!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κερνάει ο άνδρας;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
jason

Re: Κερνάει ο άνδρας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Ισχυει μαν
Βασικά αν δεν κερνάς γκομενα στο πρώτο ραντεβού ή είσαι αμαθος παρθένος ή είναι πολύ ασχημη και το μαζεύεις μπας και πας μόνος κανα σινεμά μετά
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Spiros252 έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:10
Naida έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:05
Spiros252 έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:01 Όντως αναγράφεται στα βιβλία ψυχολογίας.
Δεν είναι κακό, είναι φυσικό. Τα κορίτσια αισθάνονται μειονεκτικά που δεν το έχουν.

Από αυτό τώρα έως το κέρασμα, έχει μια απόσταση, ΟΚ.
Γιατί να αισθανόμαστε μειονεκτικα; αφού δε το είχαμε ποτέ για να ξέρουμε πως είναι.
Βιωματικά συμβαίνει, όταν τα κοριτσάκια συνειδητοποιούν ότι τα αγοράκια "έχουν κατι παραπάνω". Δεν είναι κατόπιν λογικής σκέψης όπως πολλά στην ψυχολογία μας.
Συγνώμη τώρα, αλλά τι παραπάνω έχετε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Γκιώνης έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:06 Σιγά ρε μλκες πως κάνετε έτσι.Εθιμοτυπικό είναι το κέρασμα από μέρους μας στο πρώτο ραντεβού.Απ'όσο μπορώ να θυμηθώ,γιατί πάνε και κάτι χρονάκια,οι περισσότερες κοπέλες το δέχονται και κάποιες εξ'αυτών κάνουν και κίνηση να πληρώσουν για λόγους ευγένειας.Συνήθως αυτά τα ραντεβού πάνε καλά μετά.

Θυμάμαι να έχω βγει με συμφοιτήτρια για ποτό,η οποία τότε δούλευε κι όλας και επέμενε μέχρι αηδίας να πληρώσει αυτή(προφανώς με τη λογική την άλλη φορά δικά μου).Μου κακοφάνηκε απίστευτα,νταξ δε γούσταρα και πολύ και εννοείται δε ξαναβγήκαμε ποτέ.
Έτσι όπως το λες είναι. Το θέμα έχει διογκωθεί χωρίς να υφίσταται σοβαρός λόγος. Θέμα τιμής για τον έναν, θέμα τιμής για την άλλη (είτε απαιτεί να πληρώσει είτε απαιτεί να την κεράσουν) και καταλήγει τελικώς σαν την άλλη βλακεία που πρέπει να πατήσει η νύφη το πόδι του γαμπρού για να πάει καλά ή λάθος ο γάμος. Ο πόλεμος των ρόδων για κάτι που λύνεται με φυσικότητα και χαμηλούς τόνους.

Λες και δεν πρόκειται να φανεί στο δεύτερο, τρίτο ή τέταρτο ραντεβού η πραγματική διάθεση του καθένα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

Ακόμα και στις πιο ακραίες περιπτώσεις που ο άντρας είναι ταπί τελείως,πάλι πρέπει να βρει και θα βρει έναν τρόπο να κεράσει έστω έναν καφέ.Μιλάμε για το πρώτο ραντεβού πάντα.Τι σκατά,αν δεν έχει κανείς 5 ευρώ για δυο καφέδες τι να την κάνει τη γκόμενα.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Άβαταρ μέλους
jason

Naida έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:19
Naida έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:05

Γιατί να αισθανόμαστε μειονεκτικα; αφού δε το είχαμε ποτέ για να ξέρουμε πως είναι.
Βιωματικά συμβαίνει, όταν τα κοριτσάκια συνειδητοποιούν ότι τα αγοράκια "έχουν κατι παραπάνω". Δεν είναι κατόπιν λογικής σκέψης όπως πολλά στην ψυχολογία μας.
8 πόντους
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Μόνο;
the end
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

aLiCat έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:12 Πφφ...Αυτά είναι μπακαλίστικα και μη γενικεύεις. Κατ'αρχάς δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κάποιου (τι θα πει μετά) τον οποίο έχω αποφασίσει να μη ξαναδώ. Κατά δεύτερον, τα έξοδα μισά-μισά. Γιατί να αγχώνομαι να αρπάξω τον λογαριασμό μη προλάβει ο άλλος; Θα επιμείνω να πληρώσω το μερίδιο που μου αναλογεί, αλλά δεν θα το παραζαλίσω. Αν συνεχίζει να επιμένει, με γεια του με χαρά του. Αυτό κατ'ουδένα τρόπο με δεσμεύει (όπως και δεν πρέπει να δεσμεύει).
Δεν επιλέγει να κεράσει, έχει μάθει ότι πρέπει να κεράσει.

Αλλά, για να ανταπαντήσω στον εαυτό μου, υπάρχει κι η θεωρεία της αξίας των προϊόντων: η αξία ενός προϊόντος χαρακτηρίζεται κυρίως από την ζήτησή του και δευτερευόντως από το κόστος του και τον χρόνο παραγωγής του. Η γυναίκα έχει αφενός μεγαλύτερη ζήτηση, γιατί ξέρει ότι με το που θα βγει αν θέλει να γαμηθεί θα γαμηθεί, αφετέρου χρειάζεται περισσότερο χρόνο και περισσότερα χρήματα για να ετοιμαστεί για το πρώτο ραντεβού απ' ότι ο άνδρας. Άρα το προϊόν "γυναίκα που βγαίνει πρώτο ραντεβού" έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από το προϊόν "άνδρας που βγαίνει πρώτο ραντεβού". Το να κεράσει ο άνδρας είναι ένας τρόπος να ισοσταθμιστεί αυτή η διαφορά αξιών.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

jason έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:22

8 πόντους
Τους έχουμε στο στήθος. Άλλο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Γραφικός έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:24
aLiCat έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:12 Πφφ...Αυτά είναι μπακαλίστικα και μη γενικεύεις. Κατ'αρχάς δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κάποιου (τι θα πει μετά) τον οποίο έχω αποφασίσει να μη ξαναδώ. Κατά δεύτερον, τα έξοδα μισά-μισά. Γιατί να αγχώνομαι να αρπάξω τον λογαριασμό μη προλάβει ο άλλος; Θα επιμείνω να πληρώσω το μερίδιο που μου αναλογεί, αλλά δεν θα το παραζαλίσω. Αν συνεχίζει να επιμένει, με γεια του με χαρά του. Αυτό κατ'ουδένα τρόπο με δεσμεύει (όπως και δεν πρέπει να δεσμεύει).

Αλλά, για να ανταπαντήσω στον εαυτό μου, υπάρχει κι η θεωρεία της αξίας των προϊόντων: η αξία ενός προϊόντος χαρακτηρίζεται κυρίως από την ζήτησή του και δευτερευόντως από το κόστος του και τον χρόνο παραγωγής του. Η γυναίκα έχει αφενός μεγαλύτερη ζήτηση, γιατί ξέρει ότι με το που θα βγει αν θέλει να γαμηθεί θα γαμηθεί, αφετέρου χρειάζεται περισσότερο χρόνο και περισσότερα χρήματα για να ετοιμαστεί για το πρώτο ραντεβού απ' ότι ο άνδρας. Άρα το προϊόν "γυναίκα που βγαίνει πρώτο ραντεβού" έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από το προϊόν "άνδρας που βγαίνει πρώτο ραντεβού". Το να κεράσει ο άνδρας είναι ένας τρόπος να ισοσταθμιστεί αυτή η διαφορά αξιών.
Να έρθει με το τζινάκι της ρε φίλε, αν θέλουμε λατέρνα θα πάμε στο Μοναστηράκι.
the end
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Πώς το εκλαμβάνουν μικρά λέμε βρε Naida ..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
jason

Naida έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:27

8 πόντους
Με έκανες να βγάλω το μετρο
Μμμμμ μωρακι μου
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Naida έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:19 Συγνώμη τώρα, αλλά τι παραπάνω έχετε;
Εγώ συμφωνώ ότι δεν έχουμε τίποτα παραπάνω.
Αφού όμως δεν έχουμε τίποτα παραπάνω, δεν θα πρέπει να απαιτείται και τίποτα περισσότερο από την πάρτη μας, ε;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Γραφικός έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:24

Έτσι όπως το θέτεις, το να πληρώσει η γυναίκα τον καφέ και να πληρώσει ο άντρας τα παπούτσια, ρούχα και τον γενικό εξοπλισμό της για καφέ, είναι πιο συμφέρον. Σε τέτοια περίπτωση εφαρμοσμένης ισότητας θα κέρναγαν όλες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

jason έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:29
Naida έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:27

8 πόντους
Με έκανες να βγάλω το μετρο
Μμμμμ μωρακι μου
Το είχες βγάλει νωρίτερα και έδωσες και 8 πόντους :e040:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:19
Γκιώνης έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:06 Σιγά ρε μλκες πως κάνετε έτσι.Εθιμοτυπικό είναι το κέρασμα από μέρους μας στο πρώτο ραντεβού.Απ'όσο μπορώ να θυμηθώ,γιατί πάνε και κάτι χρονάκια,οι περισσότερες κοπέλες το δέχονται και κάποιες εξ'αυτών κάνουν και κίνηση να πληρώσουν για λόγους ευγένειας.Συνήθως αυτά τα ραντεβού πάνε καλά μετά.

Θυμάμαι να έχω βγει με συμφοιτήτρια για ποτό,η οποία τότε δούλευε κι όλας και επέμενε μέχρι αηδίας να πληρώσει αυτή(προφανώς με τη λογική την άλλη φορά δικά μου).Μου κακοφάνηκε απίστευτα,νταξ δε γούσταρα και πολύ και εννοείται δε ξαναβγήκαμε ποτέ.
Έτσι όπως το λες είναι. Το θέμα έχει διογκωθεί χωρίς να υφίσταται σοβαρός λόγος. Θέμα τιμής για τον έναν, θέμα τιμής για την άλλη (είτε απαιτεί να πληρώσει είτε απαιτεί να την κεράσουν) και καταλήγει τελικώς σαν την άλλη βλακεία που πρέπει να πατήσει η νύφη το πόδι του γαμπρού για να πάει καλά ή λάθος ο γάμος. Ο πόλεμος των ρόδων για κάτι που λύνεται με φυσικότητα και χαμηλούς τόνους.

Λες και δεν πρόκειται να φανεί στο δεύτερο, τρίτο ή τέταρτο ραντεβού η πραγματική διάθεση του καθένα. :lol:
Ε ναι,φαντάσου στην πορεία και μετά από καιρό κάποιος από τους δύο να κάνει συστηματικά την πάπια στο θέμα του λογαριασμού χωρίς σοβαρό λόγο .Δε θα υπάρχει θέμα;Μια τέτοια σχέση θα χωλαίνει και στο συναισθηματικό πέρα απ'το οικονομικό κομμάτι.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”