Μα δεν ξέρουμε καν αν οντως είχε την ελληνική σημαία. Αυτό εννοεί όταν λέει ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες . Εκτός κι αν δεν αντιλαμβανεσαι τι ακριβώς λέει το άρθρο.Kauldron έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:35Δεν ήταν αναρχοπρεζάκια. Απλά κρατούσαν κόκκινα σημαιάκια, έσπαγαν κι έκαιγαν, ήταν στην αντιδιαδήλωση, και πήγαιναν προς τα Εξάχρεια.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:31Επιβεβαιώθηκε από κάποιον ότι πρόκειται γι' αναρχικούς; Ούτε ότι είχε ελληνική σημαία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Αν εννοείς επιβεβαιώθηκε επειδή το είπε ο kauldron oκ πάω πασο.under έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:26
Επιβεβαιωμενα δηλαδη οι αναρχικοι μαχαιρωνουν ανθρωπους για πλακα ;
Συμπτώσεις, παιδάκι μου, συμπτώσεις.
Άλλωστε που ξανακούστηκε να χτυπούν τα αναρχοπρεζάκια άτομο επειδή είχε ελληνική σημαία σε μπλούζα ή αλλού.
https://www.athensmagazine.gr/article/n ... hs-athhnas
ΣΟΚ! Αναρχικοί μαχαίρωσαν 26χρονο που φορούσε μπλούζα με την Ελληνική σημαία στο κέντρο της Αθήνας!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαχαίρωσαν άνδρα 11 φορές οι αναρχικοί
Re: Μαχαίρωσαν άνδρα 11 φορές οι αναρχικοί
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δες αντ1 τωραNaida έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:38
Μα δεν ξέρουμε καν αν οντως είχε την ελληνική σημαία. Αυτό εννοεί όταν λέει ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες .
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Otto Weininger
Ποιοι έκαψαν την Μάρφιν; Προβοκάτορες ψάξτε τους στις παρατάξεις σας που χρόνια εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας.under έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:38Ξερουμε ποιοι εκαψαν τη Μαρφιν,ποιοι διαλησαν το αφγανακι,ποιοι σκοτωσαν τον Αξαρλιαν,ποιοι υποστηριζουν τη 17Ν.Ξερουμε ποιοι εριξαν 11 μαχαιριες σε εναν ανθρωπο σημερα.
Οι υπόλοιποι ήταν τρομοκράτες .
Τον Φύσσα ποιος τον εφαγε; Τον αλλοδαπό με τον ποδήλατο; Τον Αλέξη; Αυτοί δικάστηκαν κιόλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 20 Ιαν 2019, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αμα είναι πετσι ο άλλος, δεν καταλαβαίνει, ακόμα και αν βγούν τα πρεζάκια και παραδεχτούν οτι εκείνα το έκαναν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν έχω δυνατότητα να δω τιβι αυτή τη στιγμή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τον Φυσσα τον εφαγε ο Ρουπακιας και η ΧΑ.Εσεις ειστε χειροτεροι απο τον Ρουπακια και τη ΧΑ.Η ΧΑ δεν βαζει βομβες στις εκκλησιες ή στη μεση του δρομου,ουτε καιει ζωντανους ανθρωπους επειδη εργαζονται.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:42 Ποιοι έκαψαν την Μάρφιν; Προβοκάτορες ψάξτε τους στις.παρατάξεος σας.που χρόνια εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας.
Τον Φύσσα ποιος τον εφαγε; Τον αλλοδαπό με τον ποδήλατο; Τον Αλέξη; Αυτοί δικάστηκαν κιόλας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ουτε εγω ειχα πατερα ταγματασφαλιτη.Ενα παππου ΜΑΥ ειχα,εναν στο ΕΑΜ και τον πατερα μου στους Λαμπρακηδες.xaris86 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:42 Δεν είχα πατέρα προδότη ταγματασφΑΛΗΤΗ να μου μάθει την τεχνη. Εχεις δίκιο σε αυτό.
Δεν ξερω τι πατερα ειχες αλλα για να εισαι τοσο ασχρηστος κατι εκανε λαθος ο ανθρωπος.
Τζάμπα διαφωνείτε. Αφού έζησε θα πει εκεινος τι έγινε.
Γιατί τόση βιασύνη;
Γιατί τόση βιασύνη;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Και συ πως κατάντησες ετσι; Δεν ντρεπεσαι;under έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:46Ουτε εγω ειχα πατερα ταγματασφαλιτη.Ενα παππου ΜΑΥ ειχα,εναν στο ΕΑΜ και τον πατερα μου στους Λαμπρακηδες.xaris86 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:42 Δεν είχα πατέρα προδότη ταγματασφΑΛΗΤΗ να μου μάθει την τεχνη. Εχεις δίκιο σε αυτό.
Δεν ξερω τι πατερα ειχες αλλα για να εισαι τοσο ασχρηστος κατι εκανε λαθος ο ανθρωπος.
Τους ανθρώπους που εργαζόταν τους εφαγαν οι παρακρατικοι του συστηματός σας. Μην κάνετε ότι δηθεν ότι λυπάστε. Γνωστές οι πρακτικές σας για να τερματίζετε τις πορείες.under έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:44Τον Φυσσα τον εφαγε ο Ρουπακιας και η ΧΑ.Εσεις ειστε χειροτεροι απο τον Ρουπακια και τη ΧΑ.Η ΧΑ δεν βαζει βομβες στις εκκλησιες ή στη μεση του δρομου,ουτε καιει ζωντανους ανθρωπους επειδη εργαζονται.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:42 Ποιοι έκαψαν την Μάρφιν; Προβοκάτορες ψάξτε τους στις.παρατάξεος σας.που χρόνια εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας.
Οι υπόλοιποι είναι θύματα τρομοκρατίας .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι μωρε ενταξει,λες και πειθεις κανεναν με αυτες τις μπουρδες.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:48 Τους ανθρώπους που εργαζόταν τους εφαγαν οι παρακρατικοι του συστηματός σας. Μην κάνετε ότι δηθεν ότι λυπάστε. Γνωστές οι πρακτικές σας για να τερματίζετε τις πορείες.
Οι υπόλοιποι είναι θύματα τρομοκρατίας .
Ωραίος
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση