο Γιοχι με έπιασε, εννοώ ότι το 95 δεν είναι καθόλου κοντά.Cecily Anne έγραψε: 25 Ιαν 2019, 15:34Η γενιά δεν βγαίνει με βάση την ηλικία ψήφου αλλά γέννησης.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιαν 2019, 08:27 Άσχημα νέα, ο Μπιλ Κλίντον δεν ήταν Πρόεδρος "λίγα χρονάκια πριν".![]()
- Dwarven Blacksmith
Γουοτ. Δε μίλησα εγώ για ηλικία ψήφου, μη με τρελάνεις.
-
Γραφικός
Δεν έγραψα "να απαιτείτε", "να απαιτείται" έγραψα. Ήταν πιο γενικό. Συμπεριλάμβανε όλες τις συμπεριφορές που απαιτούν από τον τζέντλμαν να ζορίζεται για να την κοπέλα που συνοδεύει. Πχ, να κάνει ψωλόκρυο κι η άλλη να έχει έρθει φορώντας μία ζώνη όλη κι όλη και να βρεθεί έξω το ζεύγος κι ο άνδρας να πρέπει να της δώσεις το μπουφάν του και να κρυώνει αυτός.Naida έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:39Σαν τι παραπάνω να απαιτούμε; Να πληρώνετε παραπάνω διόδια; Αν αναφέρεσαι στο κέρασμα που κάνετε σκόπιμα με την ελπίδα να έχετε χάπι εντ στο τέλος της βραδιας όχι εμείς δεν έχουμε τέτοιες βλέψεις. Τώρα αν είσαστε χαϊβάνια και θέλετε να πληρώνετε για να νιώθετε άνδρες τι να σου πω; Εκεί ή που του κάνεις τη χάρη να νιώσει άνδρας ή που μουλαρωνεις και κερνάς τα επόμενα και του τη σπας. Ανάλογα τη διάθεση και ποιον έχεις απεναντι σου.
Γενικά, η ψευδής πεποίθηση ότι είμαστε κάτι δυνατότερο κι ανώτερο, έχει τις ευθύνες της. Εγώ την αποποιούμαι πλήρως.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
για να έρθει με μια ζώνη καταρχάς έχει κορμάρα.συνεπώς εσύ θα νιώσεις ανωτερα που κυκλοφορείς τέτοιο μωρό.Γραφικός έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:31Δεν έγραψα "να απαιτείτε", "να απαιτείται" έγραψα. Ήταν πιο γενικό. Συμπεριλάμβανε όλες τις συμπεριφορές που απαιτούν από τον τζέντλμαν να ζορίζεται για να την κοπέλα που συνοδεύει. Πχ, να κάνει ψωλόκρυο κι η άλλη να έχει έρθει φορώντας μία ζώνη όλη κι όλη και να βρεθεί έξω το ζεύγος κι ο άνδρας να πρέπει να της δώσεις το μπουφάν του και να κρυώνει αυτός.Naida έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:39Σαν τι παραπάνω να απαιτούμε; Να πληρώνετε παραπάνω διόδια; Αν αναφέρεσαι στο κέρασμα που κάνετε σκόπιμα με την ελπίδα να έχετε χάπι εντ στο τέλος της βραδιας όχι εμείς δεν έχουμε τέτοιες βλέψεις. Τώρα αν είσαστε χαϊβάνια και θέλετε να πληρώνετε για να νιώθετε άνδρες τι να σου πω; Εκεί ή που του κάνεις τη χάρη να νιώσει άνδρας ή που μουλαρωνεις και κερνάς τα επόμενα και του τη σπας. Ανάλογα τη διάθεση και ποιον έχεις απεναντι σου.Γραφικός έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:29
Εγώ συμφωνώ ότι δεν έχουμε τίποτα παραπάνω.
Αφού όμως δεν έχουμε τίποτα παραπάνω, δεν θα πρέπει να απαιτείται και τίποτα περισσότερο από την πάρτη μας, ε;
Γενικά, η ψευδής πεποίθηση ότι είμαστε κάτι δυνατότερο κι ανώτερο, έχει τις ευθύνες της. Εγώ την αποποιούμαι πλήρως.
δεύτερον ευκαιρία είναι να χωθεί στην αγκαλιά σου για να ζεσταθεί!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
το μωρο δεν το θελουμε για να το κυκλοφορουμε, να το καμαρωνουμε και να ζηλεουν οι παρατρεχαμενοι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:50
για να έρθει με μια ζώνη καταρχάς έχει κορμάρα.συνεπώς εσύ θα νιώσεις ανωτερα που κυκλοφορείς τέτοιο μωρό.
δεύτερον ευκαιρία είναι να χωθεί στην αγκαλιά σου για να ζεσταθεί!![]()
κι αμα θελει να βγει με τη ζωνη χειμωνιατικα, να παρει και παλτο, η αμα δε θελει γιατι θελει να φαινεται η κορμαρα, να ξυλιασει, να στρωσει χαρακτηρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
και για αυτό το θέλετε Ασέβαστε,ο καθένας με τον τρόπο του.Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιαν 2019, 20:25το μωρο δεν το θελουμε για να το κυκλοφορουμε, να το καμαρωνουμε και να ζηλεουν οι παρατρεχαμενοι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:50
για να έρθει με μια ζώνη καταρχάς έχει κορμάρα.συνεπώς εσύ θα νιώσεις ανωτερα που κυκλοφορείς τέτοιο μωρό.
δεύτερον ευκαιρία είναι να χωθεί στην αγκαλιά σου για να ζεσταθεί!![]()
κι αμα θελει να βγει με τη ζωνη χειμωνιατικα, να παρει και παλτο, η αμα δε θελει γιατι θελει να φαινεται η κορμαρα, να ξυλιασει, να στρωσει χαρακτηρα.
και με τη ζώνη θα βγεί και εσύ μην την αγκαλιάζεις.
θα την αγκαλιάσει κάποιος άλλος!
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Από ποιον απαιτείται ; Θεωρητικά πάει στις γυναίκες .Γραφικός έγραψε: 25 Ιαν 2019, 19:31Δεν έγραψα "να απαιτείτε", "να απαιτείται" έγραψα. Ήταν πιο γενικό. Συμπεριλάμβανε όλες τις συμπεριφορές που απαιτούν από τον τζέντλμαν να ζορίζεται για να την κοπέλα που συνοδεύει. Πχ, να κάνει ψωλόκρυο κι η άλλη να έχει έρθει φορώντας μία ζώνη όλη κι όλη και να βρεθεί έξω το ζεύγος κι ο άνδρας να πρέπει να της δώσεις το μπουφάν του και να κρυώνει αυτός.Naida έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:39Σαν τι παραπάνω να απαιτούμε; Να πληρώνετε παραπάνω διόδια; Αν αναφέρεσαι στο κέρασμα που κάνετε σκόπιμα με την ελπίδα να έχετε χάπι εντ στο τέλος της βραδιας όχι εμείς δεν έχουμε τέτοιες βλέψεις. Τώρα αν είσαστε χαϊβάνια και θέλετε να πληρώνετε για να νιώθετε άνδρες τι να σου πω; Εκεί ή που του κάνεις τη χάρη να νιώσει άνδρας ή που μουλαρωνεις και κερνάς τα επόμενα και του τη σπας. Ανάλογα τη διάθεση και ποιον έχεις απεναντι σου.Γραφικός έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:29
Εγώ συμφωνώ ότι δεν έχουμε τίποτα παραπάνω.
Αφού όμως δεν έχουμε τίποτα παραπάνω, δεν θα πρέπει να απαιτείται και τίποτα περισσότερο από την πάρτη μας, ε;
Μη το δίνεις το μπουφάν αν το θεωρείς ότι υποχρεώνεσαι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ