Pirate7G έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:32
Αφού ήταν χρυσαυγίτες. Του; δικούς τους θα συλλάβουν; οεο
Εγώ λέω ότι αν ήταν χρυσαυγίτες θα τους είχαν συλλάβει και θα μας έπρηζαν τα κάκκαλα για το πόσο χρυσαυγίτικο ήταν το συλλαλητήριο, απ τα κανάλια μέχρι τις εφημερίδες και τα σάιτ.
Ας συλλάβουν κάποια στιγμή ένα γαμωμπ@χαλο, έτσι, για το γαμώτο
Ξαναλέω. Είδα μπροστά μου που έπιασαν γνωστοί μου ΧΑτες 2 μπαχαλακια κ τα πέρασαν κλωτσοπατιναδα. Τους δικούς τους θα εδερναν;
Btw καμία πορεία δε διαλύθηκε. Εκει έμειναν όλοι. 2εκ δεν ήταν αλλά ένα πεντακοσαρικο ήταν στο νερό.
Και εννοείται ένα μεγάλο μπράβο στον Δημήτρη Γιαννακοπουλο που ήταν μπροστά. Μεγάλο Μπράβο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μου θυμιζετε διαμάχες Παοκτσηδων και Αρειανων πριν δέκα χρόνια για το ποιος έκοψε τα περισσότερα εισιτήρια διαρκείας.
Η συγκέντρωση θα ήταν μια χαρά πετυχημένη χωρίς την ακροδεξιά προβοκάτσια, ευπρόσδεκτη και από την Αριστερά. Ακόμα και έτσι, βρείτε μου άλλο ζήτημα που μαζεύει εκατοντάδες χιλιάδων άτομα επί 26 χρόνια. Η μεταψυχροπολεμικη βαλβίδα εκτόνωσης που λέγεται Μακεδονικό δείχνει υψηλή ένταση, όπως το 1992 και το 2018 και σε πλήρη αντίθεση με το 2008. Η συμφωνία είναι κακή αν και δυνητικά μπορεί να περισωθει κάτι λόγω ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Σλαβομακεδονιας στην ΕΕ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Γνωστοί προβοκάτορες τα αναρχοφασιστάκια της πρέζα τβ. Γιατί δεν τους έπιασαν τους 30 τα μάτ του Τσίπρα να τελειώνει εκεί το θέμα και να μη ρίξουν χημικά σε παππούδες και παιδιά; οέο;
Γιατί ποτέ έπιασαν προβοκάτορες να πιάσουν και τώρα;
Μα τώρα έχουμε την καλή αριστερή κυβέρνηση που θέλει να πιάνει προβοκάτορες...όχι;
Βλέπεις εσύ καμιά αριστερή κυβέρνηση; Γιατί εγώ δεν βλέπω. Μια κυβέρνηση που ακολουθεί τις ίδιες πολιτικές με τις προηγούμενες βλέπω
"Να πάρουμε τα Σκόπια", "να βομβαρδίσουμε τα Σκόπια", "να τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης" λέει...
...και με το πρώτο δακρυγόνο αδειάζει το Σύνταγμα μαζί με τα λόγια τα παχιά, τα λόγια τα ανδρεία, τα πατριωτικά, τα εθνοσωτήρια μαζί με τις κορόνες και τις φανφάρες...
Έχετε πολλά ακόμη να μάθετε για όσα εύχεστε στους άλλους, πατριώτες μου...
.
Ωραια, ανεβασες ποστ και απο τον 12-11 ρε τρελε, αυτον που ξεκινησε Χριστιανος βασιλικος και κατεληξε να στηριζει Συριζα και απο την μεθεπομενη τν εκλογων κατι αλλο; Καταρχην τον ρωτησες για να τον ανεβασεις εδω;
Το τι σχεση εχω εγω με τον Νικολα απασχολει εμας τους δυο.
Για αυτα που λεει θα σχολιασετε κατι;
.
Απασχολει και μενα διοτι ειναι φιλος μου....
Δεν πηγαμε για πολεμο με εξαρτηση και μασκες για ραδιοχημικο πολεμο, πηγαμε να διαδηλωσουμε ειρηνικα εναντια στην Χουντα που μας κυβερνα. Εαν προκειται για πολεμο να μας το πειτε να ξερουμε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εγω θέλω να μου δείξουν πόσοι και ποιοι λένε "Να πάρουμε τα Σκόπια", "να βομβαρδίσουμε τα Σκόπια", "να τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης"
γιατί τις παραπάνω μπούρδες μόνο απο Αρίστους κι άλλους πληρωμένους τις διαβάζεις.
Ωραια, ανεβασες ποστ και απο τον 12-11 ρε τρελε, αυτον που ξεκινησε Χριστιανος βασιλικος και κατεληξε να στηριζει Συριζα και απο την μεθεπομενη τν εκλογων κατι αλλο; Καταρχην τον ρωτησες για να τον ανεβασεις εδω;
.
Δεν πηγαμε για πολεμο με εξαρτηση και μασκες για ραδιοχημικο πολεμο, πηγαμε να διαδηλωσουμε ειρηνικα εναντια στην Χουντα που μας κυβερνα. Εαν προκειται για πολεμο να μας το πειτε να ξερουμε.
Δεν έχεις ξανακατέβει σε πορεία; Πρώτη φορά; Εντάξει τώρα θα ξέρεις για τις επόμενες.
Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:49
Αν δεν είναι η Γερμανία με το Γιούρογκρουπ της, το έχασες.
.
Δεν έχεις ξανακατέβει σε πορεία; Πρώτη φορά; Εντάξει τώρα θα ξέρεις για τις επόμενες.
Δεν πας να φτιαξεις κανα σπανακορυζο; Εχω κατεβει περισσοτερες φορες απο οσες θα κατεβεις σε δυο ζωες. Δεν ειμαστε ομως σε πολεμο να κατεβουμε με καραμπινες.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:47
Ποιό fb ρε στόκε, ΕΔΩ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
Τον ρώτησες;
Φυσικα ρε βουρλο.
Μαλιστα μου ειπε να σας πω: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς να τις δώσεις, και καλά μυαλά να τις ευχηθείς. Α, και Venceremos να τις πεις ;)
.
Ε όχι και φυσικά ! Το Φυσικά σου θα ήταν να μην τον ρωτούσες. Όπως πιστεύω ότι δεν ρώτησες
Patria o muerte πες του και να μην έρθει, να μεινει εκεί με τα αλληλογλυφτράκια του μη και χρειαστεί να επιχειρηματολογήσει πες του. τα 0,60 βγαίνουν πιο εύκολα έτσι
Δεν πας να φτιαξεις κανα σπανακορυζο; Εχω κατεβει περισσοτερες φορες απο οσες θα κατεβεις σε δυο ζωες. Δεν ειμαστε ομως σε πολεμο να κατεβουμε με καραμπινες.
Μου κάνει εντύπωση που σου κάνει εντύπωση η εξέλιξη της πορείας γιατί εσείς κατεβήκαμε ειρηνικά.Πεε μου μια πορεία μεγάλη που έληξε ομαλά χωρίς επεισόδια και δακρυγονα, για να λήξει και η δική σας ομαλά.
Ανταποδίδω το σπανακόρυζο με φακές.
Μου κάνει εντύπωση που σου κάνει εντύπωση η εξέλιξη της πορείας γιατί εσείς κατεβήκαμε ειρηνικά.Πεε μου μια πορεία μεγάλη που έληξε ομαλά χωρίς επεισόδια και δακρυγονα, για να λήξει και η δική σας ομαλά.
Ανταποδίδω το σπανακόρυζο με φακές.
Η προηγουμενη.