Είναι τόσα πολλά αυτά που υποσχέθηκαν και δεν τήρησαν που δεν γίνεται να τα θυμάμαι όλα.panos291 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:12To 2012 ειναι αυτο, για να θυμησουμε τι ελεγαν οι απατεωνες πριν γινουν κυβερνηση.Pam έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:11Αφού πρώτα κάναμε τη δουλειά μας να πνιξουμε τον κόσμο στα χημικά εξαιτίας 15 βάλτων και καθυστερησαμε στα τελωνεία τα πούλμαν αμέσως μετά ας προτείνουν την κατάργηση των χημικών να δείξουμε και λίγο ανθρωπιστές. Τελικά περνάνε για πολύ ηλίθιο τον λαό.Εννοια τους όκως στην κάλπη θα γελάσει ο κόσμος καλύτερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συλλαλητηριο για τη Μακεδονια
Re: Συλλαλητηριο για τη Μακεδονια
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι "μακεδονομάχοι" στο Σύνταγμα χτύπησαν φωτορεπόρτερ και του έκλεψαν τον εξοπλισμό της δουλειάς του, αυτά τα "ειρηνικά" παιδιά που μας γάζωσε το μυαλό ο ΣΚΑΙ, πάντα τραμπούκοι
https://twitter.com/News247gr/status/10 ... 9057688576
https://twitter.com/News247gr/status/10 ... 9057688576
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Πράγματι υπάρχει οργή κάτι με το οποίο ωστόσο δε συμφωνω.Το μίσος και οι απειλές δικάζουν την Ελλάδα δεν την ενώνουν. Το 2019 είναι χρονιά εκλογών πολλαπλών. Η σημερινή κυβέρνηση έχει λίγους μήνες ζωής ακόμα. Στην Κάλπη ο λαός θα δώσει την απάντηση του.Πάντως εντύπωση μου έκανε η τεράστια αλλαγή στάσης του ξαδέρφου μου και της οκογένεια του(όλοι τους σχεδόν φανατικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ).Από το 2012 σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ρίχνουνε ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτο.Ενώ από τις τελευταίες εκλογές του Σεπτέμβρη του 15 μέχρι σήμερα πολλά άτομα γνωστά μου που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ σταδιακά απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά,ο ξάδερφος μου και η οικογένεια του παρέμεναν πιστοί συριζαιοι.Τόσο καιρό προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τις πολιτικές της κυβέρνησης σε κάθε τομέα.Μου έκανε όλο αυτό το διάστημα κήρυγμα γιατί δε πρέπει να πάω στο συλλαλητήριο κτλ.Στο συλλαλητήριο όμως πήγε η νονά του(αυτή βέβαια είναι φουλ δεξιά) και την έπιασε τάση λιποθυμίας από τα χημικά και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι τον ξάδερφό μου και την οικογένεια του.Αρχισαν να βρίζουν τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και να ρίχνουν απανωτά βρισιδια πολύ βαριά. Τους λέω τόσο καιρό σας έλεγα τα αρνητικά του ΣΥΡΙΖΑ και τον δικαιολογούσατε τώρα που έγινε αυτός ο χαμός βριζετε άδικα.Περιμένετε λίγους μήνες να εκτονωθειτε και να τον τιμωρησετε στην κάλπη αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση σας.Τελικά όλα για κάποιον λόγο γίνονται.Χρειάστηκαν ο ξάδερφος μου και η οικογένεια του γερό σόκ για να ξυπνήσουν αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.Αυτή η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ που διώχνει συνέχεια όλο και πιο πολύ κόσμο από κοντά του επιβεβαιώνει την εκτίμηση μου ότι τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον νοιάζει και να ισοοεδωθουν εντελώς τα ποσοστά του αρκεί να προλάβει να ψηφίσει τις Πρέσπες με οποιοδήποτε τίμημα.Σαμψών έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:15 Τώρα γύρισα. Της πουτάνας από χημικά, ρίχνανε ασταμάτητα και αδιακρίτως για ώρες μιλάμε, κόσμος έσπαγε και ξαναγύριζε. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα. Της πουτάνας και από κόσμο πάλι από όλες τις ηλικίες και κοινωνικά στρώματα. Ο κόσμος άραζε κυριολεκτικά μέσα σε σύννεφο χημικών και προσπαθούσε να ακούσει τους ομιλητές. Κάπου είδα τη Κωνσταντοπούλου χύμα να περιφέρεται, διάβασα ότι ήταν και Σαμαράς, γενικά είχαν έρθει πιο πολλοί επίσημοι αυτή τη φορά πέρα από απλό λαό. Παπάδες μπόλικοι. Μια κυρία που μίλησε (δεν μπόρεσα να ακούσω καλά γιατί ήμουν πάνω) λέει σε μια στιγμή "θα πάτε άκλαυτοι" και έπεσε πολύ χειροκρότημα, πραγματικά πιστεύω είναι αλήθεια, υπάρχει πολύ οργή από όλους. Στα προπύλαια ο Τσίπρας με το ζόρι να μάζεψε 30 άτομα.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Εννοώ οργή ενάντια στην κυβέρνηση. Σήμερα έφαγε χημικά και η κουτσή μαρία, παππούδες, γιαγιάδες, νεοδημοκράτες, λάιτ αριστεροί, παπάδες, οικογενειάρχες, ομογενείς, ακαδημαϊκοί, κάθε καρυδιάς καρύδι. Όλοι αυτοί, όπως ο ξάδερφός σου που λες, έχουν οικογένειες και κοινωνικό κύκλο, δεν είναι πχ όπως στο πολυτεχνείο που κατεβαίνουν συγκεκριμένα άτομα συγκεκριμένου πολιτικού χώρου. Έχει να πέσει μαύρο στις εκλογές που θα το θυμούνται για πάντα λέω εγώ.Patriot έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:33 Πράγματι υπάρχει οργή κάτι με το οποίο ωστόσο δε συμφωνω.Το μίσος και οι απειλές δικάζουν την Ελλάδα δεν την ενώνουν. Το 2019 είναι χρονιά εκλογών πολλαπλών. Η σημερινή κυβέρνηση έχει λίγους μήνες ζωής ακόμα. Στην Κάλπη ο λαός θα δώσει την απάντηση του.Πάντως εντύπωση μου έκανε η τεράστια αλλαγή στάσης του ξαδέρφου μου και της οκογένεια του(όλοι τους σχεδόν φανατικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ).Από το 2012 σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ρίχνουνε ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτο.Ενώ από τις τελευταίες εκλογές του Σεπτέμβρη του 15 μέχρι σήμερα πολλά άτομα γνωστά μου που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ σταδιακά απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά,ο ξάδερφος μου και η οικογένεια του παρέμεναν πιστοί συριζαιοι.Τόσο καιρό προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τις πολιτικές της κυβέρνησης σε κάθε τομέα.Μου έκανε όλο αυτό το διάστημα κήρυγμα γιατί δε πρέπει να πάω στο συλλαλητήριο κτλ.Στο συλλαλητήριο όμως πήγε η νονά του(αυτή βέβαια είναι φουλ δεξιά) και την έπιασε τάση λιποθυμίας από τα χημικά και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι τον ξάδερφό μου και την οικογένεια του.Αρχισαν να βρίζουν τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και να ρίχνουν απανωτά βρισιδια πολύ βαριά. Τους λέω τόσο καιρό σας έλεγα τα αρνητικά του ΣΥΡΙΖΑ και τον δικαιολογούσατε τώρα που έγινε αυτός ο χαμός βριζετε άδικα.Περιμένετε λίγους μήνες να εκτονωθειτε και να τον τιμωρησετε στην κάλπη αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση σας.Τελικά όλα για κάποιον λόγο γίνονται.Χρειάστηκαν ο ξάδερφος μου και η οικογένεια του γερό σόκ για να ξυπνήσουν αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.Αυτή η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ που διώχνει συνέχεια όλο και πιο πολύ κόσμο από κοντά του επιβεβαιώνει την εκτίμηση μου ότι τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον νοιάζει και να ισοοεδωθουν εντελώς τα ποσοστά του αρκεί να προλάβει να ψηφίσει τις Πρέσπες με οποιοδήποτε τίμημα.
Αυτό είναι για σχόλιο στον Πρώτο Βόθρο,με όνομα αποστολέα μετανοημένος συριζαίοςPatriot έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:33Πράγματι υπάρχει οργή κάτι με το οποίο ωστόσο δε συμφωνω.Το μίσος και οι απειλές δικάζουν την Ελλάδα δεν την ενώνουν. Το 2019 είναι χρονιά εκλογών πολλαπλών. Η σημερινή κυβέρνηση έχει λίγους μήνες ζωής ακόμα. Στην Κάλπη ο λαός θα δώσει την απάντηση του.Πάντως εντύπωση μου έκανε η τεράστια αλλαγή στάσης του ξαδέρφου μου και της οκογένεια του(όλοι τους σχεδόν φανατικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ).Από το 2012 σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ρίχνουνε ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτο.Ενώ από τις τελευταίες εκλογές του Σεπτέμβρη του 15 μέχρι σήμερα πολλά άτομα γνωστά μου που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ σταδιακά απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά,ο ξάδερφος μου και η οικογένεια του παρέμεναν πιστοί συριζαιοι.Τόσο καιρό προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τις πολιτικές της κυβέρνησης σε κάθε τομέα.Μου έκανε όλο αυτό το διάστημα κήρυγμα γιατί δε πρέπει να πάω στο συλλαλητήριο κτλ.Στο συλλαλητήριο όμως πήγε η νονά του(αυτή βέβαια είναι φουλ δεξιά) και την έπιασε τάση λιποθυμίας από τα χημικά και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι τον ξάδερφό μου και την οικογένεια του.Αρχισαν να βρίζουν τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και να ρίχνουν απανωτά βρισιδια πολύ βαριά. Τους λέω τόσο καιρό σας έλεγα τα αρνητικά του ΣΥΡΙΖΑ και τον δικαιολογούσατε τώρα που έγινε αυτός ο χαμός βριζετε άδικα.Περιμένετε λίγους μήνες να εκτονωθειτε και να τον τιμωρησετε στην κάλπη αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση σας.Τελικά όλα για κάποιον λόγο γίνονται.Χρειάστηκαν ο ξάδερφος μου και η οικογένεια του γερό σόκ για να ξυπνήσουν αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.Αυτή η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ που διώχνει συνέχεια όλο και πιο πολύ κόσμο από κοντά του επιβεβαιώνει την εκτίμηση μου ότι τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον νοιάζει και να ισοοεδωθουν εντελώς τα ποσοστά του αρκεί να προλάβει να ψηφίσει τις Πρέσπες με οποιοδήποτε τίμημα.Σαμψών έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:15 Τώρα γύρισα. Της πουτάνας από χημικά, ρίχνανε ασταμάτητα και αδιακρίτως για ώρες μιλάμε, κόσμος έσπαγε και ξαναγύριζε. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα. Της πουτάνας και από κόσμο πάλι από όλες τις ηλικίες και κοινωνικά στρώματα. Ο κόσμος άραζε κυριολεκτικά μέσα σε σύννεφο χημικών και προσπαθούσε να ακούσει τους ομιλητές. Κάπου είδα τη Κωνσταντοπούλου χύμα να περιφέρεται, διάβασα ότι ήταν και Σαμαράς, γενικά είχαν έρθει πιο πολλοί επίσημοι αυτή τη φορά πέρα από απλό λαό. Παπάδες μπόλικοι. Μια κυρία που μίλησε (δεν μπόρεσα να ακούσω καλά γιατί ήμουν πάνω) λέει σε μια στιγμή "θα πάτε άκλαυτοι" και έπεσε πολύ χειροκρότημα, πραγματικά πιστεύω είναι αλήθεια, υπάρχει πολύ οργή από όλους. Στα προπύλαια ο Τσίπρας με το ζόρι να μάζεψε 30 άτομα.
Γεγονος, τοση οργη δεν εχω ξαναδει σε συγκεντρωη και εχω κατεβει σε παρα πολλες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εσύ σαν γνήσιο τρολάκι και συριζομποτάκι είσαι φυσικά αμετανόητος αλλά τι να κάνουμε υπάρχουν και τέτοια κομματόσκυλα.Εγώ εδώ δεν μιλώ για μένα αλλά για τον ξάδερφο μου και την οικογένεια του εγώ ποτέ δεν στήριξα ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν το Γενάρη του 15-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:52Αυτό είναι για σχόλιο στον Πρώτο Βόθρο,με όνομα αποστολέα μετανοημένος συριζαίοςPatriot έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:33Πράγματι υπάρχει οργή κάτι με το οποίο ωστόσο δε συμφωνω.Το μίσος και οι απειλές δικάζουν την Ελλάδα δεν την ενώνουν. Το 2019 είναι χρονιά εκλογών πολλαπλών. Η σημερινή κυβέρνηση έχει λίγους μήνες ζωής ακόμα. Στην Κάλπη ο λαός θα δώσει την απάντηση του.Πάντως εντύπωση μου έκανε η τεράστια αλλαγή στάσης του ξαδέρφου μου και της οκογένεια του(όλοι τους σχεδόν φανατικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ).Από το 2012 σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ρίχνουνε ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτο.Ενώ από τις τελευταίες εκλογές του Σεπτέμβρη του 15 μέχρι σήμερα πολλά άτομα γνωστά μου που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ σταδιακά απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά,ο ξάδερφος μου και η οικογένεια του παρέμεναν πιστοί συριζαιοι.Τόσο καιρό προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τις πολιτικές της κυβέρνησης σε κάθε τομέα.Μου έκανε όλο αυτό το διάστημα κήρυγμα γιατί δε πρέπει να πάω στο συλλαλητήριο κτλ.Στο συλλαλητήριο όμως πήγε η νονά του(αυτή βέβαια είναι φουλ δεξιά) και την έπιασε τάση λιποθυμίας από τα χημικά και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι τον ξάδερφό μου και την οικογένεια του.Αρχισαν να βρίζουν τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και να ρίχνουν απανωτά βρισιδια πολύ βαριά. Τους λέω τόσο καιρό σας έλεγα τα αρνητικά του ΣΥΡΙΖΑ και τον δικαιολογούσατε τώρα που έγινε αυτός ο χαμός βριζετε άδικα.Περιμένετε λίγους μήνες να εκτονωθειτε και να τον τιμωρησετε στην κάλπη αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση σας.Τελικά όλα για κάποιον λόγο γίνονται.Χρειάστηκαν ο ξάδερφος μου και η οικογένεια του γερό σόκ για να ξυπνήσουν αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.Αυτή η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ που διώχνει συνέχεια όλο και πιο πολύ κόσμο από κοντά του επιβεβαιώνει την εκτίμηση μου ότι τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον νοιάζει και να ισοοεδωθουν εντελώς τα ποσοστά του αρκεί να προλάβει να ψηφίσει τις Πρέσπες με οποιοδήποτε τίμημα.Σαμψών έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:15 Τώρα γύρισα. Της πουτάνας από χημικά, ρίχνανε ασταμάτητα και αδιακρίτως για ώρες μιλάμε, κόσμος έσπαγε και ξαναγύριζε. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα. Της πουτάνας και από κόσμο πάλι από όλες τις ηλικίες και κοινωνικά στρώματα. Ο κόσμος άραζε κυριολεκτικά μέσα σε σύννεφο χημικών και προσπαθούσε να ακούσει τους ομιλητές. Κάπου είδα τη Κωνσταντοπούλου χύμα να περιφέρεται, διάβασα ότι ήταν και Σαμαράς, γενικά είχαν έρθει πιο πολλοί επίσημοι αυτή τη φορά πέρα από απλό λαό. Παπάδες μπόλικοι. Μια κυρία που μίλησε (δεν μπόρεσα να ακούσω καλά γιατί ήμουν πάνω) λέει σε μια στιγμή "θα πάτε άκλαυτοι" και έπεσε πολύ χειροκρότημα, πραγματικά πιστεύω είναι αλήθεια, υπάρχει πολύ οργή από όλους. Στα προπύλαια ο Τσίπρας με το ζόρι να μάζεψε 30 άτομα.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patriot την 20 Ιαν 2019, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Αυτός ο μπόμπιρας πρέπει να ήταν αυτός που προοριζόταν να διασωθεί από το σαμαρά
.
-
σύντροφος διαβάτης
μπαχαλάκιδες στο μνημείο του Αγνώστου, η αστυνομία έπρεπε να κάνει τη δουλειά της.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εσύ την μια πας για ψαράκι, την άλλη πας για ταινία, αλλά όλο εδώ μέσα είσαι. Πραγματικά δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις στη ζωή σου;σύντροφος διαβάτης έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:17μπαχαλάκιδες στο μνημείο του Αγνώστου, η αστυνομία έπρεπε να κάνει τη δουλειά της.
-
σύντροφος διαβάτης
πως να πάω ρε φίλε, αυτές οι συγκεντρώσεις κόβουν την κυκλοφορία, με ποιό δικαίωμα περιορίζεται το δικαίωμα στην μετακίνηση;Σαμψών έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:22Εσύ την μια πας για ψαράκι, την άλλη πας για ταινία, αλλά όλο εδώ μέσα είσαι. Πραγματικά δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις στη ζωή σου;σύντροφος διαβάτης έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:17μπαχαλάκιδες στο μνημείο του Αγνώστου, η αστυνομία έπρεπε να κάνει τη δουλειά της.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 315 Απαντήσεις
- 6776 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 113 Απαντήσεις