!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συλλαλητηριο για τη Μακεδονια
Re: Συλλαλητηριο για τη Μακεδονια
Υπερωριες τα τρολ του Μαξιμου.Τριπλοεγγραφες στο φουλ.
Ψοφανε τα ποντικια,οι τελευταιοι σπασμοι.
Ψοφανε τα ποντικια,οι τελευταιοι σπασμοι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Highlander
Εγώ είδα δεξιούς/ακροδεξιούς μπαρμπαδες που έβριζαν τον τσιπρα, μερικές οικογένειες με τα παιδιά τους που είχαν έρθει εκδρομή με τις σημαίες, καγκουρες χρυσαυγοειδεις εικοσαρηδες και άπειρους παπάδες. Σιγά τ' αυγά.Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:53 Γεγονος, τοση οργη δεν εχω ξαναδει σε συγκεντρωη και εχω κατεβει σε παρα πολλες....
Ο ξάδερφος σου και η οικογένεια του είναι αριστεροί από παράδοση ή απλώς πίστευαν τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ;Patriot έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:33Πράγματι υπάρχει οργή κάτι με το οποίο ωστόσο δε συμφωνω.Το μίσος και οι απειλές δικάζουν την Ελλάδα δεν την ενώνουν. Το 2019 είναι χρονιά εκλογών πολλαπλών. Η σημερινή κυβέρνηση έχει λίγους μήνες ζωής ακόμα. Στην Κάλπη ο λαός θα δώσει την απάντηση του.Πάντως εντύπωση μου έκανε η τεράστια αλλαγή στάσης του ξαδέρφου μου και της οκογένεια του(όλοι τους σχεδόν φανατικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ).Από το 2012 σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ρίχνουνε ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτο.Ενώ από τις τελευταίες εκλογές του Σεπτέμβρη του 15 μέχρι σήμερα πολλά άτομα γνωστά μου που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ σταδιακά απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά,ο ξάδερφος μου και η οικογένεια του παρέμεναν πιστοί συριζαιοι.Τόσο καιρό προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τις πολιτικές της κυβέρνησης σε κάθε τομέα.Μου έκανε όλο αυτό το διάστημα κήρυγμα γιατί δε πρέπει να πάω στο συλλαλητήριο κτλ.Στο συλλαλητήριο όμως πήγε η νονά του(αυτή βέβαια είναι φουλ δεξιά) και την έπιασε τάση λιποθυμίας από τα χημικά και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι τον ξάδερφό μου και την οικογένεια του.Αρχισαν να βρίζουν τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και να ρίχνουν απανωτά βρισιδια πολύ βαριά. Τους λέω τόσο καιρό σας έλεγα τα αρνητικά του ΣΥΡΙΖΑ και τον δικαιολογούσατε τώρα που έγινε αυτός ο χαμός βριζετε άδικα.Περιμένετε λίγους μήνες να εκτονωθειτε και να τον τιμωρησετε στην κάλπη αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση σας.Τελικά όλα για κάποιον λόγο γίνονται.Χρειάστηκαν ο ξάδερφος μου και η οικογένεια του γερό σόκ για να ξυπνήσουν αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.Αυτή η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ που διώχνει συνέχεια όλο και πιο πολύ κόσμο από κοντά του επιβεβαιώνει την εκτίμηση μου ότι τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον νοιάζει και να ισοοεδωθουν εντελώς τα ποσοστά του αρκεί να προλάβει να ψηφίσει τις Πρέσπες με οποιοδήποτε τίμημα.Σαμψών έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:15 Τώρα γύρισα. Της πουτάνας από χημικά, ρίχνανε ασταμάτητα και αδιακρίτως για ώρες μιλάμε, κόσμος έσπαγε και ξαναγύριζε. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα. Της πουτάνας και από κόσμο πάλι από όλες τις ηλικίες και κοινωνικά στρώματα. Ο κόσμος άραζε κυριολεκτικά μέσα σε σύννεφο χημικών και προσπαθούσε να ακούσει τους ομιλητές. Κάπου είδα τη Κωνσταντοπούλου χύμα να περιφέρεται, διάβασα ότι ήταν και Σαμαράς, γενικά είχαν έρθει πιο πολλοί επίσημοι αυτή τη φορά πέρα από απλό λαό. Παπάδες μπόλικοι. Μια κυρία που μίλησε (δεν μπόρεσα να ακούσω καλά γιατί ήμουν πάνω) λέει σε μια στιγμή "θα πάτε άκλαυτοι" και έπεσε πολύ χειροκρότημα, πραγματικά πιστεύω είναι αλήθεια, υπάρχει πολύ οργή από όλους. Στα προπύλαια ο Τσίπρας με το ζόρι να μάζεψε 30 άτομα.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
-
σύντροφος διαβάτης
φαντάζομαι ότι είναι παραδοσιακοί αριστεροί νοικοκυραίοι που είπαν να κατέβουν να ρίξουν τα γαμοσταυρίδια τους στον τσίπρα.Pam έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:31Ο ξάδερφος σου και η οικογένεια του είναι αριστεροί από παράδοση ή απλώς πίστευαν τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ;
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Δεν είναι της παραδοσιακής αριστεράς αν αυτό εννεοείς.Ήταν ΠΑΣΟΚ και από το 2012 και μετά το γύρισαν σε φούλ ΣΥΡΙΖΑ.Εγώ ποτέ δεν πίστεψα τον ΣΥΡΙΖΑ και ποτέ δεν τον ψήφισα.Pam έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:31Ο ξάδερφος σου και η οικογένεια του είναι αριστεροί από παράδοση ή απλώς πίστευαν τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ;Patriot έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:33Πράγματι υπάρχει οργή κάτι με το οποίο ωστόσο δε συμφωνω.Το μίσος και οι απειλές δικάζουν την Ελλάδα δεν την ενώνουν. Το 2019 είναι χρονιά εκλογών πολλαπλών. Η σημερινή κυβέρνηση έχει λίγους μήνες ζωής ακόμα. Στην Κάλπη ο λαός θα δώσει την απάντηση του.Πάντως εντύπωση μου έκανε η τεράστια αλλαγή στάσης του ξαδέρφου μου και της οκογένεια του(όλοι τους σχεδόν φανατικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ).Από το 2012 σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ρίχνουνε ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτο.Ενώ από τις τελευταίες εκλογές του Σεπτέμβρη του 15 μέχρι σήμερα πολλά άτομα γνωστά μου που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ σταδιακά απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά,ο ξάδερφος μου και η οικογένεια του παρέμεναν πιστοί συριζαιοι.Τόσο καιρό προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τις πολιτικές της κυβέρνησης σε κάθε τομέα.Μου έκανε όλο αυτό το διάστημα κήρυγμα γιατί δε πρέπει να πάω στο συλλαλητήριο κτλ.Στο συλλαλητήριο όμως πήγε η νονά του(αυτή βέβαια είναι φουλ δεξιά) και την έπιασε τάση λιποθυμίας από τα χημικά και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι τον ξάδερφό μου και την οικογένεια του.Αρχισαν να βρίζουν τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και να ρίχνουν απανωτά βρισιδια πολύ βαριά. Τους λέω τόσο καιρό σας έλεγα τα αρνητικά του ΣΥΡΙΖΑ και τον δικαιολογούσατε τώρα που έγινε αυτός ο χαμός βριζετε άδικα.Περιμένετε λίγους μήνες να εκτονωθειτε και να τον τιμωρησετε στην κάλπη αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση σας.Τελικά όλα για κάποιον λόγο γίνονται.Χρειάστηκαν ο ξάδερφος μου και η οικογένεια του γερό σόκ για να ξυπνήσουν αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.Αυτή η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ που διώχνει συνέχεια όλο και πιο πολύ κόσμο από κοντά του επιβεβαιώνει την εκτίμηση μου ότι τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον νοιάζει και να ισοοεδωθουν εντελώς τα ποσοστά του αρκεί να προλάβει να ψηφίσει τις Πρέσπες με οποιοδήποτε τίμημα.Σαμψών έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:15 Τώρα γύρισα. Της πουτάνας από χημικά, ρίχνανε ασταμάτητα και αδιακρίτως για ώρες μιλάμε, κόσμος έσπαγε και ξαναγύριζε. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα. Της πουτάνας και από κόσμο πάλι από όλες τις ηλικίες και κοινωνικά στρώματα. Ο κόσμος άραζε κυριολεκτικά μέσα σε σύννεφο χημικών και προσπαθούσε να ακούσει τους ομιλητές. Κάπου είδα τη Κωνσταντοπούλου χύμα να περιφέρεται, διάβασα ότι ήταν και Σαμαράς, γενικά είχαν έρθει πιο πολλοί επίσημοι αυτή τη φορά πέρα από απλό λαό. Παπάδες μπόλικοι. Μια κυρία που μίλησε (δεν μπόρεσα να ακούσω καλά γιατί ήμουν πάνω) λέει σε μια στιγμή "θα πάτε άκλαυτοι" και έπεσε πολύ χειροκρότημα, πραγματικά πιστεύω είναι αλήθεια, υπάρχει πολύ οργή από όλους. Στα προπύλαια ο Τσίπρας με το ζόρι να μάζεψε 30 άτομα.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Καλά σιγά το πράγμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ λογικό το βρίσκω να τράβηξε και Πασοκους.Φαντάζομαι να πήραν το μάθημα τους οι δικοί σου και όσοι άλλοι στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ και να κατάλαβαν για τι είναι ικανός.Patriot έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:44Δεν είναι της παραδοσιακής αριστεράς αν αυτό εννεοείς.Ήταν ΠΑΣΟΚ και από το 2012 και μετά το γύρισαν σε φούλ ΣΥΡΙΖΑ.Εγώ ποτέ δεν πίστεψα τον ΣΥΡΙΖΑ και ποτέ δεν τον ψήφισα.Pam έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:31Ο ξάδερφος σου και η οικογένεια του είναι αριστεροί από παράδοση ή απλώς πίστευαν τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ;Patriot έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:33
Πράγματι υπάρχει οργή κάτι με το οποίο ωστόσο δε συμφωνω.Το μίσος και οι απειλές δικάζουν την Ελλάδα δεν την ενώνουν. Το 2019 είναι χρονιά εκλογών πολλαπλών. Η σημερινή κυβέρνηση έχει λίγους μήνες ζωής ακόμα. Στην Κάλπη ο λαός θα δώσει την απάντηση του.Πάντως εντύπωση μου έκανε η τεράστια αλλαγή στάσης του ξαδέρφου μου και της οκογένεια του(όλοι τους σχεδόν φανατικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ).Από το 2012 σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ρίχνουνε ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτο.Ενώ από τις τελευταίες εκλογές του Σεπτέμβρη του 15 μέχρι σήμερα πολλά άτομα γνωστά μου που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ σταδιακά απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά,ο ξάδερφος μου και η οικογένεια του παρέμεναν πιστοί συριζαιοι.Τόσο καιρό προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τις πολιτικές της κυβέρνησης σε κάθε τομέα.Μου έκανε όλο αυτό το διάστημα κήρυγμα γιατί δε πρέπει να πάω στο συλλαλητήριο κτλ.Στο συλλαλητήριο όμως πήγε η νονά του(αυτή βέβαια είναι φουλ δεξιά) και την έπιασε τάση λιποθυμίας από τα χημικά και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι τον ξάδερφό μου και την οικογένεια του.Αρχισαν να βρίζουν τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και να ρίχνουν απανωτά βρισιδια πολύ βαριά. Τους λέω τόσο καιρό σας έλεγα τα αρνητικά του ΣΥΡΙΖΑ και τον δικαιολογούσατε τώρα που έγινε αυτός ο χαμός βριζετε άδικα.Περιμένετε λίγους μήνες να εκτονωθειτε και να τον τιμωρησετε στην κάλπη αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση σας.Τελικά όλα για κάποιον λόγο γίνονται.Χρειάστηκαν ο ξάδερφος μου και η οικογένεια του γερό σόκ για να ξυπνήσουν αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.Αυτή η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ που διώχνει συνέχεια όλο και πιο πολύ κόσμο από κοντά του επιβεβαιώνει την εκτίμηση μου ότι τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον νοιάζει και να ισοοεδωθουν εντελώς τα ποσοστά του αρκεί να προλάβει να ψηφίσει τις Πρέσπες με οποιοδήποτε τίμημα.
Τάδε έφη Αρίστος:
Στο συλλαλητήριο ήταν ένα σωρό άτομα κάθε ηλικίας, φύλου και ιδεολογίας. Από μικρά παιδιά,μαθητές και φοιτητές μέχρι μεσήλικες και ηλικιωμένοι και βουλευτές και υποστηρικτές της ΝΔ,του ΠΑΣΟΚ,της Ενωσης Κεντρώων αλλά και άτομα ανένταχτοι στον πολιτικό χώρο. Το σιγά τα αυγά ελπίζω να το πείτε και μόλις πατωσετε στις εκλογές και οι περισσοτεροι βουλευτές σας πάνε στο σπιτάκι τους μόλις χάσουν την έδρα τους.Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:31Εγώ είδα δεξιούς/ακροδεξιούς μπαρμπαδες που έβριζαν τον τσιπρα, μερικές οικογένειες με τα παιδιά τους που είχαν έρθει εκδρομή με τις σημαίες, καγκουρες χρυσαυγοειδεις εικοσαρηδες και άπειρους παπάδες. Σιγά τ' αυγά.Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:53 Γεγονος, τοση οργη δεν εχω ξαναδει σε συγκεντρωη και εχω κατεβει σε παρα πολλες....
Τάδε έφη Αρίστος:
- Highlander
Πάτε από διάψευση σε διάψευση. Μην κάνετε άλλες προβλέψεις, αφού το βλέπετε ότι δεν το έχετε, μετά κάνετε γαργάρα αυτά που λέγατε και απλά γίνεστε ρεζίλι.Pam έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:50Στο συλλαλητήριο ήταν ένα σωρό άτομα κάθε ηλικίας, φύλου και ιδεολογίας. Από μικρά παιδιά,μαθητές και φοιτητές μέχρι μεσήλικες και ηλικιωμένοι και βουλευτές και υποστηρικτές της ΝΔ,του ΠΑΣΟΚ,της Ενωσης Κεντρώων αλλά και άτομα ανένταχτοι στον πολιτικό χώρο. Το σιγά τα αυγά ελπίζω να το πείτε και μόλις πατωσετε στις εκλογές και οι περισσοτεροι βουλευτές σας πάνε στο σπιτάκι τους μόλις χάσουν την έδρα τους.Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:31Εγώ είδα δεξιούς/ακροδεξιούς μπαρμπαδες που έβριζαν τον τσιπρα, μερικές οικογένειες με τα παιδιά τους που είχαν έρθει εκδρομή με τις σημαίες, καγκουρες χρυσαυγοειδεις εικοσαρηδες και άπειρους παπάδες. Σιγά τ' αυγά.Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:53 Γεγονος, τοση οργη δεν εχω ξαναδει σε συγκεντρωη και εχω κατεβει σε παρα πολλες....
"Θα πέσει η κυβέρνηση", "στο συλλαλητήριο θα έχει μερικά εκατομμύρια κόσμο", "ο Τσίπρας έχει μονοψήφια ποσοστά στη μακεδονία", "θα έχουμε αριστερή παρένθεση", "δεν πρόκειται να εκλεγεί αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα", η οργή του κόσμου έχει φτάσει σε υψηλότατα επίπεδα με την προδοσία των πρεσπών¨" και λοιπά φαιδρά.
- Highlander
Προσέξτε, η πολλή ενημέρωση από το μακελειό, το ellas-patriotespoutin.gr και το ixor.gr βλάπτει σοβαρά την ευθυκρισία και την επαφή με την πραγματικότητα.
https://www.instagram.com/p/Bs26_tthWG4/Lugozzi έγραψε: 20 Ιαν 2019, 14:43https://www.instagram.com/p/Bs2l_MvlIY1/ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2019, 14:40 Αδελφή κατσίφα εν εξάλλω. Ο δε dpg7000 αρχίνησε ίνστα λάιβ βίντεο![]()
![]()
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά, απομεινάρια του αλυτρωτισμού της γειτονικής χώρας. Με την ίδια λογική θα σου πει κάποιος ότι και η Ελλάδα λιγουρεύεται εδάφη γειτονικών χωρών επειδή:Juno έγραψε:Από τη πρεσβεία τους στον Καναδά. Εκεί, πίσω από τους παπάδες.
-Βουλευτής του τρίτου κόμματος σε ψηφους οραματίζεται εισβολή ελληνικού "απελευθερωτικού" στρατού στα Σκόπια
-Κάποτε ο Χριστόδουλος έκανε λόγο για αλύτρωτες πατρίδες
-Προσωπικά έχω δει με τα μάτια μου σε γραφείο του λιμενικού στον ΟΛΠ, χάρτη με την Αγιά Σοφιά στο κέντρο και με σύνθημα "Πρωτεύουσά μας η Κωνσταντινούπολη".
Δεν μας το στερούν. Το χρησιμοποιούν κι αυτοί.Juno έγραψε:Εμείς το έχουμε εδώ και χιλιετίες και θέλουν να μας το στερήσουν επειδή το έχουν εδώ και δεκαετίες;
Αυτό λέω κι εγώ. Επειδή ο άλλος συνομιλητής υποβάθμισε την αεροπορική δύναμη του ΝΑΤΟ, για να βρει μια αναλογία των ουτσεκάδων που πολέμησαν τους Σέρβους συγκριτικά με τα Σκόπια και την Ελλάδα, εγώ έδειξα ότι δεν μπορεί να υποβαθμίζεται αφού αυτή έκαμψε ουσιαστικά την αντίσταση της Σερβίας. Τα Σκόπια όμως είναι ανύπαρκτα στον αέρα.Juno έγραψε:Διαβάζεις αυτά που γράφεις; Ούτε το Κόσοβο είχε. Οι ΗΠΑ βομβάρδιζαν.
Τελιά ποιος πήρε τα Δωδεκάνησα? Διότι εδώ είναι όλη η ουσία.Juno έγραψε:Εκείνες οι ΗΠΑ που μαζί με την Αγγλία και τη Γαλλία, ήθελαν μετά το τέλος του Β'ΠΠ να δώσουν τα Δωδεκάνησα στην Τουρκία γιατί μπορεί να ήταν με τον Άξονα, αλλά τον τελευταίο μήνα μετανόησε και της άξιζαν ενώ η Ελλάδα, ας πρόσεχε. <--Αυτό για να μην τους θεωρούμε δεδομένους συμμάχους αν γίνει κάτι με την Vardarska.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Οι εθνικιστές μπορεί. Όχι οι Σκοπιανοί που οραματίζονται μια ευρωπαϊκή προοπτική για τη χώρα τους σεβόμενοι τα σύνορα των άλλων χωρών.Kauldron έγραψε:Τα επιθυμεί. Το όνομα το ήθελαν για έναν και μόνο λόγο, για να διεκδικήσουν την Μακεδονία.
Τα όρια της Μακεδονίας άλλαζαν ακόμα και στα αρχαία χρόνια.Kauldron έγραψε:Ιστορικά, οι περιοχές εκείνες (των σκοπίων) ήταν Δαρδανία και Παιονία, οχι Μακεδονία. Μακεδονία "βαφτίστηκαν" από κάτι Γερμανούς χαρτογράφους, που τους πλήρωσαν οι Βούλγαροι Εξαρχικοί.
Kauldron έγραψε:Μου λες "το Κόσοβο δεν έχει καμία σχέση", και μετά μου αποδεικνύεις ακριβώς οτι ΕΧΕΙ και ΠΑΡΑΕΧΕΙ σχέση.
Τώρα ειλικρινά υπάρχει λογικός άνθρωπος που πιστεύει ότι το ΝΑΤΟ θα κάνει κάτι τέτοιο σε μια χώρα μέλος του? Ή ότι η Ελλάδα, μια χώρα που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα κάνει τις ανοησίες των Σέρβων παραστρατιωτικών? Αυτά που γράφεις είναι απίθανες θεωρίες συνωμοσίας.Kauldron έγραψε:Όπως δεν είχε και ο UCK τη δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο στη Σερβία. Το ΝΑΤΟ το έκανε. Ποιός σου λέει εσένα οτι δεν θα κάνουν το ίδιο εις βάρος σου, όταν κάποιες ΜΚΟ βγάλουν οτι υπάρχει "μακεδονική" μειονότητα στην Ελλάδα, η οποία "καταπιέζεται" και "σφαγιάζεται"?
Πάντως όχι "πολεμικές", παρά τις κραυγαλέες αφορμές για πόλεμο που σε διαφορετικό πλαίσιο θα είχαν μετατραπεί σε πραγματικό πόλεμο. Τις άλλες σχέσεις ας τις παραβλέψουμε (εμπορικές, ενεργειακές, τουρισμός κλπ)Kauldron έγραψε:Το πλέον γελοίο επιχείρημα. Και οι Τούρκοι είναι επίσημα σύμμαχοί σου. Τί σχέσεις έχεις μαζί τους?
Η πιο πρόσφατη "δολοφονία" είναι αμφιλεγόμενο θέμα. Κατά τ' άλλα εγώ πιστεύω ότι πιο εύκολα συνομιλείς με τον γείτονα στο πλαίσιο συμμαχιών και ενώσεων παρά εκτός αυτών.Kauldron έγραψε:Το ίδιο επιχείρημα, άλλωστε, ακούσαμε και για την Αλβανία. Να την βάλουμε στο ΝΑΤΟ, να είμαστε σύμμαχοι να βελτιωθούν οι σχέσεις μας. Και τί είδαμε? Δολοφονίες μελών της ελληνικής κοινότητας στη Β. Ήπειρο, την πιο πρόσφατη από το ΕΠΙΣΗΜΟ αλβανικό κράτος, κατεδαφίσεις σπιτιών Ελλήνων, και κάθε είδους διωξεις. Οχι, ευχαριστώ, δεν θα (ξανα)πάρω.
Χθες συμμετειχα σε πολυ μεγαλη κουβεντα στο fb για το συλλαλητηριο.
Μεταφερω μια αναρτηση μου κι εδω.
Η ιεράρχηση που έχω κάνει εγώ πολιτικά είναι να είμαι ΠΑΝΤΑ απέναντι στο διαπλεκόμενο σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα. Και τους μισώ από εποχής Σημίτη πολύ βαθιά και σε σημείο να χάνω τον έλεγχο κάποιες φορές. Αυτοί είναι χειρότερος εχθρός και από την ευρωπαική μαφία γιατί είναι εχθρός ΕΝΤΟΣ των τειχών. Οτιδήποτε λοιπόν υποστηρίζουν όπως για παράδειγμα το χθεσινό συλλαλητήριο το θεωρώ κατευθυνόμενο και εχθρικό προς εμένα και το λαό. Αυτό που είδαμε χθες δεν ήταν επανάσταση αλλά ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Και δεν μπορώ να απομονώσω το πλήθος από τους ομιλητές. Εχουν τους ομιλητές που τους αξίζουν. Αυτός ο Κρις Σπύρου για παράδειγμα τα έπαιρνε από ομογενείς για να κάνει δήθεν χριστιανική λειτουργία στην Αγιά Σοφιά. Οι Μακεδονικές Οργανώσεις της Αμερικής απειλούν πολιτικούς γιατί χάνουν την κονόμα από τη Μακεδονοκαπηλεία που κάναν επί δεκαετίες για το Μακεδονικό. Για τον Πατούλη, δεξί χέρι του μεγαλύτερου Μακεδονοκάπηλου, του Σαμαρά, δεν χρειάζεται να πω κάτι. Στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό η Μακεδονοκαπηλεία υπήρξε ένα χρυσοφόρο επάγγελμα και μιά μεγάλη ευκαιρία να σώζει καριέρες πολιτικών που βρισκόντουσαν υπό πίεση. Εύχομαι να μην τους σώσει και τώρα αλλά να έχουν το τέλος που τους αξίζει.
.
Μεταφερω μια αναρτηση μου κι εδω.
Η ιεράρχηση που έχω κάνει εγώ πολιτικά είναι να είμαι ΠΑΝΤΑ απέναντι στο διαπλεκόμενο σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα. Και τους μισώ από εποχής Σημίτη πολύ βαθιά και σε σημείο να χάνω τον έλεγχο κάποιες φορές. Αυτοί είναι χειρότερος εχθρός και από την ευρωπαική μαφία γιατί είναι εχθρός ΕΝΤΟΣ των τειχών. Οτιδήποτε λοιπόν υποστηρίζουν όπως για παράδειγμα το χθεσινό συλλαλητήριο το θεωρώ κατευθυνόμενο και εχθρικό προς εμένα και το λαό. Αυτό που είδαμε χθες δεν ήταν επανάσταση αλλά ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Και δεν μπορώ να απομονώσω το πλήθος από τους ομιλητές. Εχουν τους ομιλητές που τους αξίζουν. Αυτός ο Κρις Σπύρου για παράδειγμα τα έπαιρνε από ομογενείς για να κάνει δήθεν χριστιανική λειτουργία στην Αγιά Σοφιά. Οι Μακεδονικές Οργανώσεις της Αμερικής απειλούν πολιτικούς γιατί χάνουν την κονόμα από τη Μακεδονοκαπηλεία που κάναν επί δεκαετίες για το Μακεδονικό. Για τον Πατούλη, δεξί χέρι του μεγαλύτερου Μακεδονοκάπηλου, του Σαμαρά, δεν χρειάζεται να πω κάτι. Στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό η Μακεδονοκαπηλεία υπήρξε ένα χρυσοφόρο επάγγελμα και μιά μεγάλη ευκαιρία να σώζει καριέρες πολιτικών που βρισκόντουσαν υπό πίεση. Εύχομαι να μην τους σώσει και τώρα αλλά να έχουν το τέλος που τους αξίζει.
.
- Golden Age
Τί είδους ιεράρχιση είναι αυτή; Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα ίδια με τους προηγούμενους (κι άλλωστε έχει αρκετούς τέτοιους στις τάξεις του), δεν έχει νόημα στην προκειμένη.Αρίστος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 07:29
Η ιεράρχηση που έχω κάνει εγώ πολιτικά είναι να είμαι ΠΑΝΤΑ απέναντι στο διαπλεκόμενο σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα. Και τους μισώ από εποχής Σημίτη πολύ βαθιά και σε σημείο να χάνω τον έλεγχο κάποιες φορές. Αυτοί είναι χειρότερος εχθρός και από την ευρωπαική μαφία γιατί είναι εχθρός ΕΝΤΟΣ των τειχών. Οτιδήποτε λοιπόν υποστηρίζουν όπως για παράδειγμα το χθεσινό συλλαλητήριο το θεωρώ κατευθυνόμενο και εχθρικό προς εμένα και το λαό. Αυτό που είδαμε χθες δεν ήταν επανάσταση αλλά ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
.
Αλλά η "λογική" του τύπου "τον στηρίζω σε ό,τι του πάνε κόντρα" είναι τελείως καταστροφική (άσε που ο Σταύρος Θεοδωράκης ψηφίζει υπερ). Ειδικά σε εθνικά ζητήματα που αφορούν την ΄δια την εθνική ασφάλειας της χώρας, δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοιες παιδικίστικου τύπου λογικές.
Το συλλαητήριο ήταν ενάντια στην προδοσία. Και ο κόσμος που συμμετείχε σε αυτό είναι ότι πιο αγνό υπάρχει και σε καμμία περίπτωση κατευθυνόμενος. Ποτέ η υπεράσπιση της πατρίδος δεν υπήρξε κατευθυνόμενη υπόθεση, ποτέ οι Έλληνες δεν κατευθυνόντουσαν απο κάπου για να κάνουν το εθνικό τους καθήκον. Αντιθέτως, αυτοί που το εχθρεύονται είναι η σαπίλα και στην καλύτεροι περίπτωση οι αφελείς.
Στα απόνερα της λαοσύναξης της Ν.Δ.:

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 315 Απαντήσεις
- 6911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre