!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κερνάει ο άνδρας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κερνάει ο άνδρας;
Σας έχει βαρέσει τα μυαλά ο φεμινισμός, όσες έχετε τέτοια νοοτροπία συνήθως μένετε μόνες σας
Θα λεγε η δούκισσα νομικού ή η στικουδη το επόμενο δικό μου; Πίνει την ποταρα της στην υγεία του μαλακοκαυλη που νομίζει θα χωσει
Θα λεγε η δούκισσα νομικού ή η στικουδη το επόμενο δικό μου; Πίνει την ποταρα της στην υγεία του μαλακοκαυλη που νομίζει θα χωσει
Εγώ απλώς εξέθεσα τους προβληματισμούς μου, εσύ σχολίασες. Μήπως θες εσύ κάτι;Εσθήρ έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:51Το ελεγε δεν το ελεγε στα απαυτα μου φιλε.και μαθε,οτι ο φροιντ εχει ξεπεραστει ΚΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!κατι αλλο;Bipsco έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:51Ναι, ο Freud το έλεγεΕσθήρ έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:42
Αυτο ο φροιντ το ελεγε;;;;;;;;;;;;;
Και οχι,δεν συμφερει εμενα,εσενα ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι συμφερει η πατριαρχια,Την θες πολυ,αλλα ευτυχως ξεπερασαμε τον μεσαιωνα.
https://en.wikipedia.org/wiki/Penis_envy#cite_note-14
Εσύ με έβρισες που δεν θέλω να πληρώνω στα ραντεβού.
-
Γραφικός
Σίγουρα. Πάντως, αν οι γυναίκες θέλετε να μην τον ξαναδείτε αλλά να κρατήσετε την αξιοπρέπειά σας και να μην σας λέει -δικαίως- πουτάνες υπάρχει λύση: με το που πέφτει ο λογαριασμός στο τραπέζι τον αρπάζετε πριν προλάβει να τον προσεγγίσει ο άλλος, κι αφού τον διαβάσετε, ανακοινώνετε: "λοιπόν, είναι είκοσι ευρώ, να τα δικά μου" και ρίχνετε τα δέκα πάνω στο τραπέζι πριν αντιδράσει.aLiCat έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:44 Τι εννοείς πώς ξεμπλέκεις μετά; Αν εννοείς πώς ξεμπλέκει η γυναίκα, η απάντηση είναι "εύκολα". Απλώς δεν τον ξαναβλέπει. Το οτι κέρασε ο άλλος, δεν σημαίνει θα κάτσει κι επόμενο ραντεβού, ή οτι είναι υποχρεωμένη να του κάτσει, γενικά.
Αν έχει προλάβει ο άλλος να τον πάρει υπολογίζετε τι φάγατε ή ήπιατε και προσθέτετε δύο ευρώ για να είστε σίγουρες και τα ρίχνετε με παρόμοιο τρόπο στο τραπέζι.
Και στις δύο περιπτώσεις, αν επιμένει ότι θα πληρώσει όλο τον λογαριασμό λέτε "τα δικά μου είναι αυτά που έδωσα, αν εσύ βάλεις άλλα δέκα θα είναι μπουρμπουάρ".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 24 Ιαν 2019, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Φυσικα και λες "το επόμενο δικό μου", διότι με κάποιο τρόπο πρέπει να τον ενημερώσεις ότι θες να υπάρξει επόμενο και δύο, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να του δείξεις ότι δεν είσαι σκαρμόγυφτας.jason έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:54 Σας έχει βαρέσει τα μυαλά ο φεμινισμός, όσες έχετε τέτοια νοοτροπία συνήθως μένετε μόνες σας
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αλληλοκερνιόμαστε. Το πιο λογικό και δίκαιο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σωστή, και θα νομίζει το χαιβανι ότι το εννοείςCecily Anne έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:57Φυσικα και λες "το επόμενο δικό μου", διότι με κάποιο τρόπο πρέπει να τον ενημερώσεις ότι θες να υπάρξει επόμενο και δύο, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να του δείξεις ότι δεν είσαι σκαρμόγυφτας.jason έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:54 Σας έχει βαρέσει τα μυαλά ο φεμινισμός, όσες έχετε τέτοια νοοτροπία συνήθως μένετε μόνες σας
Καλά θα τον αρμέξεις τον καημενουλη
αυτά τα νήματα έχουν άλλη γεύση χωρίς ποπκόρν πάντως. 
Έχεις πμ.Εσθήρ έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:50Ναι,ΠΑΝΤΑ με την προυποθεση οτι μετα θα κερασω εγω,την οποια παντα τηρω.Και ποτε δνε δεχομαι κερασμα απο το απεναντι τραπεζι του καθε καγκουρα.Κερναω τους φιλους μου,με κερνανε και αυτοι και αλλες φορες πληρωνει ο καθενας τα δικα του.
Σε πρωτο ραντεβου, ΠΟΤΕ δεν δεχομαι το κερασμα.Στα επομενα,θα με κερασει μονο με την προυποθεση να τον κερασω εγω μετα.Το οποιο,ξαναλεω παντα τηρω,Και μετα ο καθενας τα δικα του ή ΠΑΝΤΑ εναλλαξ.
Κατι αλλο επι προσωπικου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Όντως αναγράφεται στα βιβλία ψυχολογίας.
Δεν είναι κακό, είναι φυσικό. Τα κορίτσια αισθάνονται μειονεκτικά που δεν το έχουν.
Από αυτό τώρα έως το κέρασμα, έχει μια απόσταση, ΟΚ.
Δεν είναι κακό, είναι φυσικό. Τα κορίτσια αισθάνονται μειονεκτικά που δεν το έχουν.
Από αυτό τώρα έως το κέρασμα, έχει μια απόσταση, ΟΚ.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Cecily Anne
Τι εννοείς; Πάντα κερνάω στο δεύτερο. Και λέω και "το επόμενο δικό σου", αν δω ότι δεν το δέχεται. Και έτσι έχω και τρίτο ραντεβού.jason έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:59Σωστή, και θα νομίζει το χαιβανι ότι το εννοείςCecily Anne έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:57Φυσικα και λες "το επόμενο δικό μου", διότι με κάποιο τρόπο πρέπει να τον ενημερώσεις ότι θες να υπάρξει επόμενο και δύο, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να του δείξεις ότι δεν είσαι σκαρμόγυφτας.jason έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:54 Σας έχει βαρέσει τα μυαλά ο φεμινισμός, όσες έχετε τέτοια νοοτροπία συνήθως μένετε μόνες σας
Καλά θα τον αρμέξεις τον καημενουλη
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι ρε, είναι δυνατόν (;), αντί να την φάει ο Πάνας που κωλοστρίβεται κιόλας, αμάν.
.
.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Εκεί που θα έχουμε σκάσει στο φαγητό θα σκάσει και το ποπ κορν
sys3x έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:00Έχεις πμ.Εσθήρ έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:50Ναι,ΠΑΝΤΑ με την προυποθεση οτι μετα θα κερασω εγω,την οποια παντα τηρω.Και ποτε δνε δεχομαι κερασμα απο το απεναντι τραπεζι του καθε καγκουρα.Κερναω τους φιλους μου,με κερνανε και αυτοι και αλλες φορες πληρωνει ο καθενας τα δικα του.
Σε πρωτο ραντεβου, ΠΟΤΕ δεν δεχομαι το κερασμα.Στα επομενα,θα με κερασει μονο με την προυποθεση να τον κερασω εγω μετα.Το οποιο,ξαναλεω παντα τηρω,Και μετα ο καθενας τα δικα του ή ΠΑΝΤΑ εναλλαξ.
Και εγώ θέλω ρε μλκ ψήθηκα
Έστειλες κάνα φλωρομηνυμα να στείλω dickpick να τελειώνουμε ;
Α το καμάρι μου. Γι' αυτό τριγυρνάμε σαν τις κοκκινοσκουφιτσες στο δάσος ελεύθερες. Λείπει ο κακός ο Λύκος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχουμε σειρά φίλος, δε θα ρχίσουμε κ τις ποστιές μεταξύ μας τώρα.jason έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:03sys3x έγραψε: 24 Ιαν 2019, 23:00Έχεις πμ.Εσθήρ έγραψε: 24 Ιαν 2019, 22:50
Ναι,ΠΑΝΤΑ με την προυποθεση οτι μετα θα κερασω εγω,την οποια παντα τηρω.Και ποτε δνε δεχομαι κερασμα απο το απεναντι τραπεζι του καθε καγκουρα.Κερναω τους φιλους μου,με κερνανε και αυτοι και αλλες φορες πληρωνει ο καθενας τα δικα του.
Και εγώ θέλω ρε μλκ ψήθηκα
Έστειλες κάνα φλωρομηνυμα να στείλω dickpick να τελειώνουμε ;
Φιλικά όμως, μην στείλεις δπ.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση